Ale jestli s tím teprve začínáš tak jsou ty druhý super,možná by to chtělo zkusit ještě víc expozic aby byly pořádně prohadrovaný jak tmavý,tak světlý místa!
 Ale jestli s tím teprve začínáš tak jsou ty druhý super,možná by to chtělo zkusit ještě víc expozic aby byly pořádně prohadrovaný jak tmavý,tak světlý místa! 

jasny, ono je naprd ze je auto cerny, svetlejsi barva by se delal lip... Zkusim jeste vetsi rozdil ev, ted to je +-1, ale to uz budu muset delat z jednoho rawu, fotak umi bracketing jenom +-0,3, 0,7 a 1... Ale libi se mi tohattori_hanzo píše:Fotky krásný,ale stejně si neodpustím rejpnout - ta první fotka mi příjde až strašně moc tmavá a ta druhá je zase taková poloHDRAle jestli s tím teprve začínáš tak jsou ty druhý super,možná by to chtělo zkusit ještě víc expozic aby byly pořádně prohadrovaný jak tmavý,tak světlý místa!

Moc hezký fotky a kdepak je to focený? To místo je mi nějaký povědomí...ARV6 píše:Tak jsem se pokusil o "pravy" HDR ze 3 fotek s ruznou expozici, celkem zajimavy... (vim na ty prvni fotce by nemela byt ta trava...)
http://i159.photobucket.com/albums/t138 ... resize.jpg
http://i159.photobucket.com/albums/t138 ... resize.jpg

:D:D:D
:D:D:D  

no snad to dotahnu do koncezvooky píše:tak takovej držák je fakt luxus!!

Měl sem jí ve žlutý tigi a pohoda ..
  Měl sem jí ve žlutý tigi a pohoda .. )
 )Tak to drzim palce, protoze je to fakt pecka!ARV6 píše:no snad to dotahnu do koncezvooky píše:tak takovej držák je fakt luxus!!
uz mam i pisty, budou z nich nohy
Pan V12 ma v garazi plonkovej V12hattori_hanzo píše:Taky bych do toho šel,ale nějak nemůžu nikde na netu sehnat blok z Veyrona,protože šest flašek je fakt málo!

:D:D:D:D:D musim nechat potahnout cely bocni vedeni a nejak poradne vykoumat pojezdy...abych nedopadl jako tigers
:D:D:D:D:D musim nechat potahnout cely bocni vedeni a nejak poradne vykoumat pojezdy...abych nedopadl jako tigers  :D:D:D:D:D
:D:D:D:D:D já to mám schválně abychnemusel nikomu pujčovat auto
  já to mám schválně abychnemusel nikomu pujčovat auto  
 )
 )