Projekt PEUGEOT 306
Moderátoři: Fáboš, Kane13, Tom_, tholis
Hanuš píše:cooky - zaujalo me, ze to auto bude jezdit v Rakousku. Co vim, tak tamni policajti nejsou vubec pratelsti a co neni legalni, tak se za to pekne plati. Auto pujde do zkusebny, aby se zapsaly dily do technicaku, nebo se toto vubec resit nebude?
Nojo,resit se to bude,jen tak nejak jeste nevim,jak na to..ale znas to...rika se...Za penize v Praze dum....

Panda píše:majitel fakt trošku nezvládá pobírat negativní kritiku, takový mám rád
A dalsi,,TAKOVY".......... No co k tomu dodat...

Videl bych to asi takhle..zamysli se nad rozdilem mezi objektivni kritikou a negativni kritikou...Jako moderator by jsi mel ten rozdil poznat...takze ani ty jsi nezklamal

Re: Projekt PEUGEOT 306
ale ja ti ten tvuj taky neberu,tak mi taky nech ten mujMr.Bean píše:Kazdej ma jinej vkus a ja sem uz aspon dvakrat psal, ze ti tvuj nazor neberu, jen mam svuj vlastni, kterej se od tvyho lisi a tobe se nelibi. Nepsal sem, ze sem nejakej odbornik, takze to nehrot. Uz me to nebavi, vic se vyjadrovat radsi nebudu at je misto pro kladny ohlasy.cooky píše:No jooo...ja jsem ale vul.No jasne ze mas pravdu.Ze ja blbec jsem te neznal driv,mohl jsem se te zeptat,jakoz to odbornika na upravy starsich aut,jak na to.Tak az budu zase priste neco upravovat,tak si urcite od tebe necham poradit a udelam to presne podle tvych predstav,aby se to jako ze libilo tobe a i tem par jinym lidem.Jinak na TC mi asi nezbyde cas,a myslim si,ze pro pohary v TC se jak uz jsmw nwkolikrat videli,vozi auta na odtahovkach.Ja v tom svem hodlam hodne jezdit.

Jak uz tu bylo nekolikrat zmineno sto lidi sto chuti,ze??
No tak moment chlape,melo by to byt fer,ne?? Lidi tu maji pravo vyjadrovat se k memu autu,tak proc ja bych nemel mit sanci se k jejich nazorum taky vyjadrit a obhajit si ten svuj umysl.Je to predevsim i diskuzni forum,tak proc se nejake te diskuzi vyhybat.Co ty na to??HANYSx píše:jako auto asi bude celkem pěkný po laku, ale reakce majitele na negativní ohlasy...![]()
![]()
jak už tu mnohokrát padlo: sto lidí, sto chutí ...

ano měl by se pohádat i s těmi co mu to pochváliliHANYSx píše:právě, že by to mělo bejt fér, ale s těma kterejm se to nelíbí se hádáš do krve a když to někdo pochválil tak má "konečně kvalitní názor"...stejnej metr pro fšecki a bude kvalitní diskuse

Ford Sierra 4x4 DOHC- bejvávalo...
Dodge Caravan V6- bejvávalo...
Opel Calibra 8v- crash, bejvávalo
Peugeot 406 v plný polní vč.kůže... kombi HDi + Opel Monterey 3.1LTD taky v plný
Peugeot 406 v plný polní vč.kůže... kombi HDi + Opel Monterey 3.1LTD taky v plný
práci oceňuju, ale je to styl, kterej se mi absolutně nelíbí
nechci se hádat, ale muj kvalitní názor, že bych to investoval jinak
nechci se hádat, ale muj kvalitní názor, že bych to investoval jinak
Jasne chlapi,ale si predstavte,jak by to na tom svete vypadalo,kdyby se nam vsem libily jen stejne veci,to by byla potom tuningova scena pomerne chuda,ne?? Co myslite??
V tomhle máš pravdu...cooky píše:Jasne chlapi,ale si predstavte,jak by to na tom svete vypadalo,kdyby se nam vsem libily jen stejne veci,to by byla potom tuningova scena pomerne chuda,ne?? Co myslite??
Mozna to bude vypadat, ze chci prudit, ale neni to tak... Ja si uprime myslim, ze pravdu nemas. Kdyby se nedelaly bastly, tak by to podle me bylo lepsi a originalita neni v plastech co se na auto narvou. tehle pripad jeste neni nijak strasnej, ale snad vite jak to myslim.MComb píše:V tomhle máš pravdu...cooky píše:Jasne chlapi,ale si predstavte,jak by to na tom svete vypadalo,kdyby se nam vsem libily jen stejne veci,to by byla potom tuningova scena pomerne chuda,ne?? Co myslite??
Do you love me?
. _____
/__|___\___
\(o)____(o)/
. _____
/__|___\___
\(o)____(o)/
Mno dalo by se říci asi takto.. tuningová scéna je celkem chudá. Originálních kousků je poměrně málo. Teda je fakt.. nejezdím dále než morava,ale stačil mě kopr.. teda vemu Tc v kopru.. nuda.. všude jen zahladit, měnavka, vnitřek kůže, LCD, DVD.. je fakt na detail jsem se nadíval, ale fabie jsou stále se stejným bodykitem, octavie maj snad jen jine barvy a o němcích ani nemluvím. Japonců šíleně málo
.. už se mě zdá že to upadá. Bečíkám, že se mě uhlazené koncepty nelíbí,ale není tu uz až moc hladko? Chce to něco ostrého.. podívám li se na španěly, francii, italy.. neváhám.. všude čtu no to je hnus..jak někdo neco takového může udělat.. no a jak se to mohlo dostat do časáku.. no to nechápu už vůbec.. a aprávě pro svou odlišnost lidičky.. proto práci nuclearu budu propagovat nadále, jelikož zpod jejich rukou nevyjíždějí jen stále a ty samé uhlazené bastly 

mě příjde, že tady je dobrej jen ten německý styl,zahladit a nehodnotí se pole jiných stylů třeba francouzi japonci,race styl...jo zapoměl bych že se dobře zde rozmahá rat styl,ale pomalu ....myslím že by se chtělo na podívat ze široka a ne podle německé šablony,každej at si najde svoje,a bude, a když se mi to nelíbí nemusím hned někomu nadávat,jinak držím palce ,žena má taky 306 a nedá na ni dopustit
sem zvědav po barvě a taky bych volil jinou než měnavku ,ale uvidíme a třeba budem všichni mile překvapeni
čus

Ford Mondeo TDCI (96kw)
Škoda Fabia, taková benzínová zdechlina.....
Škoda Fabia, taková benzínová zdechlina.....
V kazdym stylu se da udelat jak nadhera tak hnus. Nekdy je lepsi nesnazit se byt za kazdou cenu co nejvyjmecnejsi, pak to dopada tak jak je na ceske scene videt, vznikaj strasny bastly(ale chlapici si to obhaji tim, ze ty srajdy na aute nikdo jinej nema, takze sou cool). A s tim ratem souhlasim, zacina se nam to tady nadherne vyvijet, jen je na to treba hodne casu, hold je CR trosku pozadu.
Do you love me?
. _____
/__|___\___
\(o)____(o)/
. _____
/__|___\___
\(o)____(o)/
skodik píše:mě příjde, že tady je dobrej jen ten německý styl,zahladit a nehodnotí se pole jiných stylů třeba francouzi japonci,race styl...jo zapoměl bych že se dobře zde rozmahá rat styl,ale pomalu ....myslím že by se chtělo na podívat ze široka a ne podle německé šablony,každej at si najde svoje,a bude, a když se mi to nelíbí nemusím hned někomu nadávat,jinak držím palce ,žena má taky 306 a nedá na ni dopustitsem zvědav po barvě a taky bych volil jinou než měnavku ,ale uvidíme a třeba budem všichni mile překvapeni
čus

Ford Sierra 4x4 DOHC- bejvávalo...
Johny18 píše:skodik píše:mě příjde, že tady je dobrej jen ten německý styl,zahladit a nehodnotí se pole jiných stylů třeba francouzi japonci,race styl...jo zapoměl bych že se dobře zde rozmahá rat styl,ale pomalu ....myslím že by se chtělo na podívat ze široka a ne podle německé šablony,každej at si najde svoje,a bude, a když se mi to nelíbí nemusím hned někomu nadávat,jinak držím palce ,žena má taky 306 a nedá na ni dopustitsem zvědav po barvě a taky bych volil jinou než měnavku ,ale uvidíme a třeba budem všichni mile překvapeni
čus
přesně to je to co jsem se snažil pár lidem vysvětlit (bohužel vždy bezvísledně), už mě nebaví zahlazený všechno co přečnívá, je čas na změnu
němců už bylo dost, trochu bych změnil styl...

- Mr.Stilisimo
tady to je jen 9 stránek keců a fotky nikde 

Zamyslel se vůbec někdo proč zrovna v Německu vznikl cleanstyle?Německo a Rakousko jsou jediné země, kde legislativa a policie vyloženě otravuje s atestama atd. Můj názor na vznik tohoto stylu je takový - mladý němčour si koupil Golfa a začal tunit. Značkové spoilery s TUV jsou na jeho finanční poměry ještě drahé, tak šel tou nejlevnější cestou.Vzal origo nárazníky, rozřezal je, prodloužil, zakitoval, postavil auto na pěkné starší kola a byl vysmátý, protože měl designově změněné auto a nikdo na něho nemohl.... Postupem času se pak tento styl dostal až do dnešní kičovité podoby, která spíše připomíná soutěž lakýrníku a zlatníku. Nebyl pro nás problém s tím Peugeotem udělat to samé, ale mi se tento cleanstyl vyloženě nelíbí. Osobně preferuji Japonský styl - stavíme ještě jeden projekt, ale zveřejním ho až bude komplet hotovýJouiCZ píše:Mno dalo by se říci asi takto.. tuningová scéna je celkem chudá. Originálních kousků je poměrně málo. Teda je fakt.. nejezdím dále než morava,ale stačil mě kopr.. teda vemu Tc v kopru.. nuda.. všude jen zahladit, měnavka, vnitřek kůže, LCD, DVD.. je fakt na detail jsem se nadíval, ale fabie jsou stále se stejným bodykitem, octavie maj snad jen jine barvy a o němcích ani nemluvím. Japonců šíleně málo.. už se mě zdá že to upadá. Bečíkám, že se mě uhlazené koncepty nelíbí,ale není tu uz až moc hladko? Chce to něco ostrého.. podívám li se na španěly, francii, italy.. neváhám.. všude čtu no to je hnus..jak někdo neco takového může udělat.. no a jak se to mohlo dostat do časáku.. no to nechápu už vůbec.. a aprávě pro svou odlišnost lidičky.. proto práci nuclearu budu propagovat nadále, jelikož zpod jejich rukou nevyjíždějí jen stále a ty samé uhlazené bastly
Je mi jasné, že mě tady plno lidí asi ukamenuje, ale o tom diskuze je....
Výroba bodykitů a spoilerů
Tuningový E-shop
Tuningová prodejna
Kompletní zakázkové stavby a úpravy tuningových vozů
Zakázková výroba odehčených kompozitových dílu z laminátu a carbonu pro motorsport
www.nuclear-racing.cz
Tuningový E-shop
Tuningová prodejna
Zakázková výroba odehčených kompozitových dílu z laminátu a carbonu pro motorsport
www.nuclear-racing.cz
SCOOBY mas zajimavej nazor... ale koukni se na stary nemecky tuning (opely) atd... siroky blatniky jako blazen, cely bodykity atd... ale porad to bylo takovy umirneny oproti spanelum, japoncum atd... A nemci a okoli sou i takovy, vsechno decentni, uhlazeni, perfektni atd... takze podle me je to o tom, a s TUV... Kde jinde ti schvalej vlastne cokoli na auto ???
NICK SEM PRESTAL POUZIVAT, ADMINI NEREAGOVALI NA PROZBU O ZMENU TAK MAM NOVEJ NICK MARKUS(bez toho vt), TAKZE PROSIM SZ PSAT NA NOVEJ NICK
TUV je u nas nanic.. urady, policie to neuznavaji.. nechapu proc 
Jinak scooby.. stebou souhlasím..nemám nic proti tomu autu co se ted delá.. japonec na konec se říká,ale jak někdo uvidí drift skyline, sylvii, nebo eclipse naživo tak se rozplyne
myšleno auta japonská v pravé japonské uprave(naleky, plasty, křidlo atd..)

Jinak scooby.. stebou souhlasím..nemám nic proti tomu autu co se ted delá.. japonec na konec se říká,ale jak někdo uvidí drift skyline, sylvii, nebo eclipse naživo tak se rozplyne

- svanco1915
- Kontaktovat uživatele:
blbostScooby píše:Zamyslel se vůbec někdo proč zrovna v Německu vznikl cleanstyle?Německo a Rakousko jsou jediné země, kde legislativa a policie vyloženě otravuje s atestama atd. Můj názor na vznik tohoto stylu je takový - mladý němčour si koupil Golfa a začal tunit. Značkové spoilery s TUV jsou na jeho finanční poměry ještě drahé, tak šel tou nejlevnější cestou.Vzal origo nárazníky, rozřezal je, prodloužil, zakitoval, postavil auto na pěkné starší kola a byl vysmátý, protože měl designově změněné auto a nikdo na něho nemohl.... Postupem času se pak tento styl dostal až do dnešní kičovité podoby, která spíše připomíná soutěž lakýrníku a zlatníku. Nebyl pro nás problém s tím Peugeotem udělat to samé, ale mi se tento cleanstyl vyloženě nelíbí. Osobně preferuji Japonský styl - stavíme ještě jeden projekt, ale zveřejním ho až bude komplet hotovýJouiCZ píše:Mno dalo by se říci asi takto.. tuningová scéna je celkem chudá. Originálních kousků je poměrně málo. Teda je fakt.. nejezdím dále než morava,ale stačil mě kopr.. teda vemu Tc v kopru.. nuda.. všude jen zahladit, měnavka, vnitřek kůže, LCD, DVD.. je fakt na detail jsem se nadíval, ale fabie jsou stále se stejným bodykitem, octavie maj snad jen jine barvy a o němcích ani nemluvím. Japonců šíleně málo.. už se mě zdá že to upadá. Bečíkám, že se mě uhlazené koncepty nelíbí,ale není tu uz až moc hladko? Chce to něco ostrého.. podívám li se na španěly, francii, italy.. neváhám.. všude čtu no to je hnus..jak někdo neco takového může udělat.. no a jak se to mohlo dostat do časáku.. no to nechápu už vůbec.. a aprávě pro svou odlišnost lidičky.. proto práci nuclearu budu propagovat nadále, jelikož zpod jejich rukou nevyjíždějí jen stále a ty samé uhlazené bastly
Je mi jasné, že mě tady plno lidí asi ukamenuje, ale o tom diskuze je....

potřebuju něco pozlatit a chrom , jak se dohodnem ?
FFF - Flip Flop Fabia
VW Highline 120 KW
VW Sportline 100 KW
VW Highline 120 KW
VW Sportline 100 KW
Pár fotek z lakovny......
Lakýrník: 608/732824
- Přílohy
-
- P1010006.JPG (67.93 KiB) Zobrazeno 3314 x
-
- P1010004.JPG (46.51 KiB) Zobrazeno 3314 x
-
- P1010002.JPG (53.28 KiB) Zobrazeno 3315 x
Naposledy upravil(a) Scooby dne 09 čer 2008 22:46, celkem upraveno 1 x.
Tuningový E-shop
Tuningová prodejna
www.nuclear-racing.cz
Tuningový E-shop
Tuningová prodejna
www.nuclear-racing.cz
Pár fotek z lakovny 2 ......
Momentálně se stříkají nárazníky, auto se komplet přebrousí, přeleští a potom se bude lakovat interiér do oranžového flopu.
Momentálně se stříkají nárazníky, auto se komplet přebrousí, přeleští a potom se bude lakovat interiér do oranžového flopu.
- Přílohy
-
- P1010010.JPG (33.33 KiB) Zobrazeno 3305 x
-
- P1010009.JPG (37.73 KiB) Zobrazeno 3312 x
-
- P1010008.JPG (59.33 KiB) Zobrazeno 3309 x
Naposledy upravil(a) Scooby dne 09 čer 2008 23:01, celkem upraveno 2 x.
Tuningový E-shop
Tuningová prodejna
www.nuclear-racing.cz
Tuningový E-shop
Tuningová prodejna
www.nuclear-racing.cz