jaky 2litr na sprinty

Vše o úpravách motorů a vyfuků.

Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_

Odpovědět
avenger

Příspěvek od avenger »

proč je v tématu o tom jaký dvoulitr je nejlepší na sprinty fotka člověka se zatnutým bicepsem a rozebírání zda je lepší 1.3 nebo 1.8 ? :lol:

cr4sh3r

Příspěvek od cr4sh3r »

avenger píše:proč je v tématu o tom jaký dvoulitr je nejlepší na sprinty fotka člověka se zatnutým bicepsem a rozebírání zda je lepší 1.3 nebo 1.8 ? :lol:
Pač nafoukanej fiat je prostě nejlepší :lol:

blázen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od blázen »

avenger píše:proč je v tématu o tom jaký dvoulitr je nejlepší na sprinty fotka člověka se zatnutým bicepsem a rozebírání zda je lepší 1.3 nebo 1.8 ? :lol:
na to ti možná nějaký trouba odpoví.. netuším proč tady pořát něco řešej :lol:

tak už to uzavřeme Uno je pro 400m TOP vůz.. souhlasím s tím. :roll:
zítra si jej koupím místo nového DVD přehrávače :lol:
ted smrdím po naftě :-)

podporuji: http://www.neo2011.cz/

avenger

Příspěvek od avenger »

nevím no, tak ta debata o autech/motorech se dá snést s přivřeným okem, ale už podruhé se tu objevila fotka člověka, příjde mi to jako "nevím co říct, uzemním tě fotkou, která s tím absolutně nesouvisí" za chvíli si sem můžete házet fotky přítelkyní či domácích mazlíčků kdo má hnusnější :lol:

mashina
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mashina »

avenger píše:nevím no, tak ta debata o autech/motorech se dá snést s přivřeným okem, ale už podruhé se tu objevila fotka člověka, příjde mi to jako "nevím co říct, uzemním tě fotkou, která s tím absolutně nesouvisí" za chvíli si sem můžete házet fotky přítelkyní či domácích mazlíčků kdo má hnusnější :lol:
myslim, ze ta fotka z libka sem do tech hadek, o tom kdo je nejvetsi silak, docela zapada.... mmm no dobra.. zrovna mi tu fotku nekdo poslal na icq a proste jsem nemohl to sem nedat, my se s blaznem zname z hadek z 200sx i jinych mist tak jsem se taky trochu pomstil.. mozna ten bicak trochu zavidim lol .. tak sorry no blazne :D

blázen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od blázen »

mě to nevadí, sem splachovací..takže v pohodě :wink:

nenazval bych to hádkou,..byla to vždy výměna názorů..všichni ho stejnej mít nemůžou...protože by nemohly existovat diskuse

kentoya

Příspěvek od kentoya »

konečně jsme se dopracovali k výsledku, nejlepší pro mimon je UNO s motorem ze Skyline a AWD nápravou z hondy :D
IQ sice stylingem nenahradíš, taboo ti ho taky nezvedne, ale dokáže rozšířit brutálně obzory :D
http://www.odtahove-sluzby.cz

reproboy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od reproboy »

:lol:

Taboo

Příspěvek od Taboo »

Smazano
Naposledy upravil(a) Taboo dne 20 úno 2012 13:09, celkem upraveno 1 x.
IQ stylingem nenahradis.

mashina
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mashina »

Taboo píše:
mashina píše:myslim, ze ta fotka z libka sem do tech hadek, o tom kdo je nejvetsi silak, docela zapada.... mmm no dobra.. zrovna mi tu fotku nekdo poslal na icq a proste jsem nemohl to sem nedat
Snazit se vyvracet neci nazor, se kterym nesouhlasis, zesmesnovanim a osobnimi utoky na jeho vlastnika je VELICE prizemni :( . Tohle delaji snad jen male deti. :roll:
ty voe vzdyt v tomhle threadu presne to co pises delate jenom vy dva! co prispevek to pokus o urazku. A o nejakym respektovani ostatnich vy dva nevite ani ň
navic jsem sem nic nepsal, takze jsem nikomu zadnej nazor nutit nemohl
Naposledy upravil(a) mashina dne 31 srp 2008 22:49, celkem upraveno 1 x.

H-Vtec

Příspěvek od H-Vtec »

blázen píše:H Vtec.. nikdy sem nenavštěvoval posilovnu s cílem něco zajet.. to pro mě nemá cenu..ale vy tam možná chodíte proto abyste zhubli a zajeli ještě lepší čas lehčí váhou. :lol:

mimochodem sem můžeš dát svou ruku pro inspiraci.. rád se podívám a přiučím.. tak do toho..

repro:o stránku spátky sem ti napsal že je to pro uno pěknej čas,..tak nečti jen to co se ti líbí.. ale vše.. ale to neznamená že to je bůhví jakej čas... pokud sem si všimnul výsledků tak AWD byly předním.. protože jezdily 12s

žádné 200sx nikdy nestálo na bedně protože žádné silné a vykuchané tam nikdy nejelo a nikdo je tam moc tahat nebude, majitele je skládají pro absolutně jiné zaměření..jedna polovina se chce jen vozit pohodlně a ta druhá se chce vozit bokem a nepřeju ti vidět co úsilí a peněz ty auta stojí když už to hovoříš o úsilí poskládat to uno na kterém nic krom motoru není

já bych se svým nevyhrál, protože sem psal že sem si měřil časy od 13,2,což sou časy horší..a taky je třeba je asi měřit stejným záznamovým zařízením.. vyhrál bych kdybych to postavil na 14" slick a vyházel z něj čtvrt tuny věcí které jdou vyházet případně nahradit jinýma.. - které ste vyházeli z una.. jenže já patřil do té první kategorie..která se chce vozit, takže sem si jej v neděli vzal a jel se projet na výlet do hor ,zapnul si rádio ,klimu.. tak abych se vezl co nejpohodlněji..z toho důvodu mělo i podvozek seriovej,žádnou tvrdárnu..prostě bylo pro vyjíždky.. nikdy sem do něj nenacpal téměř 200litrů jen proto abych stím jednou ročně přijel na mimon a nechal se honit kdejakým prdítkem..o kterém mám takové mínění jaké mám.. taktéž volím budoucí vůz a taktéž mu zůstane seriová hmotnost..

o tom co je složité a co není mi tu vůbec nepiš, vím moc dobře, že jednoduché a levné není nic... ale upřímně ti řeknu,že budu vždy raději investovat do auta jako bude třeba právě ta Z32 než do malé uskákané popelnice, která je krom použití na mimoni úplně k ničemu . a bude vždy než ta Z32 pomalejší. myslím ,že už si mě po 32stránkách určitě pochopil, neumím to napsat jinak...
jednu posilovnu tady máme,ale až v Mnichově Hradišti a to je diskotéka .lol: jinou posilovnu neznam :smich: Představ si 170cm a 90kg :lol: romantickej a citově založenej :mrgreen:

Z32 je pěkná a muže bejt i pěkně rychla :) Když se s ní postavíš vedle někoho,tak už si řekne že to nebude ani zkoušet jestli Tě pojede nebo ne,ale když se vedle něj postaví malá uskákaná popelnice a pak mu naseká,tak čumí jak tele na vrata :lol:

Ale pořád je to o to že si pleteš pojem drag a street 8) Mě vnuknul včera kamoš jednu myšlenku a jestli se to uskuteční,tak to bude hrozny ticho :smich:
Fiat Panda 1.3T....185Ps.......402m: 12,515s

blázen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od blázen »

H-Vtec píše:
blázen píše:H Vtec.. nikdy sem nenavštěvoval posilovnu s cílem něco zajet.. to pro mě nemá cenu..ale vy tam možná chodíte proto abyste zhubli a zajeli ještě lepší čas lehčí váhou. :lol:

mimochodem sem můžeš dát svou ruku pro inspiraci.. rád se podívám a přiučím.. tak do toho..

repro:o stránku spátky sem ti napsal že je to pro uno pěknej čas,..tak nečti jen to co se ti líbí.. ale vše.. ale to neznamená že to je bůhví jakej čas... pokud sem si všimnul výsledků tak AWD byly předním.. protože jezdily 12s

žádné 200sx nikdy nestálo na bedně protože žádné silné a vykuchané tam nikdy nejelo a nikdo je tam moc tahat nebude, majitele je skládají pro absolutně jiné zaměření..jedna polovina se chce jen vozit pohodlně a ta druhá se chce vozit bokem a nepřeju ti vidět co úsilí a peněz ty auta stojí když už to hovoříš o úsilí poskládat to uno na kterém nic krom motoru není

já bych se svým nevyhrál, protože sem psal že sem si měřil časy od 13,2,což sou časy horší..a taky je třeba je asi měřit stejným záznamovým zařízením.. vyhrál bych kdybych to postavil na 14" slick a vyházel z něj čtvrt tuny věcí které jdou vyházet případně nahradit jinýma.. - které ste vyházeli z una.. jenže já patřil do té první kategorie..která se chce vozit, takže sem si jej v neděli vzal a jel se projet na výlet do hor ,zapnul si rádio ,klimu.. tak abych se vezl co nejpohodlněji..z toho důvodu mělo i podvozek seriovej,žádnou tvrdárnu..prostě bylo pro vyjíždky.. nikdy sem do něj nenacpal téměř 200litrů jen proto abych stím jednou ročně přijel na mimon a nechal se honit kdejakým prdítkem..o kterém mám takové mínění jaké mám.. taktéž volím budoucí vůz a taktéž mu zůstane seriová hmotnost..

o tom co je složité a co není mi tu vůbec nepiš, vím moc dobře, že jednoduché a levné není nic... ale upřímně ti řeknu,že budu vždy raději investovat do auta jako bude třeba právě ta Z32 než do malé uskákané popelnice, která je krom použití na mimoni úplně k ničemu . a bude vždy než ta Z32 pomalejší. myslím ,že už si mě po 32stránkách určitě pochopil, neumím to napsat jinak...
jednu posilovnu tady máme,ale až v Mnichově Hradišti a to je diskotéka .lol: jinou posilovnu neznam :smich: Představ si 170cm a 90kg :lol: romantickej a citově založenej :mrgreen:

Z32 je pěkná a muže bejt i pěkně rychla :) Když se s ní postavíš vedle někoho,tak už si řekne že to nebude ani zkoušet jestli Tě pojede nebo ne,ale když se vedle něj postaví malá uskákaná popelnice a pak mu naseká,tak čumí jak tele na vrata :lol:

Ale pořád je to o to že si pleteš pojem drag a street 8) Mě vnuknul včera kamoš jednu myšlenku a jestli se to uskuteční,tak to bude hrozny ticho :smich:

pokud je tam 0% podíl tuku ,pak dej klidně foto.. jinak tyto hodnoty neříkají alespon mě nic.. mám stejnou váhu při 189cm

já si nepletu nic.. ty si pleteš pojmy drag a street..

mashina: mě by ani v hloupým snu nenapadlo dát sem tvou fotku..stím souhlasím s tabooem..ale spíš by mě zajímalo co ti konkrétně na té fotce připadá k smíchu...nebo čím jsi mne chtěl zesměšni ..pokud máš přes ruku víc než 42cm..pak se klidně směj a klidně se přidej pro srovnání..ale osobní názor je,že moc lidí na tomto foru nebude mít nárok se smát.. bude jich hrooozně málo.. a ti co na to mají nárok mají na tolik inteligence..se prostě nesmát..protože je to složitější než postavit to 13s uno :wink:

CRX_Zamek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CRX_Zamek »

mashina píše:
Taboo píše:
mashina píše:myslim, ze ta fotka z libka sem do tech hadek, o tom kdo je nejvetsi silak, docela zapada.... mmm no dobra.. zrovna mi tu fotku nekdo poslal na icq a proste jsem nemohl to sem nedat
Snazit se vyvracet neci nazor, se kterym nesouhlasis, zesmesnovanim a osobnimi utoky na jeho vlastnika je VELICE prizemni :( . Tohle delaji snad jen male deti. :roll:
ty voe vzdyt v tomhle threadu presne to co pises delate jenom vy dva! co prispevek to pokus o urazku. A o nejakym respektovani ostatnich vy dva nevite ani ň

Ty máš nejakou mentální poruchu???6e dáváš do témata 2litry na drag racing fotku bicáku????OMG to už je vrchol.A ještě se budeš hádat!!!!
My nick zam3k_crx!

mashina
Kontaktovat uživatele:

Re: jaky 2litr na sprinty

Příspěvek od mashina »

no vidis jeden bicak a hned se resi centimetry :D

mashina
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mashina »

blazen ja myslim ze kvuli bicaku se ti nikdo nesmeje, spis naopak.. jinak me osobne to pripada smesne ve spojeni s touhle diskuzi, ale myslim ze bys mi stejne nerozumnel... asi jako malokdo tady, jsem asi jenom z jinyho sveta, pac na zadnou mentalni poruchu se u me neprislo crxzameku :DD jinak ted jsem se taky meril a mam asi 25cm. je to gut?

Sensei Jirka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sensei Jirka »

mashina píše:
Taboo píše:Snazit se vyvracet neci nazor, se kterym nesouhlasis, zesmesnovanim a osobnimi utoky na jeho vlastnika je VELICE prizemni :( . Tohle delaji snad jen male deti. :roll:
na čem ujíždíš?? to chci takyyyy :smich:
330i E90 :kiss:

mashina
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mashina »

Sensei Jirka píše:
mashina píše:
Taboo píše:Snazit se vyvracet neci nazor, se kterym nesouhlasis, zesmesnovanim a osobnimi utoky na jeho vlastnika je VELICE prizemni :( . Tohle delaji snad jen male deti. :roll:
na čem ujíždíš?? to chci takyyyy :smich:
Obrázek

Sensei Jirka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sensei Jirka »

mashina píše:
Sensei Jirka píše:na čem ujíždíš?? to chci takyyyy :smich:
http://i134.photobucket.com/albums/q108 ... nifold.jpg
tak to jedem na skoro stejnym matroši (obecně), ale u mě to takový následky nemá :cry: :cry: :cry: budu muset zvýšit dávky :lol:
330i E90 :kiss:

Taboo

Příspěvek od Taboo »

Smazano
Naposledy upravil(a) Taboo dne 20 úno 2012 13:10, celkem upraveno 1 x.
IQ stylingem nenahradis.

kentoya

Příspěvek od kentoya »

blázen píše:
H-Vtec píše:

pokud je tam 0% podíl tuku ,pak dej klidně foto.. jinak tyto hodnoty neříkají alespon mě nic.. mám stejnou váhu při 189cm

mashina: mě by ani v hloupým snu nenapadlo dát sem tvou fotku..stím souhlasím s tabooem..ale spíš by mě zajímalo co ti konkrétně na té fotce připadá k smíchu...nebo čím jsi mne chtěl zesměšni ..pokud máš přes ruku víc než 42cm..pak se klidně směj a klidně se přidej pro srovnání..ale osobní názor je,že moc lidí na tomto foru nebude mít nárok se smát.. bude jich hrooozně málo.. a ti co na to mají nárok mají na tolik inteligence..se prostě nesmát..protože je to složitější než postavit to 13s uno :wink:

už se směju 45 :D
IQ sice stylingem nenahradíš, taboo ti ho taky nezvedne, ale dokáže rozšířit brutálně obzory :D

CRX_Zamek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CRX_Zamek »

mashina píše:blazen ja myslim ze kvuli bicaku se ti nikdo nesmeje, spis naopak.. jinak me osobne to pripada smesne ve spojeni s touhle diskuzi, ale myslim ze bys mi stejne nerozumnel... asi jako malokdo tady, jsem asi jenom z jinyho sveta, pac na zadnou mentalni poruchu se u me neprislo crxzameku :DD jinak ted jsem se taky meril a mam asi 25cm. je to gut?
crxzameku:D,ach jo.když už tak jen zamku :lol: .Ale už se nechci hádat.
My nick zam3k_crx!

blázen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od blázen »

kentoya píše:
blázen píše:
H-Vtec píše: jednu posilovnu tady máme,ale až v Mnichově Hradišti a to je diskotéka .lol: jinou posilovnu neznam :smich: Představ si 170cm a 90kg :lol: romantickej a citově založenej :mrgreen:

:lol: franta mě vždycky dokáže ptěšit

taboo: oni berou napadení a urožení už v tom případě když máš jiný názor a za ním si stojíš :roll:

blázen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od blázen »

mashina píše:blazen ja myslim ze kvuli bicaku se ti nikdo nesmeje, spis naopak.. jinak me osobne to pripada smesne ve spojeni s touhle diskuzi, ale myslim ze bys mi stejne nerozumnel... asi jako malokdo tady, jsem asi jenom z jinyho sveta, pac na zadnou mentalni poruchu se u me neprislo crxzameku :DD jinak ted jsem se taky meril a mam asi 25cm. je to gut?
asi ano :roll:

H-Vtec

Příspěvek od H-Vtec »

blázen píše:
kentoya píše:
blázen píše:

:lol: franta mě vždycky dokáže ptěšit

taboo: oni berou napadení a urožení už v tom případě když máš jiný názor a za ním si stojíš :roll:
obvodem bicáku oslníš tak maximálně nějakou čubinku nebo nějakyho káje :smich: :lol:
Fiat Panda 1.3T....185Ps.......402m: 12,515s

elviiis

Příspěvek od elviiis »

H-Vtec píše:obvodem bicáku oslníš tak maximálně nějakou čubinku nebo nějakyho káje :smich: :lol:
To si povíme až tě ním obejme kolem krku :lol:
TOYOTA CELICA CARLOS SAINZ 2.0 TURBO 4WD 153KW 1992 = funny
Skoda Ochcavia f kombajnu f metle na hlinach a i kliiimu ma a samozrejmne hagusy 81KW = daily

reproboy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od reproboy »

42 kolem bicáku mám taky a nikdy by mě to nenapadlo, že to někdo hodí do diskuze :) btw radsi 50 kolem bicaku nez stavet 13s uno blázne :)

Zemi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zemi »

reproboy píše:42 kolem bicáku mám taky a nikdy by mě to nenapadlo, že to někdo hodí do diskuze :) btw radsi 50 kolem bicaku nez stavet 13s uno blázne :)
No ty pico... :smich2::smich2::smich2::smich2::smich2::smich2::smich2::smich2:
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ

> DOVOZ - ODTAH - PROVĚŘENÍ vozidel v celé EU <

tel. 608 372 848

Idaho
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

reproboy píše:42 kolem bicáku mám taky a nikdy by mě to nenapadlo, že to někdo hodí do diskuze :) btw radsi 50 kolem bicaku nez stavet 13s uno blázne :)
kua vy toho nadeláte, já mám 48 okolo obou bicáku a taky s tim nemachruju :D :D
Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz

Anděl
Moderátor

Příspěvek od Anděl »

Já mám zas velké péro. :lol:

Tohle je už testosteronová válka......... :wink:
Mitsubishi Eclipse GSX 4x4 turbo r.v 1992 - Prodám
Eagle Talon FWD turbo - Prodám
Škoda Felicia Pick-UP r.v. 2001 50kw
Honda VF 750C Magna 65kw

kentoya

Příspěvek od kentoya »

tak péro mám pro změnu malinkatý, asi 3 centimetry, alespon mi jeho váha nevadí při sprintech :lol:

ale koule mám jak řepy :lol:

Odpovědět

Zpět na „Tuning motoru + výfuky“