Fotky aut z ulic

Pokec nejen o autech...

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma

Odpovědět
m.artty
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Fotky upravených aut z ulic

Příspěvek od m.artty »

Zase flame o hovnech :lol: Většina moderních aut je ošklivá, ať se jedná o Opela nebo VWčko.... navíc je to už jen spotřební zboží :( Kdyby jste se aspoň dohadovali o pořádných autech :lol:
Současnost: Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadet na díly

SubTera

Příspěvek od SubTera »

Rudi: kdo by to cekal, ja tipoval vstriky :lol:
m.arrty: u lidi se starymi auty je tento nazor zcela bezny :)

Butcher
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Butcher »

Fáboš píše:
BIGPAPA píše:ach to slovíčkaření :( :( měl jsem tedy napsat přímou kritiku než raději slintat jak je to strašně moc povedená vzhledová změna "überauta" jenž je sen každeho českeho malého živnostníka hlavně s nadupanými turbomotory

člověče ty by jsi si měl ten komplex asi lečit.... sám jezdíš v takovejch hovnech a bleješ tady pořád takový sračky....
A SubTera...ja se vam vazne smeju...a ne proto ze muzu, ale proto ze musim :lol:
KEHO rennsport

Fáboš
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fáboš »

SubTera píše:
Fáboš píše:sám jezdíš v takovejch hovnech
A ty mas auto na dlouho v servisu proc?

jelikož se mi vysralo čerpadlo. ano je to stroj,občas se vysere.Ale, že bych já zrovna vyzdvihával nebo zatracoval jednu značku to si opravdu nemyslim.
bez špéry jak kretén a v naftě.....3er

[url]http://www.getphoto.cz

tholis
Moderátor

Příspěvek od tholis »

Bigpapa: Konstruktivní kritika :D :D Ty seš vtipnej.. Směješ se že je Caddy hnusná a tvou zboštělý sopel vyrábí starou corsu na kterou někdo navařil krabici :potlesk: :potlesk: Tak či onak tyhle auta být hezký nemusí (to že caddy je hezčí ale není sporu), jde o užitnou hodnotu a prodeje...a ty má VW oproti Oplu co?? No jistě..opět jako vždy! Větší :D
" www.autowerks.cz "

Eiffel
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Eiffel »

týden tu člověk není a nic se nezměnilo. Jděte všichni s těma značkama do hajzlu
Cadillac seville V8 4.6 :D
zatím ještě žiju...

Kubajz

Příspěvek od Kubajz »

Eiffel píše:týden tu člověk není a nic se nezměnilo. Jděte všichni s těma značkama do hajzlu
"To se mi líbí" 8) :lol:

AR166
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AR166 »

kazdej vi, ze nejlepsi je stejnak FIAT. :D :D
www.ar166.galerie.cz..........................................................................................................................................Mattig SSF (Sokolov-Svatava-Felgen) :D

Fáboš
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fáboš »

tholis píše:Bigpapa: Konstruktivní kritika :D :D Ty seš vtipnej.. Směješ se že je Caddy hnusná a tvou zboštělý sopel vyrábí starou corsu na kterou někdo navařil krabici :potlesk: :potlesk: Tak či onak tyhle auta být hezký nemusí (to že caddy je hezčí ale není sporu), jde o užitnou hodnotu a prodeje...a ty má VW oproti Oplu co?? No jistě..opět jako vždy! Větší :D

ty jseš taky dobrej exot
bez špéry jak kretén a v naftě.....3er

[url]http://www.getphoto.cz

Jardafox
Moderátor

Příspěvek od Jardafox »

fotka upravený benzínky z ulice s předraženým benálem dost, asi se platí za značku :lol: :lol:

Obrázek
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd

venca

Příspěvek od venca »

AR166 píše:kazdej vi, ze nejlepsi je stejnak FIAT. :D :D
Tak tak,ale to lidi nepochopěj 8) :lol:
Když se chlap vyspí s více ženami, je borec.
Když se žena vyspí s více muži, je kurva.......proč je to tak?!
Protože když klíč otevře několik zámků, je to univerzální klíč......
kdežto když zámek otevřeš vícero různými klíči, je zkurvenej zámek

BIGPAPA
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BIGPAPA »

Fáboš píše:
BIGPAPA píše:ach to slovíčkaření :( :( měl jsem tedy napsat přímou kritiku než raději slintat jak je to strašně moc povedená vzhledová změna "überauta" jenž je sen každeho českeho malého živnostníka hlavně s nadupanými turbomotory

člověče ty by jsi si měl ten komplex asi lečit.... sám jezdíš v takovejch hovnech a bleješ tady pořád takový sračky....
co to meleš o komplexu???? ja jsem spokojenej s tím co mam a jen sem užil špatný slovíčko při vzjádření svýho názoru
tholis píše:Bigpapa: Konstruktivní kritika :D :D Ty seš vtipnej.. Směješ se že je Caddy hnusná a tvou zboštělý sopel vyrábí starou corsu na kterou někdo navařil krabici :potlesk: :potlesk: Tak či onak tyhle auta být hezký nemusí (to že caddy je hezčí ale není sporu), jde o užitnou hodnotu a prodeje...a ty má VW oproti Oplu co?? No jistě..opět jako vždy! Větší :D
ty jsi asi vážně nemocen, nebo neumíš číst, ale o vyzdvihování Opelu Combo jsem nic nepsal...použil jsem špatný slovo to ano..... tak tu přestaň skakat jak malej jarda když se mu sahne na hračku 8) 8)
___________________________________________________________________________________________
z toho všeho tady vyplívá, že i když jsem vlastníkem Opelu a při vyjádření svýho názoru bez jakéhokoliv srovnávání s Opelem a jeho vyzvedávání tak banda trotlů se zastydlou pubertou hned musí vyvolávat flejm, že jsem zas pošpinil jejich koncern a okamžitě se odvolávat na Opla a jak je moc špatnej.
Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....

tholis
Moderátor

Příspěvek od tholis »

Bigpapa: A zrovna na tebe jsou všichni koncernáři alergičtí jen tak že? Přitom ty nic ty muzikant :wink: Nikdy si nikomu auta nehanil že? :roll: :roll: Nevyzdvihoval si Opel Combo (jeden z ekvivalent soplu na caddy) ale sral ses opět! do koncernu. Kdyby to udělal kdokoliv jinej tak se zasměju..Ale ty mě tím neskonale sereš, seš jak malej harant..
" www.autowerks.cz "

SubTera

Příspěvek od SubTera »

Butcher píše:A SubTera...ja se vam vazne smeju...a ne proto ze muzu, ale proto ze musim :lol:
Mne je opravdu u zadku, jestli nejaky hosanek ma zluty stary auto nebo uplne novy Audi. At si kazdy jezdi v cem chce. Proto jsem se Fabose ptal, proc ma auto v servisu, kdyz Vectru jmenuje srackou. Segra ma novou Corsu, vim co je to za poruchovou jebku, ale proto hned Opel neni spatnej, i kdyz bych cekal vetsi vydrz vyfuku nez dva roky. Treba Insignia neni vubec marna.

umek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od umek »

Obrázek
Obrázek

BIGPAPA
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BIGPAPA »

tholis píše:Bigpapa: A zrovna na tebe jsou všichni koncernáři alergičtí jen tak že? Přitom ty nic ty muzikant :wink: Nikdy si nikomu auta nehanil že? :roll: :roll: Nevyzdvihoval si Opel Combo (jeden z ekvivalent soplu na caddy) ale sral ses opět! do koncernu. Kdyby to udělal kdokoliv jinej tak se zasměju..Ale ty mě tím neskonale sereš, seš jak malej harant..
ojéé, chlapeček se nám tu vzteká :lol: :lol: :lol:
co je na tom špatnýho, že se mi to nelíbí.... ty mi připadáš jak puberťáček, nesral jsem se do koncernu ty moulo, je jsem napsal:

Kód: Vybrat vše

ta caddyna vypadá s tím novým čumákem :( :(
píšu snad něco o koncernu, jeho technice, srovnávám a vyzdvyhuji Opel??? otevři oči a prober se..... špíš nafackuj si
Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....

DOEMIXXX
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DOEMIXXX »

Panda: Epesni benzinka, privez nam suvenyr jako 8) Chci kulatej privesek 76 na klice, dekuju 8)
http://www.facebook.com/djdoemixx

Butcher
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Butcher »

SubTera píše:
Butcher píše:A SubTera...ja se vam vazne smeju...a ne proto ze muzu, ale proto ze musim :lol:
Mne je opravdu u zadku, jestli nejaky hosanek ma zluty stary auto nebo uplne novy Audi. At si kazdy jezdi v cem chce. Proto jsem se Fabose ptal, proc ma auto v servisu, kdyz Vectru jmenuje srackou. Segra ma novou Corsu, vim co je to za poruchovou jebku, ale proto hned Opel neni spatnej, i kdyz bych cekal vetsi vydrz vyfuku nez dva roky. Treba Insignia neni vubec marna.
Tak mlc ne?Vsichni vime jak si to myslel...jakej ses hnidopich.Ja mam vazne uplne v prdeli, kdo ma co za auto.Markus, tholis aspol. jsou taky pripady, ale clovek co jezdi uz nekolik staleti autem, na kterym jsou dobry akorat zrcatka a dalsi co glorifikuje Hyundai, obouvaji se tady do kde koho a hlavne i vestina jejich ostatnich nazoru se mi prici...jooo ty mam fakt rad :) Nastesti je tu porad dost rozumnejch lidi jako Fabos, Eifell aspol.Kteri toho rozumu maji ale bohuzel asi stejne malo jako ja, jinak by se do tech vasich "hadek" ani nezapojovali.A k debate...Me vzdycky zajimaly jen auta, ktery za neco stoji...a tech Opel narozdil od Hyundaie par udelal.Zbytek ze kterych prameni predsudky k te ci one znacce, me nezajimaj :alien: Podotykam ze nejsem ani zadnej BMW fanatik, jak si tu nejspis nekteri mysli.Proste mi jen za ty prachy neda zadny auto tolik co e36 M3 :wink: ...a jeste kdyz ji clovek trosku pomuze :lol:

Hosanek se starym zlutym autem :D Nastesti je to jen jedna z mejch hracek, jinak by me to i mozna zamrzelo :mavani:
KEHO rennsport

pepecl
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pepecl »

Caddy byla kvalitou vždy hodně vepředu. Ale jsem rád, že jezdím předfaceliftovou, taky se mi líbí víc, ale třeba "live" to bude o něčem jiným. Plno aut je fotogenickejch a ve skutečnosti nic moc a naopak. Ale pořád je to jen služebák a sluha, takže může vypadat klidně jako krabice od bot. :D Snad nenaštvu koncernáře, ale u nás zatím v porovnání cena+náklady/užitek (nemluvím o kvalitě interiéru a svezení) vyhrává Kangoo, hodně hraje asi i to, že se střídají řidiči a nikdo tradičně nemá potřebu šetřit služebák.
http://www.tuningforum.cz/viewtopic.php?f=116&t=96185 --- 3x Renault Megane coupé under construction

Rudi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rudi »

pepecl píše:Caddy byla kvalitou vždy hodně vepředu. Ale jsem rád, že jezdím předfaceliftovou, taky se mi líbí víc, ale třeba "live" to bude o něčem jiným. Plno aut je fotogenickejch a ve skutečnosti nic moc a naopak. Ale pořád je to jen služebák a sluha, takže může vypadat klidně jako krabice od bot. :D Snad nenaštvu koncernáře, ale u nás zatím v porovnání cena+náklady/užitek (nemluvím o kvalitě interiéru a svezení) vyhrává Kangoo, hodně hraje asi i to, že se střídají řidiči a nikdo tradičně nemá potřebu šetřit služebák.
zrovna u těch novej aut mám třeba je potřebu si na ně hodně zvykat, nová caddy šílený, nelíbila se mi ani facelift kokta, Golf VI, nějak si to sedlo a už bych to mohl. Jen se mi teda stále tolik nelíbí novej sup v liftbacku, za to v kombajnu ho žeru 8)
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK

SubTera

Příspěvek od SubTera »

Butcher píše:Tak mlc ne?
A co kdybys zacal ty? Pokud se nepletu, reagoval jsi ty na me.
S H. nema tato diskuse nic spolecnyho a nic neglorifikuju ( :lol: ), nemotej paty pres devaty. Jen jsem se zeptal, co ma Fabos s autem, tak se zase zavri pod kapotu toho maxistroje a dej mi pokoj. Diky 8)

Kein

Příspěvek od Kein »

Tímto topičem ani poštovní holub neprojde! Nechcete to tady přejmenovat na: "Diskusní klub zabývající se vzájemnou masturbací nad "skvělými auty" a Oplem."??

Ne. Přiznávám, tohle nebylo vůbec vtipný. Obrázek
http://www.tuzingforum.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.infobaden.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;

HondaMan

Příspěvek od HondaMan »

Chce to k zemi :D
Přílohy
170920101009.jpg
170920101009.jpg (85.4 KiB) Zobrazeno 2284 x

JOE_Cik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JOE_Cik »

asi stavi barak nebo zamkovku..... :-D naky cihly vzadu :-D :-D :-D

a nebo roznasi letaky do schranek :-D
Renault Clio 1,2 rv 97-plonkovka...SOLD
Renault Clio 1,8 16V-letadlo..SOLD
Renault Clio Sport 172 Ph2 rv02 - hají v garáži
Renault Megane Grandtour 1,5dCi rv18 - family wagen
Fiat Doblo Maxi 1,6 MTJ 120SX rv18 - služební

HondaMan

Příspěvek od HondaMan »

dlažba ;)

Berry
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Berry »

To mi pripomina kdyz jsme s tatou jednou vezli cihli na elektricky domek, podobne snizeni :lol:
Seat Ibiza 6L1 1.4 16V Reference
Skoda Octavia II FL 1.2 TSI Elegance
Skoda Rapid 1.2 TSI StylePlus
Skoda Octavia RS III 2.0 TDI RS Challange

Holda

Příspěvek od Holda »

HondaMan:Neni to v Koline?Slusne sedi :)

tunerA3
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tunerA3 »

ObrázekObrázekObrázek
ObrázekObrázekObrázek
ObrázekObrázek
┌∩┐(◣_◢)┌∩┐ www.tuningy.com ┌∩┐(◣_◢)┌∩┐

Takeshi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Takeshi »

rostovo zlo :lol:
nen to gtr vypadá zajímavě,karbonově polepený, matná,titanový laufy,víc info fotky atd 8)

Berry
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Berry »

GIII varinat harlekyn :lol: :D
Seat Ibiza 6L1 1.4 16V Reference
Skoda Octavia II FL 1.2 TSI Elegance
Skoda Rapid 1.2 TSI StylePlus
Skoda Octavia RS III 2.0 TDI RS Challange

Odpovědět

Zpět na „Pokec“