Hehe tak to budes mit jeste dost prace... Rapid ma proste do sportovniho auta hodne daleko a tim koncim...
Já bych to takhle moc neodsuzoval... každý auto, který se dobře udělá, přidaj se kobylky je sportovní... vem si třeba předchůdce Rapida - 110 R jak jezdí na srazy upravenej speciál na 130 RS s motorem VRS - tak to je podle mě ještě víc než sporťák...
Corsa B Sport 1.4 16V (X14XE) - Hyundai Getz 1.5 16V CRDI VGT Champion
Rapid byl sport coupe když byl ve svých letech, teď když už je aspoň deset let starý auto moc sportovní auto neni. A oktávka RS že je míň sporotvní než rapid Kua to sem se zasmál. Myslim že tomu můžete říkat Rapid coupe supersport
Build shit car,call everyone haters.... Function > Form
Ritchma píše:Rapid byl sport coupe když byl ve svých letech, teď když už je aspoň deset let starý auto moc sportovní auto neni. A oktávka RS že je míň sporotvní než rapid Kua to sem se zasmál. Myslim že tomu můžete říkat Rapid coupe supersport
Takze podle tebe auto starsi 10 let nemuze byt sportovni? Ale no tak Kdyz je auto sportovni v dobe sveho vzniku, tak bude sportovni porad, i kdyz uz nebude vyhovovat soudobym predstavam
waci píše:Břéťo, ty kluku ušatá....jak já tě nemám rád...
ty (a asi většina lidí na tomhle fóru) si myslíš, že sportovní auto musí mít na čumáku vrtuli.... a to není pravda. Vždyť se ti motá dohromady rychlé auto a sportovní. A to nemusí byt vždy totéž.
Když škodovka začala vyrábět Octavii RS, tak někde psali, že je to první sportovní auto od škodovky..... Ale je to blbost Je to možná nejrychlejší auto od škodovky, ale poslední sportovní auto, který škodovka udělala, je právě RAPID !!!! Tím že dáš do auta výkonej motor, z něj neuděláš automaticky sporťák....tak to prostě nefunguje...sporťák se projevuje jinak....má duši a charizma... a nemusí kvůli tomu jezdit 250 za hodinu....
Tak to je můj názor.....tak do mě
Ach jo uz nejak nemam silu na to presvedcovat te o tom ze rapid neni sportovni auto, skodovka udelala sportovnich aut celkem dost ale rapid v nich urcite nebyl... Uz bych to dal nerozmazaval kazdej si pod pojmem sportovni auto predstavujeme neco jineho... Podle me by melo mit treba silnejsi motor, lepsi brzdy, sportovni podvozek, mensi hmotnost atd...
Jinak od Bmw jsou sportovni auta jen co maji ve znaku M, nikdy bych si nedovolil tvrdit ze treba E36 328i coupe je sportovni auto...
Břéťa píše:
Ach jo uz nejak nemam silu na to presvedcovat te o tom ze rapid neni sportovni auto, skodovka udelala sportovnich aut celkem dost ale rapid v nich urcite nebyl... Uz bych to dal nerozmazaval kazdej si pod pojmem sportovni auto predstavujeme neco jineho... Podle me by melo mit treba silnejsi motor, lepsi brzdy, sportovni podvozek, mensi hmotnost atd...
Jinak od Bmw jsou sportovni auta jen co maji ve znaku M, nikdy bych si nedovolil tvrdit ze treba E36 328i coupe je sportovni auto...
Ja si trosku rypnu... Co rady 8, 6, Z, atd... a i 3 kupe je myslim docela sportovni auto i bez toho aby bylo M
Za to takový ostrý modely od citroenu pod označenim VTS a VTR To je teprve sportovní auto
Ne, vážně musim souhlasit s Břéťou, přestože mi bylo vyhrožováno doděláním dalších píč na mýho mazlíka
Build shit car,call everyone haters.... Function > Form
PH píše:Ja si trosku rypnu... Co rady 8, 6, Z, atd... a i 3 kupe je myslim docela sportovni auto i bez toho aby bylo M
Neni cim... 8 je GT a 6,Z se delali ve verzi M... Jediny co je sportovni a neni M je Z8...
aha, ale kdyz 8 neni sportovni auto, tak treba Mercedes SL asi taky ne... tak to uz fakt nevim, co si pod pojmem sportovni predstavujes... a kdy se Z delaly pod oznacenim "M" (Z1, Z3, Z4) kabrio s oznacenim "M" jsem teda jeste nevidel...
A co treba takova Alpina B10 nebo B12, to jsou podle tebe sportovni auta?
PH píše:Ja si trosku rypnu... Co rady 8, 6, Z, atd... a i 3 kupe je myslim docela sportovni auto i bez toho aby bylo M
Neni cim... 8 je GT a 6,Z se delali ve verzi M... Jediny co je sportovni a neni M je Z8...
aha, ale kdyz 8 neni sportovni auto, tak treba Mercedes SL asi taky ne... tak to uz fakt nevim, co si pod pojmem sportovni predstavujes... a kdy se Z delaly pod oznacenim "M" (Z1, Z3, Z4) kabrio s oznacenim "M" jsem teda jeste nevidel...
A co treba takova Alpina B10 nebo B12, to jsou podle tebe sportovni auta?
Je videt ze si pod pojmem sportovni auto kazdej predstavuje uplne neco jineho, nekdo si pod tim predstavuje Rapida a nekdo zase WRC nebo F1... Ja si pod seriovym sportovnim autem predstavuju auto vzhledem podobne obycejnemu modelu ale s kompletni upravou karoserie, podvozku,brzd, motoru, interieru atd... Doufam ze je ale jasny ze z toho vynechavam znacky ktere vyrabi pouze sportovni modely... Tim bych tohle tema ukoncil a dal uz se k nemu nebudu vyjadrovat...
Ve své době byl Rapid sportovní auto, nic lepšího u nás nebylo..... A pokud si někdo myslí, že to sportovní auto není, tak ať se nechá povozit od někoho, kdo si na něm dal záležet a trošičku ho upravil.....
Tak to nevím, ale starší tak 3000,- , já mám jednu navíc, ale je ze 130, a já bych chtěl stálej převod 4,22, takže musím sehnat z Garde diferák. Koukni na www.prondo.cz možná bych to mohla mít za velkoobchodní cenu..... A pokud chceš starší, tak vrkoviště a asi bude nejlepší tu co máš nechat zgenerelákovat.... A je klid...
To je presne ta, kterou bych potreboval... Ale jeste jsem se nekde docetl, ze by to mohly byt jen praskle jakesi pruziny, ktere jsou pristupne i z boku bez sundani motoru. Tak uvidim... snad by to mohlo byt jen tohle
kaipan píše:Ve své době byl Rapid sportovní auto, nic lepšího u nás nebylo..... A pokud si někdo myslí, že to sportovní auto není, tak ať se nechá povozit od někoho, kdo si na něm dal záležet a trošičku ho upravil.....
Já se taky přidávám Rapid BYL,JE a BUDE sportovní auto