Fotky aut z ulic
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
- m.artty
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Fotky upravených aut z ulic
Zase flame o hovnech
Většina moderních aut je ošklivá, ať se jedná o Opela nebo VWčko.... navíc je to už jen spotřební zboží
Kdyby jste se aspoň dohadovali o pořádných autech 
Současnost: Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Rudi: kdo by to cekal, ja tipoval vstriky
m.arrty: u lidi se starymi auty je tento nazor zcela bezny
m.arrty: u lidi se starymi auty je tento nazor zcela bezny
- Butcher
- Kontaktovat uživatele:
A SubTera...ja se vam vazne smeju...a ne proto ze muzu, ale proto ze musimFáboš píše:BIGPAPA píše:ach to slovíčkaření![]()
měl jsem tedy napsat přímou kritiku než raději slintat jak je to strašně moc povedená vzhledová změna "überauta" jenž je sen každeho českeho malého živnostníka hlavně s nadupanými turbomotory
člověče ty by jsi si měl ten komplex asi lečit.... sám jezdíš v takovejch hovnech a bleješ tady pořád takový sračky....
KEHO rennsport
- Fáboš
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
SubTera píše:A ty mas auto na dlouho v servisu proc?Fáboš píše:sám jezdíš v takovejch hovnech
jelikož se mi vysralo čerpadlo. ano je to stroj,občas se vysere.Ale, že bych já zrovna vyzdvihával nebo zatracoval jednu značku to si opravdu nemyslim.
bez špéry jak kretén a v naftě.....3er
[url]http://www.getphoto.cz
Bigpapa: Konstruktivní kritika
Ty seš vtipnej.. Směješ se že je Caddy hnusná a tvou zboštělý sopel vyrábí starou corsu na kterou někdo navařil krabici
Tak či onak tyhle auta být hezký nemusí (to že caddy je hezčí ale není sporu), jde o užitnou hodnotu a prodeje...a ty má VW oproti Oplu co?? No jistě..opět jako vždy! Větší 
" www.autowerks.cz "
- Eiffel
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
týden tu člověk není a nic se nezměnilo. Jděte všichni s těma značkama do hajzlu
Cadillac seville V8 4.6 
zatím ještě žiju...
zatím ještě žiju...
-
Kubajz
"To se mi líbí"Eiffel píše:týden tu člověk není a nic se nezměnilo. Jděte všichni s těma značkama do hajzlu
- AR166
- Kontaktovat uživatele:
kazdej vi, ze nejlepsi je stejnak FIAT.

www.ar166.galerie.cz..........................................................................................................................................Mattig SSF (Sokolov-Svatava-Felgen) 
- Fáboš
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
tholis píše:Bigpapa: Konstruktivní kritika![]()
Ty seš vtipnej.. Směješ se že je Caddy hnusná a tvou zboštělý sopel vyrábí starou corsu na kterou někdo navařil krabici
![]()
Tak či onak tyhle auta být hezký nemusí (to že caddy je hezčí ale není sporu), jde o užitnou hodnotu a prodeje...a ty má VW oproti Oplu co?? No jistě..opět jako vždy! Větší
ty jseš taky dobrej exot
bez špéry jak kretén a v naftě.....3er
fotka upravený benzínky z ulice s předraženým benálem dost, asi se platí za značku

Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
Tak tak,ale to lidi nepochopějAR166 píše:kazdej vi, ze nejlepsi je stejnak FIAT.![]()
Když se chlap vyspí s více ženami, je borec.
Když se žena vyspí s více muži, je kurva.......proč je to tak?!
Protože když klíč otevře několik zámků, je to univerzální klíč......
kdežto když zámek otevřeš vícero různými klíči, je zkurvenej zámek
Když se žena vyspí s více muži, je kurva.......proč je to tak?!
Protože když klíč otevře několik zámků, je to univerzální klíč......
kdežto když zámek otevřeš vícero různými klíči, je zkurvenej zámek
co to meleš o komplexu???? ja jsem spokojenej s tím co mam a jen sem užil špatný slovíčko při vzjádření svýho názoruFáboš píše:BIGPAPA píše:ach to slovíčkaření![]()
měl jsem tedy napsat přímou kritiku než raději slintat jak je to strašně moc povedená vzhledová změna "überauta" jenž je sen každeho českeho malého živnostníka hlavně s nadupanými turbomotory
člověče ty by jsi si měl ten komplex asi lečit.... sám jezdíš v takovejch hovnech a bleješ tady pořád takový sračky....
ty jsi asi vážně nemocen, nebo neumíš číst, ale o vyzdvihování Opelu Combo jsem nic nepsal...použil jsem špatný slovo to ano..... tak tu přestaň skakat jak malej jarda když se mu sahne na hračkutholis píše:Bigpapa: Konstruktivní kritika![]()
![]()
___________________________________________________________________________________________
z toho všeho tady vyplívá, že i když jsem vlastníkem Opelu a při vyjádření svýho názoru bez jakéhokoliv srovnávání s Opelem a jeho vyzvedávání tak banda trotlů se zastydlou pubertou hned musí vyvolávat flejm, že jsem zas pošpinil jejich koncern a okamžitě se odvolávat na Opla a jak je moc špatnej.
Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
Bigpapa: A zrovna na tebe jsou všichni koncernáři alergičtí jen tak že? Přitom ty nic ty muzikant
Nikdy si nikomu auta nehanil že?
Nevyzdvihoval si Opel Combo (jeden z ekvivalent soplu na caddy) ale sral ses opět! do koncernu. Kdyby to udělal kdokoliv jinej tak se zasměju..Ale ty mě tím neskonale sereš, seš jak malej harant..
" www.autowerks.cz "
Mne je opravdu u zadku, jestli nejaky hosanek ma zluty stary auto nebo uplne novy Audi. At si kazdy jezdi v cem chce. Proto jsem se Fabose ptal, proc ma auto v servisu, kdyz Vectru jmenuje srackou. Segra ma novou Corsu, vim co je to za poruchovou jebku, ale proto hned Opel neni spatnej, i kdyz bych cekal vetsi vydrz vyfuku nez dva roky. Treba Insignia neni vubec marna.Butcher píše:A SubTera...ja se vam vazne smeju...a ne proto ze muzu, ale proto ze musim
ojéé, chlapeček se nám tu vztekátholis píše:Bigpapa: A zrovna na tebe jsou všichni koncernáři alergičtí jen tak že? Přitom ty nic ty muzikantNikdy si nikomu auta nehanil že?
![]()
Nevyzdvihoval si Opel Combo (jeden z ekvivalent soplu na caddy) ale sral ses opět! do koncernu. Kdyby to udělal kdokoliv jinej tak se zasměju..Ale ty mě tím neskonale sereš, seš jak malej harant..
co je na tom špatnýho, že se mi to nelíbí.... ty mi připadáš jak puberťáček, nesral jsem se do koncernu ty moulo, je jsem napsal:
Kód: Vybrat vše
ta caddyna vypadá s tím novým čumákem :( :(Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
Panda: Epesni benzinka, privez nam suvenyr jako
Chci kulatej privesek 76 na klice, dekuju 
http://www.facebook.com/djdoemixx
- Butcher
- Kontaktovat uživatele:
Tak mlc ne?Vsichni vime jak si to myslel...jakej ses hnidopich.Ja mam vazne uplne v prdeli, kdo ma co za auto.Markus, tholis aspol. jsou taky pripady, ale clovek co jezdi uz nekolik staleti autem, na kterym jsou dobry akorat zrcatka a dalsi co glorifikuje Hyundai, obouvaji se tady do kde koho a hlavne i vestina jejich ostatnich nazoru se mi prici...jooo ty mam fakt radSubTera píše:Mne je opravdu u zadku, jestli nejaky hosanek ma zluty stary auto nebo uplne novy Audi. At si kazdy jezdi v cem chce. Proto jsem se Fabose ptal, proc ma auto v servisu, kdyz Vectru jmenuje srackou. Segra ma novou Corsu, vim co je to za poruchovou jebku, ale proto hned Opel neni spatnej, i kdyz bych cekal vetsi vydrz vyfuku nez dva roky. Treba Insignia neni vubec marna.Butcher píše:A SubTera...ja se vam vazne smeju...a ne proto ze muzu, ale proto ze musim
Hosanek se starym zlutym autem
KEHO rennsport
Caddy byla kvalitou vždy hodně vepředu. Ale jsem rád, že jezdím předfaceliftovou, taky se mi líbí víc, ale třeba "live" to bude o něčem jiným. Plno aut je fotogenickejch a ve skutečnosti nic moc a naopak. Ale pořád je to jen služebák a sluha, takže může vypadat klidně jako krabice od bot.
Snad nenaštvu koncernáře, ale u nás zatím v porovnání cena+náklady/užitek (nemluvím o kvalitě interiéru a svezení) vyhrává Kangoo, hodně hraje asi i to, že se střídají řidiči a nikdo tradičně nemá potřebu šetřit služebák.
http://www.tuningforum.cz/viewtopic.php?f=116&t=96185 --- 3x Renault Megane coupé under construction
zrovna u těch novej aut mám třeba je potřebu si na ně hodně zvykat, nová caddy šílený, nelíbila se mi ani facelift kokta, Golf VI, nějak si to sedlo a už bych to mohl. Jen se mi teda stále tolik nelíbí novej sup v liftbacku, za to v kombajnu ho žerupepecl píše:Caddy byla kvalitou vždy hodně vepředu. Ale jsem rád, že jezdím předfaceliftovou, taky se mi líbí víc, ale třeba "live" to bude o něčem jiným. Plno aut je fotogenickejch a ve skutečnosti nic moc a naopak. Ale pořád je to jen služebák a sluha, takže může vypadat klidně jako krabice od bot.Snad nenaštvu koncernáře, ale u nás zatím v porovnání cena+náklady/užitek (nemluvím o kvalitě interiéru a svezení) vyhrává Kangoo, hodně hraje asi i to, že se střídají řidiči a nikdo tradičně nemá potřebu šetřit služebák.
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
A co kdybys zacal ty? Pokud se nepletu, reagoval jsi ty na me.Butcher píše:Tak mlc ne?
S H. nema tato diskuse nic spolecnyho a nic neglorifikuju (
Tímto topičem ani poštovní holub neprojde! Nechcete to tady přejmenovat na: "Diskusní klub zabývající se vzájemnou masturbací nad "skvělými auty" a Oplem."??
Ne. Přiznávám, tohle nebylo vůbec vtipný.
Ne. Přiznávám, tohle nebylo vůbec vtipný.

http://www.tuzingforum.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.infobaden.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.infobaden.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;
- JOE_Cik
- Kontaktovat uživatele:
asi stavi barak nebo zamkovku.....
naky cihly vzadu

a nebo roznasi letaky do schranek
a nebo roznasi letaky do schranek
Renault Clio 1,2 rv 97-plonkovka...SOLD
Renault Clio 1,8 16V-letadlo..SOLD
Renault Clio Sport 172 Ph2 rv02 - hají v garáži
Renault Megane Grandtour 1,5dCi rv18 - family wagen
Fiat Doblo Maxi 1,6 MTJ 120SX rv18 - služební
Renault Clio 1,8 16V-letadlo..SOLD
Renault Clio Sport 172 Ph2 rv02 - hají v garáži
Renault Megane Grandtour 1,5dCi rv18 - family wagen
Fiat Doblo Maxi 1,6 MTJ 120SX rv18 - služební
- Berry
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
To mi pripomina kdyz jsme s tatou jednou vezli cihli na elektricky domek, podobne snizeni 
Seat Ibiza 6L1 1.4 16V Reference
Skoda Octavia II FL 1.2 TSI Elegance
Skoda Rapid 1.2 TSI StylePlus
Skoda Octavia RS III 2.0 TDI RS Challange
HondaMan:Neni to v Koline?Slusne sedi 
rostovo zlo
nen to gtr vypadá zajímavě,karbonově polepený, matná,titanový laufy,víc info fotky atd
nen to gtr vypadá zajímavě,karbonově polepený, matná,titanový laufy,víc info fotky atd
- Berry
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
GIII varinat harlekyn

Seat Ibiza 6L1 1.4 16V Reference