Teď si mě napráskalBIGPAPA píše:přesně C20NE takže je to 2,0 8V![]()

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Teď si mě napráskalBIGPAPA píše:přesně C20NE takže je to 2,0 8V![]()
Ten Gsi čumák asi necháš na svýho,co ?kubi píše:Teď si mě napráskalBIGPAPA píše:přesně C20NE takže je to 2,0 8V![]()
Jo 85kw, sic to není 110, ale přechod ze 44 v nouzáku bude i tak příjemný
Berry píše:To Ilegaltuner: No hlavne ze se ti Tome nic nestalo ale supa to musela byt radna
Nene, ten je v Lukinově řežii ale vypadá docela pobitej. Já nabírám motor a věci okolo toho.Chosse píše:
Ten Gsi čumák asi necháš na svýho,co ?
Ale kokta docela ok, ale ten odseknutej elektron je krutejIlegaltuner píše:Berry píše:To Ilegaltuner: No hlavne ze se ti Tome nic nestalo ale supa to musela byt radna
čekal jsem od toho vícne sranda,ale je fakt,že všichni lidi co znám co mněli crash nebo když jsem někoho slyšel vyprávět tak všichni vyklepaní a prostě na sračky z toho aže srašnááá rána atd. To mně nepříjde kdyby se nikomu nic nestalo a mně to finančně nic nestálo mohl bych creshovat každý den
Tak to asi nechám pak svařit ten můj... Nobo že by Lukin jel na jih ?kubi píše:Nene, ten je v Lukinově řežii ale vypadá docela pobitej. Já nabírám motor a věci okolo toho.Chosse píše:
Ten Gsi čumák asi necháš na svýho,co ?
Berry: No hlavně nevím, jak to skloubit se školou. V lednu mám zkouškové a v prosinci se to asi nestihne
Nedělá, prej v tom budou v létě hnízdit čápibiohazard píše:věřim,že si děláš prdel
Podle mě je to ale kuchhlej celej tlumič, respektive jen obal, takže žádnej okapBerry píše:No ten okap vzadu je maso tedaale tak snad se ti to podari dat do kupy
kolemjdoucim maminkám podél silnic se na jaře začnou ztrácet dětiStarlet píše:Já si řikal o čem to pořád mluvíte, do takový koncovky by spadlo dítě
Do jara to shnijeBerry píše:Na jare ale buh vi ktereho roku