Dnes,teda vlastně včera jsem měl kolosální výstup se sousedem a jeho synem,dělali nám u baráku předevčírem prořízku lipové aleje a tak chtěli abychom si přeparkovali auta. Tak jsem zajel před barák a nechal to tam do včerejška s tím že to uklidím až přijedu od doktora. Dědek vylezl z baráku a začal: Nojo,zase tady ten zasranej sráč stojí,čurák jeden si parkuje kde chce a opravuje to furt debil jeden... Šermoval mi přitom berlí kolem oken u E34 a já zůstal stát jak opařenej páč jsem tam stál prvně. Tak jsem se u sousedky která to slyšela taky ujistil jestli jsem slyšel správně. Jo,slyšel. Tak jsem si počkal až půjde jeho mladej (asi 50) a už notně zvýšeným tónem jsem se zeptal: Má tady někdo problém s tímhle autem? A už to jelo... Jo,parkujete si tady všichni jak se vám chce,asi vám to zatrhnu,zavolám a policajti sem dají značku a budete mít po ptákách. Tak jsem už fakt nasraně zařval: Jestli chcete problémy tak je budete mít a už mě kurva neserte s tak pitomýma kecama,furt máte k něčemu připomínky. A starej: A támhleto (E21) jsi sem přitáhnul a vyndal z toho motor a stojí to tam už bůhvíjak dlouho. Motor tam je kurva a fakt nevím co se do toho sereš dědku!!! (jsem na tom navíc poslední tejden potil krev takže si činnosti mohl všimnout když to má pod okny) A jestli ti to auto vadí tak mi dej 100 litrů co jsem už do toho nasral a hoď to do šrotu nebo si to nacpi do prdele... Hele mladej,s kým to takhle mluvíš,do školy jsme spolu nechodili... Takhle jsme se hádali jak smyslů zbavení asi čtvrt hodiny,pak mladej dědka vyexpedoval do baráku a potichu říkal: Ser na to,starý lidi,co chceš... A začal rozvíjet teorie: Vem si to,barák je plnej starejch lidí,kdyby se někomu něco stalo tak se sem sanita nedostane a co kdyby začalo hořet? Jako a Jitka (kamarádka sousedka) si taky parkuje jak ji napadne,kolikrát se kolem jejího auta nedá ani projít s kolem. Podotýkám že ani jedno z mých aut vůbec v cestě ničemu nestojí. Ale dědkovi jsou trnem v očích pouze moje BMW. Ale která věta pobavila i jeho syna byla: Lidi co maj auto si ho maj parkovat v garáži a nebo u baráku. Odpověděl jsem mu: Však já parkuju u baráku. Takže ho budu řešit i když ještě nevím jak,na pětce mi podezřele přibývají odřeniny a na e21 jsem našel šlinc přes celý dveře až na plech a rozkopnutý zadní světlo. Už druhý. Ale nedokážu nic. Takže pokud někdo máte takovýho blba za souseda,nekažte si den jako já a s úsměvem jako že ty jsi ale blbej odejděte středem. Mou výhodou je že to bylo před 5ti lidmi a všichni toho hajzla nesnášejí. I ten jeho mladej ho péruje že sedí doma na prdeli a vymýšlí hovadiny. Takže aspoň vím odkud vanou větry týkající se likvidace e21. Ale nedám ji ani za prase. Teď možná jo,pokud ale budu na tom dál dělat tak si ji nechám a zruším e34,žralok je lepší kára a bude i v lepším stavu. Nicméně skutečně nevím jestli je to dobré rozhodnutí,pokud dostane novej lak jakože to je nutné tak vím že přežije max. měsíc. Píšu to sem,je to o pokecu takže se z toho musím vykecat,není mým zvykem takhle mluvit a ještě to myslet vážně. I jsem měl chuť vytáhnout teleskop. Klepal jsem se vzteky jak ten dědek kterej se klepe furt. Doufám tedy že brzy doklepe a zase bude v baráku klid. Každopádně mu začnu zpříjemňovat dny i noci jak jen to půjde.
Jak z takové situace nalézt cestu? Fakt nevím jak toho blba bez násilí či řvaní či odstěhování se zpacifikovat a zjednat v baráku pořádek. Rozvrtává nás tam pěkně. Nevíte někdo třeba o nějakém paragrafu který by takového vysírku mohl pořešit? Léta a léta mu furt něco vadí,chodí si stěžovat k majiteli domu a přitom si většinu věcí vycucává z prstu. Nejdřív mu vadilo že si lidi perou v pračkách,pak mu vadilo že jsou automatický,pak že se větrá chodba (v létě,v zimě ji furt rozcapoval on),pak na nás že nám bzučí jistič u bytu a ruší ho to,pak to bylo to,že si holka pod ním zateplila strop a on měl studenou podlahu,pak to byla moje hlasitá hudba (25W repro z PC),pak že se lidi koupou denně,prostě furt něco. Manželku doslova dořval do hrobu,vynutil si její převoz z nemocnice kde umírala domů a do schodů ji musela saniťákovi pomoct vynést 70ti letá sousedka,on stál nahoře a čuměl jak se tam s ní dřou. Byl zjištěn černý odběr elektriky na chodbě (24KW denně na 3 žárovky) a kdopak to měl zavedeno do bytu? Ale on o tom přece nevěděl. Prostě teď když si vzal na paškál mě už to prostě nenechám jen tak. Budeme muset udělat sezení a s majitelem ho řádně probrat. Že je dědek prdlej a hloupej majitel díkybohu ví. Ale čeho se dobereme...? Prostě už nebudu tolerovat jeho soustavné vysírání a sebestřednost. Kdysi totiž měl známého na ministerstvu a myslí si že je tudíž někdo i dneska. A i kdyby byl Paroub nebo Topol jeho synátor tak to tak nenechám,se všema se snažím vycházet v dobrém a vycházet jim vstříc když něco potřebují,ale tohle mě naprosto odkecalo. Neskutečný fakt.
Otázkou ovšem je jestli ty pekáče stojej za takové rozčilování a e21 za tu nehoráznou dřinu která není evidentně vidět. Možná ne,ale tohle je už o principu,je stejnej nájemník jako já či kdokoli a tady si myslím už zašel hodně daleko. Hehe a prdel byla odpoledne. Celej výstup sledoval soused vedle z baráku,když jsem pak přijel z města tak slezl ze žebříku,tvářil se velmi uznale a když jsem za ním přišel tak mi řekl: Hele už vidím hasiče jak lámou tatrovku v tom vašem vjezdu.

A ser na ně,jsou to blbci oba dva a to co ti říkali jsou jen kecy. Taky jsem s nima měl výstup na Silvestra když jsme stříleli rachejtle,vylezl z okna a zařval na mě že dělám kravál trochu dlouho a že mi půjde rozbít držku. Tak jsem mu řekl ať teda jde a nezdravím ho od té doby.
Uffffffffff taxem se vykecal. Uznejte že v takových podmínkách se to prostě nedá... A jak jsem psal,kdyby měl někdo recept jak ho pořádně protáhnout jetelem,sem s tím,chci to pořádně rozpumprdlíkovat.

BMW E21 318i M10B18 77KW '81, E36 Compact 316i M43B16 75KW '94, E65 735i N62B36A 200KW '01