MK2 by F.l.a.n.e.l. ZU VERKAUFT !!!

Na čem pracují členové TF

Moderátoři: Fáboš, Kane13, Tom_, tholis

Zamčeno
Cult.Líba

Re: MK2 by F.l.a.n.e.l.

Příspěvek od Cult.Líba »

Opravdu nádherná Jetta. 8) 8)

F.l.a.n.e.l.

Příspěvek od F.l.a.n.e.l. »

Kulisek píše:Jasný souhlasím s tebou jen jsme řekl můj názor,ale samozřejmě jsem měl stejný problém nemohl jsem prodat své autí tak jsem to nevzal :( .No a motor jasné taky jsem to psal že 10lidí 10názorů děláš to podle sebe a hlavní je aby to auto dělalo radost tobě i třeba s 1,3 tak s tebou souhlasím 8) .Né ta Jetta je překrásná.Po Frýdku-Místku taky jezdí úplně stejná a jjezdí v tom nějaký dědek a ještě nedávno stála na německých papírech.Držím palce v pokračování 8) ještě se zeptám,ale tušim že 16"x9" na obou nápravách že?a ET? Díky Ahoj
Třeba dědka odchytnout. a nechat mu za oknem lístek 8) Jinak ano 4* 9J*16 et 15. (nelíbí se mi když má auto vpředu a vzadu jiné kola - ale opět o vkusu). Jednou zastavili kámoše a říkají: proč máte na předku a zadku jiné kola? a on. no jsou stejne a vzadu jsou širší... porsche to ma taky tak. policajt: a vy máte porsche? :-D jsem se skulal na zem :smich:

PS: Je dobře že se každému líbí něco jiného, kdyby měli všichni vše stejné, byla by to nuda a pořád by se chtěl někdo odlišovat 8)
Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...

Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše :poklona:

Kulisek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kulisek »

Flanel jo přesně tak jako taky s tebou souhlasím s tim že mají být na přední a zadní nápravě stejná kola aspoň co se týče našich aut a né GT atd.Pokud tak zadek lehce na podložku ať to teda víc leze,ale teď nemyslim tebe myslim globálně :wink: .já měl teď nabídku 2x 7,5"x16" a 2x 9"x16" a pneu 215/40/16 a 225/x/16,ale nevzal jsem je jelikož ty 9" měli ET15 a na mém autě by to byl extrém tudíš jsem musel od toho upustit,ale kola byla nádherná a za super cenu no škoda.
Jinak k tvému autu moc pěkné a tak jak píšeš každému se líbí něco jiného a to musí být jinak by to byla nuda :wink: .Já měl kdysi GII s motorem VR6 byl v autě cca14dní pak 2,0 16V no a nakonec tak skončil 1,8 20VT a ta Jetta měly být ve stejném duchu,ale už na tokašlu roky přibývají a nechám to vám mladším já přešel na Naftu a to je taky mooc velká sranda jen ten zvuk :roll: :roll: no,ale ladím tak tak je lepší než série.Tak držím palce no a jak pojedou kluci někdy k tobě tak se přijedu mrknout ať to vidím reál fotky klamou tak jsm zvědavý.Ahoj 8)
Zakázková výroba na CNC strojích výroba různých držáků adaptérů podložek a provádím různé úpravy dílů mrkněte na foto

http://petjess.rajce.idnes.cz/

Rádží
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rádží »

Hmmmm koukám že o moje bývalé autí je zatím postaráno :D
VW Jetta II 2.0 16VT GLI USA - Under construction

KaCzaba
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KaCzaba »

jsem cekal kdy se objevis.jojo fesak to je.taky jsem pokukoval ale chtel jse jiz aby tam veruna byla,takze nebudu psat jako kulich ze to melo byt moje :D :D :D tak jsem poridil zatim trojku verunu a casem az me ta kastle omrzi najde se nejaka pekna jettice a vse se prehazi 8)

WRCteam
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od WRCteam »

Krasna prace flanelaku.... jen skoda ze sis nenechal rapida :cry: tedka budu vedle tebe vypadat jako uzofka vedle emka :kladivo: du zadelat brzdy tak drz palce at to pasuje jak ma
wrceho mazlicek a dvojcatko a http://www.tuningxcars.com/

F.l.a.n.e.l.

Kulisek píše:Flanel jo přesně tak jako taky s tebou souhlasím s tim že mají být na přední a zadní nápravě stejná kola aspoň co se týče našich aut a né GT atd.Pokud tak zadek lehce na podložku ať to teda víc leze,ale teď nemyslim tebe myslim globálně :wink: .já měl teď nabídku 2x 7,5"x16" a 2x 9"x16" a pneu 215/40/16 a 225/x/16,ale nevzal jsem je jelikož ty 9" měli ET15 a na mém autě by to byl extrém tudíš jsem musel od toho upustit,ale kola byla nádherná a za super cenu no škoda.
Jinak k tvému autu moc pěkné a tak jak píšeš každému se líbí něco jiného a to musí být jinak by to byla nuda :wink: .Já měl kdysi GII s motorem VR6 byl v autě cca14dní pak 2,0 16V no a nakonec tak skončil 1,8 20VT a ta Jetta měly být ve stejném duchu,ale už na tokašlu roky přibývají a nechám to vám mladším já přešel na Naftu a to je taky mooc velká sranda jen ten zvuk :roll: :roll: no,ale ladím tak tak je lepší než série.Tak držím palce no a jak pojedou kluci někdy k tobě tak se přijedu mrknout ať to vidím reál fotky klamou tak jsm zvědavý.Ahoj 8)
Nooo já mám teda 9*16 ET15 pneu 205/40/16 a ještě asi budu objednávat podložky 10-15 mm, páč je to utopené v lemech :-D 2,0 16v mě nebere. 1,8T mě bere a moc, ale říkal jsem si, že ta vr6 tam bude taky slušet a hlavně to bylo kvůli tomu zvuku bez ohledu na výkon nebo pružnost motoru

Co se pneu týče, tak jsem měl 205/40/16 Kumho a byl to otřes. Ta pneu vypadala na 9J ráfku jako nějaká 225/45. Přešel jsem k jiné značce pneu a koupil stávající rozměr 205/40/16 a je to akorát. 195/45/16 už by bylo na mě moc úzké a hlavně bych to sezul nejpozději ve třetí zatáčce :-D
KaCzaba píše:jsem cekal kdy se objevis.jojo fesak to je.taky jsem pokukoval ale chtel jse jiz aby tam veruna byla,takze nebudu psat jako kulich ze to melo byt moje :D tak jsem poridil zatim trojku verunu a casem az me ta kastle omrzi najde se nejaka pekna jettice a vse se prehazi 8)
U mě taky přijde zanedlouho doba, o které píše Kulisek... tak uvidíme jak to vlastně všechno bude... ;-)
Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...

Kulisek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kulisek »

Hele nechci rozumovat a vím že je to tady hlavně o pocitu teď myslím VR6 zvuk VRRR.. 8) ,ale když pěkně otevřeš 1,8 20VT s pořádným bov ventilem a pořádným výfukem tak je ten zvuk nehorázně podobný WRC já měl na GII výfuk před zadním levým kolem jelikož se nevešel mezi zadní nápravu a podlahu a při odtejší jízdě lítali plameny a prskala nádhera co znají mé auto tak ví co to dokázalo,ale opět na zem vim že jde o pocit a jak už jsme několikrát zmiňovali také v té odlišnosti.Mi ososbně jde o maximální funkci performance a motor VR6 je koncepčně hodně nedokonalý,ale záměr výroby tohoto motoru byl jasný udělat motor V6 ať zabírá co nejmíň místa potom ho díky tomu nacpali i do GIII.

Falnel jasné i z vlastní zkušenosti vim že může být stejný rozměr pneu a každá jiná značka a na disku vypadají každá jinak.Tak já už mám nějaký pátek tak se držím i těch technických předpisů víš mám v TP max 195/45/16 tak půjdu do toho a taky k vůli komfprtu trošku no :D při mém ostrém podvozku už ten komfort honím jen na pneumatikách :wink: .No nic Jettu máš moc pěknou a jsem zvědavý na reál očum tak práci zdar Ahoj 8)
Zakázková výroba na CNC strojích výroba různých držáků adaptérů podložek a provádím různé úpravy dílů mrkněte na foto

Rolljoin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rolljoin »

Moc pěkná jetta 8), jen ty zadní světla mi na tak stare "plechovce" připadaj moc tjůnynkově :?:
EX: Audi A4 Avant 1,9TDi quattro
NOW: TDpoVWa GIII

rejty
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rejty »

Rádží píše:Hmmmm koukám že o moje bývalé autí je zatím postaráno :D

A JÁ TI PRI TE MERUNKOVICI CO SME SPOLU POPIJELI V TYNCI GRATULOVAL KE KRASNEMU AUTO:-d kdy to zopaknem:))))) a s flanelakem to taky nekdy zapiju:-D
DOMANSKY....Peugeot pozitivní...asi sem už ze Lva na hlavu:D ale porád mne baví

sadové a zahradní upravy...automatické zavlazovaní:) jezirka...piste PM

F.l.a.n.e.l.

Kulisek píše:Hele nechci rozumovat a vím že je to tady hlavně o pocitu teď myslím VR6 zvuk VRRR.. 8) ,ale když pěkně otevřeš 1,8 20VT s pořádným bov ventilem a pořádným výfukem tak je ten zvuk nehorázně podobný WRC já měl na GII výfuk před zadním levým kolem jelikož se nevešel mezi zadní nápravu a podlahu a při odtejší jízdě lítali plameny a prskala nádhera co znají mé auto tak ví co to dokázalo,ale opět na zem vim že jde o pocit a jak už jsme několikrát zmiňovali také v té odlišnosti.Mi ososbně jde o maximální funkci performance a motor VR6 je koncepčně hodně nedokonalý,ale záměr výroby tohoto motoru byl jasný udělat motor V6 ať zabírá co nejmíň místa potom ho díky tomu nacpali i do GIII.

Falnel jasné i z vlastní zkušenosti vim že může být stejný rozměr pneu a každá jiná značka a na disku vypadají každá jinak.Tak já už mám nějaký pátek tak se držím i těch technických předpisů víš mám v TP max 195/45/16 tak půjdu do toho a taky k vůli komfprtu trošku no :D při mém ostrém podvozku už ten komfort honím jen na pneumatikách :wink: .No nic Jettu máš moc pěknou a jsem zvědavý na reál očum tak práci zdar Ahoj 8)
uživatel Viking z TF měl GII 1,8T takže v akci jsem to viděl a byla to paráda. Normální auto na ježdění do práce si s VR6 nikdy nekoupím. s 1,8T jo. tak proto VR6 no.
na jakém autě máš zapsané ty 195/45/16 ? (jen tak ze zvědavosti)

KaCzaba
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KaCzaba »

F.l.a.n.e.l. píše:
Kulisek píše:Hele nechci rozumovat a vím že je to tady hlavně o pocitu teď myslím VR6 zvuk VRRR.. 8) ,ale když pěkně otevřeš 1,8 20VT s pořádným bov ventilem a pořádným výfukem tak je ten zvuk nehorázně podobný WRC já měl na GII výfuk před zadním levým kolem jelikož se nevešel mezi zadní nápravu a podlahu a při odtejší jízdě lítali plameny a prskala nádhera co znají mé auto tak ví co to dokázalo,ale opět na zem vim že jde o pocit a jak už jsme několikrát zmiňovali také v té odlišnosti.Mi ososbně jde o maximální funkci performance a motor VR6 je koncepčně hodně nedokonalý,ale záměr výroby tohoto motoru byl jasný udělat motor V6 ať zabírá co nejmíň místa potom ho díky tomu nacpali i do GIII.

uživatel Viking z TF měl GII 1,8T takže v akci jsem to viděl a byla to paráda. Normální auto na ježdění do práce si s VR6 nikdy nekoupím. s 1,8T jo. tak proto VR6 no.
na jakém autě máš zapsané ty 195/45/16 ? (jen tak ze zvědavosti)
tak ja to mam prave tak no:-D

Viking

Příspěvek od Viking »

Jj, měl jsem "svojeho" čerta od Kuliska :wink: Škoda, že už je dááleko.... Kuwa Flanel, ty ty auta děláš jak na běžícím páse.. Ty snad nemáš co na práci :wink: Máš to pěkné, myslím, že by jsi se měl vysrat na PČR a udělat si nějakou dílnu....určitě by tě to i více bavilo 8) A já bych si od tebe nechal udělat nějakou E30cítku :?:

F.l.a.n.e.l.

VIKING: někdy povykládám jak ti změní po pětiletém vztahu pořádková jednotka život ;-) už v ní nejsem naštěstí. A co se týče dílny... Dej tomu čas :?: :D :wink:

Kulisek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kulisek »

195/45/16 mám v TP Seat Ibiza r.v.00 8)

Kesam
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kesam »

Jo máš to pěkný tenhle styl mužu taky :-) :rock:
Ford Fiesta mk3 styling aneb auto ze vsi :-)http://www.kesam.cz
Provádíme STROJNÍ LEŠTĚNÍ ALU KOL i ruční kompletní renovace alu svařování navařování hran rovnání lakování leštění límcu čelních ploch kdo co chce to dostane stačí se ozvat!

mikevr6
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mikevr6 »

No auto musim pochvalit,je fakt pecka a za me motor super volba ,to 1.8t je motor bez duse-sice se da nasponovat aby jel ale zadna zabava nebo adrenalin.Proste bez poradnyho zvuku to je nuda.A to vrko jde oturbit taky bez vetsich problemu:))
CRX>MB190EVO>CalibraT>Golf G60 Rallye>Civic VTI>Impreza GT>GII 16V>Civic Type-r>GIII VR6>BMW 840CI>GIII VR6>Audi RS4 Biturbo MTM
aktual:golf II GTI16V,golf II G60 Rallye,BMW M3

F.l.a.n.e.l.

Už bychom se mohli někdy konečně oficiálně seznámit, pořád se jen míjíme pohledama ;-)

Kulisek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kulisek »

mikevr6 píše:No auto musim pochvalit,je fakt pecka a za me motor super volba ,to 1.8t je motor bez duse-sice se da nasponovat aby jel ale zadna zabava nebo adrenalin.Proste bez poradnyho zvuku to je nuda.A to vrko jde oturbit taky bez vetsich problemu:))
No Dome ty abys nepodpoříl VR6kaře že :?: sranda hele jel jsi vlastně někdy v GII s 1,8T motorem když píšeš že je to motor bez duše :lol: .Nikomu neberu že VR6 nemá nádherný zvuk i já bych lhal když bych řekl že se mi nelíbí což není pravda. :wink:

mikevr6
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mikevr6 »

no jel jsem v leon cupra R a opravdu to jelo perfektne,moji vr6 to rozcupovalo bez nejmensich problemu.Ale jak ja tak i majitel te cupry jsme se schodly ze proste s verunou je vetsi zabava a ze je to proste lepsi svezeni. Nikomu to tu neberu,kdo chce 1.8turbo at do toho jde,je to dobrej motor co se da levne sehnat a lehce upravit.Ale proste mi nikdy neda to co vr proto si za ni tak stojim.
Flanel: pockej na jare jak dodelam moji g2jku tak se urcite stavim na pokec:)
Nechtel bys digifiz-schanel sem to pul roku a nakonec sem sehnal dva :D
CRX>MB190EVO>CalibraT>Golf G60 Rallye>Civic VTI>Impreza GT>GII 16V>Civic Type-r>GIII VR6>BMW 840CI>GIII VR6>Audi RS4 Biturbo MTM
aktual:golf II GTI16V,golf II G60 Rallye,BMW M3

Kulisek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kulisek »

Jasně je to u v kusu 8) a o názoru.Jinak doufám že aspoň v jednoum budem souhlasit spolu :D a to že VW Golf etta aj. jsou super skládačky co se týče přehazování motorů převodovek atd. toto nejvíce oceňuji u značky VW 8) .Chlapi ať už spadne sních co :wink: a můžem to zas prohánět 8) Čest

F.l.a.n.e.l.

Co máš za dvojku? :-D jak jsem viděl co chcou za digi, tak mi bude stačit normál GTI budíky ;-)

Kesam
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kesam »

Jsem byl v C.Krumlově a tam má frajer Jetu a narval do ní cca 300 koní koukal jsem tam na video maximálka ani neví ale asi 250:-) tachometr to nestíhal nikde jí moc nevystavuje zadní lampy golf a 2 barevnej lak.
Provádíme STROJNÍ LEŠTĚNÍ ALU KOL i ruční kompletní renovace alu svařování navařování hran rovnání lakování leštění límcu čelních ploch kdo co chce to dostane stačí se ozvat!

F.l.a.n.e.l.

Kesam píše:nikde jí moc nevystavuje zadní lampy golf a 2 barevnej lak.
Tak tuhle ani vidět nechci :-D (ale každému se líbí něco jiného no)

Kesam
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kesam »

Zadní lampy golf2 jinak serie a ten brutální motor do toho narval nejvíc je to letadlo akorát já vych volil jiná kola.nápravy z corada atd spíš než nějakej styling tam šel do závodního stylu ale tam v Krumlově tam jsou na motory jako kráva tam každej když dělá auto tak motory laděj jako bejci doma v garážích.

F.l.a.n.e.l.

Kesam píše:Zadní lampy golf2 jinak serie a ten brutální motor do toho narval nejvíc je to letadlo akorát já vych volil jiná kola.nápravy z corada atd spíš než nějakej styling tam šel do závodního stylu ale tam v Krumlově tam jsou na motory jako kráva tam každej když dělá auto tak motory laděj jako bejci doma v garážích.
To uplně stačí že dal na jettu lampy z G2 dozadu :lol: a co se týče úprav atd, tak je to na každém

Kesam
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kesam »

Tak pokud to je to mpořád z VW tak je to dobry :-)

Kulisek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kulisek »

sry opět za OT tak Jettu jsem už viděl se světly z GII a o5 napíši prostě bez fantazie a bez citu pro detajl toto je výstižné :savle: jednou to jsou světla na GII.
Vždyť ta Jetta je nádherná s těma světlama co má 8) tak jako GII dále jako GIII atd. :pifko:

KaCzaba
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KaCzaba »

predni nebo zadni svetla to ma z golfa?

nemate nekdo fotku toho dila?
co kesame ty fotis kazdou p..ovinu :lol: :lol: :lol:

F.l.a.n.e.l.

Je řeč o zadních světlech a ani to vidět nechci. Bude to zezadu vypadat jak Dacia Logan :savle:

Zamčeno

Zpět na „Projekty“