http://www.youtube.com/watch?v=NhUU-OZg ... re=channel" onclick="window.open(this.href);return false;
Moderátor: Jardafox
tak to je parada, jen skoda ze to neni 4x4..Krosmen píše:Auto je odlehčený,keramická lamela,velký IC,upravený soft jednotky,výfuk,turbo GT28RS.Celkově výkon na hranici 340PS se zatim nejlepšim časem teď v Mimoni 12,68......cílovka 185 km/hdle odhadu by auto mělo být schopný zaject kolem 12,2
kola netušim co sou zač.
Jinak skončil třetí za dvouma evíčkama s docela minimálnim rozdílem
JJ, pan krosmen nesleduje deni v nizsich objemovych tridach. A ja si jeste pichnu taky, nebyl ani nejrychlejsi v ciliH-Vtec píše:nechci nic říkat,ale rychlejší byl Eso s Civicem turbo 12,535
dobry no,ale me zajima vaha toho " skoro nejrychlejsho FWD" z mimoneH-Vtec píše:to jsem našel na netu![]()
karoserie:
typ: dvoudveřové čtyřmístné kupé
délka: 4250mm
šířka: 1768mm
výška: 1340mm
rozvor: 2540mm
hmotnost: 1385kg
rozměr pneu: 205/50 R16
zavazadlový prostor: 295 l
Magor PhoB.NEO píše:Co to bylo za auto v mimoni jak při každym přeřazení se ozvali 2 nebo tři ohromný rány až mi ztoho vždycky vypadla klobása z ruky.....????
NEO píše:Co to bylo za auto v mimoni jak při každym přeřazení se ozvali 2 nebo tři ohromný rány až mi ztoho vždycky vypadla klobása z ruky.....????
vy si hosi italsky fandite....ja mel 186km/h na malickych 13" kolech (coz byla teda chyba)....kdybych tam nechal ty 17" mel bych cilovou rychlost asi trosicku jinoureproboy píše:NEO píše:Co to bylo za auto v mimoni jak při každym přeřazení se ozvali 2 nebo tři ohromný rány až mi ztoho vždycky vypadla klobása z ruky.....????
a taky nejrychlejší FWD s vmax 187km/h se stává - Phob. 299PS ...13,044s na obyčejnejch polosjetejch 205/45R16
Eso píše:vy si hosi italsky fandite....ja mel 186km/h na malickych 13" kolech (coz byla teda chyba)....kdybych tam nechal ty 17" mel bych cilovou rychlost asi trosicku jinoureproboy píše:NEO píše:Co to bylo za auto v mimoni jak při každym přeřazení se ozvali 2 nebo tři ohromný rány až mi ztoho vždycky vypadla klobása z ruky.....????
a taky nejrychlejší FWD s vmax 187km/h se stává - Phob. 299PS ...13,044s na obyčejnejch polosjetejch 205/45R16
a i 1 by byla mozna pouzitelnejsi...
jinak vaha civica je lehce pres 1000kg