To je vidět, že se v autech vůbec nevyznáš. Cupra není žádná obyčejná sériovka v testech porazila B3 na hlavu! Bavoráka, který je 5x za rok porouchanýv servisu bych nechtěl ani zadarmowaci píše:nelíbíTom_ píše:poradim ti, kdyz se ti tyhle auta nelibi,tak tu nepis hovna a neprispivej,nebo lip tady ani nechod,jelikoz me furt prekvapuje velke ocekavani nekterych jedincu kteri uvidi tuning v nazvuwaci píše: mrdka serie..... s tažným....
a hovna tu píšeš ty. Když ujíždíš na sériových seatech, tak si s nima klidně polep celej pokojíček. Mě je to jedno. Je to prostě nudná serie. Když by za sebou jelo to E30 cabrio a ten seat, tak se každej otočí po tom cabriu. Je to prostě pěkný auto a toho seata strčí do kapsy i zaparkovaný.
Auto týdne - 7.kolo - hlasování
Moderátor: Eiffel
Samozřejmě je to otázka vkusu (bmw je klasika), ale co se týká motoru, tak každý zasvěcený ví, co se skrývá pod kapotou CupryKvidas píše:to sem se dostal do trojky![]()
Jinak urcite Maca mam li bejt fer - krevni skupina, navic jeho cabro je krasny. nazivo bomba. Co me nesedi sou mracitka
Leone - me tyhle novodoby vajicka na kolech nic nerikaj. ale musi to jet jak urvany ze řetezu to jo![]()
dik za (o)hlasy
- kujon
- Kontaktovat uživatele:
Re: Auto týdne - 7.kolo - hlasování
taky mě to přišlo divný..milosh píše:no kabrio aby tahalo karavan to jsem nevidelBALI píše:kujon:tažný je tam kvuli karavanu![]()
na to jsou snad jiny auta ne?
Pug 106 S16 - splašená francouzská krabička 
A také něco většího německého.
A také něco většího německého.
fakt
někde najdu foto
VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325
kdo neveri at at tuning sraz nekdy bežíBALI píše:faktněkde najdu foto
-
Tom_
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
sry ale demence nekterych lidi ,kteri to budou furt a furt vytahovat dokola nezna mezi, na to nejde nereagovat...MComb píše:Zase hádky co je a co není tuning... Pořád dokola...
waci : co to zase meles za sracky? ty si s tim pokoj snad nedas, ja nehlasoval a jen rekl svuj nazor a ty mi tady cpes pod nos ty tvoje blitky . Ja si pokojicek polepovat leonem nebudu,z toho sem vyrost ale u tebe bych to zpochybnil. Ja se otocim za obouma autama . A rikat ze nejaky auto strci druhe auto do kapsy zaparkovany je dalsi sracka vypocena tvym mozeckem (pokud nejaky mas) ty znalce aut....
tak byt tebou tak se zdrzim komentare,delas tady ze sebe hnupa
Naposledy upravil(a) Tom_ dne 07 led 2008 18:35, celkem upraveno 1 x.
Audi Coupe Quattro
Cupra má prostě tuning už výroby a nevím proč to kur... nějakým amatérským tuningem Značkový a originální tuning je určitě kvalitnější než to plácat nějakýma plastamaKvidas píše:kdo neveri at at tuning sraz nekdy bežíBALI píše:faktněkde najdu foto
![]()
nelíbí
a hovna tu píšeš ty. Když ujíždíš na sériových seatech, tak si s nima klidně polep celej pokojíček. Mě je to jedno. Je to prostě nudná serie. Když by za sebou jelo to E30 cabrio a ten seat, tak se každej otočí po tom cabriu. Je to prostě pěkný auto a toho seata strčí do kapsy i zaparkovaný.[/quote]
Ty auta k sobě možná nebyly štastně zvoleny,ani nemá cenu řešit jestli má rád někdo Seaty nebo BMW,ale tvrdit že Cupra je nudná serie,je slušně řečeno poňěkud zcestné
Ale to že se člověk otočí za relativně nenápadnou E30 a navíc ještě Cupru strčí do kapsy(nevím v jakém ohledu to bylo míněno - žádný mě nenapadá,pokud nechci být ironický) je choromyslnost 
Ty auta k sobě možná nebyly štastně zvoleny,ani nemá cenu řešit jestli má rád někdo Seaty nebo BMW,ale tvrdit že Cupra je nudná serie,je slušně řečeno poňěkud zcestné
Seat Leon 1M ... Motor Code BAM ...
Ty auta k sobě možná nebyly štastně zvoleny,ani nemá cenu řešit jestli má rád někdo Seaty nebo BMW,ale tvrdit že Cupra je nudná serie,je slušně řečeno poňěkud zcestnécupr píše:nelíbía hovna tu píšeš ty. Když ujíždíš na sériových seatech, tak si s nima klidně polep celej pokojíček. Mě je to jedno. Je to prostě nudná serie. Když by za sebou jelo to E30 cabrio a ten seat, tak se každej otočí po tom cabriu. Je to prostě pěkný auto a toho seata strčí do kapsy i zaparkovaný.
Stastne zvoleny nebyli urcite.Tak kazdemu vyhovuje neco jineho.Od toho se vyrabi tolik aut.Treba ja bych bral vic kabrio bavora,ponevadz je to paradicka,vitr ve vlasech
R33 GTST Mspec2 '97
-
Tom_
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
ty srovnavas passata s bmw B3 od alpinewaci píše:Jen jestli ten baworák není v tom servisu tak 7x do roka. Protože tam tahá seatypatax píše:To je vidět, že se v autech vůbec nevyznáš. Cupra není žádná obyčejná sériovka v testech porazila B3 na hlavu! Bavoráka, který je 5x za rok porouchanýv servisu bych nechtěl ani zadarmowaci píše: nelíbía hovna tu píšeš ty. Když ujíždíš na sériových seatech, tak si s nima klidně polep celej pokojíček. Mě je to jedno. Je to prostě nudná serie. Když by za sebou jelo to E30 cabrio a ten seat, tak se každej otočí po tom cabriu. Je to prostě pěkný auto a toho seata strčí do kapsy i zaparkovaný.
![]()
Jinak v autech se vyznám. Takže to, že ta cupra porazila starýho passata na hlavu mě moc nepřekvapuje
Audi Coupe Quattro