bob ash píše:Tilton píše:Nevím jestli ti přijde cesta z Prahy přes Pardubice,Litomyšl,Moravskou Třebovou do Olomouce jako typická česká okreska nebo jestli ses chtěl jenom pochlubit.
Kdybys uměl číst, všimnul by sis, že tam rozhodně nebyly Pardubice, ale Hrochův Týnec - ten zbytek jsem už zapomněl, ale jet přes Pardubice po velký silnici a nebo po okreskách přes Hrocháč je KURVA rozdíl.
Tak promiň, přehlédl jsem se.Tys ale asi očividně zapomněl čistě účelově.Protože právě skoro celej ten zbytek tvoří po E35, minimálně třetinu z celkové trasy(řek bych tak min. 100km) a k okresce jak jsem ji popisoval ja,ma teda hodne daleko.Navíc je tam vsude hroznej provoz(a Kentoya ani neřekl kterej den a v kolik hodin že to jel),což je nepochybně faktor,kterej to může dost výrazně ovlivnit.A nepomůže ti ani 1000Hp.Prostě je naprosto zcestný k mé představě tuhle trasu přirovnávat
To elviiis: Stejně ti to s tím Charade nežeru.Kroutící moment je ti na slalomu k hovnu a spíš než na rozvoru,záleží na rozchodu, výšce težiště, rozměrech pneumatik,atd.
Nevím jak jsi přišel na to že mám AXo,ale téměř v ceně svejch tlumičů i s pérama jsem ted nedávno mohl mít dvoukilo s motorem po GO

Viděl jsem snad kdysi jednu fotku kentoyova Nissanu,ale snad mi nechecš tvrdit (s 500koňma nebo kolik píšeš),že jezdí na takovejch balonech(moc už si to nemapatuju,ale ty gumy byly aspon xxx/65)?!