Moderátor: Dave0401
ano to se mi zda opravdu malo, kdyz od velkododavatelu je to mnohem levneji. a nemusi platit cloveka a auto ktere mu pro to jezdi po 1000 litrech....luboT4 píše:jak nepokryje vole ? ta nádoba má 1000l a čepoval do plna takže má na jedné cestě 1700 kč a jezdí několikrát denně to se ti zdá málo ? když pojede 3x denně třeba ?Dan píše:to je pekny nesmysl..... 1,70 na litru? to nepokryje ani naklady na to facko kterym to vozi.
rek bych ze tak resi jen chvilkovy nedostatek nafty, nez priveze dodavatel nebo nevim. takhle by vubec nezarobil.... spis naopak.
fačko je Pospěcha a i ten vozík a ten kluk je brigádník na všechno jak není potřeba v pneu tak dělá co mu řekne, zametá , natírá ,maluje, meje auta . prostě všechno a je mu asi tak 19 . takže jaké náklady máš na mysli ?Dan píše:ano to se mi zda opravdu malo, kdyz od velkododavatelu je to mnohem levneji. a nemusi platit cloveka a auto ktere mu pro to jezdi po 1000 litrech....luboT4 píše:jak nepokryje vole ? ta nádoba má 1000l a čepoval do plna takže má na jedné cestě 1700 kč a jezdí několikrát denně to se ti zdá málo ? když pojede 3x denně třeba ?Dan píše:to je pekny nesmysl..... 1,70 na litru? to nepokryje ani naklady na to facko kterym to vozi.
rek bych ze tak resi jen chvilkovy nedostatek nafty, nez priveze dodavatel nebo nevim. takhle by vubec nezarobil.... spis naopak.
nechapu proc to beres jako utok na sebe.... ja jsem chtel jen vysvetlit od nekoho kdo podnika jak moc je to vyhodne..... protoze me to teda tak neprijdeluboT4 píše:každej den se na to dívám z okna a nějakej lulan mi bude tvrdit že to není možný to mě dokáže nasrat .
nemáš prachy na provoz té tvojí <> lodě?wesly.TDI píše:kuwa vase starosti bych chtel mit.................ja uz nevidel benzinku
tak rok
zajem o naftu klesne po zime (ocekava se dlouha zima a nafta a lehky topny olej je jedno a totez ........ ) .... na jare to bude zase z5wesly.TDI píše:no vhledem k tomu ze si ty hlupe spol. co delaji benal uvedomily ze vyroba nafty je drazsi nez benala hlavne banda v posl. dobe zacala nakupovat diesly a tim padem zvysili zajem o naftu, dalo se to cekat, za chili pokud nenajezdis min 50.OOOza rok tak se ti to neoplati. dneska ti uz kdejaky japonec s obsahem 1.3 atd jezdi za 5l benalu
a serivs je za par kacek