asi na popaty uz me to ale prestalo bavit.. tak sem chtel penize..
Moderátoři: Bohuš, Kane13, Dacan
Dík za radu,měl sem podobnej problém s Alazosoftem,koupil sem tam GPS-ku na IČO a reklamoval asi půl roku,pak mi došla trpělivost a řek sem jim,jestli mi do tejdne nepošlou prachy,tak je budu zabíjet jednoho po druhým dokud mi prachy nevrátěj.A hle za 4 dny sem je měl na účtěblah píše:nekupujte nic u sittaluLilliputy sou smejdy.. ja tam jeden reklamoval... nejdriv byla spoluprace v pohode... ale tahlo se toi skoro rok.. a jakmile jsem uz chtel vratit penize, tak se ten rusak zacal cukat.. no ale nakonec jsem to z nej dostal no.. ma prej dost problemy v riodine i v penezich..
na carputer projekt jsem se kvuli tomu vysral uz
Ale jestli chceš, s čímkoliv ti pomůžu a na www.mp3car.com jsou FrontEndy a FrodoPlayer taky s kompletním skinem a funkcí. Ale podrobné nastavení nikde není ani návody. To jsem zjišťoval sám a můžu říct, že o tom programu vím vše.BADMOPAR píše:Tvoje věcromor píše:No jakože nechci být kua, ale mám to pro sebe a vše jsem na tom dělal sám. Různé pluginy apod. Takže se mi to nechce dávat do oběhu. Sorry.BADMOPAR píše:nemůžeš ho please někam upnout,já sem ho nemoh nikde sehnat a na ty linky kouknu
No já to ovládám přes BT pomocí PuppetMastera a pomocí nokie 6230:-)BADMOPAR píše:za boha nemůžu spojit RR s Nokií 6230 přes BT,ani přes kabel.Přitom třeba s CentraFuse mi to aspoň komunikovalo,šly posílat sms,šel mi i net
kdyby kazdej mel tvuj pristup, tak by nikdy neexistoval linux a miliony dalsich veci, uzij si svuj programek, stejne nefunguje dobre, kdyz se bojis ho dat do svetaromor píše:Nemají kamenný obchod no, to je blbé. No jakože pokud se to táhlo rok, tak ses měl odkazovat na zákony ČR. Reklamace musí trvat maximálně 30 dní, pokud nesvolíš s delším termínem a to většinou na max. 60 dní. Pokud do této doby nespraví nebo nezaplatí, žaloba. U LCD monitorku už je to trestný čin. A bys viděl, jak by rychle cáloval. Žaloby se bojí každý obchodník.blah píše:nekupujte nic u sittaluLilliputy sou smejdy.. ja tam jeden reklamoval... nejdriv byla spoluprace v pohode... ale tahlo se toi skoro rok.. a jakmile jsem uz chtel vratit penize, tak se ten rusak zacal cukat.. no ale nakonec jsem to z nej dostal no.. ma prej dost problemy v riodine i v penezich..
Já od někoho koupil Lilliputa a ten ho koupil u Sitallu, dal jsem za něj 4500 a na faktuře je 8500. Už jsem ho jednou měl na reklamaci, ale nepomohlo to, sice se to zlepšilo, ale furt blbý. Jak mi pošle záznam o opravě, tak to tam pošlu znova a napíšu mu jak to nebude fachat, chci money backblah píše:nekupujte nic u sittaluLilliputy sou smejdy.. ja tam jeden reklamoval... nejdriv byla spoluprace v pohode... ale tahlo se toi skoro rok.. a jakmile jsem uz chtel vratit penize, tak se ten rusak zacal cukat.. no ale nakonec jsem to z nej dostal no.. ma prej dost problemy v riodine i v penezich..
jj,ten PhoneControl taky mam,s CentraFuse to funguje a s RR neromor píše:No já to ovládám přes BT pomocí PuppetMastera a pomocí nokie 6230:-)BADMOPAR píše:za boha nemůžu spojit RR s Nokií 6230 přes BT,ani přes kabel.Přitom třeba s CentraFuse mi to aspoň komunikovalo,šly posílat sms,šel mi i net
Ale nepoužívám na carputeru mobil. A když, tak bych tam dal nějaký plugin z RR. Nějaká doma ještě mám. PhoneControl se to jmenuje tuším.
jj, jasne, chapu. A co použít nějaký obyč program na ovládání telefonu?BADMOPAR píše:jj,ten PhoneControl taky mam,s CentraFuse to funguje a s RR neromor píše:No já to ovládám přes BT pomocí PuppetMastera a pomocí nokie 6230:-)BADMOPAR píše:za boha nemůžu spojit RR s Nokií 6230 přes BT,ani přes kabel.Přitom třeba s CentraFuse mi to aspoň komunikovalo,šly posílat sms,šel mi i net
Ale nepoužívám na carputeru mobil. A když, tak bych tam dal nějaký plugin z RR. Nějaká doma ještě mám. PhoneControl se to jmenuje tuším.Chtěl bych to použít i jako BT Handsfree,psát a čist na touchscreen sms.Napíše mi to hlášku,že se pokouší o spojení a nic.
to bych taky bral,jenom bych si tam dal radši svojeFugo píše:Já používám RR jen jsem musel předělat to jejich dementní točícíse logo automobilky na stojící a ve správných barvách. Tel nepoužívám protože by to stejně neuměl. Jen by mě zajímalo jak využít to sat.radio a ještě to má měření temp in a out jak k pc dát nějaký čidla.
To satelitní rádio je jiný něž který naladim na klasickým satelitu?romor píše:BADMOPAR: No jakože jasný, chápu, ale některé programy mají velké ovládání;-) Jen si nevzpomenu kteréPhoneControl jsem zaboha nerozjel. Jakože s mobilem se přes kabel spojí, ale jen TEST, v nastavení programu pak ten COM, na kterém mob je, úplně chybí.
Fugo: Zdarec. Já jsem ten, co se tě kdysi ptal na tu diagnostiku, co máš v carputeru, jestli víš, ale to je vedlejší. Ta teplota in out je realizovaná pomocí COM portu a nějakého plošného spoje s čidly a prográmku, který myslím že naprogramuje každý trochu slušný programátor za chvíli. Pracuje to na stejném principu jako ta tvoje LM-1.
A XM neboli satelitní rádio je pouze v USA a potřebuješ na to speciální tuner buďto přes USB nebo COM.
jj, je to XM, je to nějaké jiné kódování tuším, blíže si zagoogluj;-)OXiDE.cz píše:To satelitní rádio je jiný něž který naladim na klasickým satelitu?romor píše:BADMOPAR: No jakože jasný, chápu, ale některé programy mají velké ovládání;-) Jen si nevzpomenu kteréPhoneControl jsem zaboha nerozjel. Jakože s mobilem se přes kabel spojí, ale jen TEST, v nastavení programu pak ten COM, na kterém mob je, úplně chybí.
Fugo: Zdarec. Já jsem ten, co se tě kdysi ptal na tu diagnostiku, co máš v carputeru, jestli víš, ale to je vedlejší. Ta teplota in out je realizovaná pomocí COM portu a nějakého plošného spoje s čidly a prográmku, který myslím že naprogramuje každý trochu slušný programátor za chvíli. Pracuje to na stejném principu jako ta tvoje LM-1.
A XM neboli satelitní rádio je pouze v USA a potřebuješ na to speciální tuner buďto přes USB nebo COM.
Je to dost podobný tomu Lilliputu co mam já, akorát jinej design toho rámečku kolem obrazovky.BADMOPAR píše:dík vašim referencím na Lilliput sem tuhle možnost opustil a hledam jinde.Narazil sem na tenhle monitor http://doronel.vltava2000.cz/store/good ... 8$00000001 má s nim někdo zkušenosti?Nebo poraďte jinej 16:9 touchscreen.Dík
....tak si vzpomeň,určitě ti někdo volal a posílali ste mu odpověď mejlem.Objednával sem to u kámoše,co prodává počítače.Viděl sem ten mejl na vlastní očiharry-Doronel píše:Badmopar - který monitor jsi objednával? Ten CarTFT? Já o žádné objednávce nevím!
Tyto monitory dovážíme jen na objednávku, takže skladem nebudou asi nikdy.