Koupě Rapida

Moderátoři: Fazeey, tholis

YANEK
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od YANEK »

Břéťa píše:
PH píše: To Břéťa: zkousel jsi to jo??? zadek
Jinak bych to nerikal... :wink:
:lol: ještě ted ho brní prdel :smich:
:silly:Obrázek
www.astra-g.cz BAD TOYS FOR FAT BOYS
www.cartechgroup.cz Vše pro vaší káru
www.autovit.cz Servis vozidel opel

Břéťa
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Břéťa »

YANEK píše:
Břéťa píše:
PH píše: To Břéťa: zkousel jsi to jo??? zadek
Jinak bych to nerikal... :wink:
Asi jsem zapomnel dodat ze jsem to nezkousel na sobe, ale na tobe... :lol:
Clio RS 2.0 16V 239Hp 233Nm 860kg, Autodrom Most 1:54:35 http://www.ClioSport.cz

milosh
Administrátor

Příspěvek od milosh »

Konecne naky jiny tema nez smajliky :lol:

Breto, ty jsi analni vetrelec :lol:

Velbloud
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Velbloud »

Břéťa píše:
waci píše:
Břéťa píše:Tohle fakt nema cenu komentovat... :smich:
No to jsem rád, že jsem tě konečně přesvědčil :lol: :lol: :lol:
Hehe tak to budes mit jeste dost prace... :lol: Rapid ma proste do sportovniho auta hodne daleko a tim koncim... :wink:
Já bych to takhle moc neodsuzoval... každý auto, který se dobře udělá, přidaj se kobylky je sportovní... vem si třeba předchůdce Rapida - 110 R jak jezdí na srazy upravenej speciál na 130 RS s motorem VRS - tak to je podle mě ještě víc než sporťák...
Obrázek Corsa B Sport 1.4 16V (X14XE) - Hyundai Getz 1.5 16V CRDI VGT Champion

kaipan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kaipan »

rapid je sportovní auto, jen měl tu smůlu, že mu dali ve škodovce cca 60 koní, být jich tam 100, tak všichni odpurci škodovek mlčí...... :lol:
Škoda Rapid 130

YANEK
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od YANEK »

Břéťa píše:
YANEK píše:
Břéťa píše: Jinak bych to nerikal... :wink:
Asi jsem zapomnel dodat ze jsem to nezkousel na sobe, ale na tobe... :lol:
:shock: a už je to venku to musiš všem řikat žes mi to dělal :lol:
:silly:Obrázek
www.astra-g.cz BAD TOYS FOR FAT BOYS
www.cartechgroup.cz Vše pro vaší káru
www.autovit.cz Servis vozidel opel

PH
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PH »

tak uz se nehadejte, stejne se neshodnete (kdyz nejde zrovna o vibrator) :lol: :lol: :lol: :lol:

sibyla
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sibyla »

PH píše:tak uz se nehadejte, stejne se neshodnete (kdyz nejde zrovna o vibrator) :lol: :lol: :lol: :lol:
jj, presvedcit Bretu o tom, ze Rapid je sport coupe je nad lidske sily :evil:

ale ta radicka je moje! at si Breta s Yankem poridi vlastni vibrator!!! :?: :lol:
E46.cz & BMW E46 CLUB

sibyla
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sibyla »

waci píše: já řadičku pořád zkracoval a zkracoval a teď koukám, že dlouhá může být praktická... :lol: (teda né pro mě :nono: :lol: )

to jo 8) :D
E46.cz & BMW E46 CLUB

PH
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PH »

--> Sibyla: a je to aspon funkcni?

PH
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PH »

waci píše:
PH píše:--> Sibyla: a je to aspon funkcni?
já myslím že to musí být funkční. Jak jinak by mohla jezdit autem, když by jí nešlo řadit??? :? :wink:
To mi doslo, ze hazet kvalty tim asi pujde... myslel jsem spis tu puvodni funkci :lol: :lol: :lol:

Ritchma
Moderátor

Příspěvek od Ritchma »

Rapid byl sport coupe když byl ve svých letech, teď když už je aspoň deset let starý auto moc sportovní auto neni. A oktávka RS že je míň sporotvní než rapid :smich: Kua to sem se zasmál. Myslim že tomu můžete říkat Rapid coupe supersport :smich:
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form

PH
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PH »

Ritchma píše:Rapid byl sport coupe když byl ve svých letech, teď když už je aspoň deset let starý auto moc sportovní auto neni. A oktávka RS že je míň sporotvní než rapid :smich: Kua to sem se zasmál. Myslim že tomu můžete říkat Rapid coupe supersport :smich:
Takze podle tebe auto starsi 10 let nemuze byt sportovni? Ale no tak Kdyz je auto sportovni v dobe sveho vzniku, tak bude sportovni porad, i kdyz uz nebude vyhovovat soudobym predstavam

Ritchma
Moderátor

Příspěvek od Ritchma »

Prostě rapid nevim co je na něm sportovního. Můžu být sportovní i dnes, ale rapid prostě je kupé, ale ne sporotvní.
Function > Form

Břéťa
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Břéťa »

waci píše:Břéťo, ty kluku ušatá....jak já tě nemám rád... :twisted: :)

ty (a asi většina lidí na tomhle fóru) si myslíš, že sportovní auto musí mít na čumáku vrtuli.... :nono: a to není pravda. Vždyť se ti motá dohromady rychlé auto a sportovní. A to nemusí byt vždy totéž.
Když škodovka začala vyrábět Octavii RS, tak někde psali, že je to první sportovní auto od škodovky..... :nono: Ale je to blbost :?: Je to možná nejrychlejší auto od škodovky, ale poslední sportovní auto, který škodovka udělala, je právě RAPID !!!! 8) Tím že dáš do auta výkonej motor, z něj neuděláš automaticky sporťák....tak to prostě nefunguje...sporťák se projevuje jinak....má duši a charizma... a nemusí kvůli tomu jezdit 250 za hodinu.... :D

Tak to je můj názor.....tak do mě :lol:

Ach jo uz nejak nemam silu na to presvedcovat te o tom ze rapid neni sportovni auto, skodovka udelala sportovnich aut celkem dost ale rapid v nich urcite nebyl... Uz bych to dal nerozmazaval kazdej si pod pojmem sportovni auto predstavujeme neco jineho... Podle me by melo mit treba silnejsi motor, lepsi brzdy, sportovni podvozek, mensi hmotnost atd...
Jinak od Bmw jsou sportovni auta jen co maji ve znaku M, nikdy bych si nedovolil tvrdit ze treba E36 328i coupe je sportovni auto...
Clio RS 2.0 16V 239Hp 233Nm 860kg, Autodrom Most 1:54:35 http://www.ClioSport.cz

PH
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PH »

Břéťa píše: Ach jo uz nejak nemam silu na to presvedcovat te o tom ze rapid neni sportovni auto, skodovka udelala sportovnich aut celkem dost ale rapid v nich urcite nebyl... Uz bych to dal nerozmazaval kazdej si pod pojmem sportovni auto predstavujeme neco jineho... Podle me by melo mit treba silnejsi motor, lepsi brzdy, sportovni podvozek, mensi hmotnost atd...
Jinak od Bmw jsou sportovni auta jen co maji ve znaku M, nikdy bych si nedovolil tvrdit ze treba E36 328i coupe je sportovni auto...
Ja si trosku rypnu... Co rady 8, 6, Z, atd... a i 3 kupe je myslim docela sportovni auto i bez toho aby bylo M :lol: :lol:

Břéťa
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Břéťa »

PH píše:Ja si trosku rypnu... Co rady 8, 6, Z, atd... a i 3 kupe je myslim docela sportovni auto i bez toho aby bylo M :lol: :lol:
Neni cim... :lol: 8 je GT a 6,Z se delali ve verzi M... :wink: Jediny co je sportovni a neni M je Z8...

Ritchma
Moderátor

Příspěvek od Ritchma »

Za to takový ostrý modely od citroenu pod označenim VTS a VTR :lol: :lol: :lol: To je teprve sportovní auto :lol:
Ne, vážně musim souhlasit s Břéťou, přestože mi bylo vyhrožováno doděláním dalších píč na mýho mazlíka :evil:
Function > Form

PH
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PH »

Břéťa píše:
PH píše:Ja si trosku rypnu... Co rady 8, 6, Z, atd... a i 3 kupe je myslim docela sportovni auto i bez toho aby bylo M :lol: :lol:
Neni cim... :lol: 8 je GT a 6,Z se delali ve verzi M... :wink: Jediny co je sportovni a neni M je Z8...
aha, ale kdyz 8 neni sportovni auto, tak treba Mercedes SL asi taky ne... tak to uz fakt nevim, co si pod pojmem sportovni predstavujes... a kdy se Z delaly pod oznacenim "M" (Z1, Z3, Z4) kabrio s oznacenim "M" jsem teda jeste nevidel...
A co treba takova Alpina B10 nebo B12, to jsou podle tebe sportovni auta?

Břéťa
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Břéťa »

PH píše:
Břéťa píše:
aha, ale kdyz 8 neni sportovni auto, tak treba Mercedes SL asi taky ne... tak to uz fakt nevim, co si pod pojmem sportovni predstavujes... a kdy se Z delaly pod oznacenim "M" (Z1, Z3, Z4) kabrio s oznacenim "M" jsem teda jeste nevidel...
A co treba takova Alpina B10 nebo B12, to jsou podle tebe sportovni auta?
Je videt ze si pod pojmem sportovni auto kazdej predstavuje uplne neco jineho, nekdo si pod tim predstavuje Rapida a nekdo zase WRC nebo F1... Ja si pod seriovym sportovnim autem predstavuju auto vzhledem podobne obycejnemu modelu ale s kompletni upravou karoserie, podvozku,brzd, motoru, interieru atd... Doufam ze je ale jasny ze z toho vynechavam znacky ktere vyrabi pouze sportovni modely... Tim bych tohle tema ukoncil a dal uz se k nemu nebudu vyjadrovat... :wink:

kaipan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kaipan »

Ve své době byl Rapid sportovní auto, nic lepšího u nás nebylo..... A pokud si někdo myslí, že to sportovní auto není, tak ať se nechá povozit od někoho, kdo si na něm dal záležet a trošičku ho upravil..... :lol: :lol:
Škoda Rapid 130

sibyla
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sibyla »

Břéťa píše:a dal uz se k nemu nebudu vyjadrovat... :wink:
:D hurááá :?:
E46.cz & BMW E46 CLUB

PH
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PH »

Lidicky, poradte s prevodovkou...

kaipan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kaipan »

Já bych koupil jinnou.....
Škoda Rapid 130

PH
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PH »

co to tak muze stat? ten 5q...

kaipan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kaipan »

Tak to nevím, ale starší tak 3000,- , já mám jednu navíc, ale je ze 130, a já bych chtěl stálej převod 4,22, takže musím sehnat z Garde diferák. Koukni na www.prondo.cz možná bych to mohla mít za velkoobchodní cenu..... :) A pokud chceš starší, tak vrkoviště a asi bude nejlepší tu co máš nechat zgenerelákovat.... A je klid... :D
Škoda Rapid 130

PH
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PH »

To je presne ta, kterou bych potreboval... Ale jeste jsem se nekde docetl, ze by to mohly byt jen praskle jakesi pruziny, ktere jsou pristupne i z boku bez sundani motoru. Tak uvidim... snad by to mohlo byt jen tohle

Eiffel
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Eiffel »

Tak to vypadá, že se taky připojím k řadě rapidářů:

viewtopic.php?t=18688

neznáte někdo majitele? GeHeNa bohužel na něj nezanechal kontakt :cry:
Cadillac seville V8 4.6 :D
zatím ještě žiju...

Janek

Příspěvek od Janek »

kaipan píše:Ve své době byl Rapid sportovní auto, nic lepšího u nás nebylo..... A pokud si někdo myslí, že to sportovní auto není, tak ať se nechá povozit od někoho, kdo si na něm dal záležet a trošičku ho upravil..... :lol: :lol:
Já se taky přidávám Rapid BYL,JE a BUDE sportovní auto :potlesk: :poklona: :potlesk:
Škoda Rapid 130
Žádný GARDE!! :)

Macca

Příspěvek od Macca »

Já souhlasim tady s klukama rapiďáckejma....

Odpovědět

Zpět na „ŠKODA scene“