mazda 323 GTX
Moderátoři: Fáboš, Kane13, Tom_, tholis
Re: mazda 323 GTX
pokud sem to od honzy dobře pochopil máš odvětrání klikové skříně řešeno jen jedním vstupem a to do intake manifoldu mezi klapku a hlavu válců a nemáš žádný odvětrání před turbo....v tom by mohl vznikat problém...kdyžtak mi cinkni a pobavíme se o tom,tel na mě je 777193983 aby sme oba mluvili o stejný věci....
krosmen motorsport .....
specializovaný servis japonsko a itálie......
specializovaný servis japonsko a itálie......
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Takze uz to jezdi.Dnes jsem videl auto na Narodce.
Jak to jede?
Jak to jede?
Optimismus pramení z nedostatku informací 

dnes jsem v tom měl možnost jet a je to líný
, asi jsem zhejčkanej z mojí mazdy, jinak nehulí vše je OK, a líp to pojede akorát o málo vzhledem k tomu že je stále serie ECU

BMW 325 cabrio, dorifto khár - prdáno
Mazda RX-7 blekedišon v progresu
jezdim bokem velmi opatrně a obezřetně
to vis kazdej nema mixerSwejky píše:dnes jsem v tom měl možnost jet a je to líný, asi jsem zhejčkanej z mojí mazdy, jinak nehulí vše je OK, a líp to pojede akorát o málo vzhledem k tomu že je stále serie ECU

Opel Astra f 1.4 - prodano
BMW e46 Touring 320d - rozbito
Honda Accord 3.0 V6 - prodano
BMW e46 Touring 330d - aktual
BMW e46 Touring 320d - rozbito
Honda Accord 3.0 V6 - prodano
BMW e46 Touring 330d - aktual
von taky ne, to jeho je friťák
po přenastavení táhla vestagate to zas tak líný neni, ale potkal sem párkrát fuelcut takže si s tim budu muset eště pohrát... musim, ale přiznat, že sem vod toho asi čekal víc

po přenastavení táhla vestagate to zas tak líný neni, ale potkal sem párkrát fuelcut takže si s tim budu muset eště pohrát... musim, ale přiznat, že sem vod toho asi čekal víc

Mitsubishi Eclipse GSX AWD 1G
http://www.mitsubishiclub.cz/car_detail.php?id=2164" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.mitsubishiclub.cz/car_detail.php?id=2164" onclick="window.open(this.href);return false;
Jendo ty si čekal že když ŘJ pustí jen tlak asi 0,9 nebo kolik že s většim turbem pustí víc??
a navíc ten cooler pocejtíš asi až někde při většim fičáku a né při 70km/h ale všechno bude.

přesne tak, vzpomen si jak jsem ti to kreslil na tabuli, množství vzduchu v nádobe je uplen stejné at to plníš hadicí o prumeru 30mm nebo 100mm.. množství je stále stejné. Zmení se doba kdy tam tlak bude. další vecí je nové IC
osobne sem vetší IC na svém GTX(R) videl jako mínus a sel do trosku menšího ( supra MK3 ) a jsem spokojen
ve zrychlení 0-100 sem o pár desetinek poklesl, ale pružné zrychlení na 5tku ze 180-240 je peklo 
až odstraníš omezení jendotky zjistíš že turbo bylo přínosem, zvýsila se učinnost plnení, méne ohřívá ve vysokých tlacích vzduch ( ic lepe ochladí ) a potom to bude zajímavé...
btw být tebou uvažuji o tom haltechu, případne FCD commander
( btw možná by to zvládlo obejít i apexi Neo , endo mi tu leží udelal bych ti cenu ale nvím ted jaký senzor používá tve B6T ( klapka/ karmann???? ) tím bys obešel fuelcut a mohl jít s tlakem výše. Já osobne na BP(T) poznal obrovksej skok mezi 0,5 a 0,8baru
( mohu předvést na autech jak se mi "seriovka" vrati ze zapujcky... )

až odstraníš omezení jendotky zjistíš že turbo bylo přínosem, zvýsila se učinnost plnení, méne ohřívá ve vysokých tlacích vzduch ( ic lepe ochladí ) a potom to bude zajímavé...
btw být tebou uvažuji o tom haltechu, případne FCD commander

Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz
jj mezi 0.5 a 0.85 je rozdíl velmi znatelnej, jenže já už na těch 0.85 byl i se seriovym turbem takže teď se dostavilo lehký zklamání...
od soboty auto opět nejezdí
nastartoval sem na dálku a když za 5min přijdu k autu je pod pulkou benzinová louže, tak sem otevřel kapotu a hned sem dostal benzinem přímo do xichtu, ze vstřiků byli fontánky do všech světovějch stran... sem si myslel, že koupim gumičky přetěsnim a bude klid, ale dnes mi v mazdě řekli, že tyhle gumičky neuměj, že jedině celou trysku za 8k bez daně
začínám vážně uvažovat o ukončení projektu protože potřebuju občas peníze i jinam než jenom na auto

začínám vážně uvažovat o ukončení projektu protože potřebuju občas peníze i jinam než jenom na auto

hele vytrvej znam to a vim jak te to sere ale uz jsi na tom odvedl kus prace a obavam ze bys to za moc neprodal ve srovnani s naklady a usilim a bylo by ti toho akorat pak lito... po tech gumickach bych se koukl v nejaky prodejne kde maj O krouzky a podobny hovadiny urcite tam neco podobneho sezenes...
TOYOTA CELICA CARLOS SAINZ 2.0 TURBO 4WD 153KW 1992 = funny
Skoda Ochcavia f kombajnu f metle na hlinach a i kliiimu ma a samozrejmne hagusy 81KW = daily
Skoda Ochcavia f kombajnu f metle na hlinach a i kliiimu ma a samozrejmne hagusy 81KW = daily
S jendou je tohle trochu složitější než že se trošku natrápil s autama, jelikož všechno co na tom autě chtěl dělat a cokoli koupit tak prostě nebylo takže nemalé peníze do všeho a s tim že měl bejt po hondě chvilku oddech a ten taky nebyl takže věřim tomu že jenikovy nervy už jsou ukonce.... Pod koupíme tvuj další khár poladí se a budem lítat oba 

a nebo se zkus optat tady http://www.jetservis.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;
posílal sem tam na vyčištění vstřiky a výslovně po mě chtěli ty gumičky, takže tam by je asi uměli.
posílal sem tam na vyčištění vstřiky a výslovně po mě chtěli ty gumičky, takže tam by je asi uměli.
hlavně se neposrat...
GTI-->VTS-->GTI-->GTI-->TDI
GTI-->VTS-->GTI-->GTI-->TDI
jj to by bylo nejlepší, mazdu někam zavřít zatim a koupit to příští už teď, ale já teď musim poplatit pár dluhů a nemůžu si dovolit už vůbec nic... kromě toho jak jistě víš to příští, abych s nim byl spokojenej, bude muset projít opět velkou přestavbou vzhledem k tomu, že do toho žádnej pořádnej motor nedělali, třeba to po posledních zkušenostech ještě přehodnotim a vymyslim si něco jinýho...Swejky píše:S jendou je tohle trochu složitější než že se trošku natrápil s autama, jelikož všechno co na tom autě chtěl dělat a cokoli koupit tak prostě nebylo takže nemalé peníze do všeho a s tim že měl bejt po hondě chvilku oddech a ten taky nebyl takže věřim tomu že jenikovy nervy už jsou ukonce.... Pod koupíme tvuj další khár poladí se a budem lítat oba
já bych tenhle motor radši nikam nedával a nechal ho tam kde je
a doufal že se v tý garáži nějaký doladí sám a věkem 

nezvedá tak to zkusim zejtra hned ráno, děkuju mocfredh píše:a nebo se zkus optat tady http://www.jetservis.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;

no tenhle nééé ten zůstane v mazdě, ale mam eště jeden a v tom plánovanym autí bude eště další se stejnym spodkem že... ale právě už mi začíná lízt na nervy! asi se na to vyprdnu a pořídim rovnou co sem chtěl dycky, ale zase si řikám, že až ho celej ovládnu v mazdě tak ho udělat podruhý už bude brnkačka né ?Swejky píše:já bych tenhle motor radši nikam nedával a nechal ho tam kde jea doufal že se v tý garáži nějaký doladí sám a věkem

ty si chtěl dycky hodně aut takže ted nevi
nějak se v tom ztrácim pane Neznámý 

dneska to je hned o dost veselejší, večer sem rozebral vstřik a zjistil, že gumička kterou neůžu sehnat vlastně netěsní, ale funguje spíš jako tlumič vibrací + jako prachovka a těsnící funkci, že má Okroužek pod ní, ty zaplaťpanbu mazda umí a dokonce je maj skladem takže to odpo jedu zkusit zase poskládat
btw ten JETSERVIS co sem dal kontakt Fredh je pecka, maj většinu gumiček skladem a velmi vstřícný jednání
btw ten JETSERVIS co sem dal kontakt Fredh je pecka, maj většinu gumiček skladem a velmi vstřícný jednání
No vidiš ty honimíre a to už si chtěl všechno zastavovat a házet ze skály kvůli jedný gumičce 

kvuli štyremSwejky píše:No vidiš ty honimíre a to už si chtěl všechno zastavovat a házet ze skály kvůli jedný gumičce

- MOTyLEK
- Kontaktovat uživatele:
sorry za OT, ale to nemá chybu

Nezáleží na tom co řídíš, ale jak to umíš řídit!
--------------------------------------------
http://pedric.wz.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
opel vectra caravan 1.6 16V
NIKON D40
--------------------------------------------
http://pedric.wz.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
opel vectra caravan 1.6 16V
NIKON D40

počkej oplisti tě proklejou a pujdeš do carhellu
2.200 vstrik siemens...HANYSx píše:od soboty auto opět nejezdínastartoval sem na dálku a když za 5min přijdu k autu je pod pulkou benzinová louže, tak sem otevřel kapotu a hned sem dostal benzinem přímo do xichtu, ze vstřiků byli fontánky do všech světovějch stran... sem si myslel, že koupim gumičky přetěsnim a bude klid, ale dnes mi v mazdě řekli, že tyhle gumičky neuměj, že jedině celou trysku za 8k bez daně
![]()

Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
Neni guma jako gumaSwejky píše:No vidiš ty honimíre a to už si chtěl všechno zastavovat a házet ze skály kvůli jedný gumičce

jeniku zasaď šprcgumovník a bude gumiček i na víc aut