No jo ale ten můj je jak člověk ....jen promluvit!pospi píše:...taky to je jenom pes, te ma v popisu stekat zrat srat vochcavat rohy a bejt s panickem....Dee1032 píše:můj mazlík jedinej ..... Ani přítel se mu nevyrovná ve věrnosti

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
No jo ale ten můj je jak člověk ....jen promluvit!pospi píše:...taky to je jenom pes, te ma v popisu stekat zrat srat vochcavat rohy a bejt s panickem....Dee1032 píše:můj mazlík jedinej ..... Ani přítel se mu nevyrovná ve věrnosti

taky s ním šukáš viď u Tebe bych se nedivil asi ničemu ...Dee1032 píše:No jo ale ten můj je jak člověk ....jen promluvit!pospi píše:...taky to je jenom pes, te ma v popisu stekat zrat srat vochcavat rohy a bejt s panickem....Dee1032 píše:můj mazlík jedinej ..... Ani přítel se mu nevyrovná ve věrnosti

..mno snad se dockas drzim placeDee1032 píše:No jo ale ten můj je jak člověk ....jen promluvit!pospi píše:...taky to je jenom pes, te ma v popisu stekat zrat srat vochcavat rohy a bejt s panickem....Dee1032 píše:můj mazlík jedinej ..... Ani přítel se mu nevyrovná ve věrnosti

....Romca píše:Pospi tak ta je fakt úžasná
 mno a hlavne za ten tejden delame pokroky necupujem lidem palce u nohou stylem pitbull ale uz jen cuchnem a vobcas stipnem
   mno a hlavne za ten tejden delame pokroky necupujem lidem palce u nohou stylem pitbull ale uz jen cuchnem a vobcas stipnem   ... pocet hovinek v rozich se taky zmencuje a zacinaji se objevovat na tom spravnem miste (TOI TOI pro fretky  viz prvni foto
  ... pocet hovinek v rozich se taky zmencuje a zacinaji se objevovat na tom spravnem miste (TOI TOI pro fretky  viz prvni foto  )
  ) 

DÍZL takybleach píše:smrdi

nektery lidi smrdi nekdy mnohem vic kdys nevi co je to deodorant , nebo ze ponozky jsou max na 1den a tricko kdys propoti druhej den nebrat
  nektery lidi smrdi nekdy mnohem vic kdys nevi co je to deodorant , nebo ze ponozky jsou max na 1den a tricko kdys propoti druhej den nebrat   

jj smrdíhabitat3 píše:nekde sem slysel ze fretky smrdi..Co je na tom pravdy..?!
 ale někomu to nevadí... a dá se na to zvyknout, mě konkrétně fretka, pes a kočka smrděj
  ale někomu to nevadí... a dá se na to zvyknout, mě konkrétně fretka, pes a kočka smrděj 
Neluška píše:jj smrdíhabitat3 píše:nekde sem slysel ze fretky smrdi..Co je na tom pravdy..?!ale někomu to nevadí... a dá se na to zvyknout, mě konkrétně fretka, pes a kočka smrděj

Me kocky a ani psi nesmrdej...Neluška píše:jj smrdíhabitat3 píše:nekde sem slysel ze fretky smrdi..Co je na tom pravdy..?!ale někomu to nevadí... a dá se na to zvyknout, mě konkrétně fretka, pes a kočka smrděj

A je to určitě tou fretkou? Se jí zeptejte jak často se koupeEvelyn píše: Me kocky a ani psi nesmrdej...
Za to jedna spolustudentka ma fretku a kdyz prijde s fretkou (nebo i bez) na prednasku, tak se vsichni klideji na druhou stranu mistnosti. To je smrad, ze by jeden pad

Puvodce je fretka,ale uz smrdeji obe stejneGlobus píše:A je to určitě tou fretkou? Se jí zeptejte jak často se koupeEvelyn píše: Me kocky a ani psi nesmrdej...
Za to jedna spolustudentka ma fretku a kdyz prijde s fretkou (nebo i bez) na prednasku, tak se vsichni klideji na druhou stranu mistnosti. To je smrad, ze by jeden pad

A kdyz tak premyslim tak mi uz asi ani nebude vadit ze mi poleze na auto.Ale uz si ho nejspis budeme nechavat jen doma,protoze nekteri sousedi jsou svine.
 A kdyz tak premyslim tak mi uz asi ani nebude vadit ze mi poleze na auto.Ale uz si ho nejspis budeme nechavat jen doma,protoze nekteri sousedi jsou svine. 

kolik mu je?? Vypadá stejně zachovale jako ten můj... koukám i čumák má růžový...
 kolik mu je?? Vypadá stejně zachovale jako ten můj... koukám i čumák má růžový...Naprostej souhlas..pospi píše:DÍZL takybleach píše:smrdi

...nesmrdi vic nez jaky koliv jiny zviratkonektery lidi smrdi nekdy mnohem vic kdys nevi co je to deodorant , nebo ze ponozky jsou max na 1den a tricko kdys propoti druhej den nebrat

vůl co s tdi nalozi kazdy hondegizmi píše: 3. Bleach je vul