asi jo, ale nevim o jaky ftp jdeHensel píše:;)sem to říkal a na ftp jich bude taky hafo

asi jo, ale nevim o jaky ftp jdeHensel píše:;)sem to říkal a na ftp jich bude taky hafo
este ne noHensel píše:no a to je chyba koukej to napravitco flock už je to hotvý?
jo, vcera jsem to domontovalHensel píše:tak co ten Gismo už to má hotový???? je tu nějak mrtvo
protože sem vesměs chodí členové mtteam,který má už vlastní forum,takže asi protoHensel píše:hele je tu nějak mrtvo
neco na tom budeschade.fan píše:protože sem vesměs chodí členové mtteam,který má už vlastní forum,takže asi protoHensel píše:hele je tu nějak mrtvo![]()
Wilda:až zase pojedeš kolem šafránky někdy tak se stav,nedávno jsi tam zase projížděl na řeporyje
a to já tam nechodimgismo píše:neco na tom budeschade.fan píše:protože sem vesměs chodí členové mtteam,který má už vlastní forum,takže asi protoHensel píše:hele je tu nějak mrtvo![]()
Wilda:až zase pojedeš kolem šafránky někdy tak se stav,nedávno jsi tam zase projížděl na řeporyje
tak se tam taky zaregistrujJohnik píše:a to já tam nechodimgismo píše:neco na tom budeschade.fan píše: protože sem vesměs chodí členové mtteam,který má už vlastní forum,takže asi proto![]()