Tuner: a proc myslis ze to auto bylo na zdvizce? Proc myslis ze jsem to asi fotil? Ty jsi fakt kus vtipneho dementa se 120acou za usima

Skoda ze uz sem nechodi Marauder, jeho kozomrd hlaska by zde byla hadr

Jestli si myslis ze tohle ma byt ster, tak jsi na velkem omylu..a kazdej co se na to foto podiva vidi jen povrchovku..

Na to ze to je fotka cca 2-3mesice stara jsi dost hustej

Nahod foto tve krasky nez jsi ji zacal bastlit..teda promin..TUNIT
maRkusVT: az na to ze ja mam jako hlavni auto GOLFA TDY pytcho..takze smolik pacholik, vid?

Je to ta nejvic hustokara, protoze to je koncern a ten pobral to nejlepsi preci

a jeste f nafte pytcho..to taaaaahne wodcpoda..to nepochopis proste..

LOOOOL... proste nechapacka
Jinak nejvic je, ze LAMA tuhle hadku zalozil, sam to vyvolal, pak kdyz mu dali Skudkari kapky, tak me napsal na ICQ ze mam svatou pravdu, ale ze to musi nejak utnout kuli pravidlum..akorat to odstrihnul a ted si hraje na to ze byl dusledne poucen Skudkarema (spis myslim ze ho nafetovali, protoze prohlasovat 120acu za neco nadautoveho muze jen nekdo nemocnej, nebo zdrogovanej)
To @ll: to to mam znova zkopirovat co jsem sem psal? Vsak me na HC dali malem BAN kdyz jsem pohlasoval ze CRXkari jsou z 80% nemocny a delaj z toho auta neco co neni

Nerikam, sam bych rekl ze patri k autum jako je Uno turbo, MR2, E30..proste cultauta necim zajimava..ale rozhodne jsem jich mel uz tolik, abych sam vedel co je to auto zac

Zrovna tak maRkusVT nemuze soudit, mohl jsi si koupit jednu z 80% ktere jsou v TOTAL stavu..

Najit to auto v serii a v peknem stavu je dneska hooodne tezke..

Jednou si koupim FORDA nebo OPELA a ne auta o kterych si lide mysli ze jsou nadauta..

))) Nejvic jsem miloval lidi co me rikali ze jsem Skodovak, pak ze jsem CRXar, pak jsem mel Intregru..to byla chvilka ticha a ti co nevedeli stale mleli ze jsem jedno z tech dvou.. pak prisel golf a posloucham jak jsem hustej v baftovem koncernu..a kdyz koupim veterana, tak zase lidi pindaj.. je uplne jedno co mam, protoze stejnak vetsinu casu travim v Opelech

))) Ajeee..to zase ted budu poslouchat jak jsem Opelista?

Je me to fuk..

rozhodne nereknu ani o jednom aute co jsem mel ze je to nadauto nebo neco podobneho..

...