Live4Ride Syndicate
Moderátor: Dave0401
To už to černé svinstvo stojí tolik??? Jsem včera tankoval na Shellce 60 litrů a ani jsem si nevšimnul

Live4Ride Syndicate
http://www.youtube.com/watch?v=15_eg1YM9fg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?v=15_eg1YM9fg" onclick="window.open(this.href);return false;
Re: Live4Ride Syndicate
ano to se mi zda opravdu malo, kdyz od velkododavatelu je to mnohem levneji. a nemusi platit cloveka a auto ktere mu pro to jezdi po 1000 litrech....luboT4 píše:jak nepokryje vole ? ta nádoba má 1000l a čepoval do plna takže má na jedné cestě 1700 kč a jezdí několikrát denně to se ti zdá málo ? když pojede 3x denně třeba ?Dan píše:to je pekny nesmysl..... 1,70 na litru? to nepokryje ani naklady na to facko kterym to vozi.
rek bych ze tak resi jen chvilkovy nedostatek nafty, nez priveze dodavatel nebo nevim. takhle by vubec nezarobil.... spis naopak.
leda ze by mu hypernova za velky odber delala uplne jinou cenu nez vidis na tabuli....
Naposledy upravil(a) Dan dne 14 lis 2007 09:48, celkem upraveno 1 x.
synci.. ja bych si na to facko pockal na nadjezdu a zbavil ho toho "nakladu" 
AUDI TTS 2.0 TFSI S-Tronic Quattro (Stage 1: 320HP / 420Nm)
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
fačko je Pospěcha a i ten vozík a ten kluk je brigádník na všechno jak není potřeba v pneu tak dělá co mu řekne, zametá , natírá ,maluje, meje auta . prostě všechno a je mu asi tak 19 . takže jaké náklady máš na mysli ?Dan píše:ano to se mi zda opravdu malo, kdyz od velkododavatelu je to mnohem levneji. a nemusi platit cloveka a auto ktere mu pro to jezdi po 1000 litrech....luboT4 píše:jak nepokryje vole ? ta nádoba má 1000l a čepoval do plna takže má na jedné cestě 1700 kč a jezdí několikrát denně to se ti zdá málo ? když pojede 3x denně třeba ?Dan píše:to je pekny nesmysl..... 1,70 na litru? to nepokryje ani naklady na to facko kterym to vozi.
rek bych ze tak resi jen chvilkovy nedostatek nafty, nez priveze dodavatel nebo nevim. takhle by vubec nezarobil.... spis naopak.
VW Touareg R5 (400 Nm) ,VW T4 2.5 TDI
woman's car my Touareg
woman's car my Touareg
voda se ti s naftou nesmíchá leje se tam třeba vyjetej olej ze servisu a nebo olej rostlinej taky třeba použitej . hoši vy neznáte nic a Danek je lulan .
woman's car my Touareg
woman's car my Touareg
a Lubovi prsi do nosu 
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
každej den se na to dívám z okna a nějakej lulan mi bude tvrdit že to není možný to mě dokáže nasrat .
woman's car my Touareg
woman's car my Touareg
už vám tu nic nedám
woman's car my Touareg
woman's car my Touareg
Nebuď lulan a dej nám 
Live4Ride Syndicate
ja jsem psal ze to neni mozny? uka kde....
napsal jsem ze je to nesmysl takhle resit dlouhodobe.... proste si myslim ze jen resi chvilkovy nedostatek nafty, jelikoz od dodavatelu je cena uplne jinde nez v hypernove. treba jen nezaplatil, tak mu nedodali. (jen uvaha)
upozornuju ze nejsem podnikatel jako ty. ale obycejny delnik....
a naklady? naklady jsou vsude. PHM, amortizace, clovek (predpokladam ze tam nedela zadarmo). treba jsou to nizke naklady ale jsou....
napsal jsem ze je to nesmysl takhle resit dlouhodobe.... proste si myslim ze jen resi chvilkovy nedostatek nafty, jelikoz od dodavatelu je cena uplne jinde nez v hypernove. treba jen nezaplatil, tak mu nedodali. (jen uvaha)
upozornuju ze nejsem podnikatel jako ty. ale obycejny delnik....
a naklady? naklady jsou vsude. PHM, amortizace, clovek (predpokladam ze tam nedela zadarmo). treba jsou to nizke naklady ale jsou....
nechapu proc to beres jako utok na sebe.... ja jsem chtel jen vysvetlit od nekoho kdo podnika jak moc je to vyhodne..... protoze me to teda tak neprijdeluboT4 píše:každej den se na to dívám z okna a nějakej lulan mi bude tvrdit že to není možný to mě dokáže nasrat .
leda ze v hypernove neplati tolik kolik si myslime
.. ale ze tam zas ma nejake ksefty bokem.. 
.. nebo nekdo nekomu splaci "dluh" v nafte ... kdo vi
.. nebo nekdo nekomu splaci "dluh" v nafte ... kdo vi
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
dobry vuz na stavbu 
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
Lukeesu vitej... ty jsi uz dlouho nic na TF nenapsal... a hlavne dlouho ses neukazal 
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
- wesly.TDI
- Kontaktovat uživatele:
kuwa vase starosti bych chtel mit
.................ja uz nevidel benzinku
tak rok
tak rok
nemáš prachy na provoz té tvojí <> lodě?wesly.TDI píše:kuwa vase starosti bych chtel mit.................ja uz nevidel benzinku
tak rok
Rapid 130 --> 110r --> Favorit --> 1000MB --> E34 525iA --> Swišť GTi MK III (125,8dB
) --> Golf 1.9 GTI TDI 20 jahre
felďoška 1,3 combi ethanol - prodáno, Astra caravan 1,7 Dti - prodáno, Passat variant AFN
https://www.facebook.com/RadimRemiasFoto
felďoška 1,3 combi ethanol - prodáno, Astra caravan 1,7 Dti - prodáno, Passat variant AFN
https://www.facebook.com/RadimRemiasFoto
- wesly.TDI
- Kontaktovat uživatele:
ne tankuju v garazi 
- wesly.TDI
- Kontaktovat uživatele:
no vhledem k tomu ze si ty hlupe spol. co delaji benal uvedomily ze vyroba nafty je drazsi nez benal
a hlavne banda v posl. dobe zacala nakupovat diesly a tim padem zvysili zajem o naftu, dalo se to cekat, za chili pokud nenajezdis min 50.OOOza rok tak se ti to neoplati. dneska ti uz kdejaky japonec s obsahem 1.3 atd jezdi za 5l benalu
a serivs je za par kacek
- tomoking
- Kontaktovat uživatele:
zajem o naftu klesne po zime (ocekava se dlouha zima a nafta a lehky topny olej je jedno a totez ........ ) .... na jare to bude zase z5wesly.TDI píše:no vhledem k tomu ze si ty hlupe spol. co delaji benal uvedomily ze vyroba nafty je drazsi nez benala hlavne banda v posl. dobe zacala nakupovat diesly a tim padem zvysili zajem o naftu, dalo se to cekat, za chili pokud nenajezdis min 50.OOOza rok tak se ti to neoplati. dneska ti uz kdejaky japonec s obsahem 1.3 atd jezdi za 5l benalu
a serivs je za par kacek
řidiči jsou vystaveni šikaně ze strany policie za jednání, které ve skutečnosti není ohrožující, ale je v rozporu se zákonem
panove mate pekny kary pojdte do souteze
- viewtopic.php?t=60745