jaky 2litr na sprinty

Vše o úpravách motorů a vyfuků.

Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_

Odpovědět
Tilton

Příspěvek od Tilton »

To elviiis: Chtěl bych vidět jak série GTTi pojede CRX. Ještě k tomu ve slalomu :twisted:
kentoya píše:
Butcher píše:To bude Ø tak +-160.I kdyby jsi to zajel za hodinu a půl,já se nebavím o tom jak řídíš.Bavím se o autech.Kdyby měl každej z nás k dispozici obě auta, moje bude na obyčejné české okresce stejně rychlejší.Klidně s tebou za volantem :wink: ...hrabe kolama hnůj od slepic :D
co kecáš tohle jsi napsal .....................Mám sice prdítko(který by třeba na normální okresce sfouklo Kentoyův Nissan ze silnice),................
tady jasně tvrdíš, že tvoje prdítko jede lépe jak můj nissan na okreskách
napsal jsem ti trasu, napsal jsem ti čas, tak to dokaž nebo strč ocas mezi nohy, nebo se omluv, že jsi se o mě otřel a já na tebe zapomenu, ale nemám rád chvástaly
ano vyšlo mi to v průměru 163 km/hod, proto píšu že se není čím chlubit, když je to na okreskách
takže ještě jednou dokaž že ti to jede lépe na této trase, nebo se omluv, nebo dále hrabej hnůj od slepic a do mě se neser, já si to nezačal
A co se ti na tom nezdá?Tvrdil jsem, že je moje auto na typické české(tj. plné hrbolů, děr apod.) okresce rychlejší než tvoje dvoukilo.A za tím si taky stojím.I ty bys byl s mým prdítkem na takové silnici pokud nejseš poleno rychlejší než s 200SX.Nevím jestli ti přijde cesta z Prahy přes Pardubice,Litomyšl,Moravskou Třebovou do Olomouce jako typická česká okreska nebo jestli ses chtěl jenom pochlubit.Taky nevím jestli by vůbec těch 270 ostrejch kilometrů v kuse moje auto vydrželo,ale rozhodně to nebudu zkoušet jen abych se tady nemusel před tebou omlouvat,že jsem se o tebe otřel.Mám za to, že seš skoro starej fotr, a tak bys mohl mít už trošku rozum a nechtít tady po mě takový nesmysly :wink:
Naposledy upravil(a) Tilton dne 04 zář 2008 00:51, celkem upraveno 2 x.

kentoya

Příspěvek od kentoya »

jako všichni, každej jenom kecy a skutek utek, kdybych se chtěl pochlubit, napsal jsem to před rokem když jsem to zajel, a já se děr nebojím, i přes tvrdej podvozek, kdo se mnou jel ti klidně napíše, že na díry seru, a že jsem starej fotr, aspon všichni vidí, že musíš před starým fotrem smeknout, přestože toi veřejně neuděláš, ale je mi to prdel, hlavně se z toho vykecej a bude ti dobře a příště na mě zapomen
IQ sice stylingem nenahradíš, taboo ti ho taky nezvedne, ale dokáže rozšířit brutálně obzory :D
http://www.odtahove-sluzby.cz

Butcher
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Butcher »

Tilton:To jsem byl ja,jen jsem zapomněl kamaráda odhlásit.
Tak když se jede pila,samozřejmě není čas vyhejbat se dírám.To je snad jasný.Jde ale o to,jak se ten tlumič a pružina s tou dírou vypořádají.Kdybych měl důvod,klidně před tebou smeknu,ale s takovýmhle přístupem?A sám od sebe sem si nevzpomněl.Zmínil tě myslím elviiis a jelikož o skutečným Tabooově PERFORMANCE na skutečné silnici a ne na nějakým debilním Dragu nemám ponětí, zůstal jsi mi tam logicky ty.Dobrou noc pane kentoyaObrázek

bob ash
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bob ash »

Tilton píše:Nevím jestli ti přijde cesta z Prahy přes Pardubice,Litomyšl,Moravskou Třebovou do Olomouce jako typická česká okreska nebo jestli ses chtěl jenom pochlubit.
Kdybys uměl číst, všimnul by sis, že tam rozhodně nebyly Pardubice, ale Hrochův Týnec - ten zbytek jsem už zapomněl, ale jet přes Pardubice po velký silnici a nebo po okreskách přes Hrocháč je KURVA rozdíl.

elviiis

Příspěvek od elviiis »

to butcher... no já si to nevymyslel a nevím proč by to nešlo kárky se mněl obě takže můžu srovnávat spíše já než ty... gtti má stejný sistém zavěšení náprav jako crx ale má nepatrně kratší rozvor navíc má předek výrazně širší než zadek a váží o 150kg méně při stejném kroutícím momentu to jsou fakta které asi dali charade navrch oproti crx...

Podvozek AX je na cestu použitelnej asi jako sáňky v létě... kentoye má tlumiče v ceně tvého ax takže věř díry to auto zvládá a jestli ty zajedeš typickou českou okresku rychleji než on s 200sx tak půjdu postavít tvému ax pomník místo sv. václava... Plácáš kraviny jak cip což je zde běžné ale nechápu jak si došel k faktu že AX gti by dokázalo pojet auto jehož výkon je 5ti násobný než AX... a nic nemluv o podvozku AX je tipickej příklad toho jak by se to dělat nemělo... má to kola bezduše přišroubované k nějakým nesmyslům jež v citroenu nazvali nápravy...
TOYOTA CELICA CARLOS SAINZ 2.0 TURBO 4WD 153KW 1992 = funny
Skoda Ochcavia f kombajnu f metle na hlinach a i kliiimu ma a samozrejmne hagusy 81KW = daily

semysak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od semysak »

JonnY píše:najrychlejsie su 8.2l V8.... :)
a to je pravda todlecto, ale kdyz jedes do kauflandu pro rohlik, musis si dobre naplanovat trasu : - )

JonnY

Příspěvek od JonnY »

semysak píše:
JonnY píše:najrychlejsie su 8.2l V8.... :)
a to je pravda todlecto, ale kdyz jedes do kauflandu pro rohlik, musis si dobre naplanovat trasu : - )
no, zas ale cely nakup aj s radou pri pokladni stihas za 48 sekund.... :lol:

panpica

Příspěvek od panpica »

Nechcete nekdo? Dokonce to je i do 1500 ccm.
http://www.sportscarmarket.com/auctions ... hp?ID=1311
S14,Racing on the street is illegal, irresponsible, and dangerous

CRX_Zamek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CRX_Zamek »

LIDI bavíte se tu o čem?Proč sem píšete sakra,když vás drag racing nebaví a máte ho podle vás u prdele!!!

Téma se jmenuje jaký 2litr na sprinty!!!!!Tak se ho držme!!
My nick zam3k_crx!

mashina
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mashina »

CRX_Zamek píše:LIDI bavíte se tu o čem?Proč sem píšete sakra,když vás drag racing nebaví a máte ho podle vás u prdele!!!

Téma se jmenuje jaký 2litr na sprinty!!!!!Tak se ho držme!!
a ty jsi nakej soudce ebo co? klidne si sem neco informativniho mohl poslat sam

Butcher
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Butcher »

bob ash píše:
Tilton píše:Nevím jestli ti přijde cesta z Prahy přes Pardubice,Litomyšl,Moravskou Třebovou do Olomouce jako typická česká okreska nebo jestli ses chtěl jenom pochlubit.
Kdybys uměl číst, všimnul by sis, že tam rozhodně nebyly Pardubice, ale Hrochův Týnec - ten zbytek jsem už zapomněl, ale jet přes Pardubice po velký silnici a nebo po okreskách přes Hrocháč je KURVA rozdíl.
Tak promiň, přehlédl jsem se.Tys ale asi očividně zapomněl čistě účelově.Protože právě skoro celej ten zbytek tvoří po E35, minimálně třetinu z celkové trasy(řek bych tak min. 100km) a k okresce jak jsem ji popisoval ja,ma teda hodne daleko.Navíc je tam vsude hroznej provoz(a Kentoya ani neřekl kterej den a v kolik hodin že to jel),což je nepochybně faktor,kterej to může dost výrazně ovlivnit.A nepomůže ti ani 1000Hp.Prostě je naprosto zcestný k mé představě tuhle trasu přirovnávat :roll:

To elviiis: Stejně ti to s tím Charade nežeru.Kroutící moment je ti na slalomu k hovnu a spíš než na rozvoru,záleží na rozchodu, výšce težiště, rozměrech pneumatik,atd.
Nevím jak jsi přišel na to že mám AXo,ale téměř v ceně svejch tlumičů i s pérama jsem ted nedávno mohl mít dvoukilo s motorem po GO :wink: Viděl jsem snad kdysi jednu fotku kentoyova Nissanu,ale snad mi nechecš tvrdit (s 500koňma nebo kolik píšeš),že jezdí na takovejch balonech(moc už si to nemapatuju,ale ty gumy byly aspon xxx/65)?!
Naposledy upravil(a) Butcher dne 04 zář 2008 20:44, celkem upraveno 1 x.

blázen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od blázen »

kentoyovým autem sem jel,.. a můžu ti říct,že pro to abys ho při jeho podvozku a výkonu dohnal,bys musel jet jedině velkou zkratkou. Pokud tomu máš nějaké výhrady, můžeš klidně dát pár informací o tvém voze. to kentoyovo stálo poměrně dost :roll:
ted smrdím po naftě :-)

podporuji: http://www.neo2011.cz/

Borbet

Re: jaky 2litr na sprinty

Příspěvek od Borbet »

elviiis: podvozek na svým axku mám hodně dobrej

Idaho
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

Butcher píše:
bob ash píše:
Viděl jsem snad kdysi jednu fotku kentoyova Nissanu,ale snad mi nechecš tvrdit (s 500koňma nebo kolik píšeš),že jezdí na takovejch balonech(moc už si to nemapatuju,ale ty gumy byly aspon xxx/65)?!
Mas vubec představu o seriových rozmerech pneumatik? osobne bud uradsi kočírovat 400PSů na 225/50/R16 než na 275/35/R18 :)

Ono ty vetší kola mu lepší trakci nebo jiné vylepšení výkonu neudelají. N adruhou stranu, proč si mylsíš že s ena drag používají vyšší gumy? říká ti neco zploštení pneumatiky při záberu?
Mylsím že posuzovat vlastnosti auta jen proto jaký má výškový profil pneumatiky ale i je šíře, prumer a spousta dalších aspektu, které s pneumatikou vubec nesouvisí.

mylsím že by bylo dobré se vrátit k tématu a ne to tu zasírat zbytečnejma kecama o ničem..
Pokud proti tomu neco máte, mužeme tohle téma locknout a vy si třeba zbláznete.. ( stejně by tu meli moderátoři už dávno zasáhnout.. )
Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz

Butcher
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Butcher »

Nehledě k tomu že je xxx/50(tak "málo" to ale rozhodně nebylo) ještě v míře,se tu nebavíme o nějakým stupidním dragu(přestože se tak topic jmenuje :oops: ),ale o rychlosti na normální silnici.

jagy

Příspěvek od jagy »

Idaho píše: Mas vubec představu o seriových rozmerech pneumatik? osobne bud uradsi kočírovat 400PSů na 225/50/R16 než na 275/35/R18 :)

Ono ty vetší kola mu lepší trakci nebo jiné vylepšení výkonu neudelají. N adruhou stranu, proč si mylsíš že s ena drag používají vyšší gumy? říká ti neco zploštení pneumatiky při záberu?
Mylsím že posuzovat vlastnosti auta jen proto jaký má výškový profil pneumatiky ale i je šíře, prumer a spousta dalších aspektu, které s pneumatikou vubec nesouvisí.
Nedavno tu blazen tvrdil, ze vetsi kola jsou lepsi. :D Aspon si mu to potrvdil, ze tomu tak neni. :wink:

Idaho
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

jagy píše:
Idaho píše: Mas vubec představu o seriových rozmerech pneumatik? osobne bud uradsi kočírovat 400PSů na 225/50/R16 než na 275/35/R18 :)

Nedavno tu blazen tvrdil, ze vetsi kola jsou lepsi. :D Aspon si mu to potrvdil, ze tomu tak neni. :wink:
zaleží na použití, ja když nasadil na supru 18tky tak sem zaznamena znatelnej propad na sprintu oproti seriovým 16tkám.. Vetší kola budou mít krapet horší zrychlení, neříkám že ve finále ve vyšších rychlostech nepomohou s trakcí ale tam bych videl přínos spíše v šířce a přilavosti pneu..

Takže bude hodně záležet na použití toho vozu..
Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz

Taboo

Příspěvek od Taboo »

Smazano
Naposledy upravil(a) Taboo dne 20 úno 2012 13:01, celkem upraveno 1 x.
IQ stylingem nenahradis.

Taboo

Příspěvek od Taboo »

Smazano
Naposledy upravil(a) Taboo dne 20 úno 2012 13:01, celkem upraveno 1 x.
IQ stylingem nenahradis.

jagy

Příspěvek od jagy »

Idaho: tam byla rec o sprintu, cili zrychleni. Ne o trakci.

kentoya

Příspěvek od kentoya »

Butcher píše:Nehledě k tomu že je xxx/50(tak "málo" to ale rozhodně nebylo) ještě v míře,se tu nebavíme o nějakým stupidním dragu(přestože se tak topic jmenuje :oops: ),ale o rychlosti na normální silnici.
na mé autě používám vepředu 225/50/16, pokud neseženu dobrý vzorek tak 205/55/16 (ted je mám na autě poprvé a na fotce nikdy nebyly) a vzadu jedině 245/45/16 jiné tam nikdy nebyly a auto v změ neprovozuji 15tého listopadu vytahuji motor, aby mě nenapadlo se projet

k tomu času kdy jsem jel, najdi svůj nejvhodnější, je mi jedno kdy třeba ve tři ráno kdy skoro není provoz, stejně to nezajedeš
IQ sice stylingem nenahradíš, taboo ti ho taky nezvedne, ale dokáže rozšířit brutálně obzory :D

kentoya

Příspěvek od kentoya »

mashina
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mashina »

Taboo píše:
mashina píše: Snazis se nam rict ze jenom 2.0 turbo je nejvic nejlepsi?:D
V souvislosti s otazkou zakladatele tohoto tematu "jaky je nejlepsi 2-liter na sprinty" ano: 2.0L turbo AWD - co nejvetsi fyzicky objem motoru s dostatecnou trakci. Kdyby se ptal "jaky je nejlepsi 3-liter na sprinty", tak bych mu rekl, ze 3-litr turbo AWD
[/quote]
ale ty nejlepsi drag casy jsi psal ze zajizdi rwd vehicly tak si mel napsat ze nejlepsi ze 2.0rwd - just to fuck you up :lol:

Anděl
Moderátor

Příspěvek od Anděl »

Idaho píše:
jagy píše:

zaleží na použití, ja když nasadil na supru 18tky tak sem zaznamena znatelnej propad na sprintu oproti seriovým 16tkám.. Vetší kola budou mít krapet horší zrychlení, neříkám že ve finále ve vyšších rychlostech nepomohou s trakcí ale tam bych videl přínos spíše v šířce a přilavosti pneu..

Takže bude hodně záležet na použití toho vozu
..
Přesně tak. Já jsem hodil na Eclipse 18" Speedline s PIRELLI PZero NERO 225/40/18 . Na sprinty je to sice nevhodné, ale na "normální" jízdu po asfaltu to stačí.
Mitsubishi Eclipse GSX 4x4 turbo r.v 1992 - Prodám
Eagle Talon FWD turbo - Prodám
Škoda Felicia Pick-UP r.v. 2001 50kw
Honda VF 750C Magna 65kw

Butcher
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Butcher »

Taboo píše:
Butcher píše:Viděl jsem snad kdysi jednu fotku kentoyova Nissanu,ale snad mi nechecš tvrdit (s 500koňma nebo kolik píšeš),že jezdí na takovejch balonech(moc už si to nemapatuju,ale ty gumy byly aspon xxx/65)?!
Proc myslis, ze Formula 1, rally anebo Nascar vozy jezdi na balonech? Nizkoprofilove pneumatiky jsou jen nutne zlo v pripade nevyhnutelne nutnosti pouziti vetsich kol, aby se do nich vesly vetsi brzdy. Ze se z toho stala priblbla moda spojena s naprosto mylnou virou nejake lepsi trakce je usmevne... :D
Přestaňte mě tady už neustále o něčem tak hloupým přesvědčovat.Formule 1 potažmo Nascar jsou natolik specifické disciplníny, které se navíc odehrávají výhradně na okruzích k tomu určených, že je tady srovnání s okreskou naprosto zcestné.Jako dokonalé auto na okresku budiž třeba WRC.
Třeba takhle
http://www.rely.cz/rely/fotobanka/2007/ ... kelsen.jpg
Nikdo tady nízkoprofilový gumy neprosazoval.Profil 50 je tak optimum,ale jak jsem psal,měl jsem za to že tam na té fotce byly tak aspoň */65.Tímto se kentoyovi omlouvám a zároveň mu chválím motor.Vypadá moc pěkně 8) [/img]

JonnY

Re: jaky 2litr na sprinty

Příspěvek od JonnY »

Butcher: a neni to presne to o com sa hovori?

velke brzdy na asfalt = velke disky = nizkoprofilove gumy

Taboo

Příspěvek od Taboo »

Smazano
Naposledy upravil(a) Taboo dne 20 úno 2012 13:02, celkem upraveno 1 x.
IQ stylingem nenahradis.

AlesShi

Příspěvek od AlesShi »

tak trochu k tematu

myslim ze je dobrej Kadet GSI, je to sice vazne osklivej strep
ale motor silnej, je to levny, dilu asi hodne

par jsem jich videl jet na podzim na HSM a jeli docela dobre

Taboo

Příspěvek od Taboo »

Smazano
Naposledy upravil(a) Taboo dne 20 úno 2012 13:03, celkem upraveno 1 x.
IQ stylingem nenahradis.

JonnY

Příspěvek od JonnY »

Taboo píše:Just to fuck me up :? ? Obviously, you have absolutely no clue what you just said... :lol:
a ja som nevedel dojst na to, co to je za frazu a co moze znamenat... :lol:

mala by (dostatocne odolna) awd v pripade podobnych 7sec casov nejake zasadnejsie vyhody oproti rwd?

Odpovědět

Zpět na „Tuning motoru + výfuky“