Praha 6
- gismo
- Kontaktovat uživatele:
vykon zvroste na 100kW (+8kW), kroutak stoupne na 185N.m (+15N.m). Je to od SportMotor. Sem na to sam zvedavej, jestli se lidi dokazou domluvitHensel píše:jo kolik to bude stát a na kolik ti to zvýší já měl na fialce výkon o 7kW a zvětšenej krouták a pak to pěkně od spoda bylo znátgismo píše:Tak budu mit v sotobu asi chip jednotky. Do Milovic prijedu trosku pozdeji, uvidime, jak to stihnou. a jestli to vubec bude.

Si pak na mimoni zkusim mereny, nebo na nejakym jinym srazu, protoze asi sprinty v milovicich nestihnu, max by me nekdo na sprint regnul, nez tam dojedu

Re: Praha 6
gizmo:
ty vole a jak zjistíš že se ti zlepšily časy když jsi nikdy měřenej nejel???

- gismo
- Kontaktovat uživatele:
no mereny jsem jel. Loni v milovicich a na high speed meetingu, za toho ukrutnyho deste.lefi píše:gizmo:![]()
![]()
![]()
![]()
ty vole a jak zjistíš že se ti zlepšily časy když jsi nikdy měřenej nejel???
- schade.fan
- Kontaktovat uživatele:
jo táák to jsem to měl taky 4000 od FM tuningu a chceš vědět jak Ti to budou dělat jsem to tenkrát viděl v přímým přenose...Jakub vytáhl jednotku odletovala se epromka dala se do takovýho přípravku v něm se zazálohoval starej softík a naládoval se tam novej a sup zase na desku zaletovat a pak do autí ten krouták tam pak znát byl jelo to hezky za plynem a ta díra mezi 2000-3000 ta zmizela
- gismo
- Kontaktovat uživatele:
no me to za votackama jde i ted, ale asi to pujde vicHensel píše:jo táák to jsem to měl taky 4000 od FM tuningu a chceš vědět jak Ti to budou dělat jsem to tenkrát viděl v přímým přenose...Jakub vytáhl jednotku odletovala se epromka dala se do takovýho přípravku v něm se zazálohoval starej softík a naládoval se tam novej a sup zase na desku zaletovat a pak do autí ten krouták tam pak znát byl jelo to hezky za plynem a ta díra mezi 2000-3000 ta zmizela

Hele ja se k v tom nějak moc nevyznam,ale neměl bys tomu chipu přizpusobit i auto...jako otevřeny sání,nebo aspon sportovní vložku,ne ten papírak a poupravit vyfuk????
Jinak diky všem za včerejší gratulace 

no já jediný co jsem tenkrát měl byl jinej vejfuck jinak nic, ale je jasný, že to doporučujou stejně třeba jako k autům s T doporučuje sportmotor dodělat do pravýho podběhu mřížku, aby se lépe chladil IC...jo a dodatečně Lefi vše nej 

já myslím že by se měly dát sporotovní pedálelefi píše:Hele ja se k v tom nějak moc nevyznam,ale neměl bys tomu chipu přizpusobit i auto...jako otevřeny sání,nebo aspon sportovní vložku,ne ten papírak a poupravit vyfuk????

+ dalsich 18khomer01 píše:já myslím že by se měly dát sporotovní pedálelefi píše:Hele ja se k v tom nějak moc nevyznam,ale neměl bys tomu chipu přizpusobit i auto...jako otevřeny sání,nebo aspon sportovní vložku,ne ten papírak a poupravit vyfuk????![]()
![]()

- schade.fan
- Kontaktovat uživatele:
a potah volantu TypeR...nejlíp červenejhomer01 píše:já myslím že by se měly dát sporotovní pedálelefi píše:Hele ja se k v tom nějak moc nevyznam,ale neměl bys tomu chipu přizpusobit i auto...jako otevřeny sání,nebo aspon sportovní vložku,ne ten papírak a poupravit vyfuk????![]()
![]()

sw20
Já jsem řikal že tomu moc nerozumi,takže diky kluci že jste informovali jak to tedy opravdu má být.
- gismo
- Kontaktovat uživatele:
To bude dalsi faze. Kit sani, pak vefukovy potrubi. to prijde naraz s naraznikama.lefi píše:Hele ja se k v tom nějak moc nevyznam,ale neměl bys tomu chipu přizpusobit i auto...jako otevřeny sání,nebo aspon sportovní vložku,ne ten papírak a poupravit vyfuk????