Mne se libi pravidla Sandyho, ktery pravidla ziskal mnohaletou zkusenosti. Vysoce upravene auto je pro nej takove, ktere nema platne SPZ, doklady, zmenil hnanou napravu, umisteni motoru, atd.Krosmen píše:jak sem napsal v těchto kategoriích by mněly být dány přesně definované pojmy co je upravené auto co ne co se považuje za úpravy které tě posunou do vysoce upravených vozů.Já zkusim najít jak přesně to ve státech mají ten jejich systém se mi líbil...postnu to sem.
To že ty pravidla budou jasně stanovena ti dovolí se řídit stylem tvých úprav.situace nefunguje tak že si upravíš auto a pak si podle nich budeš upravovat pravidla.jednou by se ta pravidla měla ustanovit a ty si podle nich pak budeš auto stavit...jako je to v jiných odvětvích motorsportu.....
zkusim najít to přesné znění těch pravidel.....
Ostatni auta jsou jen upravena - komu je co do toho, jestli si dam hribek na konec sani, nebo jestli si motor kompletne prekopu z kovanych soucasti? Mezi tovarnimi auty jsou tak diametralni rozdily, tak proc by se mely posuzovat jeste upravy?
Podobny navrhy vec jen jeste vic komplikujou.