http://cafe.loveme.cz/video/yamaha-r1-b ... ka-s-audi/
Moderátor: Jardafox
pěkná blbost když žadná není!biker píše:brzdna draha??
no jedině takDolph píše:podle poškození vozidel...
Stále to ale nevysvětluje proč by vypadal jinak. Navíc to auto má slušně pohnutý motor takže ve 100km/h to určitě nebyloJirkaT píše:Tak pisou,ze mel jet snad 230km/h...ne??Anděl píše:A to jako proč.JirkaT píše:Kdyby na ty masine jel tak rychle,jak pisou,tak by ten motorkar asi vypadal uplne jinak..
Tak se tak blbe neptej..![]()
hele chlape...beru tě jako Škodvkáře tak to trochu zmírním.... Co si myslíš že je nadřazenější? Rychlost nebo Přednost v jízdě...samozřejmě že to druhý...takže plnou vinu nese řidič automobilu. To že magor v autě přehlídne motorkáře je možný , ale svědomitej a nezbrklej řidič toto nikdy neudělá.spyker píše:se mi líbí jak tam na tom první odkazu říkají že blbec s autem nedal přednost ... jak on mohl vědět že tam pojede nějakej magor 230km/h ??? není to snad toho motorkáře vina?Jinak je to humus no jak tam leží na tý silnici a šahaj na nějtak buď začít oživovat a nebo nic... docela mi to připomíná bouračku s chamem akorát tam to dopadlo oproti tomudle mnohem líp
No to počkej, když vyjíždím na hlavní kouknu doprava nic kouknu doleva nic tak jedu a to že tam někdo přilítne ve 230km/h nemám šanci zaregistrovat pokud jsem ho někde v dálce neviděl.Fiesta píše:hele chlape...beru tě jako Škodvkáře tak to trochu zmírním.... Co si myslíš že je nadřazenější? Rychlost nebo Přednost v jízdě...samozřejmě že to druhý...takže plnou vinu nese řidič automobilu. To že magor v autě přehlídne motorkáře je možný , ale svědomitej a nezbrklej řidič toto nikdy neudělá.spyker píše:se mi líbí jak tam na tom první odkazu říkají že blbec s autem nedal přednost ... jak on mohl vědět že tam pojede nějakej magor 230km/h ??? není to snad toho motorkáře vina?Jinak je to humus no jak tam leží na tý silnici a šahaj na nějtak buď začít oživovat a nebo nic... docela mi to připomíná bouračku s chamem akorát tam to dopadlo oproti tomudle mnohem líp
taky bych rekl ze tohle nema sanci zaregistrovat ani ten tvuj "svedomitej" ridic ... jeste treba kdyz je tam nakej horizont nebo takROUBIK píše:No to počkej, když vyjíždím na hlavní kouknu doprava nic kouknu doleva nic tak jedu a to že tam někdo přilítne ve 230km/h nemám šanci zaregistrovat pokud jsem ho někde v dálce neviděl.Fiesta píše:hele chlape...beru tě jako Škodvkáře tak to trochu zmírním.... Co si myslíš že je nadřazenější? Rychlost nebo Přednost v jízdě...samozřejmě že to druhý...takže plnou vinu nese řidič automobilu. To že magor v autě přehlídne motorkáře je možný , ale svědomitej a nezbrklej řidič toto nikdy neudělá.spyker píše:se mi líbí jak tam na tom první odkazu říkají že blbec s autem nedal přednost ... jak on mohl vědět že tam pojede nějakej magor 230km/h ??? není to snad toho motorkáře vina?Jinak je to humus no jak tam leží na tý silnici a šahaj na nějtak buď začít oživovat a nebo nic... docela mi to připomíná bouračku s chamem akorát tam to dopadlo oproti tomudle mnohem líp
To jsi asi nemyslel vážně, ne? Nemám nic proti motorkářům, ale to co píšou kluci výše je naprostá pravda. Jestliže se rozhlídnu a nic tam neni tak jedu. Jak chceš předvídat, že přilítne idiot ve 23Oti?Fiesta píše:hoši...nepsané pravidlo... Předvídej předvídej předvídej...
Samozřejmě, motorkář jel velmi rychle...ale pravidlo přednosti platí stále
S tim souhlasimVega píše:To jsi asi nemyslel vážně, ne? Nemám nic proti motorkářům, ale to co píšou kluci výše je naprostá pravda. Jestliže se rozhlídnu a nic tam neni tak jedu. Jak chceš předvídat, že přilítne idiot ve 23Oti?Fiesta píše:hoši...nepsané pravidlo... Předvídej předvídej předvídej...
Vega píše:To jsi asi nemyslel vážně, ne? Nemám nic proti motorkářům, ale to co píšou kluci výše je naprostá pravda. Jestliže se rozhlídnu a nic tam neni tak jedu. Jak chceš předvídat, že přilítne idiot ve 23Oti?Fiesta píše:hoši...nepsané pravidlo... Předvídej předvídej předvídej...
Tak to je neskutečná kravina tohle...Jestli je ta informace co jsem našel(jestli jsou špatný tak mě prosím někdo opravte),že za vteřinu ujede auto při rychlosti 50km/h za vteřinu 14 metrů,tak by to při průměrný reakční době 3 vteřiny znamenalo při 280km/h cca. 78 metrů za vteřinu.Pokud v momentě kdy se ten týpek v tý Audině rozjel byl ten kokot na motorce 200-300 metrů od něj tak vážně neměl ani minimální šanci s tím něco udělat!Myslíš,že by jsi tohle měl říct žaludek rodině tý holky jestli to nerozdejchá,hochu?Fiesta píše:hoši...nepsané pravidlo... Předvídej předvídej předvídej...
Prosimte vzpamatuj sehattori_hanzo píše:Tak to je neskutečná kravina tohle...Jestli je ta informace co jsem našel(jestli jsou špatný tak mě prosím někdo opravte),že za vteřinu ujede auto při rychlosti 50km/h za vteřinu 14 metrů,tak by to při průměrný reakční době 3 vteřiny znamenalo při 280km/h cca. 78 metrů za vteřinu.Pokud v momentě kdy se ten týpek v tý Audině rozjel byl ten kokot na motorce 200-300 metrů od něj tak vážně neměl ani minimální šanci s tím něco udělat!Myslíš,že by jsi tohle měl říct žaludek rodině tý holky jestli to nerozdejchá,hochu?Fiesta píše:hoši...nepsané pravidlo... Předvídej předvídej předvídej...