Srandičky,Prdelky,Prasárničky...
Re: Srandičky,Prdelky,Prasárničky...
Shelby: ještě si zapoměl na francouze....ty jsou pekelný všichni ale jak říkáš kazdej valí oldschool....
no Marpo je dobrej ale česká jednička to fakt není...
no Marpo je dobrej ale česká jednička to fakt není...
- Full.Eclipse
- Kontaktovat uživatele:
Jsem jinej???když jsem udělanej do 50 a G Unit? chtěl bych mrdat padošovu dceru sice žádnou zatím nemá má jen syna a toho se mi mrdat nechce
jo a taky bych chtěl zakalit z LLoydem Banksem to je aspon maník
a Marpo je novodobej travolta kterej umí kurevsky sázet a jeho hudba má hlavu a patu ne jak Supercroo "běžím z hovnem proti plátnu do plátna to hovno zatnu" asi tak....

Audi A4 Avant 1,9 FTDI
!MoNA Se zAčíNáME F-STeklE KlONoVAt ZačNěTE sI nA NáS DavAT PoZor!

- Full.Eclipse
- Kontaktovat uživatele:
to full:a ty to vedeš:D co tvuj tjuuningovej volant....uz slouzí?
- Full.Eclipse
- Kontaktovat uživatele:
neříkám, že si to nedává a že rýmy nejsou dobrý.. jen si o sobě myslí celkem hodně.. hip hop se poslední dobou ubírá směrem "kdo je větší king".. taky důvod, proč sem to přestala poslouchat.. takový PSH si občas poslechnu - hlavně starý cda, DeFuckTo, něco málo Divokej západ, PIO Squad samozřejmě.... Kontrafakt, Gipsy, Indy&Wich, něco málo Orion, Drvivá menšina, Naše vec.... ale většinou jen starý věcičky.. novou éru honění trika fakt nemusím

- Ttech-man-VW
- Kontaktovat uživatele:
:-)

- plaváček
- Kontaktovat uživatele:
Re: :-)
ten za volantem vypadá jak šteklík dost...Ttech-man-VW píše:tohle prostě nejde neposlat dál...
http://www.forum205club.ic.cz/forum/vie ... php?t=1095

VW GOLF III
- Ttech-man-VW
- Kontaktovat uživatele:
:-)
mno.. jako, ten odkaz mám právě od něj...
ale on to určitě není... obyčejnej člověk se nedostane do tak těsné blízkosti samotnému eminemovi a jeho osobním střážcům:-D

- plaváček
- Kontaktovat uživatele:
Re: :-)
tak to je gol....každopádně tomuto odkazu dávám plný počet bodou.....Ttech-man-VW píše:mno.. jako, ten odkaz mám právě od něj...![]()
ale on to určitě není... obyčejnej člověk se nedostane do tak těsné blízkosti samotnému eminemovi a jeho osobním střážcům:-D

VW GOLF III
- Full.Eclipse
- Kontaktovat uživatele:
to Full:sorry kámo ale jedinej rozdíl tam je v barvě kůže....a to že kluci jsou z ameru a ty druhý od nás...jinak to budou stejné lamy.....
- plaváček
- Kontaktovat uživatele:
nevim no mě G-Unit zase nějak vyjímečný nepřijdou, až na to že maj prachy a pár dobrejch skladeb...kavalitní rap je uplně o něčem jiným....
Naposledy upravil(a) plaváček dne 12 pro 2007 14:17, celkem upraveno 4 x.
VW GOLF III
- Full.Eclipse
- Kontaktovat uživatele:
To Shaity: Jasný rozdíl v pleti ehm aspon něco diskouši a technaři jsou na celým světě stejný viiid?
To Jurajko: Prosimtě a co je teda podle tebe kvalitní rap pokud to není americkej,dle mě to tam vše vzniklo a tak je to originál..
To Takeshi: ty jsi to asi jedinej pochopil jak tak koukám...

To Jurajko: Prosimtě a co je teda podle tebe kvalitní rap pokud to není americkej,dle mě to tam vše vzniklo a tak je to originál..
To Takeshi: ty jsi to asi jedinej pochopil jak tak koukám...
Audi A4 Avant 1,9 FTDI
- Full.Eclipse
- Kontaktovat uživatele:
Hip hop je hudební styl a současně i subkultura, jejíž pilíře tvoří DJing, rap, graffiti, break dance, beatbox. Hudba, označovaná jako hip-hop, vzniká spojením rytmů mixovaných DJem a veršů, které do nich vkládá rapper (též označovaný jako MC).
Hip hop vznikl v USA na konci 70. a začátku 80. let v černošských ghetech jako spojení jamajských a amerických vlivů. V 90. letech se stal široce populárním. Dříve byl rap doménou hlavně černochů a latinoameričanů, ale postupem času do hip-hopu pronikávají i běloši, z nichž nejznámější je Eminem nebo Beastie Boys.
Český hip hop je kritizován za kopírování Americké produkce. Není divu, v USA hip hop vznikl a je tedy zde nejvyspělejší. - a je tím pádem originál
Asi tak

Hip hop vznikl v USA na konci 70. a začátku 80. let v černošských ghetech jako spojení jamajských a amerických vlivů. V 90. letech se stal široce populárním. Dříve byl rap doménou hlavně černochů a latinoameričanů, ale postupem času do hip-hopu pronikávají i běloši, z nichž nejznámější je Eminem nebo Beastie Boys.
Český hip hop je kritizován za kopírování Americké produkce. Není divu, v USA hip hop vznikl a je tedy zde nejvyspělejší. - a je tím pádem originál
Asi tak

Audi A4 Avant 1,9 FTDI
no skorpirovat to umis pekne noFull.Eclipse píše:Hip hop je hudební styl a současně i subkultura, jejíž pilíře tvoří DJing, rap, graffiti, break dance, beatbox. Hudba, označovaná jako hip-hop, vzniká spojením rytmů mixovaných DJem a veršů, které do nich vkládá rapper (též označovaný jako MC).
Asi tak![]()
![]()

- Full.Eclipse
- Kontaktovat uživatele:
to Full:ty si dement:D tím jsem chtěl jenom říct ze ti cápci nahoře jsou z ameriky jsou to negři musej to bejt nálezitě gangsta???? je to jenom marketing ty vole....
- plaváček
- Kontaktovat uživatele:
taky jsem nepochopil myšlenku...ta definice co si sem dal je právě začátek těch malejch"HIPHOPERŮ" si to přečtou a začnou cákat na zeď , chodit ve volnejch hadrech a prskat do mikrofonu..tu kulturu musíš cítit podle sebe a ne se jí naučit jako definici a pak všude machrovat jak jsem drsnej hihopers....tohle myslim obecně na ty mladý....
VW GOLF III