ty už tam máš ten 2,0 ???Dave0401 píše:ja mam ted spotrebu 5-6 dalky 7-8 mesto
2.0 8Vtak nevim co tu strilite takove numera

Moderátor: Dave0401
ty už tam máš ten 2,0 ???Dave0401 píše:ja mam ted spotrebu 5-6 dalky 7-8 mesto
2.0 8Vtak nevim co tu strilite takove numera
a nestýská se ti po tom výkonu ? a hlavně po tom HUTŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠ !!!!!!!!Dave0401 píše:uz davnoa chrochtam si
spotreba luxus
ale tak je lepší mít nějakou rezervu ni ? to si jako necháš toho 2,0 ? nebo se to bude s tím lépe prodávat když máš papíry na 2,0 ?Dave0401 píše:no ani ne .. v posledni dobe uz jsem stejne nevyuzival ten potencial, cloveka to prejde, a navic to co se ne tech nasich cestach deje je hruza
synci pomalu...
Je to z calibry, ale totožný motor jako VW , stejný obsah, počet ventilů, výkon... proto mě to zajímá, jsou to držáky (navíc do cca 4tis ot/min se můj motor nepotkágynga píše:To je jak z MK3 ni?Jurisek16 píše:Opel Calibra 2,0i 8V 85kw ???gynga píše:Flaneli ty maš z čeho motor?z cali?
nenapsal z jakého jestli z 1,9 nebo 2,5 !Luke_TDI píše:Jinak turbo z 2,5tdi bude tlacit kolem 1baru zcela urcite coz si udela docela dost
Rikal, ze maj tusim 0,6 a ze ten kompresor tlacil 0,4??? Rikal, ze musi upevnit lepe hadice, ze to zaclo pak profukovat kde se dalo. Pokud se to cele dokonci zkusim mu rici, aby o tom sepsal nejaky clanek. Urcite nebude proti a pokud pojede nekdy VW-Club urco se to tam objevi. Asi to jeste potrva, nema moc casu a je to beh na dlouhou trat, ale obdivuju takove lidi a projekty.Dave0401 píše:na motor co je puvodem atmosferak staci i prditko turbina..stejne tam jde tam 0.5 Bar max...
Letos to bylo na pc snad 4x a porad vse OK. Sem tam mi trosku lita volnobeh, kdysi to byl nejvetsi problem ted je to sem tam v neupresnitelnych chvilich takze je mozne ze vaha nebo klapa neni OK. Akorat tyhle dve veci nove stoji balikDave0401 píše:G3_ co diagnostika? nic nehlasi? tezko rict, kdyz jsem to nemel uplne ok, tak mi to zralo 12 porad (s tim 2.0)
V cem je problem? Spotreba? Nebo to nejede? Nebo s tim mas nejake problemy (poruchy) ?Josh píše:ja uz turbo jen v 1.9 TDi