VYVI, Flanel a létající koberec

Tuningová scéna v Karviné, Bohumíně, Havířově a okolí

Moderátor: Dave0401

Odpovědět
romko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od romko »

l :P ,
Naposledy upravil(a) romko dne 08 úno 2011 18:12, celkem upraveno 1 x.

V-Y-V-I
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od V-Y-V-I »

to je dobře,ale v tom případě máš úplně stejného konkurenta (teď už ale trefeného na předek) :?: :lol:
das Auto

Sly
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sly »

V-Y-V-I píše:To bandita: byl si tam v pondělí???Znáš Pavla (červené BMW)....já jsem neřekl,že jsem organizátor :nono: jenom jsem se ptal jestli někdo nechce přijet..... :) Mimochodem většina těch co tam v pondělí byli souhlasili...Pavel(BMW),Péťa(zelený Favorit),Jura(černá Vectra),Juris(modrá škoda),Schumi(Reanault 5),Michal(Rapid)...no a taky to oranžový UNO (sakra nevzpomenu si na jméno)Jirka P.(škoda) 8) Tak se nerozčilujte,myslel jsem to dobře :cry: 8) A jaké máte auta vy?? :D
Ziskal nove lidi a to se pocita 8) (teda pokud stojite o dalsi auta). My tam s klukama z Bohumina byli v nedeli (S120 TDi, Golf II 2x, S2, crx. Bohuzel zbytek kolegu z technickych duvodu nemohl prijez.) a byla pohodicka. Pry meli dojet i kluci z Tesina a snad i z Orlove (pokud jsem zaslech dobre), ale bohuzel neprijeli. Chtelo by to domluvit na urcite datum, kdy by se sjeli opravdu vsichni. Promyslet spanilou jizdu a zorganizovat treba i nejake sprinty na Mosnove (nebo kdekoliv jinde, kde to bude bezpecne)

2HAVIROV Co rikate? O ucast Bohumina se postaram. :wink:
Live4Ride Syndicate

V-Y-V-I
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od V-Y-V-I »

jo dík,já vím já tam zrovna nebyl :( ale dnes přijeli kluci z TTK a JirkaS2,bylo fajn,škoda že nevyšlo počasí.....Karviná se předvedla v nejlepším světle...... 8) OK můžem se domluvit společně,to by bylo good,halvně dokaď je hezky :twisted: Jestli budete v kopřivnici tak se můžem domluvit tam na něčem,nebo se zase zastavte u nás :?: :?: 8)
das Auto

Sly
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sly »

2 V-Y-V-I Do Koprivnice vyjizdime z Bohumina v 5rano. Teda za predpokladu, ze nebude prutrz mracen, blizard nebo kalamita podobneho charakteru. Nebranim se jakekoliv domluve, ale jak to znam ze srazu, tak se urcite na nicem nedomluvime :D , protoze kazdy bude litat nekde jinde. Ale treba se potkame.
Jinak kazdy tady muze napsat svuj navrh nejakeho vetsiho spolecneho srazu a snad z toho neco vznikne.
Live4Ride Syndicate

V-Y-V-I
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od V-Y-V-I »

jo neboj,mi si vás najdem a domluvíme se určitě na něčem :lol:
das Auto

Sly
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sly »

V-Y-V-I píše:jo neboj,mi si vás najdem a domluvíme se určitě na něčem :lol:
No jen aby nam tam moc nechcalo. A propos, uz se tesim na sprinty. :P
Live4Ride Syndicate

Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

Sly píše:2 V-Y-V-I Do Koprivnice vyjizdime z Bohumina v 5rano. Teda za predpokladu, ze nebude prutrz mracen, blizard nebo kalamita podobneho charakteru. Nebranim se jakekoliv domluve, ale jak to znam ze srazu, tak se urcite na nicem nedomluvime :D , protoze kazdy bude litat nekde jinde. Ale treba se potkame.
Jinak kazdy tady muze napsat svuj navrh nejakeho vetsiho spolecneho srazu a snad z toho neco vznikne.
ku..a proc v 5 rano ? brany se oteviraji az v 7

V-Y-V-I
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od V-Y-V-I »

protože budeš 2 hoďky stát ve frontě :lol:
das Auto

Sly
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sly »

Anonymous píše:ku..a proc v 5 rano ? brany se oteviraji az v 7
Minule jsme vyjizdeli v 7hod. a na plac jsme se dostali nekdy pred 11hod.
Live4Ride Syndicate

V-Y-V-I
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od V-Y-V-I »

jj taky nás to potkalo...takže taky brzo,avířov 5:15!!!
to SLY: můžem se pak domluvit na ten sraz...jestli se potkáme :)
das Auto

sotomaior
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sotomaior »

az budete zase neco podnikat v Havu apod. tak dejte vedet,prijedu se mrknout co hezkeho jezdi v okoli...jinak co rikate na dnesni Koprivnici?Jo a kdo vlastne mel nej cas na ten km???
Škoda Octavia 1.9TDIFUN 4x4

V-Y-V-I
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od V-Y-V-I »

kopřivnice byla good....probíráme to ve "srazech-kopřivnice" jo uvidíme,jestli skutíme nějakou akšn,dneska po rzpravě se Sly-em to vypadá nadějně :lol:
das Auto

IGii

Příspěvek od IGii »

Tyyy brdo tak to jsem ani nevedel, ze v hvaku je tolik lidi se zajmem o tuning to je dobre vedet az budu stavet nejakou karu!!!radi pomuzeto co :D
Nekdy se tam u vas na tom parkingu zastaviim!!! (Uno i Favorit jsou pekne kary ale zbytek jsem jeste asi nevidel)

V-Y-V-I
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od V-Y-V-I »

tak v Hávru plno novinek ohledně úprav některých aut.....tak koukjete okolo sebe :lol:
das Auto

M3maniac

Příspěvek od M3maniac »

No stavil jsem se tam asi před týdnem a byly tam jen dvě schade :D u nás v opavě se kluci scházej každou něděli na takovém malém letišti a včera jich bylo tak 40kousků ! 8) By se to mohlo někdy v tu neděli scuknout ve větčím počtu třeba někde v ostravě u Tesca nebo na podobném velkém placu,jako opavští,ostravští,havířovští,karvinští i bohuminští prostě všeci kratci zobaci z okoli :lol: co vy na to ?

instalater
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od instalater »

no já slyšel taky že se to tam každý týden sjíždí někde v opavě na letišti ale taky jsem slyšel, ře prej je to tam samej tuzing tak nevím .... asi by to chtělo zkouknout, bylo to jen z doslechu 8)
Citroen BX 1.9 GTi 16V 4WD ... 150 bujných koní
BXclub

M3maniac

Příspěvek od M3maniac »

instalater píše:no já slyšel taky že se to tam každý týden sjíždí někde v opavě na letišti ale taky jsem slyšel, ře prej je to tam samej tuzing tak nevím .... asi by to chtělo zkouknout, bylo to jen z doslechu 8)
No s tím se v čr musíš smířit,jsou to hold 18-20ti letí kluci co jsou bez peněz ,ale neodsuzuju je,taky jsem kdysi jezdil v Š110 :D

V-Y-V-I
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od V-Y-V-I »

tak,tak pár let,pár peněz a bude ze mně Bawo :lol:
2M3maniac: jo to jsem byl já,ty si tam jenom projel,byl si tam brzo,fakt až tak po půl devátý o něco jde :lol: A s tím srazem by to byl good 8) Ale kde tolik aut nasáčkovat......(škodárnu bych nechal doma a k někomu se přisral :lol: )
das Auto

V-Y-V-I
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od V-Y-V-I »

Tak dneska utrpěl TTH ztrátu :cry: Jmenovitě "MORCA" a jeho oranžový klenot (UNO) rozstřelila jedna nepozorná řidička :evil: na křižovatce :alien:
Uňásek je v servise a čeká na odhad škod pojišťovnou :alien:
das Auto

Sly
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sly »

M3maniac píše:No stavil jsem se tam asi před týdnem a byly tam jen dvě schade :D u nás v opavě se kluci scházej každou něděli na takovém malém letišti a včera jich bylo tak 40kousků ! 8) By se to mohlo někdy v tu neděli scuknout ve větčím počtu třeba někde v ostravě u Tesca nebo na podobném velkém placu,jako opavští,ostravští,havířovští,karvinští i bohuminští prostě všeci kratci zobaci z okoli :lol: co vy na to ?
Mrkni na Tuning News Karvina (sekce Ostrava). Je rozplanovany takovy maly meeting pravdepodobne na 16. nebo 17. 10. Uvidime, jak se to vsechno vyvrbi.
Live4Ride Syndicate

V-Y-V-I
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od V-Y-V-I »

jojo,dík Sly já to tam sledoval,ale bylo mi traopné jen tak tam vetřít,no já se pozeptám akdyž tak by pár (lepších)aut od nás taky přijelo :lol:
das Auto

Sly
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sly »

V-Y-V-I píše:jojo,dík Sly já to tam sledoval,ale bylo mi traopné jen tak tam vetřít,no já se pozeptám akdyž tak by pár (lepších)aut od nás taky přijelo :lol:
Budete vitani.
Live4Ride Syndicate

instalater
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od instalater »

Sly píše:
V-Y-V-I píše:jojo,dík Sly já to tam sledoval,ale bylo mi traopné jen tak tam vetřít,no já se pozeptám akdyž tak by pár (lepších)aut od nás taky přijelo :lol:
Budete vitani.
i já s mou šunkou :lol: ???
Citroen BX 1.9 GTi 16V 4WD ... 150 bujných koní
BXclub

Sly
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sly »

instalater píše:
Sly píše:
Budete vitani.
i já s mou šunkou :lol: ???

Ty prednostne! Vzkaz to klukum z Methanu. Jedna se o setkani tuneru a priznivcu tuningu. SO 16. nebo NE 17. (jeste se nevi, podle toho, jak to komu bude vyhovovat) pravdepodobne na Mosnove. Zadna velka akce, jen pratelsky pokec, koukani po autech, moznost vyblbnout se na Mosnove a taky zasprintovat (cca 300m). Klidne se pak vsichni muzem projet po Ostrave. Jakekoliv navrhy budou vitany. Sleduj Tuning News Karvina.
Jeste budu muset napsat Patrikovi ze Street Cars. Budem urcite radi, pokud se ukaze i Opava, Havirov, proste kdokoliv si najde volne odpoledne.
Live4Ride Syndicate

V-Y-V-I
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od V-Y-V-I »

uvidíme co a jak,určitě dám vědět. :)
das Auto

Mr. Yaris
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mr. Yaris »

Jasně, přijeďte všichni. A pokud to bude 16. tak tam budu i já :wink:

V-Y-V-I
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od V-Y-V-I »

tak to jedině za účasti Mr.Yarise :) :lol:
das Auto

felda

Příspěvek od felda »

Jasně Mr.Yaris musí přijed,nechám ho ještě naposledy vyhrat sprint :D

Sly
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sly »

felda píše:Jasně Mr.Yaris musí přijed,nechám ho ještě naposledy vyhrat sprint :D
Muhehehehehehe. Tak tady mistoprisazne prohlasuji, ze jestli Mr.Yaris prijede a vyzve me na sprintik, tak ho necham taky vyhrat. :lol: A to uz stoji za to. :) Takze, chlape jeden dvousedadlovy, prijed!
Live4Ride Syndicate

Odpovědět

Zpět na „Karviná, Bohumín, Havířov a okolí“