a kdy ty pedály a potah volantu?:-)gismo píše:To bude dalsi faze. Kit sani, pak vefukovy potrubi. to prijde naraz s naraznikama.lefi píše:Hele ja se k v tom nějak moc nevyznam,ale neměl bys tomu chipu přizpusobit i auto...jako otevřeny sání,nebo aspon sportovní vložku,ne ten papírak a poupravit vyfuk????
Praha 6
Re: Praha 6
Do sprnovy Mimonehomer01 píše:a kdy ty pedály a potah volantu?:-)gismo píše:To bude dalsi faze. Kit sani, pak vefukovy potrubi. to prijde naraz s naraznikama.lefi píše:Hele ja se k v tom nějak moc nevyznam,ale neměl bys tomu chipu přizpusobit i auto...jako otevřeny sání,nebo aspon sportovní vložku,ne ten papírak a poupravit vyfuk????
biohazard píše:Do sprnovy Mimonehomer01 píše:a kdy ty pedály a potah volantu?:-)gismo píše: To bude dalsi faze. Kit sani, pak vefukovy potrubi. to prijde naraz s naraznikama.

- gismo
- Kontaktovat uživatele:
pedaly z RS budou, ale kdy to nevim. potah volantu? Ho mam ve skrini, ti ho muzu klidne prodat, uz ho tam nechci videthomer01 píše:a kdy ty pedály a potah volantu?:-)gismo píše:To bude dalsi faze. Kit sani, pak vefukovy potrubi. to prijde naraz s naraznikama.lefi píše:Hele ja se k v tom nějak moc nevyznam,ale neměl bys tomu chipu přizpusobit i auto...jako otevřeny sání,nebo aspon sportovní vložku,ne ten papírak a poupravit vyfuk????

-
- Kontaktovat uživatele:
Lukash,Schade,Gismo : Klucíí sory,že sem vás včera tak přešel při tom odchodu
Ale znáte to..svítilo tam na mě sluníčko celou dobu...tak se nemůžeme divit

myslim že tohle je neomluvitelné
....jinak strahov docela dobrej až na tu benzínovou show...

- gismo
- Kontaktovat uživatele:
z my strany v poho.Lucky píše:Lukash,Schade,Gismo : Klucíí sory,že sem vás včera tak přešel při tom odchoduAle znáte to..svítilo tam na mě sluníčko celou dobu...tak se nemůžeme divit
![]()
2 Bio: je to pravidelne kazdou druhou stredu v mesici od 18:00
Tak jdu na ten chip zejtra vecer, takze do Milovic vyrazim tak v 19(19:30), v kolik ze odjizdite?
v 17:00 nejpozději...
jinak mi někteří z vas udělali radost tím že pojedete po stary a diky tomu nemusim hrotit známku...
jinak mi někteří z vas udělali radost tím že pojedete po stary a diky tomu nemusim hrotit známku...
ty jeste nevis,ze po okreskach pojedes sam?lefi píše:v 17:00 nejpozději...

volebiohazard píše:ty jeste nevis,ze po okreskach pojedes sam?lefi píše:v 17:00 nejpozději...

kravolefi píše:volebiohazard píše:ty jeste nevis,ze po okreskach pojedes sam?lefi píše:v 17:00 nejpozději...

- schade.fan
- Kontaktovat uživatele:
tyve kdo ti o to stojí???(joke)Lucky píše:Lukash,Schade,Gismo : Klucíí sory,že sem vás včera tak přešel při tom odchoduAle znáte to..svítilo tam na mě sluníčko celou dobu...tak se nemůžeme divit
![]()

homer01:no asi jo

sw20
-
- Kontaktovat uživatele:
Já vím...se vtírám
:D Už to neudělám
Uvidíme se teda zítra 

@gismo pedály seženeš od bylzde na skodaforu
za good cenu
jo jinka to tlačítko jak jsme se spolu byvili je už celý od prachu mi musíš zas enapsat kdy budete v Tescu 

- schade.fan
- Kontaktovat uživatele:
- gismo
- Kontaktovat uživatele:
jop nejak se domluvime. Asi ho pouziju na ministroba .)Hensel píše:@gismo pedály seženeš od bylzde na skodaforuza good cenu
jo jinka to tlačítko jak jsme se spolu byvili je už celý od prachu mi musíš zas enapsat kdy budete v Tescu
- schade.fan
- Kontaktovat uživatele:
a tam bude jeko víc lídí jo? jako i s autama jo? já nevím jestli se nemám zeptat rodičů jestli mě pustí oni se o mě totiž moc bojej a když tam budou nějaký ty závody...biohazard píše:sraz v Milovicich zejtra v Milovicich protoze aby byla prdelhomer01 píše:co kde kdy kde proč na co![]()
![]()
![]()

když kluci já fakt nevím

kdyby byl nejakej problem co se tyce povoleni,tak ja tvym rodicum domluvimhomer01 píše:a tam bude jeko víc lídí jo? jako i s autama jo? já nevím jestli se nemám zeptat rodičů jestli mě pustí oni se o mě totiž moc bojej a když tam budou nějaký ty závody...biohazard píše:sraz v Milovicich zejtra v Milovicich protoze aby byla prdelhomer01 píše:co kde kdy kde proč na co![]()
![]()
![]()
no bejvá to tak ne? tuning rovná se závody aspon tak mi to všichni tvrdí.
když kluci já fakt nevím![]()
![]()
![]()
![]()

Ja bych tam nejezdil,prej to jsou diskofilové ti tuninkáááři nebo jak si to řikaj.