jaky 2litr na sprinty

Vše o úpravách motorů a vyfuků.

Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_

Odpovědět
Zemi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zemi »

kentoya píše:dokud marat nepřehodil motor do čtyřkoly, jezdil s předohrabem 11
11s? Ja mam pocit hele ze se dostal max na 12,8s...
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ

> DOVOZ - ODTAH - PROVĚŘENÍ vozidel v celé EU <

tel. 608 372 848

raddy

Příspěvek od raddy »

2 sekundy hore dole, ty vole, tu to fakt fici :D niekdo kvoli 2 sekundam obetuje 2 rocne platy a aj tu kundu a niekomu staci forum, heh :lol:

blázen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od blázen »

raddy píše:2 sekundy hore dole, ty vole, tu to fakt fici :D niekdo kvoli 2 sekundam obetuje 2 rocne platy a aj tu kundu a niekomu staci forum, heh :lol:
někteří slibovali 7mi sekundové auta.. tak si počkáme :lol:
ted smrdím po naftě :-)

podporuji: http://www.neo2011.cz/

Ragnar
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ragnar »

11s zajazdi aj posrane FWD DSM :D
http://www.youtube.com/watch?v=LjmJ2xuP ... re=related

a jedno pekne 7sekundove
http://www.youtube.com/watch?v=NbRmMCtj ... re=related

shepherd je frajer
1G DSM

Taboo

Příspěvek od Taboo »

Smazano
Naposledy upravil(a) Taboo dne 20 úno 2012 13:11, celkem upraveno 1 x.
IQ stylingem nenahradis.

H-Vtec

Příspěvek od H-Vtec »

blázen píše:slick umí poměrně dobře eliminovat tu FWD vadu..tak proč ne..ale urrčitě je k tomu třeba větší motor než ten prdítkovej 1,3
na 200sx prdítko 1.3 prdítko bohatě stačí :lol:
Fiat Panda 1.3T....185Ps.......402m: 12,515s

blázen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od blázen »

H-Vtec píše:
blázen píše:slick umí poměrně dobře eliminovat tu FWD vadu..tak proč ne..ale urrčitě je k tomu třeba větší motor než ten prdítkovej 1,3
zase :lol: nestačí.. :roll:

btw:kde si na to přišel :twisted:

Franus

Příspěvek od Franus »

blázen píše:
H-Vtec píše:

Zrejme praxe a zkusenost. Kazdy neni ziv z Fast and Furious 1,2,3,4, a americkejch plechovek od CocaColy :lol:

blázen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od blázen »

Franus píše:
blázen píše:
H-Vtec píše: na 200sx prdítko 1.3 prdítko bohatě stačí :lol:

Zrejme praxe a zkusenost. Kazdy neni ziv z Fast and Furious 1,2,3,4, a americkejch plechovek od CocaColy :lol:
praxe ještě vedle sebe nepostavila uno a 200sx které byly upravené tak jak se v našich podmínkách upravit dají.. a na kost vykuchané.. a prozatím se moc lidí kuchat SX ani nechystá.. pak budeš mít výsledek a můžeš učinit závěr do té doby o tom můžeš jen polemizovat... dejte mi čas ze 400m nevykuchaného Una bez slick to můžu porovnat. :roll: nebot budou podmínky pro obě auta stejné

blázen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od blázen »

btw: FaF sem viděl pouze 1 a 2 díl .. třeba sem v těch dalších o něco přišel :roll:

blázen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od blázen »

nejsradovnější na tom je,že když ste jezdili hondama CRX a civic, tak ste toto tvrdili o nich ..pak ste koupil ještě větší prdítko a to Uno..nyní je v módě uno.. co přijde příští sezonu Tico,Matiz,nebo že by Velorex - ale tam by byl asi problém s trakcí..ale váží jen něco okolo 350kg!! :lol:

když to vemu podle sebe tak s přibývajícím věkem mě začínají zajímat vozy většího kalibru jako ta Z32, C5 vette, M5 e39... bud sem divný já nebo vy.. :wink: :D

Jose85

Příspěvek od Jose85 »

Náhodou,takovej Velorex GSX-R 1300,dozadu pořádnej válec,motor je až u zadního kola,takže většina hmotnosti vzadu,rollcage v sérii :) .Akorát,kdo by do toho vlez. :D

blázen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od blázen »

Jose85 píše:Náhodou,takovej Velorex GSX-R 1300,dozadu pořádnej válec,motor je až u zadního kola,takže většina hmotnosti vzadu,rollcage v sérii :) .Akorát,kdo by do toho vlez. :D
neřiditelné

Franus

Příspěvek od Franus »

A co treba citroen ax nebo fiat 126 nebo 500 s motorem suzuki RWD?

blázen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od blázen »

Franus píše:A co treba citroen ax nebo fiat 126 nebo 500 s motorem suzuki RWD?
netuším ,nikdy sem takový bastl neřídil.. tyhle prdítka nejsou snad ani auta

CRX_Zamek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CRX_Zamek »

Můžete mi říct,proč řešíte kuchlí a v origu.Sou to snad drag závody né?(A tam jde o nej čas!)Tak ať si to nechá komplet v origu,ale ať nechce dobrej čas.To jako kdybych jezdil slalom a někdo by mi řekl,proč sem tam dal sportovní podvozek,že on ho nemá.Není to na hlavu?
My nick zam3k_crx!

blázen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od blázen »

CRX_Zamek píše:Můžete mi říct,proč řešíte kuchlí a v origu.Sou to snad drag závody né?(A tam jde o nej čas!)Tak ať si to nechá komplet v origu,ale ať nechce dobrej čas.To jako kdybych jezdil slalom a někdo by mi řekl,proč sem tam dal sportovní podvozek,že on ho nemá.Není to na hlavu?
kdybys trošku přemýšlel tak při srovnání dvou aut to budeš muset brát v potaz.. to přece neznamená,že když tahle vražda zajede lepší čas než 1,5 tunová M3 tak je pro 400m lepší.. prostě tu jde jen o mylné a divné představy některých uživatelů TF
až pojede vedle něj něco vykuchaného a náležitě upraveného jako to uno a to uno ho pojede,tak bude výsledek takovej,že je uno lepší pro 400m..

můžeš to tady řešit pořát dokola. Je to zbytečné

CRX_Zamek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CRX_Zamek »

,,kdybys trošku přemýšlel tak při srovnání dvou aut to budeš muset brát v potaz.. "

OMG,tak at neleze na dráhu!!!Když si někdo stežuje!!!Furt si někdo něco vymejšlí!!!!!!
My nick zam3k_crx!

CRX_Zamek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CRX_Zamek »

Ještě mě napadlo,to se asi budou muset zase měnit kategorie.Pro ty co maj origo interiér atd a pro ty co maj hard vykucháno.OK,to spějem dobrým směrem.

Už se nebudu vyjadřovat,svoje sem řekl.
My nick zam3k_crx!

H-Vtec

Příspěvek od H-Vtec »

CRX_Zamek píše:Ještě mě napadlo,to se asi budou muset zase měnit kategorie.Pro ty co maj origo interiér atd a pro ty co maj hard vykucháno.OK,to spějem dobrým směrem.

Už se nebudu vyjadřovat,svoje sem řekl.
hele necho ho bejt :lol: někomu komu prší do rypáku nic nevysvětlíš :lol:

jagy

Příspěvek od jagy »

Blazne, ja jen nechapu o co se tu snazis.. kdyz chcou, tak at jezdi v cemkoliv. Tebe sprinty nezajimaj, tak proc tu stale pises jak je SX > Uno, zajimaj te jen cool kary, apod. Bych rekl, ze nekdo takoveho formatu tohle nema zapotrebi...

Zemi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: jaky 2litr na sprinty

Příspěvek od Zemi »

V-TAK!

tel. 608 372 848

mashina
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mashina »

je toto blaznuv biceps?
Obrázek

jagy

Příspěvek od jagy »

Zemi píše:V-TAK!
Swap do pugu? :lol:

Zemi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zemi »

Blazen je magor... :smich2: Ja ti dam VTAK Mi16 bude... Snad. :lol:

tel. 608 372 848

blázen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od blázen »

to,že jste našli mou starou fotku,jen budiž vám chvála..ikdyž nevím,co má stímhle společného

Jagy:prostě mě to baví...jinak bych sem dávno nepsal..

13,1s vykuchaného vraku je prostě top pro 400m :roll:
nechám to raděj tak.. než mě tu prdítkáři sežerou

tohle téma je mi dlouho zábavou.. každý den se člověk dočte nové nesmysly..
1,3t vs 1,8t :lol: 300hp vs 600hp

blázen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od blázen »

CRX_Zamek píše:,,kdybys trošku přemýšlel tak při srovnání dvou aut to budeš muset brát v potaz.. "

OMG,tak at neleze na dráhu!!!Když si někdo stežuje!!!Furt si někdo něco vymejšlí!!!!!!
ale nikdo si nestěžuje..jen když chceš porovnat kvalitu jablek..tak porovnávej zralé jablka..ne podzimní se zhnilýma.. až někdo kuchne SX.. zjistíš..že 13..s je o ničem

H-Vtec

Příspěvek od H-Vtec »

mashina píše:je toto blaznuv biceps?
Obrázek
s fotkou nějakyho káje ještě nikdo nic nezajel :lol: :smich:

reproboy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od reproboy »

juva, blazne prijed nekdy na sprint na 3 kilometry s tim tvym 200sx a proti tobe dame Hvtec, Icemana a Phoba. A ja znam vysledek.

Nejde ani tak o auta, 200sx jsou sezrany stary plechovky se zastaralou elektronikou, bezpecnosti i podvozkem, navic se strasne serou

- stejne jako jakykoliv stary jiny polosportovni auto bez jakyhokoliv rozdilu.

Nicmene je jedno co kdo postavi, i kdyby nekdo postavil Daewoo Tico co zajizdi 13s, tak si zaslouzi pochvalu, pokud to udelal vlastnima rukama. Na CR i na evropu je FWD 13s dobrej čas, tak tady zas nemektej kraviny o 7s autech ktery si videl tak na youtube. Tady NIKDY nic takovyho nebude. Leda ze by ses prestehoval nekam do ameriky :))))

vim co to stalo casu aby se kluci na tento cas dostali, tak se mi nelibi, co tady pises za blbosti. Kde bylo nejaky slusny 200sx ted na panenskym tynci ? proc nebylo na bedne? proc nechal náš člen Phob s Fiatem Punto 2,0T s FWD za sebou všechny 4kolky a RWD ? proč bylo to žluté punto druhé ? :) Hm, asi je v tom i nějaký ten um, co my plechovkáři máme :)

blázen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od blázen »

H Vtec.. nikdy sem nenavštěvoval posilovnu s cílem něco zajet.. to pro mě nemá cenu..ale vy tam možná chodíte proto abyste zhubli a zajeli ještě lepší čas lehčí váhou. :lol:

mimochodem sem můžeš dát svou ruku pro inspiraci.. rád se podívám a přiučím.. tak do toho..

repro:o stránku spátky sem ti napsal že je to pro uno pěknej čas,..tak nečti jen to co se ti líbí.. ale vše.. ale to neznamená že to je bůhví jakej čas... pokud sem si všimnul výsledků tak AWD byly předním.. protože jezdily 12s

žádné 200sx nikdy nestálo na bedně protože žádné silné a vykuchané tam nikdy nejelo a nikdo je tam moc tahat nebude, majitele je skládají pro absolutně jiné zaměření..jedna polovina se chce jen vozit pohodlně a ta druhá se chce vozit bokem a nepřeju ti vidět co úsilí a peněz ty auta stojí když už to hovoříš o úsilí poskládat to uno na kterém nic krom motoru není

já bych se svým nevyhrál, protože sem psal že sem si měřil časy od 13,2,což sou časy horší..a taky je třeba je asi měřit stejným záznamovým zařízením.. vyhrál bych kdybych to postavil na 14" slick a vyházel z něj čtvrt tuny věcí které jdou vyházet případně nahradit jinýma.. - které ste vyházeli z una.. jenže já patřil do té první kategorie..která se chce vozit, takže sem si jej v neděli vzal a jel se projet na výlet do hor ,zapnul si rádio ,klimu.. tak abych se vezl co nejpohodlněji..z toho důvodu mělo i podvozek seriovej,žádnou tvrdárnu..prostě bylo pro vyjíždky.. nikdy sem do něj nenacpal téměř 200litrů jen proto abych stím jednou ročně přijel na mimon a nechal se honit kdejakým prdítkem..o kterém mám takové mínění jaké mám.. taktéž volím budoucí vůz a taktéž mu zůstane seriová hmotnost..

o tom co je složité a co není mi tu vůbec nepiš, vím moc dobře, že jednoduché a levné není nic... ale upřímně ti řeknu,že budu vždy raději investovat do auta jako bude třeba právě ta Z32 než do malé uskákané popelnice, která je krom použití na mimoni úplně k ničemu . a bude vždy než ta Z32 pomalejší. myslím ,že už si mě po 32stránkách určitě pochopil, neumím to napsat jinak...

Odpovědět

Zpět na „Tuning motoru + výfuky“