BMW pokec sekce!!!

Moderátor: T-O-M

Odpovědět
SkejT

Příspěvek od SkejT »

Wilda píše:Tak v OC na Smichove opet vystavuje BMW dva kousky i s tou blondatou rostou :D
pro nas z vetsi dalky,prosim o foto.At mame nad cim :slina:

Wilda

Příspěvek od Wilda »

SkejT píše:
Wilda píše:Tak v OC na Smichove opet vystavuje BMW dva kousky i s tou blondatou rostou :D
je tam 325 a 5 v kombajnu, jsem kvuli tomu sel dneska snad stokrat na zachod :D Jinak jsem si samo vzal katalogy a hned mate zajem :D Rikam jasne vymenim za civavy :lol: Zitra snad udelam foto :D

SkejT

Příspěvek od SkejT »

Wilda píše:
SkejT píše:
je tam 325 a 5 v kombajnu, jsem kvuli tomu sel dneska snad stokrat na zachod :D Jinak jsem si samo vzal katalogy a hned mate zajem :D Rikam jasne vymenim za civavy :lol: Zitra snad udelam foto :D
mel jsi mu rict,ze zajem by byl,ale penis neni :D
Bude me se tesit na tve spionazni foto z WC :wink:

Wilda

Příspěvek od Wilda »

Kdyby tam chlap tak si pro ne jdu az vypadne, ale je tam slicna bloncka :D az vypadne dom tak to tam obehnu :D

Wilda

Příspěvek od Wilda »

8)
Obrázek

SkejT

Re: BMW pokec sekce!!!

Příspěvek od SkejT »

nemate nekdo foto e30 na 195/45/15 :?
nasel jsem zatim pouze todle,mnam
Obrázek Obrázek Obrázek

Ilegaltuner
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ilegaltuner »

tady myslím byl byly nazuté 195/45 možná 50 :wink:
Přílohy
43.jpg
43.jpg (50.15 KiB) Zobrazeno 1318 x
Commodore B 3.0 24V Nitro
Audi A8 D3 4,2i

T-O-M

Příspěvek od T-O-M »

Tak tohle je názorná ukázka toho, že záleží na úhlu pohledu a hlavně na tvaru kola a na (ne)snížení.

Ilegaltuner
Kontaktovat uživatele:

T-O-M píše:Tak tohle je názorná ukázka toho, že záleží na úhlu pohledu a hlavně na tvaru kola a na (ne)snížení.
jak to myslíš?
Audi A8 D3 4,2i

T-O-M

Příspěvek od T-O-M »

Že nejde dělat nějakej závěr z toho jak na autě budou vypadat kola velikosti XXX a pneu rozměru XXX pokud budeme koukat na fotky s jinými koly, s rozdílnou světlou výškou podvozku a navíc fotky z různých úhlů chápeš?

Taky něco přihodim do tématu R15 milionkrát jinak
:D (doufam, že to jsou "15ky z M3 řekl bych)
Obrázek

Ilegaltuner
Kontaktovat uživatele:

T-O-M píše:Že nejde dělat nějakej závěr z toho jak na autě budou vypadat kola velikosti XXX a pneu rozměru XXX pokud budeme koukat na fotky s jinými koly, s rozdílnou světlou výškou podvozku a navíc fotky z různých úhlů chápeš?

Taky něco přihodim do tématu R15 milionkrát jinak
:D (doufam, že to jsou "15ky z M3 řekl bych)
Obrázek
jasně hápu, je jasné, že 195 buude jinak vypadat na 6,5"rafku, nebo na 8"
Audi A8 D3 4,2i

zahy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zahy »

jsou to original BBS 15" et 24,myslim ze 7,5

na m3 byly 16" a byla to 5ti dira
E30 324d coupe malý velký zázrak
E30 325tds trochu jina nafta

T-O-M

Příspěvek od T-O-M »

zahy píše:jsou to original BBS 15" et 24,myslim ze 7,5

na m3 byly 16" a byla to 5ti dira
až evolutiony, resp. sporteva měly "16, první verze měly ještě "15ky :idea:

T-O-M

Příspěvek od T-O-M »

BRNO 2007 WTCC - BMW vyhrálo!
BMW potvrdilo svoje vedoucí postavení ve WTCC
Výsledky z Brna:
1.jízda
1. Porteiro (E, BMW), 2. J. Müller (D, BMW), 3. Zanardi (I, BMW)

2.jízda
1. J. Müller, 2. Farfus, 3. Porteiro

Průběžné pořadí značek:
Značky: 1. BMW 142, 2. Seat 101, 3. Chevrolet 84, 4. Alfa Romeo 48 bodů

:pohar: :poklona: :potlesk:
Přílohy
bmw wtcc.jpg
bmw wtcc.jpg (34.49 KiB) Zobrazeno 1434 x

T-O-M

Příspěvek od T-O-M »

Oznámení - moderátor teďka bez netu pár dní :cry: kdyby jste si dělali starosti :lol:

Kvidas

Příspěvek od Kvidas »

kdyby nekdo mel zajem:
:wink:
Prodam 4 kusy na E30, jsou to "14" (Et 38 ) v good stavu (origo Bmw). Je na nich pneu ,ale dve maj tak 3mm vzorek, 2 skoro zadnej.

cena 1000,- ----------------------------------------------------------------------------

Pak na E36 v dobrym stavu 3kusy 15" 2ks jen plechy a na 1 pneu taky tak 3 mm ( jako rezervu)

necham za 800,-
----------------------------------------------------------------------------
Kontakt : 776 843 734 , kvidulin@seznam.cz

Pardubický Kraj
orientacni foto dodam
Naposledy upravil(a) Kvidas dne 11 říj 2007 00:20, celkem upraveno 1 x.
Obrázek
3er

Ilegaltuner
Kontaktovat uživatele:

Už abych mněl S5 doma tohle je hodně zajimavé 8) http://www.bmw-klub-lodz.com.pl/galeria ... l/e34/15/6
Audi A8 D3 4,2i

T-O-M

Příspěvek od T-O-M »

Ilegaltuner píše:Už abych mněl S5 doma tohle je hodně zajimavé 8) http://www.bmw-klub-lodz.com.pl/galeria ... l/e34/15/6
jsem si už všimnul, takže "byznys" se podařil a už čekáš s uklizenou garáží jo :lol:
pak hoď fota :slina:

Ilegaltuner
Kontaktovat uživatele:

T-O-M píše:
Ilegaltuner píše:Už abych mněl S5 doma tohle je hodně zajimavé 8) http://www.bmw-klub-lodz.com.pl/galeria ... l/e34/15/6
jsem si už všimnul, takže "byznys" se podařil a už čekáš s uklizenou garáží jo :lol:
pak hoď fota :slina:
V pátek ráno máme být v Holzkirchenu 8) večer pokud neumřu vyčerpáním nahodím fotos :wink:
Audi A8 D3 4,2i

Ilegaltuner
Kontaktovat uživatele:

Audi A8 D3 4,2i

Trhyy
V.I.P.

Příspěvek od Trhyy »

A to jí jako na Mobile.de prodává skoro za 5000 a tobě jí nechal na Ebay za necelý 3 jo ?
MÁŠ PRASKLÝ AUTOSKLO? STŘÍPEK AUTOSKLO TO VYŘEŠÍ !
www.AUTOSKLOSTRIPEK.cz - Praha 5 -774 573 375
!!Ke každému čelnímu sklu až 2000Kč poukázka na pohonné hmoty ZDARMA!

Ilegaltuner
Kontaktovat uživatele:

Trhyy píše:A to jí jako na Mobile.de prodává skoro za 5000 a tobě jí nechal na Ebay za necelý 3 jo ?
co ti na to mám říct...dražba :wink: Jsem zvědavý co to bude až tam budem :D
Audi A8 D3 4,2i

Trhyy
V.I.P.

Příspěvek od Trhyy »

Ilegaltuner píše:
Trhyy píše:A to jí jako na Mobile.de prodává skoro za 5000 a tobě jí nechal na Ebay za necelý 3 jo ?
co ti na to mám říct...dražba :wink: Jsem zvědavý co to bude až tam budem :D
jj taky sem zvědavej co to bude zač až to dovezeš 8)
MÁŠ PRASKLÝ AUTOSKLO? STŘÍPEK AUTOSKLO TO VYŘEŠÍ !
www.AUTOSKLOSTRIPEK.cz - Praha 5 -774 573 375
!!Ke každému čelnímu sklu až 2000Kč poukázka na pohonné hmoty ZDARMA!

Ilegaltuner
Kontaktovat uživatele:

Tak za chvíli vyrážím vlakem za Dc a pak směr Holzkirchen,tak držte palec 8)
Audi A8 D3 4,2i

matal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od matal »

Tak to jsem zvědavej.. :wink:
=E39 530i 2003=
=E24 M635CSi 1984=
Někdo potřebuje auto, já mám dvě BMW

Conscious

Příspěvek od Conscious »

Dnes,teda vlastně včera jsem měl kolosální výstup se sousedem a jeho synem,dělali nám u baráku předevčírem prořízku lipové aleje a tak chtěli abychom si přeparkovali auta. Tak jsem zajel před barák a nechal to tam do včerejška s tím že to uklidím až přijedu od doktora. Dědek vylezl z baráku a začal: Nojo,zase tady ten zasranej sráč stojí,čurák jeden si parkuje kde chce a opravuje to furt debil jeden... Šermoval mi přitom berlí kolem oken u E34 a já zůstal stát jak opařenej páč jsem tam stál prvně. Tak jsem se u sousedky která to slyšela taky ujistil jestli jsem slyšel správně. Jo,slyšel. Tak jsem si počkal až půjde jeho mladej (asi 50) a už notně zvýšeným tónem jsem se zeptal: Má tady někdo problém s tímhle autem? A už to jelo... Jo,parkujete si tady všichni jak se vám chce,asi vám to zatrhnu,zavolám a policajti sem dají značku a budete mít po ptákách. Tak jsem už fakt nasraně zařval: Jestli chcete problémy tak je budete mít a už mě kurva neserte s tak pitomýma kecama,furt máte k něčemu připomínky. A starej: A támhleto (E21) jsi sem přitáhnul a vyndal z toho motor a stojí to tam už bůhvíjak dlouho. Motor tam je kurva a fakt nevím co se do toho sereš dědku!!! (jsem na tom navíc poslední tejden potil krev takže si činnosti mohl všimnout když to má pod okny) A jestli ti to auto vadí tak mi dej 100 litrů co jsem už do toho nasral a hoď to do šrotu nebo si to nacpi do prdele... Hele mladej,s kým to takhle mluvíš,do školy jsme spolu nechodili... Takhle jsme se hádali jak smyslů zbavení asi čtvrt hodiny,pak mladej dědka vyexpedoval do baráku a potichu říkal: Ser na to,starý lidi,co chceš... A začal rozvíjet teorie: Vem si to,barák je plnej starejch lidí,kdyby se někomu něco stalo tak se sem sanita nedostane a co kdyby začalo hořet? Jako a Jitka (kamarádka sousedka) si taky parkuje jak ji napadne,kolikrát se kolem jejího auta nedá ani projít s kolem. Podotýkám že ani jedno z mých aut vůbec v cestě ničemu nestojí. Ale dědkovi jsou trnem v očích pouze moje BMW. Ale která věta pobavila i jeho syna byla: Lidi co maj auto si ho maj parkovat v garáži a nebo u baráku. Odpověděl jsem mu: Však já parkuju u baráku. Takže ho budu řešit i když ještě nevím jak,na pětce mi podezřele přibývají odřeniny a na e21 jsem našel šlinc přes celý dveře až na plech a rozkopnutý zadní světlo. Už druhý. Ale nedokážu nic. Takže pokud někdo máte takovýho blba za souseda,nekažte si den jako já a s úsměvem jako že ty jsi ale blbej odejděte středem. Mou výhodou je že to bylo před 5ti lidmi a všichni toho hajzla nesnášejí. I ten jeho mladej ho péruje že sedí doma na prdeli a vymýšlí hovadiny. Takže aspoň vím odkud vanou větry týkající se likvidace e21. Ale nedám ji ani za prase. Teď možná jo,pokud ale budu na tom dál dělat tak si ji nechám a zruším e34,žralok je lepší kára a bude i v lepším stavu. Nicméně skutečně nevím jestli je to dobré rozhodnutí,pokud dostane novej lak jakože to je nutné tak vím že přežije max. měsíc. Píšu to sem,je to o pokecu takže se z toho musím vykecat,není mým zvykem takhle mluvit a ještě to myslet vážně. I jsem měl chuť vytáhnout teleskop. Klepal jsem se vzteky jak ten dědek kterej se klepe furt. Doufám tedy že brzy doklepe a zase bude v baráku klid. Každopádně mu začnu zpříjemňovat dny i noci jak jen to půjde.

Jak z takové situace nalézt cestu? Fakt nevím jak toho blba bez násilí či řvaní či odstěhování se zpacifikovat a zjednat v baráku pořádek. Rozvrtává nás tam pěkně. Nevíte někdo třeba o nějakém paragrafu který by takového vysírku mohl pořešit? Léta a léta mu furt něco vadí,chodí si stěžovat k majiteli domu a přitom si většinu věcí vycucává z prstu. Nejdřív mu vadilo že si lidi perou v pračkách,pak mu vadilo že jsou automatický,pak že se větrá chodba (v létě,v zimě ji furt rozcapoval on),pak na nás že nám bzučí jistič u bytu a ruší ho to,pak to bylo to,že si holka pod ním zateplila strop a on měl studenou podlahu,pak to byla moje hlasitá hudba (25W repro z PC),pak že se lidi koupou denně,prostě furt něco. Manželku doslova dořval do hrobu,vynutil si její převoz z nemocnice kde umírala domů a do schodů ji musela saniťákovi pomoct vynést 70ti letá sousedka,on stál nahoře a čuměl jak se tam s ní dřou. Byl zjištěn černý odběr elektriky na chodbě (24KW denně na 3 žárovky) a kdopak to měl zavedeno do bytu? Ale on o tom přece nevěděl. Prostě teď když si vzal na paškál mě už to prostě nenechám jen tak. Budeme muset udělat sezení a s majitelem ho řádně probrat. Že je dědek prdlej a hloupej majitel díkybohu ví. Ale čeho se dobereme...? Prostě už nebudu tolerovat jeho soustavné vysírání a sebestřednost. Kdysi totiž měl známého na ministerstvu a myslí si že je tudíž někdo i dneska. A i kdyby byl Paroub nebo Topol jeho synátor tak to tak nenechám,se všema se snažím vycházet v dobrém a vycházet jim vstříc když něco potřebují,ale tohle mě naprosto odkecalo. Neskutečný fakt. :( :roll:

Otázkou ovšem je jestli ty pekáče stojej za takové rozčilování a e21 za tu nehoráznou dřinu která není evidentně vidět. Možná ne,ale tohle je už o principu,je stejnej nájemník jako já či kdokoli a tady si myslím už zašel hodně daleko. Hehe a prdel byla odpoledne. Celej výstup sledoval soused vedle z baráku,když jsem pak přijel z města tak slezl ze žebříku,tvářil se velmi uznale a když jsem za ním přišel tak mi řekl: Hele už vidím hasiče jak lámou tatrovku v tom vašem vjezdu. :lol: :lol: :lol: :lol: A ser na ně,jsou to blbci oba dva a to co ti říkali jsou jen kecy. Taky jsem s nima měl výstup na Silvestra když jsme stříleli rachejtle,vylezl z okna a zařval na mě že dělám kravál trochu dlouho a že mi půjde rozbít držku. Tak jsem mu řekl ať teda jde a nezdravím ho od té doby.

Uffffffffff taxem se vykecal. Uznejte že v takových podmínkách se to prostě nedá... A jak jsem psal,kdyby měl někdo recept jak ho pořádně protáhnout jetelem,sem s tím,chci to pořádně rozpumprdlíkovat. :lol:
BMW E21 318i M10B18 77KW '81, E36 Compact 316i M43B16 75KW '94, E65 735i N62B36A 200KW '01

T-O-M

Příspěvek od T-O-M »

Cons:
Vykecal ses na správném místě, od toho to tady je ten pokec.
Je to sice smutný, ale normálně jsem se u toho smál, tvůj příběh má spád a vtip.
K řešení - tyhle situace se těžko řeší, nemáš žádnej důkaz že ti poškodil auto právě on a to že prudí neni argument ani pro policii ani pro místní obecní úřad. A i kdyby jsi to řešil s právníkem - jako občansko-právní spor, tak i tam bys potřeboval něco čeho se dá chytit, ale nejsem právník.
Dokážu si představit, že ze starého pána máte všichni "radost". Asi mu budeš muset oplácet jeho chování stejnou mincí.
Pevný nervy, víc pevný než s E21
8)

BALI

Příspěvek od BALI »

normální sousedský vztahy...u nás je něco podobnýho... akorát u nás je to tim,že ti důchodci co všude bydlej nedokážou překousnout to že jsem mladej zobák a mam "blbýho" favorita a oni jezděj 12O... takže vypuštěný gumy,sloupávání srazovejch samolepek a pod. jsou u nás normální věci... nechci vidět co bude až se doma objeví bawo... už teď blbě čuměj,když za mnou přijede máca nebo váca a další
VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325

Idaho
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

k řesení, pár hádek si s ním nahrej, sežen pár svedku a existuje paragraf " narusování sousedských vztahu" - advokáti jiste poradí více, jen pozor a krejt si záda, táta ho jednou využil proti zmrdovi co si udelal skládku na nasem pozemku, a x-let ji odmítal vyklidit a skoncil s vidlema zabodnutejma v prsou ( asi nikdo by to necekal od 80ti letého dědka.. )
Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz

Conscious

Příspěvek od Conscious »

Zkusíme to nějak rozumně s majitelem vymyslet,je ale fakt že už to trvá trochu dlouho a zatím se dědkovi moc lidí nepostavilo. Každopádně jsem na něj řval jak asi dlouho nikdo. :lol: :lol: :lol:

Idaho: Tak to je hodně smutný příběh. :( :( :(
BMW E21 318i M10B18 77KW '81, E36 Compact 316i M43B16 75KW '94, E65 735i N62B36A 200KW '01

Odpovědět

Zpět na „BMW Cars“