majitel ho dal do kupy .. byl pak jeste hezci a pak mu zas jinej kamos na okruhu spalil motor ... z 5 na 2 pri 200 km/hRudi píše:chudáček Bavoráček
tohle si nezaslouží
takže ho majitel taky pak někde
?

Moderátor: Jardafox
majitel ho dal do kupy .. byl pak jeste hezci a pak mu zas jinej kamos na okruhu spalil motor ... z 5 na 2 pri 200 km/hRudi píše:chudáček Bavoráček
tohle si nezaslouží
?
a proto já nikomu auto nepůjčujipatras píše:majitel ho dal do kupy .. byl pak jeste hezci a pak mu zas jinej kamos na okruhu spalil motor ... z 5 na 2 pri 200 km/hRudi píše:chudáček Bavoráček
tohle si nezaslouží
?
tak nez to zpravil koupil stribrnou m3 e36 3.0 a poladil ji na 420 koniku a ... tu potom zrusil sam
Z pětky na dvojku při 200km/h? To musel bejt solidní magor. To chtěl jako čtyřku a přešáh se? čim jezdí teď ? Mhd? Nebo zrušil v tý M3 i sebe?patras píše:majitel ho dal do kupy .. byl pak jeste hezci a pak mu zas jinej kamos na okruhu spalil motor ... z 5 na 2 pri 200 km/hRudi píše:chudáček Bavoráček
tohle si nezaslouží
?
tak nez to zpravil koupil stribrnou m3 e36 3.0 a poladil ji na 420 koniku a ... tu potom zrusil sam
Já ti to zkusím vysvětlit.. V tom corádu byla blondýna, tak tady asi zafungovala naše mužská ješitnost a takhle to dopadlo.. (čistě můj osobní názor)pecak píše:Nechtěl bych být nějakým chytrolínem, protože nejsilnější auto co jsem kdy řídil byla 180-ti konová alfa 164, ale zdá se mi, že to ten borec dost posral...
Se zadním náhonem mám zkušenosti, protože máme pajero s náhonem na zadek a vím co to dokáže, ale nechápu, proč ten borec nepustil plyn aby se mu to vyrovnalo????????? proste je to nejaký jouda, kterýmu zabere kola na pravé straně víc, on hodí volant do prava a plyn nechá a pak to takhle dopadá...
jinak stát se to může každýmu ale nechápu jak muže tohle někdo udělat v pujcenym autě...
zavist je hrozna vec .. hlavne ze 90% lidi co rvou jo a hura by se s tim autem ani nerozjela ... kovova spojka je mrchaLOPOLO píše:me teda zarazej reakce lidi .. jooooo, hura .... tipnul bych si ze to ma nejakou mlhavou souvislost s charakterem