No jo ale ten můj je jak člověk ....jen promluvit!pospi píše:...taky to je jenom pes, te ma v popisu stekat zrat srat vochcavat rohy a bejt s panickem....Dee1032 píše:můj mazlík jedinej ..... Ani přítel se mu nevyrovná ve věrnosti![]()
![]()
![]()
![]()

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
No jo ale ten můj je jak člověk ....jen promluvit!pospi píše:...taky to je jenom pes, te ma v popisu stekat zrat srat vochcavat rohy a bejt s panickem....Dee1032 píše:můj mazlík jedinej ..... Ani přítel se mu nevyrovná ve věrnosti![]()
![]()
![]()
![]()
taky s ním šukáš viď u Tebe bych se nedivil asi ničemu ...Dee1032 píše:No jo ale ten můj je jak člověk ....jen promluvit!pospi píše:...taky to je jenom pes, te ma v popisu stekat zrat srat vochcavat rohy a bejt s panickem....Dee1032 píše:můj mazlík jedinej ..... Ani přítel se mu nevyrovná ve věrnosti![]()
![]()
![]()
![]()
..mno snad se dockas drzim placeDee1032 píše:No jo ale ten můj je jak člověk ....jen promluvit!pospi píše:...taky to je jenom pes, te ma v popisu stekat zrat srat vochcavat rohy a bejt s panickem....Dee1032 píše:můj mazlík jedinej ..... Ani přítel se mu nevyrovná ve věrnosti![]()
![]()
![]()
![]()
....Romca píše:Pospi tak ta je fakt úžasná
DÍZL takybleach píše:smrdi
jj smrdíhabitat3 píše:nekde sem slysel ze fretky smrdi..Co je na tom pravdy..?!
Neluška píše:jj smrdíhabitat3 píše:nekde sem slysel ze fretky smrdi..Co je na tom pravdy..?!ale někomu to nevadí... a dá se na to zvyknout, mě konkrétně fretka, pes a kočka smrděj
Me kocky a ani psi nesmrdej...Neluška píše:jj smrdíhabitat3 píše:nekde sem slysel ze fretky smrdi..Co je na tom pravdy..?!ale někomu to nevadí... a dá se na to zvyknout, mě konkrétně fretka, pes a kočka smrděj
A je to určitě tou fretkou? Se jí zeptejte jak často se koupeEvelyn píše: Me kocky a ani psi nesmrdej...
Za to jedna spolustudentka ma fretku a kdyz prijde s fretkou (nebo i bez) na prednasku, tak se vsichni klideji na druhou stranu mistnosti. To je smrad, ze by jeden pad
Puvodce je fretka,ale uz smrdeji obe stejneGlobus píše:A je to určitě tou fretkou? Se jí zeptejte jak často se koupeEvelyn píše: Me kocky a ani psi nesmrdej...
Za to jedna spolustudentka ma fretku a kdyz prijde s fretkou (nebo i bez) na prednasku, tak se vsichni klideji na druhou stranu mistnosti. To je smrad, ze by jeden pad
Naprostej souhlas..pospi píše:DÍZL takybleach píše:smrdi![]()
![]()
...nesmrdi vic nez jaky koliv jiny zviratkonektery lidi smrdi nekdy mnohem vic kdys nevi co je to deodorant , nebo ze ponozky jsou max na 1den a tricko kdys propoti druhej den nebrat
![]()
vůl co s tdi nalozi kazdy hondegizmi píše: 3. Bleach je vul