Jaky spesl ford? Myslim ze tam mam naky Q7 nebo tak neco z nakeho suduF.l.a.n.e.l. píše:právě do Fordu je třeba spešl ford

Moderátor: Dave0401
Jaky spesl ford? Myslim ze tam mam naky Q7 nebo tak neco z nakeho suduF.l.a.n.e.l. píše:právě do Fordu je třeba spešl ford
ty ze sudu jsou nejlepší,ten se tolikrát přelije a změní nálepku že vlastně ani nemůžeš vědět co tam liješ,možná i recyklovaný olej z dojčlanduG3-Lower píše:Jaky spesl ford? Myslim ze tam mam naky Q7 nebo tak neco z nakeho suduF.l.a.n.e.l. píše:právě do Fordu je třeba spešl ford
Si tez myslim. Dycky to vyjde na 4-5set kc ty 4litry a neco na doliti. Nekup toalean píše:ty ze sudu jsou nejlepší,ten se tolikrát přelije a změní nálepku že vlastně ani nemůžeš vědět co tam liješ,možná i recyklovaný olej z dojčlanduG3-Lower píše:Jaky spesl ford? Myslim ze tam mam naky Q7 nebo tak neco z nakeho suduF.l.a.n.e.l. píše:právě do Fordu je třeba spešl ford
Ten by byl červeny volePemaR píše:Trosku to vypada jako rozzhaveny brzdovy kotouc
jo to je reklamní věta výrobceJurisek16 píše:Mě doporučilo pár lidí tenhle olej...pro VR6 je asi nejlepší pač olej v motoru i za studeného startu dobře maže a není jakoby ztuhlý...a snáši dobře vysoké teploty...atd...no a nic jiného než polosyntetika se do toho lít prý nemá (rada by MikeVR6) no a cenovka...5L za 850,- + 1L za200,- ...a při nákupu nad 1000kč je poštovné zadara
Ješte by vylezl on a byl bys v p*či tyJurisek16 píše:Ty vole remix...tak to mě vůbec nenapadlo...jsem se vztekal jak cyp a přemýšlel jsem že zastavím a vypyčuju toho cypa co na mě bliká a troubí![]()