no tak nějak mi uniklo že bych někde psal že mluvím o astře, ale to je fuk . . ale naposled co jsem s tím jezdil, tak průměrná spotřeba byla plus mínus 7,2l . .což mi na 2.0 nepříjde zrovna moc . .s tou jednašestkou co jsem měl dřív sem jezdil dráž . . . s tím dvoulitrem se tak nějak nic nedělalo . . jen se rozhejbal a to zatím stačí:) Do otáček mám spíš motor ve škodovceShelby píše:Jj je dobre jit svou cestou a ani s tim nic delat nechci, vidis to i u me ze jdu porad tak nejak proti prouduale prosimte oba vime, ze pokud ten Tvuj 2.0 ma tak tipnu 140hp + upravy jako sani a vejfuk coz dela 140.5HP a je vybrousenej na vysoke ot... tak pokud zere 7l pri pile jak jsi psal, ze s nim jezdis tak to chce si nechat udelat patent, bo to neumi ani nejlespi z nejlepsich 1.9TDI
a ano.. ja zastavam nazor, ze kdyz uz, tak jedno auto na okruh a jine blbosti at to zere co to zere,ale musi to jet a druhe normal na vsechno ostatni. Sladit auto co jede na okruhu a da se s nim nejak normalne za slusny prachy (udrzba, spotreba...) jezdit proste nejde.
To ale rikas jen z nasrani, ze te nejake TDI vycoudilo na svetlechFubuTomas píše:Shelby:Tak ono TDI neumi totiz vubec nic![]()
![]()
a ty ecoteky jezdej za slusnej peniz
protoze bych treba ja radsi koupil za par svestek 200SX ktery by ji roztrhalo s par upravama na kusyajsman píše:ty říkáš že není nejlepší motor na závody....tak proč teda byla třeba Škoda 130RS nejlepší třináctistovka v evropě když měla tak špatnej motor
protoze mela prijit rodina a to pak premejslis malicko jinac... to snad pochopis.ajsman píše:nic proti sx ko ke mě přirost nemůže...to už přirostlo ..no koupil bys sice za pár peněz ale jak dlouho by si jezdit...vetšina má motory před smrtí a dobře udělaná generálka není levná sranda...i když záleží co je pro tebe pár peněz Traktoristo
tak proč sis koupil mondeo a nekoupil SX-ko?????????
To bys už nemusel o pořádnejch autech jen snítShelby píše:
snad ho i pritahnu
Full.Eclipse píše:Smajku ty tu svou Supru upravuješ?JO nebo to v avataru není tvoje?JE jestli na tom makášNEMAKAM PŘEZ ZIMU JSEM SI NECHAL DOMA JEN NÁRAZNÍKY A INTERIÉR tak se pochlub rád kouknu co kuješ za pikleAŽ BUDE HOTOVO
Dame sprint?FubuTomas píše:Shelby:zatim me zadnej ropak nevycoudil a az koupim 2.0 Turbo,tak ani nevycoudi,protoze takovyhle mrdky si ani neskrtnounafta patri do tatry
![]()
![]()
NO nevím jestli je ten motor úplně na prd jak říkáš . . když mi kámoš co za mnou jel v RS Fábii řekl že mi to jede fakt dobře . . tak to takovej hajzl nebudeShelby píše:To ale rikas jen z nasrani, ze te nejake TDI vycoudilo na svetlechFubuTomas píše:Shelby:Tak ono TDI neumi totiz vubec nic![]()
![]()
a ty ecoteky jezdej za slusnej peniz
hrozne se mi libi, jak kdyz nekdo neco ma, treba to otocim na hondare, tak vyzdvihuje nejakeho jedince co udelal proste max - hondari Marata (nic proti nim, davam jen priklad) tak ja placnu treba Čajdovu fabii TDIted mi rekni, z jakeho duvodu TDI neumi nic
(Taky mam radsi benzin)
Vasa: Aha... ale ja myslel, ze se bavime o vykonnem aute kdyz jsi psal jak to tocis ve vysokejch... promin, ale ta schade neni nej auto na rejs at ma motor jakej chce..
Fiesta je auto pro prdelFubuTomas píše:Shelby:Proc ne,aspon bude naka prdel,ale momentalne to mam na spalkach,tak az na jare (Doufam)co mas za ropaka?Sem myslel ze mas tu fiestu?
ten je muj takze ti za vasu muzu odpovedet ja .FubuTomas píše:v.á.Š.A.:Koukal sem na zevlouni.wz.cz na toho nissana,co s tim budete provadet?Lakovat,cistit,lestit,pretesnovat?Nebo nejaky velky veci?
NO přesně tohle jsem chtěl napsat že bude lepší když si to tu napíšeš sámmikey píše:vaha vzduchu jedna a oblbne se to chipem -))
do leta to musi valit chci s tim hned na ctvrt mile a na okruhy a pak stim zase odjedu ,takovy mam plat tak sna se to podari tak jak ma .(vasovy verim na 100% takze z toho uz nemam strach )
cus karlos jak ty jinac?? jak pokracujes ty ?