Výfuky
Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_
- kozorozecek
- Kontaktovat uživatele:
Re: Výfuky
ve specialkach na vyfuky se to da koupit ale vetšinou jen standartni rozmery s 65 mel už trochu problem
mercedes C w202 141kw
holky a auta to je moje
holky a auta to je moje
U
- Přílohy
-
- kat.jpeg (85.65 KiB) Zobrazeno 2792 x
Naposledy upravil(a) Rui dne 05 úno 2013 13:04, celkem upraveno 1 x.
Dvě příruby, kousek trubky a kolínko, nabodovat na autě, dovařit mimo, kde je problém?
Když někomu řekneš že je blbec, chytrého to z tebe neudělá!
- kozorozecek
- Kontaktovat uživatele:
tak jsem spachal svody namontoval a auto zmenilo zvuk je dosti ostrej jako by rezonoval nekde plech.svody a celej vejfuk jsem kontroloval všude tesni je normal že by to udelali jen ty svody???
mercedes C w202 141kw
holky a auta to je moje
holky a auta to je moje
jakej máš průměr trubek a jaký tlumiče???
krosmen motorsport .....
specializovaný servis japonsko a itálie......
- kozorozecek
- Kontaktovat uživatele:
vyfuk zustal puvodni i s katalizatorama jedine co jsem udelal byli svody primar prumer 48,3 jsou delany 4*1 vyfuk je v prumeru 60mm ostry zvuk se ozyva jen ve vyžšich otačkach kontroloval jsem tesnost vypada že je ok tak nevim chci davat ješte misto katů rezonator ale nejprve doladim svody .puvodni byly plechove kratke a auto bylo tiche
mercedes C w202 141kw
holky a auta to je moje
holky a auta to je moje
tak to potom jo,je to ve svodech:-)
krosmen motorsport .....
- kozorozecek
- Kontaktovat uživatele:
sehnal jsem origo AMG svody ty jsou 4/2/1 jsou to trubky menšiho prumeru ale jsou to taky jako ladene svody a zvuk přetrvava jen je malounko tižši.poslachnu radu zkušenejšiho a zkusim je ješte utahnout ksobe nejakyma vystuhama aby nerezonovali a omotam termopaskou bez termopasky je v motoru uplna vyhen
mercedes C w202 141kw
holky a auta to je moje
holky a auta to je moje
- honza 2.0 16v
- Kontaktovat uživatele:
po výměně litinovejch svodů za trubkový je třeba vždy počítat se zvýšenou hlučností z motorovýho prostoru. Je slyšet takový cvrdlikání, někdo dokonce může říct, že je blbej předstih a motor klepe..k tomu by se ty zvuky daly přirovnat..
Čau, mam na téhle ohýbačce šanci ohnout tenkostěnou trubku na výfuk?Chci si udělat výfuk a mám jí doma.Zkoušel jsem ohnout trubku 62x1,5 byla naplněná i pískem ale ani jsem si neškrt.Pomůže vyžíhání trubky?Nebo je to bez šance?A ještě z jakého materiálu mám shánět? Ohyb potřebuji nejlépe 45°
Dík za jakékoli info.

Rover 620ti
mám ji taky a je úplně k ničemu.....nedá se s ní tenkostěná trubka ohnout....
krosmen motorsport .....
- kozorozecek
- Kontaktovat uživatele:
myslim že nejsnaze se dela že koupiš kolena a svařuješ a svařuješ a svařuješ
mercedes C w202 141kw
holky a auta to je moje
holky a auta to je moje
Jojo budu tedy svařovat, chtěl jsem to ohýbané jen aby byl vnitřní povrch co nejhladší kvůli proudění.
Rover 620ti
jo to můžu potvrdithonza 2.0 16v píše:po výměně litinovejch svodů za trubkový je třeba vždy počítat se zvýšenou hlučností z motorovýho prostoru. Je slyšet takový cvrdlikání, někdo dokonce může říct, že je blbej předstih a motor klepe..k tomu by se ty zvuky daly přirovnat..

- kozorozecek
- Kontaktovat uživatele:
jak moc zaleži na umisteni lambdy nebo jaka je nejlepši vzdalenost od hlavy
mercedes C w202 141kw
holky a auta to je moje
holky a auta to je moje
Nechci zbytečně zakladat tema tak to napišu sem.Mohl by mi prosím někdy vysvětlit k čemu je DOWNPIPE?? 

Seat auto emocion
smazano
Naposledy upravil(a) Taboo dne 20 úno 2012 09:55, celkem upraveno 1 x.
IQ stylingem nenahradis.
díl mezi dumppipe a frontpipe .. :--)
sem v celku napitej ale tohle bych nenapsal..blázen píše:díl mezi dumppipe a frontpipe .. :--)
racing: OOOO 2,3 QUATTRO turbo
daily: OOOO A4 avant B5
fun: nissan pathfinder 3.0 V6
daily: OOOO A4 avant B5
fun: nissan pathfinder 3.0 V6
smazano
Naposledy upravil(a) Taboo dne 20 úno 2012 09:56, celkem upraveno 1 x.
IQ stylingem nenahradis.
mám dole vejfuk ze svýho novýho sluhy a zajímalo by mě jestli mam nechat kat nebo ho vymlátit ? auto bude na denní provoz a zbytek výfuku zůstane origo, jedná se o motor pug 1,4 8v, připadá mi to ve vysokejch dost mrtvý...
předem děkuju za rady
předem děkuju za rady
to tady opravdu není nikdo kdo ze svýho prdítka vyříz nebo vymlátil kat a přitom nechal zbytek výfuku seriovej aby mi mohl poreferovat jak se takový auto pak chová v běžnym provozu ??
- kozorozecek
- Kontaktovat uživatele:
ja to mam takle udelane je to hlučnejši ve tam ostřejši zvuk řekl bych že motor je i daleko daleko pružnejši
mercedes C w202 141kw
holky a auta to je moje
holky a auta to je moje
Zdravim,
mám dotaz ohledně koncového výfuku Supersprint. Výfuk je na Golfa 3. Průměr vstupní roury je 42mm. Chci se zeptat jestli je možné ho dát na svojí Hondu Civic 1.5 vtec 84kw, KAT je pryc, jinak serie vyfuk. Nejde mi ani tak o to aby to něco pridalo, ale můj Bosal serie co tam ted je už je pomalu pred smrtí, spíš zase nechci aby se motor dusil a koně šli dolů. Jo můj výfuk má průměr potrubí 45mm.
díky za rady
mám dotaz ohledně koncového výfuku Supersprint. Výfuk je na Golfa 3. Průměr vstupní roury je 42mm. Chci se zeptat jestli je možné ho dát na svojí Hondu Civic 1.5 vtec 84kw, KAT je pryc, jinak serie vyfuk. Nejde mi ani tak o to aby to něco pridalo, ale můj Bosal serie co tam ted je už je pomalu pred smrtí, spíš zase nechci aby se motor dusil a koně šli dolů. Jo můj výfuk má průměr potrubí 45mm.
díky za rady
- kozorozecek
- Kontaktovat uživatele:
zdravim mam origo ladene svody ted mam i misto katu rezonator svody omotane termo paskou a když jedu ve voze a dam mu trošku napit tak se hodne zvyšila hladina hluku jako by vyfuk nekde netešnil ale vše je naprosto utesnene je možne že je puvodcem jen rezonator??da se toho hluku do kabyny nejak zbavit nečim odhlučnit??
mercedes C w202 141kw
holky a auta to je moje
holky a auta to je moje
hledal jsem všude možně a za boha to nemůžu najít ... možná jsem slepej,ale nemáte někdo ponětí jakej průměr potrubí má Talon 2.0 r.v. 94?Jestli 70mm nebo 75mm

ani jedno to je roura jak od vokapu tu mají pouze vysokoobjemové motory a nebo taloon ale tak s 800awhp....biohazard píše:hledal jsem všude možně a za boha to nemůžu najít ... možná jsem slepej,ale nemáte někdo ponětí jakej průměr potrubí má Talon 2.0 r.v. 94?Jestli 70mm nebo 75mm![]()
![]()
moje gsx mělo 55mm a to je turbo.
krosmen motorsport .....
celica mela 60mm rover take... do tech 250hp na 55 - 63nevydim nic zleho pokud jdes pres tak prvni cast dat treba 70a pak pokracovat tech 55 -63...
TOYOTA CELICA CARLOS SAINZ 2.0 TURBO 4WD 153KW 1992 = funny
Skoda Ochcavia f kombajnu f metle na hlinach a i kliiimu ma a samozrejmne hagusy 81KW = daily
Skoda Ochcavia f kombajnu f metle na hlinach a i kliiimu ma a samozrejmne hagusy 81KW = daily