zadruhé: ja skutečně raději parkuju dál, abych tomuto předešel.
Jestli si myslíš že dávám pokuty tak jsem dal 3 za půl roku.

Jinak věřím, že víc lidí než jen já nepobere tvůj příspěvek

PS: Palií ve SPORTu tolik nejezdí. snad se jednou potkáme

Moderátor: Dave0401
Teď nám to f.l.a.n.e.l. natřelTommek2604 píše:jj taky jsem něco podobného udělal akorat na všech 4řech a ventilky jsem mu zahodildjchrpa píše:lidi jsou kurvy, s tim nic neuděláš. Včera mi nějaký chuj postavil staré shnilé fáčko v Ostravě před Tescem vedle auta tak, že jsem nemohl vlézt dovnitř, tak jsem mu vypustil vzduch ze dvou kol (z těch, které byly dostupné na té druhé straně) a vlézt jsem musel od spolujezdce
. Příště bude borec vědět, co se nedělá
a jednou se mi v Ově stalo že jsem přijel na parking a stala vedle mě ženská s modrou oktou na zadnich sedačkách bylo male děcko a jak jsem odcházel tak se najednou otevřely zadní dveře a přímo tou hranou mi do blatníku a matka to viděla a nic neřekla, rýha jak cyp a mírně promáčkle zrovna v místě kde to nejde vyklepat. nicméne počkal jsem až odešli a sjel jsem jim auto klíčem od předku do zadu, byl bych zvedav co ji na to řek doma starej........
nevím jak flanel ale co jsem četl tak sly i josh maji více méně stejnou reakci tak nevím ...djchrpa píše:Teď nám to f.l.a.n.e.l. natřel
1/ beru, v pohodě, nemám nic proti pěkným favoritům, Š120 nebo klidně i žigulům, ale tam to byl opravdu extrém, nic slučitelného s STK a provozem na silniciF.l.a.n.e.l. píše:každý měl auto takové jako měl, proto ber ohled i na ty, kteří to mají teďka... to zaprvé,
zadruhé: ja skutečně raději parkuju dál, abych tomuto předešel.
Jestli si myslíš že dávám pokuty tak jsem dal 3 za půl roku.
Jinak věřím, že víc lidí než jen já nepobere tvůj příspěvekHezky zbytek dne.
PS: Palií ve SPORTu tolik nejezdí. snad se jednou potkáme
už není doba lidoopůdjchrpa píše:Luke_TDI díky za podporu v tvrdém světě tuning-formu.org![]()
![]()
![]()
barry píše:dj Chrpa ty jsi ocas fakt![]()
napadalo tě někdy, že ten člověk v tom fáčku přijel třeba na rychlo pro léky a ani si neuvědomil, že parkuje jako kokot.
Nebo 18-letý kluk si nabrnknul novou kost a spěchal pro kondomy co víš
taky jsem nejednou zaparkoval jak piča...viz naše parkování z Norkem u ELECTRO WORLDu.
a vidět někoho jak mi upouští kola asi bych ho kopnul trošku do hlavičky...
Tomek 6589
ty jsi mě opravdu překvapil od tebe bych to nečekal...
babě to ani nedojde, když to děcko mrdne do těch dveří...
kdybyses připoměl věřím tomu, že by se ženská omluvila a buď byste se na to vysrali nebo to rovnou vyřešili
ocasiJosh píše:Vsak tam nic nema cita
tež rovnou barry mohl jmenovat, že jo RadimeAladin píše:Nebo 18-letý kluk si nabrnknul novou kost a spěchal pro kondomy
![]()
![]()
![]()
to je moc
ja asi takyHanuš píše:luke - podle te pergoly u popelnic snad i vim kde parkujes
Víš jak, ten co to parkuje ví, že neparkuje standartně a že někoho omezuje, tak musí počítat, že si může nést důsledky. Já, když vypouštěl ty dva kola jsem taky dělal nestandartní věc, takže jsem počítal i s tím, že třeba přijdou dva menšinoví (vzhledem ke stavu autabarry píše:dj Chrpa ty jsi ocas fakt![]()
napadalo tě někdy, že ten člověk v tom fáčku přijel třeba na rychlo pro léky a ani si neuvědomil, že parkuje jako kokot.
Nebo 18-letý kluk si nabrnknul novou kost a spěchal pro kondomy co víš
taky jsem nejednou zaparkoval jak piča...viz naše parkování z Norkem u ELECTRO WORLDu.
a vidět někoho jak mi upouští kola asi bych ho kopnul trošku do hlavičky...
Tomek 6589
ty jsi mě opravdu překvapil od tebe bych to nečekal...
babě to ani nedojde, když to děcko mrdne do těch dveří...
kdybyses připoměl věřím tomu, že by se ženská omluvila a buď byste se na to vysrali nebo to rovnou vyřešili
Já to nepíšu běžně, ale tohle byl fakt extrém (díry v prazích a v blatníku, napraslké čelní okno atd...)lukasek píše:ničit jeden druhému auta je blbost nebo si dělat naschvály s prázdnýma gumama ja bych to řešil dohodou a kdyby ne tak přes pojištovnu!!!Odčeho ty pojistky platíme!!!jo a ktomu zhnilému fačku::všichni sme nějak začínaly s autama a někdo holt nemá na bmw!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tak jako to zkurv.... si musíš vzít na triko ty...pač jestli to nedělala naša lakovna tak to na nás nebude jestli se to náhodou přebrousí pač nikdy nevíš kolik tam je bezbarváčeLuke_TDI píše:a tos me nevidel jak jsem menil blinkr stary jsem musel vyjebnout kladivem pres klinek a novy tam samozrejme nesel. tak jsem se zaprel o kolo chytil blatnik a zarval a to byla teprv bolest jak se mi ten plech zaril mezi clanky. Budu muset dat dolu naraznik a cele to vytahnout takhle se to hlo o minimum ale aspon jsem tam nacpal ten blink. Juris na zalesteni se dohodnem ale beda ti jak to zkur...