Opel Photos

Moderátoři: Berry, m.artty

Odpovědět
BIGPAPA
Kontaktovat uživatele:

Re: Opel Photos

Příspěvek od BIGPAPA »

ste jiný....... :lol: :lol: :lol:
Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....

Rudi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rudi »

m.artty píše:Upřímě, ty moderní ekologický koně jsou úplně něco jiného než ty staré "závodní" a poctivé..... takže GSI bude rozhodně zábavnější než OPC s miliónem elektronických blbostí a čidel na každou hovadinu.... toť můj názor.
a už si s tím novým OPC aspoň někdy jel, že to hnedka odsoudíš?
S novým si užiju pomalu víc srandy bo vim, že když někam vletim, tak mě z případnýho průseru dost často elektronika vytáhne, pokud nechci, aby to dělala, tak to vypnu a jedu jak se starým autem. Pokud s novým vlítnu do příkopu mám rozhodně větší šanci přežít, jak se starou plechovkou. Já si prostě nemůžu pomoct, ale přijde mi, že snad všichni OPEListi si obhajujou jen to, co právě maj. :D

jinak něco k tátový bezpečnosti http://www.novinky.cz/krimi/209976-dva- ... icina.html" onclick="window.open(this.href);return false;
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK

BIGPAPA
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BIGPAPA »

Rudi píše: a už si s tím novým OPC aspoň někdy jel, že to hnedka odsoudíš?
S novým si užiju pomalu víc srandy bo vim, že když někam vletim, tak mě z případnýho průseru dost často elektronika vytáhne, pokud nechci, aby to dělala, tak to vypnu a jedu jak se starým autem. Pokud s novým vlítnu do příkopu mám rozhodně větší šanci přežít, jak se starou plechovkou. Já si prostě nemůžu pomoct, ale přijde mi, že snad všichni OPEListi si obhajujou jen to, co právě maj. :D

jinak něco k tátový bezpečnosti http://www.novinky.cz/krimi/209976-dva- ... icina.html" onclick="window.open(this.href);return false;
DÍKY

jinak k tý srážce: to by asi většina aut dopadla takhle...... :shock: :cry:
Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....

kubi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kubi »

Rudi píše:
m.artty píše:Upřímě, ty moderní ekologický koně jsou úplně něco jiného než ty staré "závodní" a poctivé..... takže GSI bude rozhodně zábavnější než OPC s miliónem elektronických blbostí a čidel na každou hovadinu.... toť můj názor.

Vážně jsi si jistej, že jenom Opelisti? Tohle není o značce, takhle to je vždycky... Někdo prostě k těm starým autům má pevnější vztah než k novým, jiný ne...
Druhá věc je, a za tím já si stojím, zdali je dobré spoléhat na to, že "tě elektronika vytáhne"... vzhledem k tomu, jak se rok od roku svolává víc a víc aut na kontroly, že je někde chyba a něco nefunguje jak má (aby ne, když z toho trčí drátů jak z Temelína) mi nepřijde košér nechávat řešení krizových situací na elektronice... Řidič jsi ty, ty máš jet na to, na co máš a pokud se na to necítíš, tak mi přijde nedostatečné spoléhat se pouze na nějaké elektronické systémy. Upozorňuju, že různými ABS, ESP apod. neopovrhuji v obyčejných autech, se kterými se najezdí XY tisíc kilometrů ročně a které řídí někdo, kdo třeba musí a kdo jede tolik na kolik se cítí a dostane se do nějakého průšvihu třeba stavem vozovky, počasím atp. Tam je to potom fajn... ale v těch sporťácích aby sis tu jízdu fakt užil, tak to stejně vypneš ;-)

A co se pasivní bezpečnosti týče, tak ta je poplatná době. To tu nebudem rozebírat... nebo si to rozeberem za 10 let, kde budou auta pak ve srovnání s těma dnešníma...

Nicméně s kvalitou zpracování to je horší a horší... ať si kdo chce tvrdí co chce, ale ty potahy co za pár let vyšisuje slunko, plasty co vržou, motory po 60tis na GO s přemírou elektroniky.... ale je to pochopitelné, už to tak rychle nerezne tak se musí výrobce nějak živit žejo :)
Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan

Gallery: kubi-gsi.rajce.idnes.cz
NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ

Rudi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rudi »

kubi píše:
Rudi píše:

Vážně jsi si jistej, že jenom Opelisti? Tohle není o značce, takhle to je vždycky... Někdo prostě k těm starým autům má pevnější vztah než k novým, jiný ne...
Druhá věc je, a za tím já si stojím, zdali je dobré spoléhat na to, že "tě elektronika vytáhne"... vzhledem k tomu, jak se rok od roku svolává víc a víc aut na kontroly, že je někde chyba a něco nefunguje jak má (aby ne, když z toho trčí drátů jak z Temelína) mi nepřijde košér nechávat řešení krizových situací na elektronice... Řidič jsi ty, ty máš jet na to, na co máš a pokud se na to necítíš, tak mi přijde nedostatečné spoléhat se pouze na nějaké elektronické systémy. Upozorňuju, že různými ABS, ESP apod. neopovrhuji v obyčejných autech, se kterými se najezdí XY tisíc kilometrů ročně a které řídí někdo, kdo třeba musí a kdo jede tolik na kolik se cítí a dostane se do nějakého průšvihu třeba stavem vozovky, počasím atp. Tam je to potom fajn... ale v těch sporťácích aby sis tu jízdu fakt užil, tak to stejně vypneš ;-)

A co se pasivní bezpečnosti týče, tak ta je poplatná době. To tu nebudem rozebírat... nebo si to rozeberem za 10 let, kde budou auta pak ve srovnání s těma dnešníma...

Nicméně s kvalitou zpracování to je horší a horší... ať si kdo chce tvrdí co chce, ale ty potahy co za pár let vyšisuje slunko, plasty co vržou, motory po 60tis na GO s přemírou elektroniky.... ale je to pochopitelné, už to tak rychle nerezne tak se musí výrobce nějak živit žejo :)
no těma Opelistama sem myslel hlavně todle fórum :D

Výhodou ovšem u novejch aut je, že pokud se vysere nějaký relátko, díky diagnostice na to relativně přijdeš, kdežto u starýho auta půjdeš kabel po kabelu a budeš z toho hotovej( což se ve finále sem tam stává i u novejch :lol:).
Navíc s tou elektronikou nelítám tak, abych musel všude spolíhat na systémy, ale již se mi několikrát osvědčili a to hodně často během normální jízdy, pokud nalítneš do zatáčky 150, kterou vybereš max. v 90-ti, stejně ti nic nepomůže. Kvalita zpracování, záleží, jak u kterejch aut, zrovna u těch novej je podstatně lepší jak u starejch bo prostě lidi chtěj, ať to trochu vypadá, o výdrži dotyčnýho plastu je to věc druhá, nicméně i tak si myslim, že to není snad natolik horší oproti starý herce. Vlítni se starou mršinou na kostky a rozvrže se ti celej interiér.
A pokud by se na každým motoru dělala GO po 60tis. jak tady tvrdíš, pak nechápu, jak můžou mít v rajchu auta nájezdy během roku dvou klidně 100-150tis., že by stačili jezdit tolik km a během toho ještě zvládli do 2 let aspoň 3 generálky navíc s rychlostí autorizovanejch servisů? :D To asi nemyslíš vážně :wink:
Sám mám natočeno 160tis. a na motoru se krom rozvodů po 95tis. nic nedělalo, krom jednoho čidla za cca 1300, díky kterýmu nespouštěla klima :D
Ano, existujou jistý motory, který můžou mít problémy, nicméně ty existovali i dříve. U starejch aut( motorů) je spíš výhoda, že vydržej dýl s nižší úrovní a péčí a hlavně, že dřív se v servisech dělala opravdová práce a né to, co tam předváděj dneska a to nejen v ČR, ale v celý Evropě, kor když ti jsou schopný nalejt minerál do novýho motoru a v horším případě ti ještě sdělit, abys přijel po 30tis.km.
Nicméně stará herka ti vykouzlí úsměv třeba v 50-ti, když se plně nakloněná s řádným pískotem gum prožene kruháčem, kdežto u novýho seš spíš v úžasu, kolik to dokáže a nemusíš se ani moc snažit. Proto na ně všichni rádi vzpomínaj a případně si je zpětně koupěj :lol:
VW - Very Wonderful

kubi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kubi »

K té diagnostice... Jeď si do autorizáku a dej si za ni majlant, já si vezmu kanclsponku, strčím do ALDL konektoru a udělám si ju dole na chodníku za minutu a budu vědět totéž co ty :lol:

Co se týče sravosti dnešních motorů, tak to ukáže čas, nicméně, pár mechaniků znám, každý kleje zejména na ty motory typu HTP, nebo přefoukané 1,2... asi nebude bez následků, že výkon, cos kdysi vytáhl z dvoulitra má dnes dvanáctistovka.... Nemyslím si, že všechny moderní motory jsou špatné, a stejně tak si nemyslím, že jakýsi technologický pokrok je na škodu, ale ty dnešní trendy typu downsizing mi prostě nejdou na rozum. Proč to někdo dělá? Páč bude o pár kč levnější pojistka? Nebo se šetří na materiálu? Prd. Sravost je třeba, někdo s tím musí jezdit do autorizáku toho výrobce živit...

Ono dnes se na kvalitě podepisuje i ten trend častěji měnit "spotřební zboží" a tak se holt všecko dělá tak, aby to na oko bylo krásný ale že se to za pár let rozpadne, to chuj s tím, jelikož to už dávno bude spát na hromadě na vrakáči...
Ale to není problém jen aut... už pár let jsem nekoupil boty, co by se nerozpadly když se je opovážím používat... zato staré dobré Kanady vz. 60 prolezou řeku, bahno, sůl se sněhem a chuj s tím, držej :-D

Abych to shrnul... možná je fakt, že ta kvalita se zhoršuje spíš u toho, co bychom nazvali "low end" auta. Značky, které žijou z prestiže (VW, M-B...) si tu kvalitu stále drží... avšak taky cenu... což je logické :mavani:

Rudi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rudi »

Ten downsizing není tím, aby se auto, co nejvíc sralo, ale tím, aby mělo co možná nejmenší emise a tak vyhovělo těm ekologickejm sračkám :D Viz ty TSI, turbo-kompresory apod., tam z co nejnižšího obsahu honěj, co nejvíc koní, což bude kakastrofa a ve finále to bude jako wankely. Budeš to muset točit, logicky to bude víc žrát a bude se to rychlejc a častějc srát, ale prostě splní to Euro 5 nebo kolik bo v hodnotách, co jsou potřeba to má nízký emise.
Hromada nafťáků se taky začla srát po DPF filtrech, aby plnili Euro 4. Celý to akorát zabíjí ekologie...
VW - Very Wonderful

maRkus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od maRkus »

vsechno hezky ,ale kubi ma pravud... radsi starych 129 koni v E30, Gsi, Gti, nez 200 elektrickych v cemkoli... proste de o celek jak to auto pusobi a zvlastni je ze neznam nikoho kdo by rad ridil na limitu a bavil se tim a mel rad jakykoli novy auto... cest vyjimkam.. sou tri... focus RS, Megane R26 a Clio RS Cup
AUTOSERVIS, PNEUSERVIS, AUTOSKLO, RYCHLOSERVIS, mechanické práce, klempířina, lakovaní, odtah vozidel. (Praha 5) - SZ nebo 603 909 767, http://www.freshlak.cz" onclick="window.open(this.href);return false;

https://www.flickr.com/photos/130435261@N04/" onclick="window.open(this.href);return false;

kubi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kubi »

Rudi: Na slovo ekologie už začínám reagovat mírně hystericky :lol: dnes je to slovo ekologie spíš byznys, nežli skutečný zájem o planetu a tu havěť co na ní žije... ale to už jsme trochu odbočili takže abychom se vrátili k tématům která má bigfotr tak rád, šuplíky sem, moderní sračky get outta here :lol:

Tady ten pán vystihl co si o ekologii myslím!!!!!!! :lol:

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Svatokrádež, rouhání a vůbec - zastřelit :lol:

Obrázek

Mattig a Steppan 8)

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

kubi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kubi »

Grab your dicks fellows :lol:

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

DOPÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ... Sakra :-D

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Chosse
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Chosse »

Kua ten modrej pick-up ten se mi líbí 8)
Není třeba...

Jirka.Kolouch

Příspěvek od Jirka.Kolouch »

Safra, ty staré šuplíky mají něco do sebe... Ty Kadetty C, Manty, Áčkové Corsy... Prostě mazec. A ještě k tomu Vectry v továrních barvách :slina:

Btw.: Všechno, co má předponu EKO a BIO se mi příčí :kladivo: Je to jen pračka na peníze. Radši než BIOmaso si doma v udírně udělám cigárko :slina: Z auta vyhodím katalizátor, ať to řve, jede a hlavně smrdí :lol: A ať si pak někdo klidně políbí :zadek:

Nejlepší na tom je, když se někdo přiváže k elektrárně, ať ji zavřou a pak přijde domů, jídlo si ohřeje v mikrovlnce, zapne počítač, vleze na internet a pak se ještě naloží do vany s horkou vodou, která se ohřála v elektrickém kotli :kladivo:
Bramborák f paketu s motorem - bejvávalo

Český sen a pár dalších krámů

m.artty
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od m.artty »

Ten modrej užitkovej kombík je super.... něco takového bych taky chtěl.
Současnost: Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadet na díly

Rudi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rudi »

Jirka.Kolouch píše:Safra, ty staré šuplíky mají něco do sebe... Ty Kadetty C, Manty, Áčkové Corsy... Prostě mazec. A ještě k tomu Vectry v továrních barvách :slina:

Btw.: Všechno, co má předponu EKO a BIO se mi příčí :kladivo: Je to jen pračka na peníze. Radši než BIOmaso si doma v udírně udělám cigárko :slina: Z auta vyhodím katalizátor, ať to řve, jede a hlavně smrdí :lol: A ať si pak někdo klidně políbí :zadek:

Nejlepší na tom je, když se někdo přiváže k elektrárně, ať ji zavřou a pak přijde domů, jídlo si ohřeje v mikrovlnce, zapne počítač, vleze na internet a pak se ještě naloží do vany s horkou vodou, která se ohřála v elektrickém kotli :kladivo:
v tomdle sem s váma zajedno. Ekologie je jeden velkej a stále nenasycnej podnik :D děláš eko, dostaneš pořádnou dotaci 8)
VW - Very Wonderful

kubi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kubi »

Přitom se ukazuje, k čemu to je... solární energie akorát zvedá ceny a destabilizuje el. síť, vyrábět z řepky sračky do benzínu když na druhém konci hladoví celý kontinent je taky kravina, jezdit elektroautama, které jezdí na proud třeba z eko-tepelných a jaderných elektráren dává rovněž velký smysl.... holt tak to je když se potká dobrá myšlenka s lidskou nenažraností.....

Rudi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rudi »

nehledě na to, že výroba těch ekobaterií je tak neekologická, že ani za celou její životnost se to nevyrovná normálnímu neeko motoru :D
VW - Very Wonderful

kubi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kubi »

LOL, Zkraťme to a pošleme tohle na centrálů GreenPISS :lol:
Přílohy
0710dp+dodge_ram_drag_car+medium.jpg
0710dp+dodge_ram_drag_car+medium.jpg (218.49 KiB) Zobrazeno 1461 x

Berry
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Berry »

Ten cerveny Kadett E je moc moc pekny 8)
Seat Ibiza 6L1 1.4 16V Reference
Skoda Octavia II FL 1.2 TSI Elegance
Skoda Rapid 1.2 TSI StylePlus
Skoda Octavia RS III 2.0 TDI RS Challange

Lukin_GSi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukin_GSi »

i v česku se ještě najde sběratel 8) 8)

Obrázek
Opel Astra GSi 16V M2.8 92" blau

C20XE inside

Berry
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Berry »

To je u martyho pred barakem ne? :D

Chosse
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Chosse »

Kurník to je jak u bývalýho spolužáka... Měl jich 15 a to měl Gsi a cabria je od Lutína...
Není třeba...

Lukin_GSi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukin_GSi »

občas s ním pokecám, je to dobrý fanatik :D
Opel Astra GSi 16V M2.8 92" blau

C20XE inside

kubi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kubi »

Zatr, musím koupit ještě gábro, 16v 3dv a kombíka s fénem a budu spokojenej :lol:

Chosse
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Chosse »

Tak před dvouma rokama mu jich pár shořelo... Nebyl to pěknej pohled... :(
Není třeba...

m.artty
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od m.artty »

Pěkná sbírka. To stříbrné vypadá jak moje :lol:
Současnost: Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadet na díly

Berry
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Berry »

Ja si prave rikal jestli to neni u tebe , jinak asi opravdu fanda :D

Chosse
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Chosse »

Mám od něj zadní nárazník... Už do školy jezdil červeným 5dv. a já tenkrát ještě shade...
Není třeba...

BIGPAPA
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BIGPAPA »

kubi píše:Zatr, musím koupit ještě gábro, 16v 3dv a kombíka s fénem a budu spokojenej :lol:
jo a ještě 3dv Combi

Berry
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Berry »

3.dv combi sjem nekde nedavno videl jet, docela zajimavy, ale nekdo ted prodava je to i v pókecu jako zajimavy auta v inz, ze tam byl kadett pickup (hola korba bez boudy)

kubi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kubi »

Zender Turbo 7x15... to bysme rád 8)

Obrázek