mazda 323 GTX

Na čem pracují členové TF

Moderátoři: Fáboš, Kane13, Tom_, tholis

Odpovědět
HANYSx

Příspěvek od HANYSx »

m1tv píše:Až na ten vyfuk parada 8) a co stimdle motorem to asi i pojede ne :lol:
co je s výfukem ? jezdí to no, ale už mi to dávno nestačí :lol: už abych měl na GO a nový turbo+cooler, pak to snad začne bejt zajímavý

HANYSx

Příspěvek od HANYSx »

děkuju všem za rady se stěračema, brzo mazdička dostane nový čelní sklo tak pak hned pořídim i stěrače, asi zkusim ty Flat, líbí se mi cena :lol:

HANYSx

Re: gti

Příspěvek od HANYSx »

fakie vw píše:Pěkný decentní tuning. Opravdu velice pěkné auto. Já bych si nastříkal do barvy i ty nárazniky bylo by to auto o něco modernější,ale to už záleží na majiteli. Ale opravdu luxusní auto 8) :wink:
děkuju za pochvalu :oops: sem právě nechtěl, aby vypadalo modernější, jen ať viděj majitelé milionovejch kočárů, že je právě podělal veterán z 85ho :lol:

Swejky
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Swejky »

s nim se po týhle chvále zase nebude dát vydržet, bude furt mluvit co na tom ještě má udělat, a člověk se od něj nic jinýho nedoví :roll:
BMW 325 cabrio, dorifto khár - prdáno
Mazda RX-7 blekedišon v progresu
jezdim bokem velmi opatrně a obezřetně

hrnec09

Příspěvek od hrnec09 »

Swejky píše:s nim se po týhle chvále zase nebude dát vydržet, bude furt mluvit co na tom ještě má udělat, a člověk se od něj nic jinýho nedoví :roll:
:lol: :lol: :lol: :lol:
Opel Astra f 1.4 - prodano
BMW e46 Touring 320d - rozbito
Honda Accord 3.0 V6 - prodano
BMW e46 Touring 330d - aktual

HANYSx

Příspěvek od HANYSx »

Swejky píše:s nim se po týhle chvále zase nebude dát vydržet, bude furt mluvit co na tom ještě má udělat, a člověk se od něj nic jinýho nedoví :roll:
:x :lol:

Starlet
Kontaktovat uživatele:

Re: mazda 323 GTX

Příspěvek od Starlet »

Velká pecka, velká poklona.
Každopádně ty nárazníky nechat tak jak jsou, k tomuhle autu a stylu úprav se to hodí...
Fiat UNO Logo 1.3 D R.I.P
Toyota Starlet 1.3 16V R.I.P
Opel Zafira A 2.0 16v DTi
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
výživa QNT, Peak Sport Nutriton a doplňky Mad Max za super ceny
500PS 4x4 na všechny korejské vozy za hubičku

m1tv
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od m1tv »

HANYSx píše:
m1tv píše:Až na ten vyfuk parada 8) a co stimdle motorem to asi i pojede ne :lol:
co je s výfukem ? jezdí to no, ale už mi to dávno nestačí :lol: už abych měl na GO a nový turbo+cooler, pak to snad začne bejt zajímavý
to jak ho tahaš po zemi :( chce to ho trošku polamat jako byl origo
muj ukol? sp(r)asit svět:)opravy a upravy vozu 739208725

crazyape

Příspěvek od crazyape »

No doprdele to je fakt luxus! uplne v tom vidim JAPAN :)) moc moc pekny. Zavist jak svin :)

HANYSx

Příspěvek od HANYSx »

m1tv píše:
HANYSx píše:
to jak ho tahaš po zemi :( chce to ho trošku polamat jako byl origo
:nono: jako byl origo rozhodně ne, ten ved nad nápravou a musel bych tam mít dva pravý úhly + uplně nesmyslnej tlumič nebo 4 pravý úhly :savle: zůstane takhle, ale pod nápravou to bude vyřešený jinak a celej ho o kus zvednu
každopádně teďka asi nebudu tahat vejfuk po zemi hezky dlouho i když s nim nic neudělám...

HANYSx

Příspěvek od HANYSx »

pár fotek pro veřejné pobavení
Přílohy
DSC00089.jpg
DSC00089.jpg (114.47 KiB) Zobrazeno 2463 x

HANYSx

Příspěvek od HANYSx »

:vztek:
Přílohy
DSC00090.jpg
DSC00090.jpg (98.21 KiB) Zobrazeno 2467 x

HANYSx

Příspěvek od HANYSx »

:cry:
Přílohy
DSC00091.jpg
DSC00091.jpg (112.7 KiB) Zobrazeno 2471 x

mikro323s

Příspěvek od mikro323s »

a copak?? zaparkoval si snad nekde kde si nemel??? nebo to nejede??
mazdaaaaaaaaaaaaaa

Mirek999
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mirek999 »

motor KO?
Optimismus pramení z nedostatku informací :o)

HANYSx

Příspěvek od HANYSx »

motoru snad nic neni, choval se normálně, ale najednou sem prostě zůstal stát... noha na plynu, motor vytočenej, ale auto nejelo a ze zadního difu vycházelo divný chroupání (zapnut náhon pouze na předek)... když sem zapnul čtyřkolu auto jelo jako dorifto, ale dif chroupal dál
takže buď odešla převodovka i dif najednou, což se mi moc pravděpodobný nezdá anebo se ňák posunul kardan dozadu takže nepohání přední kola a zároveň něčemu vadí v difu, ale to nevim jestli je technicky vůbec možný :oops:

Mirek999
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mirek999 »

Kardan v zadu nejde primo do difu,drzi tam na nejakejch 6 sroubech pres prirubu.Ve predu je zasunut, na tisicihran do prevodovky,ale take pres prirubu.Je mozne,ze se neco stalo v prevodovce.

ashitake

Příspěvek od ashitake »

neco podobnyho se mi stalo u 306ky bylo to na difru... jedu a najednou auto nejede ale motor bezi a otacky pohoda... a takovy divny huceni... rychlosti radit sly vsechno jak ma ale nejelo... nakonec to bylo tim ze se mi na difru z jednoho kola utrhla ozubena cast a jezdila po tom ne kterym ma byt nalisovana na pevno jako volnobezka... :lol:
Pracant: Octavia TDI Combi
Závodniko: Cit ZX 120kw

HANYSx

Příspěvek od HANYSx »

kardan sice drží přez přírubu, ale ta příruba pak musí nějak vést do difu...
posunutej kardan nás napadnul z toho důvodu, že se u tohodle auta kardan točí s točícíma předníma kolama i když je odpojenej zadek... a když sem zařadil a pustil spojku tak se kardan točí, ale přední kola netáhnou, když ale zapnu 4kolu zadek normálně táhne jenom vydává zvuk jak kdyby v difu něco překáželo

Swejky
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Swejky »

další dedukce, japato že když se na volnoběh točí kardan a to až dozadu tak se nehejbou zadní kola.... když si to vytáčel a já byl pod autem tak se kardan točil a auto nejelo, pravda zaplje jen předek, ale jak je pak možný že když se zapne i zadek tak najednou jede?? že by se posouval ten kardan nějak nebo ti nevim... Každopádně sem kdyžtak hodte čísla dobrej kamarádu na odtahovky co uměj jet za naftu cigára a piva... KONEC HLÁŠENÍ :P

Tom_
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tom_ »

hanysx: jak topi to topeni co mas a na kolik vyslo?jde mi o to,zda si ho taky poridim ,tak za jak rychle vytopi garaz a za kolik bylo.diky
Audi Coupe Quattro

HANYSx

Příspěvek od HANYSx »

Tom_ píše:hanysx: jak topi to topeni co mas a na kolik vyslo?jde mi o to,zda si ho taky poridim ,tak za jak rychle vytopi garaz a za kolik bylo.diky
jestli myslíš ten olejovej radiátor tak ten stál asi trojku, ale už před několika lety, topí to docela dobře, ale na plynový pohody to zdaleka nemá :wink:

HANYSx

Příspěvek od HANYSx »

včera sem se pod tim válel a našel sem totálně rozlámanej zadní homokineťák u difu, tak sem ho vyndal a ejhle najednou se zdá, že všechno ostatní funguje jak má :pray: nechápu ale proč mi teda nejel ani předek, když mrtvej homokineťák je vzadu...
každopádně dneska mé lehké nadšení, po telefonátu do mazdy, rychle vyprchalo... samotnej kloub neuměj (ani už u něj neměl v katalogu cenu) a poloosa vcelku 17k :(

Idaho
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

Swejky píše:další dedukce, japato že když se na volnoběh točí kardan a to až dozadu tak se nehejbou zadní kola.... když si to vytáčel a já byl pod autem tak se kardan točil a auto nejelo, pravda zaplje jen předek, ale jak je pak možný že když se zapne i zadek tak najednou jede?? že by se posouval ten kardan nějak nebo ti nevim... Každopádně sem kdyžtak hodte čísla dobrej kamarádu na odtahovky co uměj jet za naftu cigára a piva... KONEC HLÁŠENÍ :P
pokud jsme dobře pochopil tak tento "starej" boban má el. spínanou zadní nápravu. Podle toho co tu píšete to vidím že odeslo neco v předním diferáku a kardan dozadu se normálne tocí, kola nepohání, dokud se nezapne zadní náprava - to je v pořádku, takže bych hledal chybu v předním náhonu.

To auto sem nevidel jen dedukuju podle toho jak jsme pochopil že to funguje.. ( tohle je jeden zduvodu proč sem nechtel el. spínané 4x4 - další možnost že se neco vysere.. :D )
Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz

HANYSx

Příspěvek od HANYSx »

to sice jo, ale už sem mockrát slyšel, že se dif na gtr po navýšení výkonu rád trhá... netušim, ale jestli je na tom kouska pravdy :oops:

nemáš tucha jestli by náhodou nemohly bejt homokineťáky na BF a BG stejný ?
a eště si psal něco o převodovce z GT4, vůbec netušim co je GT4 :oops: , ale vypadáto, že mě převodovka čeká buď teď nebo velmi brzy :mad: nemohl by ses na toto téma prosím trochu rozepsat ?

Chamelion
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Chamelion »

Prosimtě mám jen dotaz ke kolům,...ty dragwheels jsou vícedílný nebo je to jen imitace šroubů?

Swejky
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Swejky »

imitace, ale sou tam plastový hnusy tak je vyndáš a můžeš si tam udělat klidně pusinky jak na dort

HANYSx

Příspěvek od HANYSx »

kola sou jednodílný, teď sou tam šrouby, ale drag tam dává hnusný plastový jak psal swejky

Mirek999
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mirek999 »

Je to sice mimo tema tedka,ale ty sterace FLAT maj na Jeremiasce v kelly,ceny od 126 cca do 150kc jeden. 8)

Tom_
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tom_ »

HANYSx píše:
Tom_ píše:hanysx: jak topi to topeni co mas a na kolik vyslo?jde mi o to,zda si ho taky poridim ,tak za jak rychle vytopi garaz a za kolik bylo.diky
jestli myslíš ten olejovej radiátor tak ten stál asi trojku, ale už před několika lety, topí to docela dobře, ale na plynový pohody to zdaleka nemá :wink:
no premyslim ze si poridim taky nejaky ten primotop do garaze,chci cely spodek sundat a pekne komax a dalsi picoviny. Elektricky toho moc nevytopi a mit tam nejaky topeni na olej nebo drevo,to zas by se musel komin kutit a to neni moje garaz
Audi Coupe Quattro

Odpovědět

Zpět na „Projekty“