Hondy a VTEC
Moderátor: Zemi
Re: Hondy a VTEC
Kdyz to berete takhle tak mate samozrejme pravdu.. Pro me ale vtec nebo vti znamena kopnuti do zad v necelejch 6000ot ne ze mi to diky tomu min zere. A pak kdyz slysite tech 10.000.. to se neda popsat dokud to sam nezazijes, fakt silne navykovy.. Zemi nemel vteca ale staci ze mel cero i ed9 jsou pily, kdyz jim venujes peci a prachy ;] .. To proto ze to auto bylo uz s tim umyslem staveno, ne jen tunery upravovano..podobny auto v tohle objemove a cenove kategorii neexistuje..
PS: a at to neni tak mrtvy..
the_Zed píše:Kdyz to berete takhle tak mate samozrejme pravdu.. Pro me ale vtec nebo vti znamena kopnuti do zad v necelejch 6000ot ne ze mi to diky tomu min zere. A pak kdyz slysite tech 10.000.. to se neda popsat dokud to sam nezazijes, fakt silne navykovy.. Zemi nemel vteca ale staci ze mel cero i ed9 jsou pily, kdyz jim venujes peci a prachy ;] .. To proto ze to auto bylo uz s tim umyslem staveno, ne jen tunery upravovano..podobny auto v tohle objemove a cenove kategorii neexistuje..

Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz
to jiste hodne lidí uvítá, jen možná se "poděluješ" trošku neobjektivně až zaslepeně, připomínáš mi dost lidí z toho to fora , ale také časem "zestárli" 

Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
- Ričrd@johan
Auto se znakem H na kapote neni konicek,je to nemoc.......

Jinak ja mel v mym civu 1,5 90koni a jela fajn...ted je tam DOHC z crxa a je to proste mazec........neni to VTEC,ale proste ty Hondi kone jsou takove zivejsi...no a kdyz je jich cca 125 a to na cca 850kg auto....no........co dodat.......

Jinak ja mel v mym civu 1,5 90koni a jela fajn...ted je tam DOHC z crxa a je to proste mazec........neni to VTEC,ale proste ty Hondi kone jsou takove zivejsi...no a kdyz je jich cca 125 a to na cca 850kg auto....no........co dodat.......

White Corolla E10 1,6 Si
tech 850kg bych chtel videtRičrd@johan píše:Auto se znakem H na kapote neni konicek,je to nemoc.......![]()
![]()

ITB Power
- Ričrd@johan
Nejsem si jisty kolik je v TP...ale podivej se na fota jak tommy delal GO karoserie,kolik na to jen vystrikali toho hdrotecu,nebo jak se to jmenuje...atd......a taky tomiho motor...vtec je kapanek tezzsi....ale ikdyby to bylo 950..porad je to mazec,treba ja to neresim,vozim muziku,nelamu si hlavu s kilem na vic,ale ......proste,zadna jina auta v teto tride nemaji takove vlastnosti....a o to jde.......
White Corolla E10 1,6 Si
- Ričrd@johan
Tak to s tebou souhlasim kamo, vidime to asi dost podobne.. Starsi rychly Hondy nejsou pro kazdeho..Ričrd@johan píše:Auto se znakem H na kapote neni konicek,je to nemoc.......![]()
![]()
- Ričrd@johan
Akorat se nesmis rozsekat......jako ja to auto dostat s cerstvymi papiry tak je po me.......adoufam ze se to nestane ani ted,no............proste mazec....uz se nemuzu dockat...skoro 2 mesice stojim...GO komplet motoru.........the_Zed píše:Tak to s tebou souhlasim kamo, vidime to asi dost podobne.. Starsi rychly Hondy nejsou pro kazdeho..Ričrd@johan píše:Auto se znakem H na kapote neni konicek,je to nemoc.......![]()
![]()

White Corolla E10 1,6 Si
- 2Bera
- Kontaktovat uživatele:
este ked tak EJ1.. 125koni..ale skorej zozenes EJ2ku ako 1ku...Mr_xx píše:Mám dotaz, jaké všechny hondy civic se dělali ve VTEC-u.
konkrétně mám namysli jestli je honda EJ2 ve VTECu....
ale subjektivny pocit mam taky ze ta 1.5ka 100koni potiahne lepsie ako 1.6VTEC od 4tis..ale ta 1.6ka ajtak polozi 1.5ku

Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
dokonce bych rekl, ze hard2Bera píše:noo presne...v ESicku to tak necitit...vagi píše:vcera jsem se svezl v ty EJ2 a ten kopanec v cca 4.500 otackach je tam teda poradnej
mam doma EJ1 aj EJ2..ked idem jazdit s 2kou tak to po tych 4tis je to coool...taky light VTEC

ale rozdil je prave v tom, ze to do tech 4tis. moc netahne, za to ESIcko tahne dobre uz odspod.. jsem domluvenej s tim kamosem ze az bude cas, dame si naky sprintiky, tak jsem zvedavej jak to dopadne

Ford Focus II '06 1.6i... mrtka lina
exauti | Civic 5G 1.5i sedan | Civic 5G 1.6 VTEC hothatch
ale to bych nechtel videt cenu.. kupecek je celkove malo a co teprv kdyz by mely B16A2.. kdyz si vezmes ze tady EG6 a EG9 stojej kolem 120tkc, za kolik by byly ty kupecka....2Bera píše:velka skoda ze nedavali do EJ 5G VTicka resp. ze sa sem take nedovazali![]()

- 2Bera
- Kontaktovat uživatele:
no asik okolo 150...ale sak sport look coupecka a take slabe motori do toho davali pr EU trhvagi píše:ale to bych nechtel videt cenu.. kupecek je celkove malo a co teprv kdyz by mely B16A2.. kdyz si vezmes ze tady EG6 a EG9 stojej kolem 120tkc, za kolik by byly ty kupecka....2Bera píše:velka skoda ze nedavali do EJ 5G VTicka resp. ze sa sem take nedovazali![]()

Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
- DaveS
- Kontaktovat uživatele:
Honda bez VTEC neni pravou hondou.... A kdyz se rekne co je dost tak rikam H22A7 tomu motoru rikam ze ma dost slusnej vykon. Neco za neco.... bud clovek voli jistotu motoru kterej uz v nekolika hondach prosel jako F20A4 - acco a prelud, rekl bych ze jeden z nejspolehlivejsich motoru co honda kdy udelala, protiklad ze ten motor moc nejede a naopak zere.
Ale jak rikam kdyz uz kupovat hondu, tak jedine tu nejsilnejsi danou motorizaci co se delala.
Ale jak rikam kdyz uz kupovat hondu, tak jedine tu nejsilnejsi danou motorizaci co se delala.
Honda prelude 2.0i 16V - minulost .....BMW e46 320D - pritomnost..... KTM exc 200-2001-35KW....
tak to by me zajimalo co to teda mamDaveS píše:Honda bez VTEC neni pravou hondou.... .

moooc velký černý letadlo 

Mas taky hondu to jo..Mimochodem jestli tu co pod nickem tak gratuluju, nadhera.. Ale jak rikam kazdej je jinej, nekdo chce zavodit nekdo ne.. Nekdo ma vteca a nekdo zase vi ze by ho ani nevyuzil.. Musim sem zkusit dat nejake moje foto, abych se taky trosku pochlubil..Davidoff píše:tak to by me zajimalo co to teda mamDaveS píše:Honda bez VTEC neni pravou hondou.... .![]()
- Přílohy
-
- a tady poradny brzdy
- 07.JPG (202.85 KiB) Zobrazeno 1629 x
-
- tady mi chybeji svody
- 11.JPG (227.24 KiB) Zobrazeno 1629 x
-
- jeste mi chybej prahy..
- DSC00019.JPG (165.43 KiB) Zobrazeno 1629 x
pjeknaaaa
krasny kola to jako jo :8 kdyztak kukni do sekce Styling, tema Honda Civic "EvoIV" a je to asi na 12tej strance 

To by mě taky zajímalo..asi máme nějakého hybrida co si hraje na HonduDavidoff píše:tak to by me zajimalo co to teda mamDaveS píše:Honda bez VTEC neni pravou hondou.... .![]()

SR20DE - ukradeno
D15B2 - prodáno
D16Z7 - živých 127 koníků
http://www.pneuheli.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
D15B2 - prodáno
koukejte strhnout H z kapoty a nedelejte ostatnim hondam s vtecem ostudu!Robik píše:To by mě taky zajímalo..asi máme nějakého hybrida co si hraje na HonduDavidoff píše:tak to by me zajimalo co to teda mamDaveS píše:Honda bez VTEC neni pravou hondou.... .![]()

Ty tomu ESI říkáš VTEC?vagi píše:koukejte strhnout H z kapoty a nedelejte ostatnim hondam s vtecem ostudu!Robik píše:To by mě taky zajímalo..asi máme nějakého hybrida co si hraje na HonduDavidoff píše: tak to by me zajimalo co to teda mam![]()

SR20DE - ukradeno
D15B2 - prodáno
D15B2 - prodáno
ja uz ho tam nemam co mam to auto, detail ja nemam znak na kapote ale v mascevagi píše:koukejte strhnout H z kapoty a nedelejte ostatnim hondam s vtecem ostudu!Robik píše:To by mě taky zajímalo..asi máme nějakého hybrida co si hraje na HonduDavidoff píše: tak to by me zajimalo co to teda mam![]()