Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
A SubTera...ja se vam vazne smeju...a ne proto ze muzu, ale proto ze musimFáboš píše:BIGPAPA píše:ach to slovíčkaření![]()
měl jsem tedy napsat přímou kritiku než raději slintat jak je to strašně moc povedená vzhledová změna "überauta" jenž je sen každeho českeho malého živnostníka hlavně s nadupanými turbomotory
člověče ty by jsi si měl ten komplex asi lečit.... sám jezdíš v takovejch hovnech a bleješ tady pořád takový sračky....
SubTera píše:A ty mas auto na dlouho v servisu proc?Fáboš píše:sám jezdíš v takovejch hovnech
"To se mi líbí"Eiffel píše:týden tu člověk není a nic se nezměnilo. Jděte všichni s těma značkama do hajzlu
tholis píše:Bigpapa: Konstruktivní kritika![]()
Ty seš vtipnej.. Směješ se že je Caddy hnusná a tvou zboštělý sopel vyrábí starou corsu na kterou někdo navařil krabici
![]()
Tak či onak tyhle auta být hezký nemusí (to že caddy je hezčí ale není sporu), jde o užitnou hodnotu a prodeje...a ty má VW oproti Oplu co?? No jistě..opět jako vždy! Větší
Tak tak,ale to lidi nepochopějAR166 píše:kazdej vi, ze nejlepsi je stejnak FIAT.![]()
co to meleš o komplexu???? ja jsem spokojenej s tím co mam a jen sem užil špatný slovíčko při vzjádření svýho názoruFáboš píše:BIGPAPA píše:ach to slovíčkaření![]()
měl jsem tedy napsat přímou kritiku než raději slintat jak je to strašně moc povedená vzhledová změna "überauta" jenž je sen každeho českeho malého živnostníka hlavně s nadupanými turbomotory
člověče ty by jsi si měl ten komplex asi lečit.... sám jezdíš v takovejch hovnech a bleješ tady pořád takový sračky....
ty jsi asi vážně nemocen, nebo neumíš číst, ale o vyzdvihování Opelu Combo jsem nic nepsal...použil jsem špatný slovo to ano..... tak tu přestaň skakat jak malej jarda když se mu sahne na hračkutholis píše:Bigpapa: Konstruktivní kritika![]()
Ty seš vtipnej.. Směješ se že je Caddy hnusná a tvou zboštělý sopel vyrábí starou corsu na kterou někdo navařil krabici
![]()
Tak či onak tyhle auta být hezký nemusí (to že caddy je hezčí ale není sporu), jde o užitnou hodnotu a prodeje...a ty má VW oproti Oplu co?? No jistě..opět jako vždy! Větší
Mne je opravdu u zadku, jestli nejaky hosanek ma zluty stary auto nebo uplne novy Audi. At si kazdy jezdi v cem chce. Proto jsem se Fabose ptal, proc ma auto v servisu, kdyz Vectru jmenuje srackou. Segra ma novou Corsu, vim co je to za poruchovou jebku, ale proto hned Opel neni spatnej, i kdyz bych cekal vetsi vydrz vyfuku nez dva roky. Treba Insignia neni vubec marna.Butcher píše:A SubTera...ja se vam vazne smeju...a ne proto ze muzu, ale proto ze musim
ojéé, chlapeček se nám tu vztekátholis píše:Bigpapa: A zrovna na tebe jsou všichni koncernáři alergičtí jen tak že? Přitom ty nic ty muzikantNikdy si nikomu auta nehanil že?
![]()
Nevyzdvihoval si Opel Combo (jeden z ekvivalent soplu na caddy) ale sral ses opět! do koncernu. Kdyby to udělal kdokoliv jinej tak se zasměju..Ale ty mě tím neskonale sereš, seš jak malej harant..
Kód: Vybrat vše
ta caddyna vypadá s tím novým čumákem :( :(
Tak mlc ne?Vsichni vime jak si to myslel...jakej ses hnidopich.Ja mam vazne uplne v prdeli, kdo ma co za auto.Markus, tholis aspol. jsou taky pripady, ale clovek co jezdi uz nekolik staleti autem, na kterym jsou dobry akorat zrcatka a dalsi co glorifikuje Hyundai, obouvaji se tady do kde koho a hlavne i vestina jejich ostatnich nazoru se mi prici...jooo ty mam fakt radSubTera píše:Mne je opravdu u zadku, jestli nejaky hosanek ma zluty stary auto nebo uplne novy Audi. At si kazdy jezdi v cem chce. Proto jsem se Fabose ptal, proc ma auto v servisu, kdyz Vectru jmenuje srackou. Segra ma novou Corsu, vim co je to za poruchovou jebku, ale proto hned Opel neni spatnej, i kdyz bych cekal vetsi vydrz vyfuku nez dva roky. Treba Insignia neni vubec marna.Butcher píše:A SubTera...ja se vam vazne smeju...a ne proto ze muzu, ale proto ze musim
zrovna u těch novej aut mám třeba je potřebu si na ně hodně zvykat, nová caddy šílený, nelíbila se mi ani facelift kokta, Golf VI, nějak si to sedlo a už bych to mohl. Jen se mi teda stále tolik nelíbí novej sup v liftbacku, za to v kombajnu ho žerupepecl píše:Caddy byla kvalitou vždy hodně vepředu. Ale jsem rád, že jezdím předfaceliftovou, taky se mi líbí víc, ale třeba "live" to bude o něčem jiným. Plno aut je fotogenickejch a ve skutečnosti nic moc a naopak. Ale pořád je to jen služebák a sluha, takže může vypadat klidně jako krabice od bot.Snad nenaštvu koncernáře, ale u nás zatím v porovnání cena+náklady/užitek (nemluvím o kvalitě interiéru a svezení) vyhrává Kangoo, hodně hraje asi i to, že se střídají řidiči a nikdo tradičně nemá potřebu šetřit služebák.
A co kdybys zacal ty? Pokud se nepletu, reagoval jsi ty na me.Butcher píše:Tak mlc ne?