Nahlédnutí do oboru Dopravní Technologie
Moderátor: Dave0401
Re: Nahlédnutí do oboru Dopravní Technologie
jak říká Josh: "Sranda musí být i kdyby vlasy nerostly!" 

VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů
jj.. radeji nerikat 

AUDI TTS 2.0 TFSI S-Tronic Quattro (Stage 1: 320HP / 420Nm)
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
super fotos
VW Touareg R5 (400 Nm) ,VW T4 2.5 TDI
woman's car my Touareg
woman's car my Touareg
Tak pokračujeme,snad by měly být fotky už v jednotné velikosti vyhovující všem
Stále jsme na věži.
Na tomhle radarovém monitoru máte možnost vidět letecký provoz nad Ostravou a okolím. Bíle nápisy jsou letadla ve vzduchu (ve zkratkách je popsán o jaký stroj se jedná, v jaké je výšce a kam letí)
Např.
Ta linka co odlétala do Vídně je na radaru pod zančkou : J6R023 107 / 37 M
Ten svétle modrý prostor je onen zakázaný prostor Libavá. V něm zrovna jednotky NATO zkoušejí bombardoivání.

Pro srovnání. Předchozí prostot byl v okolí Mošnova, který řídí letosvý dispečer z věže.
Tohle je vzdušný prostor nad letištěm ve Vídni. Běžný dopolední provoz. Tohle je už trochu záběr na nervy,co

Vozový park na odklízení sněhu atd. Samozřejmě je zde i mnohem novější tehnika,ale ta byla schovaná v garážích.
Když jsem byl na věži, tak jsem koukal směrem k motokárám
Na volné ploše zrovna trénoval nějaký borec černou Integrou a i na tu vzdálenost šlo poznat, že mu to ku*va jede
Pár zajimavostí: RNW je douhý 3.5 km + cca 300 metrů je rezerva.
Je jedním z nejširších v Evropě. Původně to bylo letiště vojenské. Vzadu,kde jsou nyní motokáry a občas srazy, kdysi "parkovaly" stíhačky.
Stále tento pozemek patří letišti.
V roce 1997 o povodních přístávalo na letišti denně přes 350 helikoprtér (policie,záchranáři,armáda, novináři)
Tohle už je na konci RNW, kde se nacházi společnost Job air, která se zabývá opravou a také celkovou repasí letadel.

interier

Tohle už je lahůdka. Komplet odstrojený interier
Běžně se tady nacházi 3 řady sedadel (viz. dříve)

detail

Pracoviště pilotů (ze všech pohledů)

detail podvozku

detail WC (z pohledu od zavazadlového prostoru)

a zvenčí

that´s all
Nepamatuju is všechny info,přece jenom jsme tam trajdal skoro 5 hodin.
Tak snad jsem neuvedl nějaké zkreslující informace
Kdbyste měli nějaký dotaz,tak prosím

Stále jsme na věži.
Na tomhle radarovém monitoru máte možnost vidět letecký provoz nad Ostravou a okolím. Bíle nápisy jsou letadla ve vzduchu (ve zkratkách je popsán o jaký stroj se jedná, v jaké je výšce a kam letí)
Např.
Ta linka co odlétala do Vídně je na radaru pod zančkou : J6R023 107 / 37 M
Ten svétle modrý prostor je onen zakázaný prostor Libavá. V něm zrovna jednotky NATO zkoušejí bombardoivání.

Pro srovnání. Předchozí prostot byl v okolí Mošnova, který řídí letosvý dispečer z věže.
Tohle je vzdušný prostor nad letištěm ve Vídni. Běžný dopolední provoz. Tohle je už trochu záběr na nervy,co

Vozový park na odklízení sněhu atd. Samozřejmě je zde i mnohem novější tehnika,ale ta byla schovaná v garážích.

Když jsem byl na věži, tak jsem koukal směrem k motokárám

Na volné ploše zrovna trénoval nějaký borec černou Integrou a i na tu vzdálenost šlo poznat, že mu to ku*va jede

Pár zajimavostí: RNW je douhý 3.5 km + cca 300 metrů je rezerva.
Je jedním z nejširších v Evropě. Původně to bylo letiště vojenské. Vzadu,kde jsou nyní motokáry a občas srazy, kdysi "parkovaly" stíhačky.

Stále tento pozemek patří letišti.
V roce 1997 o povodních přístávalo na letišti denně přes 350 helikoprtér (policie,záchranáři,armáda, novináři)

Tohle už je na konci RNW, kde se nacházi společnost Job air, která se zabývá opravou a také celkovou repasí letadel.

interier

Tohle už je lahůdka. Komplet odstrojený interier

detail

Pracoviště pilotů (ze všech pohledů)

detail podvozku

detail WC (z pohledu od zavazadlového prostoru)

a zvenčí

that´s all

Nepamatuju is všechny info,přece jenom jsme tam trajdal skoro 5 hodin.
Tak snad jsem neuvedl nějaké zkreslující informace

Kdbyste měli nějaký dotaz,tak prosím

Naposledy upravil(a) V-Y-V-I dne 11 kvě 2007 20:05, celkem upraveno 3 x.
das Auto
Raději né, určitě tady mám pár blbostí
Nepamatuju si všechny názvy a fráze přesně,no. je toho fakt moc. Ale stojí to zato, si myslím.
EDIT: Jirko,teď si to proleť, přidal jsem dalších cca 15 fotek

Nepamatuju si všechny názvy a fráze přesně,no. je toho fakt moc. Ale stojí to zato, si myslím.
EDIT: Jirko,teď si to proleť, přidal jsem dalších cca 15 fotek
das Auto
Vyvouš: propašuj mě někdy s sebou 

Rapid 130 --> 110r --> Favorit --> 1000MB --> E34 525iA --> Swišť GTi MK III (125,8dB
) --> Golf 1.9 GTI TDI 20 jahre
felďoška 1,3 combi ethanol - prodáno, Astra caravan 1,7 Dti - prodáno, Passat variant AFN
https://www.facebook.com/RadimRemiasFoto

felďoška 1,3 combi ethanol - prodáno, Astra caravan 1,7 Dti - prodáno, Passat variant AFN
https://www.facebook.com/RadimRemiasFoto
Díky pánové....
Jak bude někdy čas,tak to rozlišení poměním.
Jak bude někdy čas,tak to rozlišení poměním.
das Auto
Hm...tak páni Inženýři z VŠB už tohle téma skoukli a dostal jsem "za uši"
Jak jsem psal, některé názvy jsem si tak nějak odvodil sám, protože se to stále učím,tak to bere s rezervou,jde spíše jen o fotky z míst, kam se většina lidí nepodívá

Jak jsem psal, některé názvy jsem si tak nějak odvodil sám, protože se to stále učím,tak to bere s rezervou,jde spíše jen o fotky z míst, kam se většina lidí nepodívá

das Auto
Miro, ten Ing. co tam s nima lozi je muj bracha, tak bacha 

Ladisu,kdo kam?Ladis píše:Miro, ten Ing. co tam s nima lozi je muj bracha, tak bacha

das Auto
chtel bys protekci co? 

- tomoking
- Kontaktovat uživatele:
... to se ti to frajeri s chytrym brachou coLadis píše:chtel bys protekci co?

řidiči jsou vystaveni šikaně ze strany policie za jednání, které ve skutečnosti není ohrožující, ale je v rozporu se zákonem