Aktuální fota vašich aut
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Re: Aktuální fota vašich aut.
Každopádně ti přeju až pojedeš 250 mezi horní dolní A a B a tak aby ses zabil sám a nezatáhl do toho někoho úplně nevinnýho 

Audi 80 cabrio
Takže už si přišel o papíryConscious píše: A body mám zatím všechny....

BMW - uměle zvýšený ego, přírodně snížená inteligence
Ukaž mi v mojem příspěvku jedinou zmínku o tom, že bych tvrdil, že sem svatej. Každý z nás někdy udělá hloupost, ti chytřejší se jen zamyslí a nafackujou si, co udělali za hovadinu, uvědomí si co se mohlo stát a jsou poučení ... ti podobní tobě jdou na fórum, napíšou o tom sáhodlouhý post jací sou frajeři a co vše ten den neukočírovali, jak všechny prasí a podělávají, jak je to fajn, jak se za to nestydí a že je škoda že se někde neomotali, že mohli bejt slavní v televizi. Promin, ale tohle mi opravdu normální nepřijde.Conscious píše:nojoooo... ty jsi nikdy nezhřešil vííííď?
Tak to jsi skorosvatej.
![]()
Každopádně jsem nikdy auto ani neodřel,nikdy se mi nestalo že bych to nezvládnul nebo někoho ohrozil. A body mám zatím všechny,pokuty platím max. za pásy a jak už jsem psal... prasím když si to můžu dovolit,rozhodně jestli něco nechci tak někoho vzít s sebou.
Ad tvoje nesmrtelnost .... jak sis mohl všimnout, Ilegal taky 7 let nikde neboural, takže nějaké měřítko typu "ještě sem nikdy ani neodřel auto, vždy sem vše super zvládl, sem hvězda a superřidič, mě se mezi lhotou A a lhotou B ve 250kmh nic nestane" mi přijde naprosto, ale naprosto zcestné a vůbec o ničem to nevypovídá. Druhá věc je ta, že přišlápnutí plynu na rozumné okresce bez nějakého většího provozu nemusí být hned prasení.
- Ilegaltuner
- Kontaktovat uživatele:

- Přílohy
-
- DSC04040.JPG (124.19 KiB) Zobrazeno 1688 x
-
- DSC04046.JPG (150.57 KiB) Zobrazeno 1688 x
-
- DSC04098.JPG (93.82 KiB) Zobrazeno 1688 x
Commodore B 3.0 24V Nitro
Audi A8 D3 4,2i
Audi A8 D3 4,2i
když vidim ten sloup jak drží na pár drátech dole a na pár nahoře, tak můžeš bejt rád, že ti nespadl na palici 

VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK

Hlavně že jste celí..CHádák auto

- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Vyfot ji dokola kdyz neni kolem sloupu. To kolo se utrhlo ze?
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ
> DOVOZ - ODTAH - PROVĚŘENÍ vozidel v celé EU <
tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
taky by mě zajimalo jak je to kolo rozpůlený.. nebo jen zutý ?
A4 3.0 V6 quattro
Tak si tady při koukání na ty fotky říkám...
Stát se to mě... co vlastně pak bych s tím vrakem dělal? Auto na sračku,bude do toho zatejkat,v podstatě pro mý potřeby už nepoužitelný... Co s tím zamýšlíš dál?
No nevim,mě to pak přivézt k baráku tak bych asi byl bezradnej. 

BMW E21 318i M10B18 77KW '81, E36 Compact 316i M43B16 75KW '94, E65 735i N62B36A 200KW '01
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
na dily to prodava,uz to tady psalConscious píše:Tak si tady při koukání na ty fotky říkám...Stát se to mě... co vlastně pak bych s tím vrakem dělal? Auto na sračku,bude do toho zatejkat,v podstatě pro mý potřeby už nepoužitelný... Co s tím zamýšlíš dál?
No nevim,mě to pak přivézt k baráku tak bych asi byl bezradnej.

Audi Coupe Quattro
Aha,moc pozorně to nečtu...
No dobře ale i tak... třeba já bych to nemohl mít u baráku postavený než bych to po pár dílech postupně rozprodal. Mno asi by bylo snažší to dát pak prostě do šrotu a odhlásit.
No eště že jsem tohle zatím nemusel řešit.
Asi začnu jezdit pomalejc,řešit pak ty sračky po úřadech a u polišů by bylo asi něco strašnýho.

BMW E21 318i M10B18 77KW '81, E36 Compact 316i M43B16 75KW '94, E65 735i N62B36A 200KW '01
co jinýho s totálkou?
No co jinýho... kdyby to tady byl normální stát kterej respektuje soukromý vlastnictví... tak bych mohl auto odhlásit a nechat si ho a třeba rozprodat. Jenže to nemůžu.
Nevim nakolik se to dá nebo nedá obcházet ale co vím tak šroťák vydá doklad o ekolikvidaci vraku pouze pokud tam ten vrak fyzicky má ne? A ne vybranej ale kompletní. 

Lama: Jooooo,to vím. Ale má to jedno ALE.
Ty nahlásíš že máš pro něj jiný využití (králíkárna,kurník) a oni ho odhlásej. Ale ty to auto musíš dál mít a oni jsou oprávněni zkontrolovat si ho jestli ho stále máš. A nesmí stát samozřejmě na veřejným pozemku. (teda aspoň tak mi to vysvětloval šéf zdejšího DI) O kompletnosti takového vraku jsme se teda nebavili takže zde nevím co se dá a co ne.

tak zrovna u RSový oktávky se doklady neřešej, ty se buď prodaj nebo posloužej pro dalšího angličana
VW - Very Wonderful
- Chamelion
- Kontaktovat uživatele:
Winterlook...

- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem pred chvili zmeril svuj novej povoz a zjistil, ze to jede jako novej Focus RS.
Resp. disciplinu 100-160 pac to hrabueeee... Na 1,4ku dobry...

tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
ilegaltuner, _tom ..... ty vole synci co se stalo ?
..:: MB C-Klasse ::..
..:: Škodovka vMPi ::..
..:: Kawa Z750 ::..
VW - Very Wonderful
tak už sem si pročetl diskuzi na předešlých stránkách ... já osobně při odbočování taky nekoukám za sebe,.. a být viníkem za to, že to do mě někdo napálí při předjíždění v protisměru, to bych asi fakt neměl slov, to mi přijde na hlavu postavené.. Hold teď už je to jedno.. okty škoda, byla fakt pěkná, ale co se dá dělat. určitě ponaučení z toho člověk dostane. Tak hlavně že si v pohodě ...remix píše:ilegaltuner, _tom ..... ty vole synci co se stalo ?
..:: MB C-Klasse ::..
vzhledem k tomu že se provalilo že ani jedno RS nemá těch udávaných 305 koní ale 275...Zemi píše:Tak jsem pred chvili zmeril svuj novej povoz a zjistil, ze to jede jako novej Focus RS.Resp. disciplinu 100-160 pac to hrabueeee... Na 1,4ku dobry...
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Fakt? Ja si to myslel.Takeshi píše:vzhledem k tomu že se provalilo že ani jedno RS nemá těch udávaných 305 koní ale 275...Zemi píše:Tak jsem pred chvili zmeril svuj novej povoz a zjistil, ze to jede jako novej Focus RS.Resp. disciplinu 100-160 pac to hrabueeee... Na 1,4ku dobry...

tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
- Fazeey
- Kontaktovat uživatele:
lol tak to maj ST motor s Dreamscience jo?Zemi píše:Fakt? Ja si to myslel.Takeshi píše:vzhledem k tomu že se provalilo že ani jedno RS nemá těch udávaných 305 koní ale 275...Zemi píše:Tak jsem pred chvili zmeril svuj novej povoz a zjistil, ze to jede jako novej Focus RS.Resp. disciplinu 100-160 pac to hrabueeee... Na 1,4ku dobry...

V8 fbiturbu fautomatu hrabeto žeretojakkokot if ekomodu
http://www.youtube.com/watch?v=Nf-QWS53ZCQ&NR=1" onclick="window.open(this.href);return false;
- Fazeey
- Kontaktovat uživatele:
tak zas jina brzda může naměřit 315k, já myslel že se to jako potvrdilo ofiko
V8 fbiturbu fautomatu hrabeto žeretojakkokot if ekomodu
Jsem našel jedno svoje budíkový...
http://www.youtube.com/watch?v=GJwiq60yawQ" onclick="window.open(this.href);return false; No na feldu to nemá samo.

edit: pak tam mám koukám nějaký ve 170ti a tak... ale to by asi nikoho nezajímalo.

edit: pak tam mám koukám nějaký ve 170ti a tak... ale to by asi nikoho nezajímalo.