BRUTALNI NEHODA -AUDI vs. YAMAHA R1

Prostě videa

Moderátor: Jardafox

Pipotuning
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

BRUTALNI NEHODA -AUDI vs. YAMAHA R1

Příspěvek od Pipotuning »

Je to sila-naměřená rychost udajně 230km/h ikdyž nevím jak to bylo naměřeno! :(
http://cafe.loveme.cz/video/yamaha-r1-b ... ka-s-audi/
SEAT TOLEDO-1.6i-74kw+.....
www.pipotuning.estranky.cz
ex MethanCityClub-pohřben :-(
ex Xclusivecars-............ :-)

biker

Příspěvek od biker »

brzdna draha??

Dolph
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dolph »

podle poškození vozidel... :wink:
Golf 1 ABF - 193 hp - 1/4 míle...13,7s
sezóna 2006 - 2012: 28x první, 19x druhý, 10x třetí

Fiat Coupé 20VT LE - 373 hp 475 nm - 1/4 míle...12,7s
sezóna 2012: Mistr Slovenska ve sprintu
sezóna 2013: Vicemistr ČR a SR ve sprintu

www.dolph-racing.cz

Pipotuning
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

biker píše:brzdna draha??
pěkná blbost když žadná není!

Pipotuning
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Dolph píše:podle poškození vozidel... :wink:
no jedině tak 8)

biker

Příspěvek od biker »

Pipotuning píše:
biker píše:brzdna draha??
pěkná blbost když žadná není!
ja to video nevidel,me to tiz nefachci

JirkaT
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JirkaT »

Kdyby na ty masine jel tak rychle,jak pisou,tak by ten motorkar asi vypadal uplne jinak.. 8)

VWOKY

Příspěvek od VWOKY »

Anděl
Moderátor

Příspěvek od Anděl »

JirkaT píše:Kdyby na ty masine jel tak rychle,jak pisou,tak by ten motorkar asi vypadal uplne jinak.. 8)
A to jako proč. :?
Mitsubishi Eclipse GSX 4x4 turbo r.v 1992 - Prodám
Eagle Talon FWD turbo - Prodám
Škoda Felicia Pick-UP r.v. 2001 50kw
Honda VF 750C Magna 65kw

JirkaT
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JirkaT »

Anděl píše:
JirkaT píše:Kdyby na ty masine jel tak rychle,jak pisou,tak by ten motorkar asi vypadal uplne jinak.. 8)
Tak pisou,ze mel jet snad 230km/h...ne??
Tak se tak blbe neptej.. :lol: :lol:

Fiesta
Kontaktovat uživatele:

Re: BRUTALNI NEHODA -AUDI vs. YAMAHA R1

Příspěvek od Fiesta »

když tot vidím tak se mi ježi chlupy na zádech....motorka je krásná věc ale nesměli by bejt na cestách auta atd...
VW PASSAT B5

RifleMan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RifleMan »

JirkaT píše:
Anděl píše:
Tak pisou,ze mel jet snad 230km/h...ne??
Tak se tak blbe neptej.. :lol: :lol:
Stále to ale nevysvětluje proč by vypadal jinak. Navíc to auto má slušně pohnutý motor takže ve 100km/h to určitě nebylo
Obrázek

VWOKY

Příspěvek od VWOKY »

proč by měl vypadat jinak?ty víš co mu je?pod tím kvalitnim oblečenim těžko poznáš co je jinak a mohl přeletět a klouzat se po silnici a toho na kousky neroztrhá (pokud si myslel toto)

spyker
Moderátor

Příspěvek od spyker »

se mi líbí jak tam na tom první odkazu říkají že blbec s autem nedal přednost ... jak on mohl vědět že tam pojede nějakej magor 230km/h ??? není to snad toho motorkáře vina?Jinak je to humus no jak tam leží na tý silnici a šahaj na něj :roll: tak buď začít oživovat a nebo nic... docela mi to připomíná bouračku s chamem akorát tam to dopadlo oproti tomudle mnohem líp

Fiesta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fiesta »

spyker píše:se mi líbí jak tam na tom první odkazu říkají že blbec s autem nedal přednost ... jak on mohl vědět že tam pojede nějakej magor 230km/h ??? není to snad toho motorkáře vina?Jinak je to humus no jak tam leží na tý silnici a šahaj na něj :roll: tak buď začít oživovat a nebo nic... docela mi to připomíná bouračku s chamem akorát tam to dopadlo oproti tomudle mnohem líp
hele chlape...beru tě jako Škodvkáře tak to trochu zmírním.... Co si myslíš že je nadřazenější? Rychlost nebo Přednost v jízdě...samozřejmě že to druhý...takže plnou vinu nese řidič automobilu. To že magor v autě přehlídne motorkáře je možný , ale svědomitej a nezbrklej řidič toto nikdy neudělá.
VW PASSAT B5

Viking

Příspěvek od Viking »

Možná, že "dobře" spadl, že je v kuse..... i při menší rychlosti jsou ruce a nohy utržené, ale jinak hnus no :cry: Rychlost se dá poznat i z tacháče, většinou se sekne na té rychlosti, ve které zrovna naboural.

ROUBIK

Příspěvek od ROUBIK »

Fiesta píše:
spyker píše:se mi líbí jak tam na tom první odkazu říkají že blbec s autem nedal přednost ... jak on mohl vědět že tam pojede nějakej magor 230km/h ??? není to snad toho motorkáře vina?Jinak je to humus no jak tam leží na tý silnici a šahaj na něj :roll: tak buď začít oživovat a nebo nic... docela mi to připomíná bouračku s chamem akorát tam to dopadlo oproti tomudle mnohem líp
hele chlape...beru tě jako Škodvkáře tak to trochu zmírním.... Co si myslíš že je nadřazenější? Rychlost nebo Přednost v jízdě...samozřejmě že to druhý...takže plnou vinu nese řidič automobilu. To že magor v autě přehlídne motorkáře je možný , ale svědomitej a nezbrklej řidič toto nikdy neudělá.
No to počkej, když vyjíždím na hlavní kouknu doprava nic kouknu doleva nic tak jedu a to že tam někdo přilítne ve 230km/h nemám šanci zaregistrovat pokud jsem ho někde v dálce neviděl. :?

Kroci
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kroci »

ROUBIK píše:
Fiesta píše:
No to počkej, když vyjíždím na hlavní kouknu doprava nic kouknu doleva nic tak jedu a to že tam někdo přilítne ve 230km/h nemám šanci zaregistrovat pokud jsem ho někde v dálce neviděl. :?
taky bych rekl ze tohle nema sanci zaregistrovat ani ten tvuj "svedomitej" ridic ... jeste treba kdyz je tam nakej horizont nebo tak ;)
Stilyng objemem nenahradýš

Kód: Vybrat vše

www.strasse.cz - oblečení s autotématikou

Fiesta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fiesta »

hoši...nepsané pravidlo... Předvídej předvídej předvídej...

Samozřejmě, motorkář jel velmi rychle...ale pravidlo přednosti platí stále
VW PASSAT B5

ROUBIK

Příspěvek od ROUBIK »

:lol: tak to bych tam moch stát třeba 20 minut :lol: ale co je psáno to je dáno. :roll:

Paik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paik »

To už bych se z křižovatky vůbec nedostal, kdybych měl pořád předvídat, že za kopcem je motorkář a jede 230... Každopádně nevíme, jak se to přesně stalo, takže tyhle spekulace jsou neprosto zbytečný...

Kroci
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kroci »

to je pekny ale vem si kdybych mel predvidat na kazdy krizovatce blbecka se dvouma kolama co leti 230 a jezdit podle toho tak si kazdej bude klepat na celo ;)
Stilyng objemem nenahradýš

Kód: Vybrat vše

www.strasse.cz - oblečení s autotématikou

Vega

Příspěvek od Vega »

Fiesta píše:hoši...nepsané pravidlo... Předvídej předvídej předvídej...

To jsi asi nemyslel vážně, ne? Nemám nic proti motorkářům, ale to co píšou kluci výše je naprostá pravda. Jestliže se rozhlídnu a nic tam neni tak jedu. Jak chceš předvídat, že přilítne idiot ve 23Oti?
Obrázek

Tommy1978
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tommy1978 »

Vega píše:

To jsi asi nemyslel vážně, ne? Nemám nic proti motorkářům, ale to co píšou kluci výše je naprostá pravda. Jestliže se rozhlídnu a nic tam neni tak jedu. Jak chceš předvídat, že přilítne idiot ve 23Oti?
S tim souhlasim 8)
Jinak je to teda hrozný :(
Mi mame Ňů Býtla a taki noví Toledo f tuninku dost kua voe neasi :lol:

mr.modena
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mr.modena »

Vega píše:

8)
>> Czechferrari.cz <<
>> Advokátní kancelář Mgr. Jaroslav Hanus <<

spyker
Moderátor

Příspěvek od spyker »

a kdybych se rozjel a najednou ho viděl tak stejnak neudělám nic ... on to zaťápne a spadne a nebo hůř vjede do protisměru jako uhybnej manévr a dopadlo by to možná ještě hůř ...
Fiesta:cením si toho že mě bereš za škodovkáře a že zmírníš ale tady s tebou asi nesouhlasím no :roll:

hattori_hanzo
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hattori_hanzo »

Tak to je neskutečná kravina tohle...Jestli je ta informace co jsem našel(jestli jsou špatný tak mě prosím někdo opravte),že za vteřinu ujede auto při rychlosti 50km/h za vteřinu 14 metrů,tak by to při průměrný reakční době 3 vteřiny znamenalo při 280km/h cca. 78 metrů za vteřinu.Pokud v momentě kdy se ten týpek v tý Audině rozjel byl ten kokot na motorce 200-300 metrů od něj tak vážně neměl ani minimální šanci s tím něco udělat!Myslíš,že by jsi tohle měl říct žaludek rodině tý holky jestli to nerozdejchá,hochu?
✠Luftwaffle✠

NC

Příspěvek od NC »

hattori_hanzo píše:

Tak to je neskutečná kravina tohle...Jestli je ta informace co jsem našel(jestli jsou špatný tak mě prosím někdo opravte),že za vteřinu ujede auto při rychlosti 50km/h za vteřinu 14 metrů,tak by to při průměrný reakční době 3 vteřiny znamenalo při 280km/h cca. 78 metrů za vteřinu.Pokud v momentě kdy se ten týpek v tý Audině rozjel byl ten kokot na motorce 200-300 metrů od něj tak vážně neměl ani minimální šanci s tím něco udělat!Myslíš,že by jsi tohle měl říct žaludek rodině tý holky jestli to nerozdejchá,hochu?
Prosimte vzpamatuj se :roll:

1. rychlost nebyla 280, musis cist poradne

2. nehoda se stala zrejme uplne jinak nez ji nekteri pochopili, jedna se o naprosto prehledny usek takze zadne blitiny o horizontech neberu

3. byl jsem u podobne nehody a zaver policajta znel presne jak napsal Fiesta

4. ano, rozhodne bych dokazal sdelit rodine, ze nedani prednosti v jizde je nejcastejsi pricinou nehod a zde bohuzel zabijelo

P.S.: LOL uzasny paradox - 4 temata pod timto je thread s nazvem CLIO 260km/h a sranda jak se vsichni placaji po ramenou se slovy mazec :D
moralisti ...

kujon
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kujon »

Každopádně ten týpek na motorce nemá co jezdit 230km/h. To jako pardon, ale to bych musel bejt věštec abych předpověděl takovýho člověka co se na mě řítí takovoudle rychlostí odněkaď dovíodkaď.
Pug 106 S16 - splašená francouzská krabička :afro:
A také něco většího německého.

Fiesta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fiesta »

Chlapi, je to sice řekl bych nesmyslný ale jetomu tak. Ono taky když chceš pochopit tuto situaci musíš mít na mašině něco odježděno. Není to otom říct " On jel 200... to není moje vina..." Jenže opak je pravdou...i kdyby jel 500 a stalo se to na dálnici tak je to vina toho kdo mu vjel do pruhu či mu nedal přednost.

Jistě, jak píše NC...úsek je přehlednej, to z videa pozná každej kdo má aspoň jedno oko.

Napíšu případ ze své zkušenosti:

Kopec Mohelničák směr Morav. Třebová.

Motorkář jel asi 150 v kopci do pravotočivé, táhlé a samozřejmě nepřehledné zatáčky...V neštěstí se toto obrátilo když jistý Pepa z JZD s Tatrou a vlekem vyjížděl z pole na tuto cestu...vjezd je jak na schvál srovna v té zatáčce ( jel směrem do Mohelnice takže přejížděl plnou ). V zákoně bylo v té době ´že při nepřehledných situacích atd má buď vyslat závozníka či požádat kolem jedoucí atd o kontrolu provozu či jeho omezení...aby mohl bezpečně vjet na silnici... Too Pepa neudělal a klučina ve 150 napálil to Tatry z boku...Tak...a teď mi řeknětě kdo za to může? Jednoznačně řidič Tatry...

Lidi neblbněte...pokud vidím jet motorkáře tak radši 10 sec počkám a pak jedu...Sám jsem jezdil a snad ještě někdy jezdit budu ale pokud budou na silnicích takoví lidi co zde tvrdí že, " Je to jeho vina...jel rychle..." tak se mi do toho moc nechce.
VW PASSAT B5

Odpovědět

Zpět na „Video“