http://www.youtube.com/watch?v=NhUU-OZg ... re=channel" onclick="window.open(this.href);return false;

Moderátor: Jardafox

dle odhadu by auto mělo být schopný zaject kolem 12,2
 dle odhadu by auto mělo být schopný zaject kolem 12,2tak to je parada, jen skoda ze to neni 4x4..Krosmen píše:Auto je odlehčený,keramická lamela,velký IC,upravený soft jednotky,výfuk,turbo GT28RS.Celkově výkon na hranici 340PS se zatim nejlepšim časem teď v Mimoni 12,68......cílovka 185 km/hdle odhadu by auto mělo být schopný zaject kolem 12,2
kola netušim co sou zač.
Jinak skončil třetí za dvouma evíčkama s docela minimálnim rozdílem

mněl jsem dvě
  mněl jsem dvě

JJ, pan krosmen nesleduje deni v nizsich objemovych tridach. A ja si jeste pichnu taky, nebyl ani nejrychlejsi v ciliH-Vtec píše:nechci nic říkat,ale rychlejší byl Eso s Civicem turbo 12,535

dobry no,ale me zajima vaha toho " skoro nejrychlejsho FWD" z mimoneH-Vtec píše:to jsem našel na netu
karoserie:
typ: dvoudveřové čtyřmístné kupé
délka: 4250mm
šířka: 1768mm
výška: 1340mm
rozvor: 2540mm
hmotnost: 1385kg
rozměr pneu: 205/50 R16
zavazadlový prostor: 295 l

Myslím že by coupe mělo vážit dle vyházenejch věcí na hranici 1100kilo....
 Myslím že by coupe mělo vážit dle vyházenejch věcí na hranici 1100kilo....Magor PhoB.NEO píše:Co to bylo za auto v mimoni jak při každym přeřazení se ozvali 2 nebo tři ohromný rány až mi ztoho vždycky vypadla klobása z ruky.....????
 Zluty Punto.
 Zluty Punto.
NEO píše:Co to bylo za auto v mimoni jak při každym přeřazení se ozvali 2 nebo tři ohromný rány až mi ztoho vždycky vypadla klobása z ruky.....????
 13,044s na obyčejnejch polosjetejch 205/45R16
 13,044s na obyčejnejch polosjetejch 205/45R16
vy si hosi italsky fandite....ja mel 186km/h na malickych 13" kolech (coz byla teda chyba)....kdybych tam nechal ty 17" mel bych cilovou rychlost asi trosicku jinoureproboy píše:NEO píše:Co to bylo za auto v mimoni jak při každym přeřazení se ozvali 2 nebo tři ohromný rány až mi ztoho vždycky vypadla klobása z ruky.....????
a taky nejrychlejší FWD s vmax 187km/h se stává - Phob. 299PS ...13,044s na obyčejnejch polosjetejch 205/45R16
 a i 1 by byla mozna pouzitelnejsi...
  a i 1 by byla mozna pouzitelnejsi...Eso píše:vy si hosi italsky fandite....ja mel 186km/h na malickych 13" kolech (coz byla teda chyba)....kdybych tam nechal ty 17" mel bych cilovou rychlost asi trosicku jinoureproboy píše:NEO píše:Co to bylo za auto v mimoni jak při každym přeřazení se ozvali 2 nebo tři ohromný rány až mi ztoho vždycky vypadla klobása z ruky.....????
a taky nejrychlejší FWD s vmax 187km/h se stává - Phob. 299PS ...13,044s na obyčejnejch polosjetejch 205/45R16
a i 1 by byla mozna pouzitelnejsi...
jinak vaha civica je lehce pres 1000kg