mazda 323 GTX
Moderátoři: Fáboš, Kane13, Tom_, tholis
Re: mazda 323 GTX
když koukam na ty fotky .. nema ta gt28 vuli na hřidelce ? přide mi že se šoupe o ten hlinik
muj ukol? sp(r)asit svět:)opravy a upravy vozu 739208725
Má pravdu ten chlapecm1tv píše:když koukam na ty fotky .. nema ta gt28 vuli na hřidelce ? přide mi že se šoupe o ten hlinik

BMW 325 cabrio, dorifto khár - prdáno
Mazda RX-7 blekedišon v progresu
jezdim bokem velmi opatrně a obezřetně
- Mefistisko
m1tv píše:když koukam na ty fotky .. nema ta gt28 vuli na hřidelce ? přide mi že se šoupe o ten hlinik
No neříkej

UBER NA PLNEJ PLYN
minulost: MAZDA 323 BG 1.4 16V
současnost: Seat Leon TDI původně 66kw teď 1??
minulost: MAZDA 323 BG 1.4 16V
současnost: Seat Leon TDI původně 66kw teď 1??

zajímavý je, že když sem řešil na jaký turbo to přestavět tak z tebe nevypadla jediná informace co by měla hlavu a patu, ale dneska víš všechno...Swejky píše: no myslim že kdyby si sem tenhle dotaz nebo kamkoli jinam zadal tak by ti na něj odpověděl každejmě se neptej já vim všechno takže už víš co řeknu tudíž škoda slov ty Kožaku

zajímavý je, že si akorát oznámil že sis koupil turbo....HANYSx píše:zajímavý je, že když sem řešil na jaký turbo to přestavět tak z tebe nevypadla jediná informace co by měla hlavu a patu, ale dneska víš všechno...Swejky píše: no myslim že kdyby si sem tenhle dotaz nebo kamkoli jinam zadal tak by ti na něj odpověděl každejmě se neptej já vim všechno takže už víš co řeknu tudíž škoda slov ty Kožaku

BMW 325 cabrio, dorifto khár - prdáno
po min. měsíčnim zkoumání fénů v různejch autech a shánění informací jaký maloobjemový voturbený auto má jakej fén... ale to neva, s tebou je to dycky takhleSwejky píše: zajímavý je, že si akorát oznámil že sis koupil turbo....

tak sem se po dlouhý době konečně přinutil zas něco udělat
- Přílohy
-
- DSC00442.JPG (186.02 KiB) Zobrazeno 2077 x
bylo třeba lehce prodloužit downpipe, s T25 se opírala o vanu
- Přílohy
-
- DSC00446.JPG (250.15 KiB) Zobrazeno 2077 x
s blížící se zimou bylo taky nutný dodělat nadkolí k vytaženejm lemům
- Přílohy
-
- DSC00444.JPG (200.44 KiB) Zobrazeno 2077 x
poprvé sem potřeboval někde ušetřit tak sem koupil nejlevnější ložiska kol co sem přímo pro GTX sehnal, od firmy JC, hučely hned od nasazení a v průběhu dvou dnů se to zhoršilo na dvojnásobek takže těhlice museli znova dolu
prodejce objednal na výměnu nový ty samý a když sme je vybalili tak už v krámu vrčely jenom při otáčení rukou
tak jim je poslal zpátky i s vymontovanejma mejma a objednal mi japonský... od tý chvíle pohoda

- Přílohy
-
- DSC00454.JPG (194.86 KiB) Zobrazeno 2072 x
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
To je vonavka... Ja ted prodal tu jak jsi se s ni fotil nekdy v lednu... Mas tu i fotky v tematu.
Chudak to byla mrdka orezla, ale mechanicky super.
Jinak jak to jede s tou T25? Kdy se to sbira? Ja mam ted Punto s T28 a tlaci to az v 5tis.

Jinak jak to jede s tou T25? Kdy se to sbira? Ja mam ted Punto s T28 a tlaci to az v 5tis.

(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ
> DOVOZ - ODTAH - PROVĚŘENÍ vozidel v celé EU <
tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
jede to nahovno
je to potřeba naladit a umožnit víc plnit, proto ty budíky, nejdřív zjistit co se tam teď děje...
plní to od 2000, znát to teda začne bejt až ve třech, ale kontrolka se rozvěcí už kolem dvou
když tam bylo GT28 tak to začlo plnit až kolem třech a půl a znát to bylo až od 4000, což mě moc nebavilo 

plní to od 2000, znát to teda začne bejt až ve třech, ale kontrolka se rozvěcí už kolem dvou

- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Hm stejne by me zajimalo jak to jede...
S tim puntem jsem ztracenej... Abych byl rychlej tak musim radit pod plnym plynem...
Stejne si ho nenecham, ale je to "blby"... Nuz 1,4ka s turbem z 2litra...

tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
tvoje byla ta bílá jak stávala ve vršovicích, foto na str. 12 ??? za kolik šla jestli se můžu zeptat?
jede to jako v serii v super stavu, akorát od 4 a půl je to trochu lepší, tam to origo IHI už nestíhalo, ale mám hodně povolenou vestgate, ktyž jí přitáhnu jenom vo jednu otáčku tak chodí fuelcut už kolem 4,5, ale od 3 do těch 4,5 se tomu chce pěkně, jestli se mi podaří dostat na 1bar tak to bude asi celkem prča, zatim mě jednotka a sání nepustěj přez 0,7(japan verze má jiný sání a nechá se stejnou jednotkou plnit až 0,9)
jede to jako v serii v super stavu, akorát od 4 a půl je to trochu lepší, tam to origo IHI už nestíhalo, ale mám hodně povolenou vestgate, ktyž jí přitáhnu jenom vo jednu otáčku tak chodí fuelcut už kolem 4,5, ale od 3 do těch 4,5 se tomu chce pěkně, jestli se mi podaří dostat na 1bar tak to bude asi celkem prča, zatim mě jednotka a sání nepustěj přez 0,7(japan verze má jiný sání a nechá se stejnou jednotkou plnit až 0,9)
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Yes to je ona... Sla za dvacku... Zvenku byla fakt strasne hnusna, ale sla do hor kde o exterier nejde.
Jinak tlacila linearne az do 7000ot... Jela docela dost na ty koniky a stalej pohon 4x4...

tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
tak sem to procetl cele od prvni strany amusim rict ze pred tebou smekam kupa prace a hlavne nervu.drzim ti palce at ti vsechno vyjde a dotahnes to do konce bo potom co se ti uz vsechno vysralo
je to krasavice

mě právě když sme se na ní byli podívat připadala jako jedna z nejzachovalejších co sem v čechách viděl... taky mi to tlačilo linearně až do omezovače, ale jenom se serií výfukem, jakmile sme ho otevřeli na 57mm přestalo IHI stíhatZemi píše:Yes to je ona... Sla za dvacku... Zvenku byla fakt strasne hnusna, ale sla do hor kde o exterier nejde.Jinak tlacila linearne az do 7000ot... Jela docela dost na ty koniky a stalej pohon 4x4...
s timhle sem si hrál včera skoro celý odpoledne, bohužel foťák v mobilu to moc nepobral jak je to celý černý... zkusim příště vyfotit na denim světle
- Přílohy
-
- DSC00473.JPG (226.67 KiB) Zobrazeno 1971 x
To je poflockovany?Nebo jak se to píše 

GIV HW já+soft TDIFUN=208PS-prodáno.
GII-PD 96kw HW já+soft TDIFUN 280ps/511Nm
http://www.vw-club.cz/viewtopic.php?f=121&t=161352
Tel:603742155 email:cat.david@seznam.cz
GII-PD 96kw HW já+soft TDIFUN 280ps/511Nm
http://www.vw-club.cz/viewtopic.php?f=121&t=161352
Tel:603742155 email:cat.david@seznam.cz
nn, potažený čalounickym kobercem s krátkym chlupem, je to to samý jako sem dával do dveří, na zadní plato a pár dalších míst (k vidění na str.1)catdavid píše:To je poflockovany?Nebo jak se to píše
včera sem chtěl namontovat podložku pod olej. filtr s čidlama, ale zjistil sem, že mi tam překáží držák sání takže musel ven a začalo se odlehčovat 

- Přílohy
-
- DSC00475.JPG (190.68 KiB) Zobrazeno 1858 x
po flexatuningu přišel na řadu štětec, aby to nehnilo takže montáž proběhne až dnes
- Přílohy
-
- DSC00477.JPG (206.23 KiB) Zobrazeno 1857 x
Pěkná práce, nedávno sem tu Tvou krásku oslintával na Národce
Stojim na zastávce a čekám na tramvaj ale něják podvědomě sem se šel podivat na bílý tuningkchár co tam stál, zpod předního nárazníku vykukoval IC a to mne zaujalo a jak sme tak kolem toho chodil, tak sem si řikal že už sem jí někde viděl
Až cestou domu mi došlo že to bude ta tvoje 
Jinak držim palce ať se to povede vyladit podle představ, tahle kárka musí bejt parádní sportovní náčiní

Jinak držim palce ať se to povede vyladit podle představ, tahle kárka musí bejt parádní sportovní náčiní

Pětka f kombajnu