mazda 323 GTX
Moderátoři: Fáboš, Kane13, Tom_, tholis
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: mazda 323 GTX
a prodá to?
dobře zaplatím ...
dobře zaplatím ...
Mazda 323F BG- parts for sale
BMW 330dA MPacketI (Steelgray)
BMW 330dA MPacketI (Steelgray)
mawe-ric píše:a prodá to?
dobře zaplatím ...
věř že kdyby ta sance byla ( a stálo to za to ) tak se k nemu ani nedostaneš

Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz
Idaho píše:mawe-ric píše:a prodá to?
dobře zaplatím ...
věř že kdyby ta sance byla ( a stálo to za to ) tak se k nemu ani nedostanešbyl by u mne..

323f Bg special edition
..
Naposledy upravil(a) Idaho dne 09 úno 2009 10:07, celkem upraveno 1 x.
Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
--njn supry sou moc velký, na dvur s ejich tolik nevejde,to bobové sou skladnější a lidi tak neprovokujoujonny85 píše:Idaho ty seš zběratel turbovanejch bobíků...![]()

Neboj , pokud vse pujde jak má, tak už za dva až tři mesíce se první várka bude odhlašovat

děkuji Idahovy za ušetřené tři týdny čekání
Autí už se připravuje na nasazení, motor má super tlaky takže do něj zatim nepolezu, ale přetěsnuje se vana a ventilový víko, dostane novej cooler a asi budu dělat nový svody i downpipe

Autí už se připravuje na nasazení, motor má super tlaky takže do něj zatim nepolezu, ale přetěsnuje se vana a ventilový víko, dostane novej cooler a asi budu dělat nový svody i downpipe
V průběhu čekání na různý těsnění na sacim traktu a vymejšlení přírub k turbu si trochu hraju 

- Přílohy
-
- DSC00158.jpg (103.41 KiB) Zobrazeno 2447 x
koukam ze ti k tomu lesteni pomahala havana
vypada to skvele

vypada to skvele

Opel Astra f 1.4 - prodano
BMW e46 Touring 320d - rozbito
Honda Accord 3.0 V6 - prodano
BMW e46 Touring 330d - aktual
havana foreverhrnec09 píše:koukam ze ti k tomu lesteni pomahala havana![]()
![]()
![]()
vypada to skvele![]()

Dneska dorazily těsnění pod klapku,pod sací i výfukový svody a těsnění vstřiků
ventildekl už dřepí na svym místě, vana se bude přetěsňovat dneska, už je červená...
kromě novýho motorovýho oleje dostane autí taky novej servo olej, což je poslední kapalina, která eště nebyla měněna. Takže až to zavrčí tak budou všechny náplně fungl nový

kromě novýho motorovýho oleje dostane autí taky novej servo olej, což je poslední kapalina, která eště nebyla měněna. Takže až to zavrčí tak budou všechny náplně fungl nový

jinak si dál hraju, včera sem dodělal sání
- Přílohy
-
- DSC00197.JPG (131.99 KiB) Zobrazeno 2326 x
taky sem včera zjistil, že výfukový svody mám prasklý stejně jako všichni ostatní, a to sem si myslel, že v tomhle je moje GTX výmka
takže uprava stávajících, aby na ně šlo pověsit nový turbo, je ze hry a čeká mně výroba novejch z nerezu
včera sem jenom tak z hecu zavolal prvnímu koho mi google vyplivnul, že se tim zabejvá, a ten šašek když sem mu vysvětlil co potřebuju mi řekl 17 až 20tisíc

včera sem jenom tak z hecu zavolal prvnímu koho mi google vyplivnul, že se tim zabejvá, a ten šašek když sem mu vysvětlil co potřebuju mi řekl 17 až 20tisíc

MYslim, že Idaho s krosmenem, v tom svym tématu, kde psali, že budou mít dílnu, řikali, že i vyrobit svody by neměl bejt problém, tak zkus kontaktovat IdahaHANYSx píše:taky sem včera zjistil, že výfukový svody mám prasklý stejně jako všichni ostatní, a to sem si myslel, že v tomhle je moje GTX výmkatakže uprava stávajících, aby na ně šlo pověsit nový turbo, je ze hry a čeká mně výroba novejch z nerezu
včera sem jenom tak z hecu zavolal prvnímu koho mi google vyplivnul, že se tim zabejvá, a ten šašek když sem mu vysvětlil co potřebuju mi řekl 17 až 20tisíc![]()
![]()
![]()

KEHO rennsport
myslim, že maj teď jiný starosti než mi dělat svodyrallik píše:
MYslim, že Idaho s krosmenem, v tom svym tématu, kde psali, že budou mít dílnu, řikali, že i vyrobit svody by neměl bejt problém, tak zkus kontaktovat Idaha

dík za typ

a dneska sem zlehka přejel lištu vstřiků
- Přílohy
-
- DSC00221.jpg (171.61 KiB) Zobrazeno 2244 x
jediná část origo vedení vzduchu která na autě zůstane 

- Přílohy
-
- DSC00223.jpg (112.73 KiB) Zobrazeno 2233 x
ty blaho fakt ti to jde....nadherna prace

Opel Astra f 1.4 - prodano
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Krasna prace
Jak to delas,kde na to beres cas?Ja bych obcas potreboval,aby mel den 30 hodin. 

Optimismus pramení z nedostatku informací 

no někdy mam pocit, že ty mý 30 maj
ráno do práce, odpo ke kámošům na dílnu, páč svojí garáž teď nemám, a večer autodílna doma... tanhle tejden sem zatim spal nejdýl 4h za noc, třeba předevčírem sem dodělával sání a vanu do čtvrt na šest ráno a do práce sem vstával v devět 

Nenapsal bys mi jak to děláš? Nějakej návod a co používáš za brousidla a leštidla?Kde se to dá koupit? TAky chci leštit.
323f Bg special edition
sekce styling, téma leštění hliníku je dokonce snad první ve stylingu... tam najdeš všechny informace který potřebuješ
používám pasty unipol z bauhausu-hnědá+modra a tvrdý filcový kotouče(z hornbachu-maj super výběr od velkejch po uplně malinký na různý zákoutí) a měkej filcovej kotouč na závěr na dozrcadlení a odleštění zbytků modrý pasty
brousim jenom hodně hrubý místa(320 pod vodou) jinak největší kotouč a hnědá pasta-odebíraj celkem rychle
používám pasty unipol z bauhausu-hnědá+modra a tvrdý filcový kotouče(z hornbachu-maj super výběr od velkejch po uplně malinký na různý zákoutí) a měkej filcovej kotouč na závěr na dozrcadlení a odleštění zbytků modrý pasty
brousim jenom hodně hrubý místa(320 pod vodou) jinak největší kotouč a hnědá pasta-odebíraj celkem rychle
v pondělí sem koupil olejovej a palivovej filtr a odvez origo svody a nový turbo jako předlohu, příští tejden bych měl mít hotový nový svody a přírubu pro downpipe
pak už to snad půjde rychleji