mazda 323 GTX

Na čem pracují členové TF

Moderátoři: Fáboš, Kane13, Tom_, tholis

Odpovědět
Krosmen
Kontaktovat uživatele:

Re: mazda 323 GTX

Příspěvek od Krosmen »

pokud sem to od honzy dobře pochopil máš odvětrání klikové skříně řešeno jen jedním vstupem a to do intake manifoldu mezi klapku a hlavu válců a nemáš žádný odvětrání před turbo....v tom by mohl vznikat problém...kdyžtak mi cinkni a pobavíme se o tom,tel na mě je 777193983 aby sme oba mluvili o stejný věci....
krosmen motorsport .....
specializovaný servis japonsko a itálie......

Mirek999
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mirek999 »

Takze uz to jezdi.Dnes jsem videl auto na Narodce.
Jak to jede?
Optimismus pramení z nedostatku informací :o)

Swejky
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Swejky »

dnes jsem v tom měl možnost jet a je to líný :D , asi jsem zhejčkanej z mojí mazdy, jinak nehulí vše je OK, a líp to pojede akorát o málo vzhledem k tomu že je stále serie ECU
BMW 325 cabrio, dorifto khár - prdáno
Mazda RX-7 blekedišon v progresu
jezdim bokem velmi opatrně a obezřetně

hrnec09

Příspěvek od hrnec09 »

Swejky píše:dnes jsem v tom měl možnost jet a je to líný :D , asi jsem zhejčkanej z mojí mazdy, jinak nehulí vše je OK, a líp to pojede akorát o málo vzhledem k tomu že je stále serie ECU
to vis kazdej nema mixer :lol: :lol: :D:D
Opel Astra f 1.4 - prodano
BMW e46 Touring 320d - rozbito
Honda Accord 3.0 V6 - prodano
BMW e46 Touring 330d - aktual

HANYSx

Příspěvek od HANYSx »

von taky ne, to jeho je friťák :lol:
po přenastavení táhla vestagate to zas tak líný neni, ale potkal sem párkrát fuelcut takže si s tim budu muset eště pohrát... musim, ale přiznat, že sem vod toho asi čekal víc :roll:

MichaelS
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MichaelS »

8) Vypadá to moc pěkně.
Mitsubishi Eclipse GSX AWD 1G
http://www.mitsubishiclub.cz/car_detail.php?id=2164" onclick="window.open(this.href);return false;

Swejky
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Swejky »

Jendo ty si čekal že když ŘJ pustí jen tlak asi 0,9 nebo kolik že s většim turbem pustí víc?? :shock: a navíc ten cooler pocejtíš asi až někde při většim fičáku a né při 70km/h ale všechno bude.

Idaho
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

přesne tak, vzpomen si jak jsem ti to kreslil na tabuli, množství vzduchu v nádobe je uplen stejné at to plníš hadicí o prumeru 30mm nebo 100mm.. množství je stále stejné. Zmení se doba kdy tam tlak bude. další vecí je nové IC :( osobne sem vetší IC na svém GTX(R) videl jako mínus a sel do trosku menšího ( supra MK3 ) a jsem spokojen :) ve zrychlení 0-100 sem o pár desetinek poklesl, ale pružné zrychlení na 5tku ze 180-240 je peklo :D

až odstraníš omezení jendotky zjistíš že turbo bylo přínosem, zvýsila se učinnost plnení, méne ohřívá ve vysokých tlacích vzduch ( ic lepe ochladí ) a potom to bude zajímavé...

btw být tebou uvažuji o tom haltechu, případne FCD commander :) ( btw možná by to zvládlo obejít i apexi Neo , endo mi tu leží udelal bych ti cenu ale nvím ted jaký senzor používá tve B6T ( klapka/ karmann???? ) tím bys obešel fuelcut a mohl jít s tlakem výše. Já osobne na BP(T) poznal obrovksej skok mezi 0,5 a 0,8baru :D ( mohu předvést na autech jak se mi "seriovka" vrati ze zapujcky... )
Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz

HANYSx

Příspěvek od HANYSx »

jj mezi 0.5 a 0.85 je rozdíl velmi znatelnej, jenže já už na těch 0.85 byl i se seriovym turbem takže teď se dostavilo lehký zklamání...

HANYSx

Příspěvek od HANYSx »

od soboty auto opět nejezdí :cry: nastartoval sem na dálku a když za 5min přijdu k autu je pod pulkou benzinová louže, tak sem otevřel kapotu a hned sem dostal benzinem přímo do xichtu, ze vstřiků byli fontánky do všech světovějch stran... sem si myslel, že koupim gumičky přetěsnim a bude klid, ale dnes mi v mazdě řekli, že tyhle gumičky neuměj, že jedině celou trysku za 8k bez daně :vztek:
začínám vážně uvažovat o ukončení projektu protože potřebuju občas peníze i jinam než jenom na auto :(

HANYSx

Příspěvek od HANYSx »

s bejvalkou
Přílohy
DSC00374.JPG
DSC00374.JPG (164.35 KiB) Zobrazeno 2436 x

elviiis

Příspěvek od elviiis »

hele vytrvej znam to a vim jak te to sere ale uz jsi na tom odvedl kus prace a obavam ze bys to za moc neprodal ve srovnani s naklady a usilim a bylo by ti toho akorat pak lito... po tech gumickach bych se koukl v nejaky prodejne kde maj O krouzky a podobny hovadiny urcite tam neco podobneho sezenes...
TOYOTA CELICA CARLOS SAINZ 2.0 TURBO 4WD 153KW 1992 = funny
Skoda Ochcavia f kombajnu f metle na hlinach a i kliiimu ma a samozrejmne hagusy 81KW = daily

Swejky
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Swejky »

S jendou je tohle trochu složitější než že se trošku natrápil s autama, jelikož všechno co na tom autě chtěl dělat a cokoli koupit tak prostě nebylo takže nemalé peníze do všeho a s tim že měl bejt po hondě chvilku oddech a ten taky nebyl takže věřim tomu že jenikovy nervy už jsou ukonce.... Pod koupíme tvuj další khár poladí se a budem lítat oba :)

fredh

Příspěvek od fredh »

a nebo se zkus optat tady http://www.jetservis.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;

posílal sem tam na vyčištění vstřiky a výslovně po mě chtěli ty gumičky, takže tam by je asi uměli.
hlavně se neposrat...

GTI-->VTS-->GTI-->GTI-->TDI

HANYSx

Příspěvek od HANYSx »

Swejky píše:S jendou je tohle trochu složitější než že se trošku natrápil s autama, jelikož všechno co na tom autě chtěl dělat a cokoli koupit tak prostě nebylo takže nemalé peníze do všeho a s tim že měl bejt po hondě chvilku oddech a ten taky nebyl takže věřim tomu že jenikovy nervy už jsou ukonce.... Pod koupíme tvuj další khár poladí se a budem lítat oba :)
jj to by bylo nejlepší, mazdu někam zavřít zatim a koupit to příští už teď, ale já teď musim poplatit pár dluhů a nemůžu si dovolit už vůbec nic... kromě toho jak jistě víš to příští, abych s nim byl spokojenej, bude muset projít opět velkou přestavbou vzhledem k tomu, že do toho žádnej pořádnej motor nedělali, třeba to po posledních zkušenostech ještě přehodnotim a vymyslim si něco jinýho...

Swejky
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Swejky »

já bych tenhle motor radši nikam nedával a nechal ho tam kde je :lol: a doufal že se v tý garáži nějaký doladí sám a věkem :-D

HANYSx

Příspěvek od HANYSx »

fredh píše:a nebo se zkus optat tady http://www.jetservis.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;

posílal sem tam na vyčištění vstřiky a výslovně po mě chtěli ty gumičky, takže tam by je asi uměli.
nezvedá tak to zkusim zejtra hned ráno, děkuju moc 8)

HANYSx

Příspěvek od HANYSx »

Swejky píše:já bych tenhle motor radši nikam nedával a nechal ho tam kde je :lol: a doufal že se v tý garáži nějaký doladí sám a věkem :-D
no tenhle nééé ten zůstane v mazdě, ale mam eště jeden a v tom plánovanym autí bude eště další se stejnym spodkem že... ale právě už mi začíná lízt na nervy! asi se na to vyprdnu a pořídim rovnou co sem chtěl dycky, ale zase si řikám, že až ho celej ovládnu v mazdě tak ho udělat podruhý už bude brnkačka né ? :lol:

Swejky
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Swejky »

ty si chtěl dycky hodně aut takže ted nevi :-D nějak se v tom ztrácim pane Neznámý :lol:

HANYSx

Příspěvek od HANYSx »

:lol:

HANYSx

Příspěvek od HANYSx »

dneska to je hned o dost veselejší, večer sem rozebral vstřik a zjistil, že gumička kterou neůžu sehnat vlastně netěsní, ale funguje spíš jako tlumič vibrací + jako prachovka a těsnící funkci, že má Okroužek pod ní, ty zaplaťpanbu mazda umí a dokonce je maj skladem takže to odpo jedu zkusit zase poskládat
btw ten JETSERVIS co sem dal kontakt Fredh je pecka, maj většinu gumiček skladem a velmi vstřícný jednání

Swejky
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Swejky »

No vidiš ty honimíre a to už si chtěl všechno zastavovat a házet ze skály kvůli jedný gumičce :lol:

HANYSx

Příspěvek od HANYSx »

Swejky píše:No vidiš ty honimíre a to už si chtěl všechno zastavovat a házet ze skály kvůli jedný gumičce :lol:
kvuli štyrem :lol: když já včera myslel, že to fakt už hodim ze skály, teď to složim a budu jenom čekat kde se zase co vysere...

Swejky
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Swejky »

http://www.youtube.com/watch?v=oxdyW6oocXk" onclick="window.open(this.href);return false;

tohleto :-D

MOTyLEK
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MOTyLEK »

sorry za OT, ale to nemá chybu :smich2:
Nezáleží na tom co řídíš, ale jak to umíš řídit!
--------------------------------------------
http://pedric.wz.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
opel vectra caravan 1.6 16V
NIKON D40

HANYSx

Příspěvek od HANYSx »

:smich2: ty si koště :smich:
počkej oplisti tě proklejou a pujdeš do carhellu

fredh

Příspěvek od fredh »

rád sem pomohl 8)
hlavně se neposrat...

GTI-->VTS-->GTI-->GTI-->TDI

Idaho
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

HANYSx píše:od soboty auto opět nejezdí :cry: nastartoval sem na dálku a když za 5min přijdu k autu je pod pulkou benzinová louže, tak sem otevřel kapotu a hned sem dostal benzinem přímo do xichtu, ze vstřiků byli fontánky do všech světovějch stran... sem si myslel, že koupim gumičky přetěsnim a bude klid, ale dnes mi v mazdě řekli, že tyhle gumičky neuměj, že jedině celou trysku za 8k bez daně :vztek:
začínám vážně uvažovat o ukončení projektu protože potřebuju občas peníze i jinam než jenom na auto :(
2.200 vstrik siemens... :) libovolná "kubatura"
Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz

crazyape

Příspěvek od crazyape »

Swejky píše:No vidiš ty honimíre a to už si chtěl všechno zastavovat a házet ze skály kvůli jedný gumičce :lol:
Neni guma jako guma :lol:

Swejky
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Swejky »

jeniku zasaď šprcgumovník a bude gumiček i na víc aut :lol:

Odpovědět

Zpět na „Projekty“