jojo to sou andulky sem mel dve jedna uletela a ta druha mi zase zniceho nic pristala na balkone tak uz sem ji mel a aspon nic moc nejedi tadyten sni vsechno nace pride
nejkrasnejsi pohled na svet je z VW sedacky
VW Transporter, VW brouk speedster, VW polo GTi 16V
Tom: dyt je to nejlepsi rasa co si muzes poridit!!!
AntonioGT: mel jsem 14let kluka a babicka melo jeho segru..Tyjo vetsi mazliky (pokud ho jako maleho nedrazdis aby nebyl vstekloun) neznam!! Oba jsme naucili chodit na zachod jako kocka a v lete dovadeli na chate..obecne diky chlupum a nachylnosti na nemoce se nedoporucuje snima litat venku (beztak prd vydrzi:) )ale zavidiiiim!!!
Lotus Elise (podvozek Nitron, brzdy EBC, unibaly)
Honda Jazz v org. stavu
Honda NSR, Honda Monkey a cross
Matra Grand Espace Initiale
VW Golf IV TDi 150PS/350Nm v decentní úpravě
VW Golf VI TDi v cabriu
Mercedes Sprinter - odtahovka
... píše:jojo to sou andulky sem mel dve jedna uletela a ta druha mi zase zniceho nic pristala na balkone tak uz sem ji mel a aspon nic moc nejedi tadyten sni vsechno nace pride
takze toho co tedka mas?ten ti priletel domu jo?vidim ze ma na noze znackovani,nebo ten krouzek,takze bych ho asi vratil ,kdyby nebyl muj
... píše:jojo to sou andulky sem mel dve jedna uletela a ta druha mi zase zniceho nic pristala na balkone tak uz sem ji mel a aspon nic moc nejedi tadyten sni vsechno nace pride
takze toho co tedka mas?ten ti priletel domu jo?vidim ze ma na noze znackovani,nebo ten krouzek,takze bych ho asi vratil ,kdyby nebyl muj
nene toho sme dostal je primo od chovatele ale mel sem dve andulky jedna ulitla a ta druhy zase prilitla
nejkrasnejsi pohled na svet je z VW sedacky
VW Transporter, VW brouk speedster, VW polo GTi 16V
gizmi píše:Tom: dyt je to nejlepsi rasa co si muzes poridit!!!
AntonioGT: mel jsem 14let kluka a babicka melo jeho segru..Tyjo vetsi mazliky (pokud ho jako maleho nedrazdis aby nebyl vstekloun) neznam!! Oba jsme naucili chodit na zachod jako kocka a v lete dovadeli na chate..obecne diky chlupum a nachylnosti na nemoce se nedoporucuje snima litat venku (beztak prd vydrzi:) )ale zavidiiiim!!!
Jo je to mazel.Ale ta naše má bohužel v krvi temperamentu na rozdávání,takže řádí jako malý satan.No Gremlin je nic proti ní.Jinak před tím jsme mněli taky fenu.Dožila se 14let a v klidu pes-neštěká-nic neničí-takovej kočkopes.
PRAVĚ SEM SE VRATIL ODVETERINAŘE A ZISTIL SAM ŽE NÁŽ PES MOŽNÁ UMŘE PROTOŽE HO NEJAKEJ ČURÁK OTRAVIL CO TO MUŽE BEJ ZA ZMRDA ŽE DOKAŽE UBLIŽIT NEMÉ TVAŘI PŘISAHÁM ŽE JESTLI ZISTÍM DO TO UDĚLAL TAK HO NECHÁM PROJÍT STEJNÍMA MUKAMA CO UDELAL NAŠEMU MILAČKOVY SEM ŠILENĚ NASRANEJ
RENAULT LAGUNA V6 24V 152KW SOUČASNOST peugeot 106 xi do města
Suzuki GSX R 750 W 144 koní www.revilohifi.cz
!!!!!ano dělám chyby v pravopise sem dizlektik!!!!
Bob píše:PRAVĚ SEM SE VRATIL ODVETERINAŘE A ZISTIL SAM ŽE NÁŽ PES MOŽNÁ UMŘE PROTOŽE HO NEJAKEJ ČURÁK OTRAVIL CO TO MUŽE BEJ ZA ZMRDA ŽE DOKAŽE UBLIŽIT NEMÉ TVAŘI PŘISAHÁM ŽE JESTLI ZISTÍM DO TO UDĚLAL TAK HO NECHÁM PROJÍT STEJNÍMA MUKAMA CO UDELAL NAŠEMU MILAČKOVY SEM ŠILENĚ NASRANEJ
Jej taky jsem to zažil měl jsem (naštěstí) jen přiotrávenýho psa...nepouštím ji a hlídám ale něco venku sežrala a pak se v noci 5x poblila a posrala a vrčela na uplně všecky jak nás nepoznávala strašně blbej pocit ale nakonec dobrý...
Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan Gallery:kubi-gsi.rajce.idnes.cz NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
pes leží na posteli nereaguje na okolí a je na kapačce nemužu se nato ani divat sem šileně vytočenej
no bohužel nejsem první prostě unás na ulici je nějakej zmrt co má nasvědomí už 3 a+ naš ale to sem se bohužel dozvědel aš od veterinařky
Lidi, malej dotaz. Nemáte někdo nějaký tip jak chránit ty naše hafany proti klíšťatům? Včera jsem jich z ní vytáhl asi 5 nebo 6 a to z jedné oblasti, a dneska další. U jednoho mi dokonce zbytek zůstal v ráně tak budu muset k veterináři ale jediné co mi známý poradil je nějáká blbost která se dává psovi za krk, snad roztok nebo co. Je to podle váhy a na kokra to prý vyjde tak na 500. A je to jen na měsíc. Tak na labradora to bude litr každej měsíc, což mi přijde fest. Už kvůli klíštěti byla na operaci, ptž se jí zahryzlo do krku a asi si ho zdrbla a pak se ta rána trošku zanítila jak ji přes to jezdil obojek a narostla jí tam hrča velikosti švestky... Tak se toho bojím....
Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan Gallery:kubi-gsi.rajce.idnes.cz NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
kubi píše:Lidi, malej dotaz. Nemáte někdo nějaký tip jak chránit ty naše hafany proti klíšťatům? Včera jsem jich z ní vytáhl asi 5 nebo 6 a to z jedné oblasti, a dneska další. U jednoho mi dokonce zbytek zůstal v ráně tak budu muset k veterináři ale jediné co mi známý poradil je nějáká blbost která se dává psovi za krk, snad roztok nebo co. Je to podle váhy a na kokra to prý vyjde tak na 500. A je to jen na měsíc. Tak na labradora to bude litr každej měsíc, což mi přijde fest. Už kvůli klíštěti byla na operaci, ptž se jí zahryzlo do krku a asi si ho zdrbla a pak se ta rána trošku zanítila jak ji přes to jezdil obojek a narostla jí tam hrča velikosti švestky... Tak se toho bojím....
my čubě dávali za krk takovou kapku, pomáhalo to, ale kolik to stálo si už nepamatuju. Ale tak když sis koupil psa tak nelituj peněz a postarej se o něj
jj, bílej nebo černej obojek jsme dávali proti tomu, docela to pomohlo...nebo kup sprej proti klíšťátům a tím ho postříkej jako by za krk, litra to určitě ale nestálo bo jsme měli velkýho knírače
VW - Very Wonderful ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
Na klíšťata, blechy a podobný zmrdy je nejlepší přípravek zn. Frontline.
Po vykoupání ho tím postříkáš a vydrží to víc jak měsíc aktivní, pak znovu aplikuješ. Dělám to oboum svým psům a je to o hodně lepší.. (samo, že ne 100%)
EXPRESNÍ PŘEPRAVA KUSOVÝCH ZÁSILEK NA TRASE BRNO - PRAHA - BRNO TÝŽ DEN OD PODÁNÍ - INFO: 608 771 206