VYVI, Flanel a létající koberec
Moderátor: Dave0401
Ziskal nove lidi a to se pocitaV-Y-V-I píše:To bandita: byl si tam v pondělí???Znáš Pavla (červené BMW)....já jsem neřekl,že jsem organizátorjenom jsem se ptal jestli někdo nechce přijet.....
Mimochodem většina těch co tam v pondělí byli souhlasili...Pavel(BMW),Péťa(zelený Favorit),Jura(černá Vectra),Juris(modrá škoda),Schumi(Reanault 5),Michal(Rapid)...no a taky to oranžový UNO (sakra nevzpomenu si na jméno)Jirka P.(škoda)
Tak se nerozčilujte,myslel jsem to dobře
![]()
A jaké máte auta vy??

2HAVIROV Co rikate? O ucast Bohumina se postaram.

Live4Ride Syndicate
jo dík,já vím já tam zrovna nebyl
ale dnes přijeli kluci z TTK a JirkaS2,bylo fajn,škoda že nevyšlo počasí.....Karviná se předvedla v nejlepším světle......
OK můžem se domluvit společně,to by bylo good,halvně dokaď je hezky
Jestli budete v kopřivnici tak se můžem domluvit tam na něčem,nebo se zase zastavte u nás

das Auto
2 V-Y-V-I Do Koprivnice vyjizdime z Bohumina v 5rano. Teda za predpokladu, ze nebude prutrz mracen, blizard nebo kalamita podobneho charakteru. Nebranim se jakekoliv domluve, ale jak to znam ze srazu, tak se urcite na nicem nedomluvime
, protoze kazdy bude litat nekde jinde. Ale treba se potkame.
Jinak kazdy tady muze napsat svuj navrh nejakeho vetsiho spolecneho srazu a snad z toho neco vznikne.

Jinak kazdy tady muze napsat svuj navrh nejakeho vetsiho spolecneho srazu a snad z toho neco vznikne.
Live4Ride Syndicate
ku..a proc v 5 rano ? brany se oteviraji az v 7Sly píše:2 V-Y-V-I Do Koprivnice vyjizdime z Bohumina v 5rano. Teda za predpokladu, ze nebude prutrz mracen, blizard nebo kalamita podobneho charakteru. Nebranim se jakekoliv domluve, ale jak to znam ze srazu, tak se urcite na nicem nedomluvime, protoze kazdy bude litat nekde jinde. Ale treba se potkame.
No stavil jsem se tam asi před týdnem a byly tam jen dvě schade
u nás v opavě se kluci scházej každou něděli na takovém malém letišti a včera jich bylo tak 40kousků !
By se to mohlo někdy v tu neděli scuknout ve větčím počtu třeba někde v ostravě u Tesca nebo na podobném velkém placu,jako opavští,ostravští,havířovští,karvinští i bohuminští prostě všeci kratci zobaci z okoli
co vy na to ?

-
- Kontaktovat uživatele:
No s tím se v čr musíš smířit,jsou to hold 18-20ti letí kluci co jsou bez peněz ,ale neodsuzuju je,taky jsem kdysi jezdil v Š110instalater píše:no já slyšel taky že se to tam každý týden sjíždí někde v opavě na letišti ale taky jsem slyšel, ře prej je to tam samej tuzing tak nevím .... asi by to chtělo zkouknout, bylo to jen z doslechu

Mrkni na Tuning News Karvina (sekce Ostrava). Je rozplanovany takovy maly meeting pravdepodobne na 16. nebo 17. 10. Uvidime, jak se to vsechno vyvrbi.M3maniac píše:No stavil jsem se tam asi před týdnem a byly tam jen dvě schadeu nás v opavě se kluci scházej každou něděli na takovém malém letišti a včera jich bylo tak 40kousků !
By se to mohlo někdy v tu neděli scuknout ve větčím počtu třeba někde v ostravě u Tesca nebo na podobném velkém placu,jako opavští,ostravští,havířovští,karvinští i bohuminští prostě všeci kratci zobaci z okoli
co vy na to ?
Live4Ride Syndicate
-
- Kontaktovat uživatele:
instalater píše:i já s mou šunkouSly píše:Budete vitani.V-Y-V-I píše:jojo,dík Sly já to tam sledoval,ale bylo mi traopné jen tak tam vetřít,no já se pozeptám akdyž tak by pár (lepších)aut od nás taky přijelo???
Ty prednostne! Vzkaz to klukum z Methanu. Jedna se o setkani tuneru a priznivcu tuningu. SO 16. nebo NE 17. (jeste se nevi, podle toho, jak to komu bude vyhovovat) pravdepodobne na Mosnove. Zadna velka akce, jen pratelsky pokec, koukani po autech, moznost vyblbnout se na Mosnove a taky zasprintovat (cca 300m). Klidne se pak vsichni muzem projet po Ostrave. Jakekoliv navrhy budou vitany. Sleduj Tuning News Karvina.
Jeste budu muset napsat Patrikovi ze Street Cars. Budem urcite radi, pokud se ukaze i Opava, Havirov, proste kdokoliv si najde volne odpoledne.
Live4Ride Syndicate