e36
Moderátor: T-O-M
Re: e36
fazle je to bez DPHFazeey píše:ten ceník je s DPH nebo jak? třeba kladky co potřebuju tam maj levnější než v AutoKelly....
Diesel power 

- Fazeey
- Kontaktovat uživatele:
hmm tak s DPH to vychází na stejný prachy jak v AutoKelly, nedávaj tam v servise taky FEBI třeba?Slavisimo píše:fazle je to bez DPHFazeey píše:ten ceník je s DPH nebo jak? třeba kladky co potřebuju tam maj levnější než v AutoKelly....
V8 fbiturbu fautomatu hrabeto žeretojakkokot if ekomodu
Hledal bych v origo vodách...100RM píše:Hosi, mozete sa pls mrknut na www.stormworld.eu a hodit mi sem link na nejake pekne 17ky ktore by sa mu hodili ? Najradsej by som chcel cierne s lestenymi limcami (vystrelky typu BBS za 40 litrov neriesim-nemam na ne)
Dikec.

=E39 530i 2003=
=E24 M635CSi 1984=
Někdo potřebuje auto, já mám dvě BMW
=E24 M635CSi 1984=
Někdo potřebuje auto, já mám dvě BMW
origo vody jsou podle me okoukany, kdyz mluvime o Mkachmatal píše:Hledal bych v origo vodách...100RM píše:Hosi, mozete sa pls mrknut na www.stormworld.eu a hodit mi sem link na nejake pekne 17ky ktore by sa mu hodili ? Najradsej by som chcel cierne s lestenymi limcami (vystrelky typu BBS za 40 litrov neriesim-nemam na ne)
Dikec.

Diesel power 

po skusenostech s Elitem, jedine Autec, taky jde o to co a jak ale pro podvozek bych sel do Autecu pokud tam jsou ceny podobne.Fazeey píše:hmm tak s DPH to vychází na stejný prachy jak v AutoKelly, nedávaj tam v servise taky FEBI třeba?Slavisimo píše:fazle je to bez DPHFazeey píše:ten ceník je s DPH nebo jak? třeba kladky co potřebuju tam maj levnější než v AutoKelly....
Diesel power 

Slavisimo píše:Proc to chces delat?Wilda píše:Zeptam se jestli je nejaky veliky problem vymenit celou zadni napravu,bubny za kotouce? Dikybubny nejsou spatny
asi proto, že kotouče jsou přeci jen lepší

hele Wildo - problém to neni, dnes jde s autama úplně všechno... ale to auto budeš muset dát na hydraulickej zvedák, aby se k tomu mohlo, předpokládám, že to necháš udělat u někoho v dílně/servisu resp. že ti s tim někdo pomůže, tu kotoučovku už jsi někde sehnal?
Hlavne mozna jiny motor, musim to promyslet. No prave uz jsem se o tom bavil s nekym na BMW klubu a je to nedostatkovy zboziT-O-M píše:Slavisimo píše:Proc to chces delat?Wilda píše:Zeptam se jestli je nejaky veliky problem vymenit celou zadni napravu,bubny za kotouce? Dikybubny nejsou spatny
asi proto, že kotouče jsou přeci jen lepší![]()
hele Wildo - problém to neni, dnes jde s autama úplně všechno... ale to auto budeš muset dát na hydraulickej zvedák, aby se k tomu mohlo, předpokládám, že to necháš udělat u někoho v dílně/servisu resp. že ti s tim někdo pomůže, tu kotoučovku už jsi někde sehnal?

Ty Wildo,nic proti,ale myslim ze se Ti vyplati to auto prodat a koupit silnejsi,pokud chces menit motor a kotoucovku....
seat ibiza 110ps ---> coupe328i 193ps --> subaru forester 2.5XT 230 ps
Vim o tom ze se nevyplati.....jenze za kolik ted prodam orezlou e36 1.6 z 92?coupe328 píše:Ty Wildo,nic proti,ale myslim ze se Ti vyplati to auto prodat a koupit silnejsi,pokud chces menit motor a kotoucovku....