MK2 by F.l.a.n.e.l. ZU VERKAUFT !!!
Moderátoři: Fáboš, Kane13, Tom_, tholis
Re: MK2 by F.l.a.n.e.l.
Opravdu nádherná Jetta.

- F.l.a.n.e.l.
Třeba dědka odchytnout. a nechat mu za oknem lístekKulisek píše:Jasný souhlasím s tebou jen jsme řekl můj názor,ale samozřejmě jsem měl stejný problém nemohl jsem prodat své autí tak jsem to nevzal.No a motor jasné taky jsem to psal že 10lidí 10názorů děláš to podle sebe a hlavní je aby to auto dělalo radost tobě i třeba s 1,3 tak s tebou souhlasím
.Né ta Jetta je překrásná.Po Frýdku-Místku taky jezdí úplně stejná a jjezdí v tom nějaký dědek a ještě nedávno stála na německých papírech.Držím palce v pokračování
ještě se zeptám,ale tušim že 16"x9" na obou nápravách že?a ET? Díky Ahoj
PS: Je dobře že se každému líbí něco jiného, kdyby měli všichni vše stejné, byla by to nuda a pořád by se chtěl někdo odlišovat
Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše
Flanel jo přesně tak jako taky s tebou souhlasím s tim že mají být na přední a zadní nápravě stejná kola aspoň co se týče našich aut a né GT atd.Pokud tak zadek lehce na podložku ať to teda víc leze,ale teď nemyslim tebe myslim globálně
.já měl teď nabídku 2x 7,5"x16" a 2x 9"x16" a pneu 215/40/16 a 225/x/16,ale nevzal jsem je jelikož ty 9" měli ET15 a na mém autě by to byl extrém tudíš jsem musel od toho upustit,ale kola byla nádherná a za super cenu no škoda.
Jinak k tvému autu moc pěkné a tak jak píšeš každému se líbí něco jiného a to musí být jinak by to byla nuda
.Já měl kdysi GII s motorem VR6 byl v autě cca14dní pak 2,0 16V no a nakonec tak skončil 1,8 20VT a ta Jetta měly být ve stejném duchu,ale už na tokašlu roky přibývají a nechám to vám mladším já přešel na Naftu a to je taky mooc velká sranda jen ten zvuk
no,ale ladím tak tak je lepší než série.Tak držím palce no a jak pojedou kluci někdy k tobě tak se přijedu mrknout ať to vidím reál fotky klamou tak jsm zvědavý.Ahoj 
Jinak k tvému autu moc pěkné a tak jak píšeš každému se líbí něco jiného a to musí být jinak by to byla nuda
Zakázková výroba na CNC strojích výroba různých držáků adaptérů podložek a provádím různé úpravy dílů mrkněte na foto
http://petjess.rajce.idnes.cz/
Hmmmm koukám že o moje bývalé autí je zatím postaráno 
VW Jetta II 2.0 16VT GLI USA - Under construction
jsem cekal kdy se objevis.jojo fesak to je.taky jsem pokukoval ale chtel jse jiz aby tam veruna byla,takze nebudu psat jako kulich ze to melo byt moje
tak jsem poridil zatim trojku verunu a casem az me ta kastle omrzi najde se nejaka pekna jettice a vse se prehazi 
Krasna prace flanelaku.... jen skoda ze sis nenechal rapida
tedka budu vedle tebe vypadat jako uzofka vedle emka
du zadelat brzdy tak drz palce at to pasuje jak ma
wrceho mazlicek a dvojcatko a http://www.tuningxcars.com/
- F.l.a.n.e.l.
Nooo já mám teda 9*16 ET15 pneu 205/40/16 a ještě asi budu objednávat podložky 10-15 mm, páč je to utopené v lemechKulisek píše:Flanel jo přesně tak jako taky s tebou souhlasím s tim že mají být na přední a zadní nápravě stejná kola aspoň co se týče našich aut a né GT atd.Pokud tak zadek lehce na podložku ať to teda víc leze,ale teď nemyslim tebe myslim globálně.já měl teď nabídku 2x 7,5"x16" a 2x 9"x16" a pneu 215/40/16 a 225/x/16,ale nevzal jsem je jelikož ty 9" měli ET15 a na mém autě by to byl extrém tudíš jsem musel od toho upustit,ale kola byla nádherná a za super cenu no škoda.
Jinak k tvému autu moc pěkné a tak jak píšeš každému se líbí něco jiného a to musí být jinak by to byla nuda.Já měl kdysi GII s motorem VR6 byl v autě cca14dní pak 2,0 16V no a nakonec tak skončil 1,8 20VT a ta Jetta měly být ve stejném duchu,ale už na tokašlu roky přibývají a nechám to vám mladším já přešel na Naftu a to je taky mooc velká sranda jen ten zvuk
![]()
no,ale ladím tak tak je lepší než série.Tak držím palce no a jak pojedou kluci někdy k tobě tak se přijedu mrknout ať to vidím reál fotky klamou tak jsm zvědavý.Ahoj
Co se pneu týče, tak jsem měl 205/40/16 Kumho a byl to otřes. Ta pneu vypadala na 9J ráfku jako nějaká 225/45. Přešel jsem k jiné značce pneu a koupil stávající rozměr 205/40/16 a je to akorát. 195/45/16 už by bylo na mě moc úzké a hlavně bych to sezul nejpozději ve třetí zatáčce
U mě taky přijde zanedlouho doba, o které píše Kulisek... tak uvidíme jak to vlastně všechno bude...KaCzaba píše:jsem cekal kdy se objevis.jojo fesak to je.taky jsem pokukoval ale chtel jse jiz aby tam veruna byla,takze nebudu psat jako kulich ze to melo byt mojetak jsem poridil zatim trojku verunu a casem az me ta kastle omrzi najde se nejaka pekna jettice a vse se prehazi
Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...
Hele nechci rozumovat a vím že je to tady hlavně o pocitu teď myslím VR6 zvuk VRRR..
,ale když pěkně otevřeš 1,8 20VT s pořádným bov ventilem a pořádným výfukem tak je ten zvuk nehorázně podobný WRC já měl na GII výfuk před zadním levým kolem jelikož se nevešel mezi zadní nápravu a podlahu a při odtejší jízdě lítali plameny a prskala nádhera co znají mé auto tak ví co to dokázalo,ale opět na zem vim že jde o pocit a jak už jsme několikrát zmiňovali také v té odlišnosti.Mi ososbně jde o maximální funkci performance a motor VR6 je koncepčně hodně nedokonalý,ale záměr výroby tohoto motoru byl jasný udělat motor V6 ať zabírá co nejmíň místa potom ho díky tomu nacpali i do GIII.
Falnel jasné i z vlastní zkušenosti vim že může být stejný rozměr pneu a každá jiná značka a na disku vypadají každá jinak.Tak já už mám nějaký pátek tak se držím i těch technických předpisů víš mám v TP max 195/45/16 tak půjdu do toho a taky k vůli komfprtu trošku no
při mém ostrém podvozku už ten komfort honím jen na pneumatikách
.No nic Jettu máš moc pěknou a jsem zvědavý na reál očum tak práci zdar Ahoj 
Falnel jasné i z vlastní zkušenosti vim že může být stejný rozměr pneu a každá jiná značka a na disku vypadají každá jinak.Tak já už mám nějaký pátek tak se držím i těch technických předpisů víš mám v TP max 195/45/16 tak půjdu do toho a taky k vůli komfprtu trošku no
Zakázková výroba na CNC strojích výroba různých držáků adaptérů podložek a provádím různé úpravy dílů mrkněte na foto
Moc pěkná jetta
, jen ty zadní světla mi na tak stare "plechovce" připadaj moc tjůnynkově 
EX: Audi A4 Avant 1,9TDi quattro
NOW: TDpoVWa GIII
NOW: TDpoVWa GIII
Rádží píše:Hmmmm koukám že o moje bývalé autí je zatím postaráno
A JÁ TI PRI TE MERUNKOVICI CO SME SPOLU POPIJELI V TYNCI GRATULOVAL KE KRASNEMU AUTO:-d kdy to zopaknem:))))) a s flanelakem to taky nekdy zapiju:-D
DOMANSKY....Peugeot pozitivní...asi sem už ze Lva na hlavu:D ale porád mne baví
sadové a zahradní upravy...automatické zavlazovaní:) jezirka...piste PM
sadové a zahradní upravy...automatické zavlazovaní:) jezirka...piste PM
- F.l.a.n.e.l.
uživatel Viking z TF měl GII 1,8T takže v akci jsem to viděl a byla to paráda. Normální auto na ježdění do práce si s VR6 nikdy nekoupím. s 1,8T jo. tak proto VR6 no.Kulisek píše:Hele nechci rozumovat a vím že je to tady hlavně o pocitu teď myslím VR6 zvuk VRRR..,ale když pěkně otevřeš 1,8 20VT s pořádným bov ventilem a pořádným výfukem tak je ten zvuk nehorázně podobný WRC já měl na GII výfuk před zadním levým kolem jelikož se nevešel mezi zadní nápravu a podlahu a při odtejší jízdě lítali plameny a prskala nádhera co znají mé auto tak ví co to dokázalo,ale opět na zem vim že jde o pocit a jak už jsme několikrát zmiňovali také v té odlišnosti.Mi ososbně jde o maximální funkci performance a motor VR6 je koncepčně hodně nedokonalý,ale záměr výroby tohoto motoru byl jasný udělat motor V6 ať zabírá co nejmíň místa potom ho díky tomu nacpali i do GIII.
Falnel jasné i z vlastní zkušenosti vim že může být stejný rozměr pneu a každá jiná značka a na disku vypadají každá jinak.Tak já už mám nějaký pátek tak se držím i těch technických předpisů víš mám v TP max 195/45/16 tak půjdu do toho a taky k vůli komfprtu trošku nopři mém ostrém podvozku už ten komfort honím jen na pneumatikách
na jakém autě máš zapsané ty 195/45/16 ? (jen tak ze zvědavosti)
tak ja to mam prave tak no:-DF.l.a.n.e.l. píše:uživatel Viking z TF měl GII 1,8T takže v akci jsem to viděl a byla to paráda. Normální auto na ježdění do práce si s VR6 nikdy nekoupím. s 1,8T jo. tak proto VR6 no.Kulisek píše:Hele nechci rozumovat a vím že je to tady hlavně o pocitu teď myslím VR6 zvuk VRRR..,ale když pěkně otevřeš 1,8 20VT s pořádným bov ventilem a pořádným výfukem tak je ten zvuk nehorázně podobný WRC já měl na GII výfuk před zadním levým kolem jelikož se nevešel mezi zadní nápravu a podlahu a při odtejší jízdě lítali plameny a prskala nádhera co znají mé auto tak ví co to dokázalo,ale opět na zem vim že jde o pocit a jak už jsme několikrát zmiňovali také v té odlišnosti.Mi ososbně jde o maximální funkci performance a motor VR6 je koncepčně hodně nedokonalý,ale záměr výroby tohoto motoru byl jasný udělat motor V6 ať zabírá co nejmíň místa potom ho díky tomu nacpali i do GIII.
Falnel jasné i z vlastní zkušenosti vim že může být stejný rozměr pneu a každá jiná značka a na disku vypadají každá jinak.Tak já už mám nějaký pátek tak se držím i těch technických předpisů víš mám v TP max 195/45/16 tak půjdu do toho a taky k vůli komfprtu trošku nopři mém ostrém podvozku už ten komfort honím jen na pneumatikách
na jakém autě máš zapsané ty 195/45/16 ? (jen tak ze zvědavosti)
Jj, měl jsem "svojeho" čerta od Kuliska
Škoda, že už je dááleko.... Kuwa Flanel, ty ty auta děláš jak na běžícím páse.. Ty snad nemáš co na práci
Máš to pěkné, myslím, že by jsi se měl vysrat na PČR a udělat si nějakou dílnu....určitě by tě to i více bavilo
A já bych si od tebe nechal udělat nějakou E30cítku 
- F.l.a.n.e.l.
VIKING: někdy povykládám jak ti změní po pětiletém vztahu pořádková jednotka život
už v ní nejsem naštěstí. A co se týče dílny... Dej tomu čas

195/45/16 mám v TP Seat Ibiza r.v.00 
Jo máš to pěkný tenhle styl mužu taky

Ford Fiesta mk3 styling aneb auto ze vsi :-)http://www.kesam.cz
Provádíme STROJNÍ LEŠTĚNÍ ALU KOL i ruční kompletní renovace alu svařování navařování hran rovnání lakování leštění límcu čelních ploch kdo co chce to dostane stačí se ozvat!
Provádíme STROJNÍ LEŠTĚNÍ ALU KOL i ruční kompletní renovace alu svařování navařování hran rovnání lakování leštění límcu čelních ploch kdo co chce to dostane stačí se ozvat!
No auto musim pochvalit,je fakt pecka a za me motor super volba ,to 1.8t je motor bez duse-sice se da nasponovat aby jel ale zadna zabava nebo adrenalin.Proste bez poradnyho zvuku to je nuda.A to vrko jde oturbit taky bez vetsich problemu:))
CRX>MB190EVO>CalibraT>Golf G60 Rallye>Civic VTI>Impreza GT>GII 16V>Civic Type-r>GIII VR6>BMW 840CI>GIII VR6>Audi RS4 Biturbo MTM
aktual:golf II GTI16V,golf II G60 Rallye,BMW M3
- F.l.a.n.e.l.
Už bychom se mohli někdy konečně oficiálně seznámit, pořád se jen míjíme pohledama 
No Dome ty abys nepodpoříl VR6kaře žemikevr6 píše:No auto musim pochvalit,je fakt pecka a za me motor super volba ,to 1.8t je motor bez duse-sice se da nasponovat aby jel ale zadna zabava nebo adrenalin.Proste bez poradnyho zvuku to je nuda.A to vrko jde oturbit taky bez vetsich problemu:))
no jel jsem v leon cupra R a opravdu to jelo perfektne,moji vr6 to rozcupovalo bez nejmensich problemu.Ale jak ja tak i majitel te cupry jsme se schodly ze proste s verunou je vetsi zabava a ze je to proste lepsi svezeni. Nikomu to tu neberu,kdo chce 1.8turbo at do toho jde,je to dobrej motor co se da levne sehnat a lehce upravit.Ale proste mi nikdy neda to co vr proto si za ni tak stojim.
Flanel: pockej na jare jak dodelam moji g2jku tak se urcite stavim na pokec:)
Nechtel bys digifiz-schanel sem to pul roku a nakonec sem sehnal dva
Flanel: pockej na jare jak dodelam moji g2jku tak se urcite stavim na pokec:)
Nechtel bys digifiz-schanel sem to pul roku a nakonec sem sehnal dva
CRX>MB190EVO>CalibraT>Golf G60 Rallye>Civic VTI>Impreza GT>GII 16V>Civic Type-r>GIII VR6>BMW 840CI>GIII VR6>Audi RS4 Biturbo MTM
Jasně je to u v kusu
a o názoru.Jinak doufám že aspoň v jednoum budem souhlasit spolu
a to že VW Golf etta aj. jsou super skládačky co se týče přehazování motorů převodovek atd. toto nejvíce oceňuji u značky VW
.Chlapi ať už spadne sních co
a můžem to zas prohánět
Čest
- F.l.a.n.e.l.
Co máš za dvojku?
jak jsem viděl co chcou za digi, tak mi bude stačit normál GTI budíky 
Jsem byl v C.Krumlově a tam má frajer Jetu a narval do ní cca 300 koní koukal jsem tam na video maximálka ani neví ale asi 250:-) tachometr to nestíhal nikde jí moc nevystavuje zadní lampy golf a 2 barevnej lak.
- F.l.a.n.e.l.
Tak tuhle ani vidět nechciKesam píše:nikde jí moc nevystavuje zadní lampy golf a 2 barevnej lak.
Zadní lampy golf2 jinak serie a ten brutální motor do toho narval nejvíc je to letadlo akorát já vych volil jiná kola.nápravy z corada atd spíš než nějakej styling tam šel do závodního stylu ale tam v Krumlově tam jsou na motory jako kráva tam každej když dělá auto tak motory laděj jako bejci doma v garážích.
- F.l.a.n.e.l.
To uplně stačí že dal na jettu lampy z G2 dozaduKesam píše:Zadní lampy golf2 jinak serie a ten brutální motor do toho narval nejvíc je to letadlo akorát já vych volil jiná kola.nápravy z corada atd spíš než nějakej styling tam šel do závodního stylu ale tam v Krumlově tam jsou na motory jako kráva tam každej když dělá auto tak motory laděj jako bejci doma v garážích.
Tak pokud to je to mpořád z VW tak je to dobry 
sry opět za OT tak Jettu jsem už viděl se světly z GII a o5 napíši prostě bez fantazie a bez citu pro detajl toto je výstižné
jednou to jsou světla na GII.
Vždyť ta Jetta je nádherná s těma světlama co má
tak jako GII dále jako GIII atd. 
Vždyť ta Jetta je nádherná s těma světlama co má
predni nebo zadni svetla to ma z golfa?
nemate nekdo fotku toho dila?
co kesame ty fotis kazdou p..ovinu

nemate nekdo fotku toho dila?
co kesame ty fotis kazdou p..ovinu
- F.l.a.n.e.l.
Je řeč o zadních světlech a ani to vidět nechci. Bude to zezadu vypadat jak Dacia Logan