co je s výfukem ? jezdí to no, ale už mi to dávno nestačím1tv píše:Až na ten vyfuk paradaa co stimdle motorem to asi i pojede ne

Moderátoři: Fáboš, Kane13, Tom_, tholis
děkuju za pochvalufakie vw píše:Pěkný decentní tuning. Opravdu velice pěkné auto. Já bych si nastříkal do barvy i ty nárazniky bylo by to auto o něco modernější,ale to už záleží na majiteli. Ale opravdu luxusní auto![]()
to jak ho tahaš po zemiHANYSx píše:co je s výfukem ? jezdí to no, ale už mi to dávno nestačím1tv píše:Až na ten vyfuk paradaa co stimdle motorem to asi i pojede ne
už abych měl na GO a nový turbo+cooler, pak to snad začne bejt zajímavý
m1tv píše:to jak ho tahaš po zemiHANYSx píše:co je s výfukem ? jezdí to no, ale už mi to dávno nestačím1tv píše:Až na ten vyfuk paradaa co stimdle motorem to asi i pojede ne
už abych měl na GO a nový turbo+cooler, pak to snad začne bejt zajímavý
chce to ho trošku polamat jako byl origo
pokud jsme dobře pochopil tak tento "starej" boban má el. spínanou zadní nápravu. Podle toho co tu píšete to vidím že odeslo neco v předním diferáku a kardan dozadu se normálne tocí, kola nepohání, dokud se nezapne zadní náprava - to je v pořádku, takže bych hledal chybu v předním náhonu.Swejky píše:další dedukce, japato že když se na volnoběh točí kardan a to až dozadu tak se nehejbou zadní kola.... když si to vytáčel a já byl pod autem tak se kardan točil a auto nejelo, pravda zaplje jen předek, ale jak je pak možný že když se zapne i zadek tak najednou jede?? že by se posouval ten kardan nějak nebo ti nevim... Každopádně sem kdyžtak hodte čísla dobrej kamarádu na odtahovky co uměj jet za naftu cigára a piva... KONEC HLÁŠENÍ
no premyslim ze si poridim taky nejaky ten primotop do garaze,chci cely spodek sundat a pekne komax a dalsi picoviny. Elektricky toho moc nevytopi a mit tam nejaky topeni na olej nebo drevo,to zas by se musel komin kutit a to neni moje garazHANYSx píše:jestli myslíš ten olejovej radiátor tak ten stál asi trojku, ale už před několika lety, topí to docela dobře, ale na plynový pohody to zdaleka nemáTom_ píše:hanysx: jak topi to topeni co mas a na kolik vyslo?jde mi o to,zda si ho taky poridim ,tak za jak rychle vytopi garaz a za kolik bylo.diky