CRASH BMW 2!!!

Prostě videa

Moderátor: Jardafox

patras
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od patras »

Rudi píše::shock: chudáček Bavoráček :( tohle si nezaslouží :nono: takže ho majitel taky pak někde :x ?
majitel ho dal do kupy .. byl pak jeste hezci a pak mu zas jinej kamos na okruhu spalil motor ... z 5 na 2 pri 200 km/h :) tak nez to zpravil koupil stribrnou m3 e36 3.0 a poladil ji na 420 koniku a ... tu potom zrusil sam :)
BMW E36 328i coupé M52 DOHC 193PS - lepší je bejt první v pekle, než druhej v nebi !!! www.paintballnachod.cz

instalater
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od instalater »

patras píše:
Rudi píše::shock: chudáček Bavoráček :( tohle si nezaslouží :nono: takže ho majitel taky pak někde :x ?
majitel ho dal do kupy .. byl pak jeste hezci a pak mu zas jinej kamos na okruhu spalil motor ... z 5 na 2 pri 200 km/h :) tak nez to zpravil koupil stribrnou m3 e36 3.0 a poladil ji na 420 koniku a ... tu potom zrusil sam :)
a proto já nikomu auto nepůjčuji :D radši si ho zruším sám a na***nej múžu být akorát sám na sebe 8)
Citroen BX 1.9 GTi 16V 4WD ... 150 bujných koní
BXclub

Ritchma
Moderátor

Příspěvek od Ritchma »

patras píše:
Z pětky na dvojku při 200km/h? To musel bejt solidní magor. To chtěl jako čtyřku a přešáh se? čim jezdí teď ? Mhd? Nebo zrušil v tý M3 i sebe?
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form

sic

Příspěvek od sic »

ten byl dobry :lol: :lol: :lol: co tam jako nacvicoval ? :smich: :smich: :smich:
when I grow up, I want to be a racing driver

pocasi(Jarmil)
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pocasi(Jarmil) »

zajimava nehoda ...

pecak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pecak »

Nechtěl bych být nějakým chytrolínem, protože nejsilnější auto co jsem kdy řídil byla 180-ti konová alfa 164, ale zdá se mi, že to ten borec dost posral...

Se zadním náhonem mám zkušenosti, protože máme pajero s náhonem na zadek a vím co to dokáže, ale nechápu, proč ten borec nepustil plyn aby se mu to vyrovnalo????????? proste je to nejaký jouda, kterýmu zabere kola na pravé straně víc, on hodí volant do prava a plyn nechá a pak to takhle dopadá...

jinak stát se to může každýmu ale nechápu jak muže tohle někdo udělat v pujcenym autě...

Mates

Příspěvek od Mates »

pecak píše:Nechtěl bych být nějakým chytrolínem, protože nejsilnější auto co jsem kdy řídil byla 180-ti konová alfa 164, ale zdá se mi, že to ten borec dost posral...

Se zadním náhonem mám zkušenosti, protože máme pajero s náhonem na zadek a vím co to dokáže, ale nechápu, proč ten borec nepustil plyn aby se mu to vyrovnalo????????? proste je to nejaký jouda, kterýmu zabere kola na pravé straně víc, on hodí volant do prava a plyn nechá a pak to takhle dopadá...

jinak stát se to může každýmu ale nechápu jak muže tohle někdo udělat v pujcenym autě...
Já ti to zkusím vysvětlit.. V tom corádu byla blondýna, tak tady asi zafungovala naše mužská ješitnost a takhle to dopadlo.. (čistě můj osobní názor)

DC
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DC »

jo jestli tam bylo 380 koní, tak pak to jde s zadohrabem ráz naráz

pro netrénovanýho člověka sebevražda, jelikož samosvor tim dokáže hezky zacloumat zestrany na stranu při řazení nahoru a rychlejším puštění spojky, což se na tom videu přesně stalo - bohužel moc trhnul volantem
Shark Racing team

LOPOLO

Příspěvek od LOPOLO »

me teda zarazej reakce lidi .. jooooo, hura .... tipnul bych si ze to ma nejakou mlhavou souvislost s charakterem
BMW E36 332i - very individual coupe :wink:
LOPOLO AV PRODUCTION
http://www.3d.cz ( lopolo.cz, lopolo.eu )

patras
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od patras »

LOPOLO píše:me teda zarazej reakce lidi .. jooooo, hura .... tipnul bych si ze to ma nejakou mlhavou souvislost s charakterem
zavist je hrozna vec .. hlavne ze 90% lidi co rvou jo a hura by se s tim autem ani nerozjela ... kovova spojka je mrcha :D ... ja videt tenhle crash v realu tak mi bude spis do breku ... .
BMW E36 328i coupé M52 DOHC 193PS - lepší je bejt první v pekle, než druhej v nebi !!! www.paintballnachod.cz

míra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od míra »

hlavně, že je naživu... auto se skládá dohromady líp jak maso... :wink:

Fiesta 1.3 Ambiente
Scirocco 2.0 16V GTX

KFJ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KFJ »

reakce lidí je k zblití, zde to jde cítit z některých lidí také...
To Patras: s těma poníkama to tolik nepřeháněj :lol: :D

Jinak co vím tak mu ta prdel sklouzla do trávy a pak už se to těžko honí zpět... A rady typu "proč neudělal tohle a tohle..." vypovídaj dost :?: :nono:
Pozvu na oběd každého, kdo rozkope Paroubkovi neúmyslně vejce

5-ko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 5-ko »

Veď je to smutné.... Takýchto ľutujem. Iné by to bolo, keby to bola blbá frajerina v premávke...
Inak:
zadek je zadek

Odpovědět

Zpět na „Video“